Εσείς γιατι βρίσκεστε εδώ;; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 59
    Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Πεστα αυτα για την ζωη σου συμμετειχε και κανονικα αν θεσ και αν σου λυθει κανενα θεμα γτ κι αυτοσ που βοηθαει μαθαινει κι αν κερδισεισ κατι καλωσ αλλιωσ τι ειχεσ τι εχασεσ αυτα και μια χαρα εισαι αν συμμετεχεισ κανονικα θα φανει κι ο τροποσ που μεγαλωσεσ να δουμε αν εχεισ δικιο που δε γουσταρεισ τουσ γονεισ σου αυτα
    Συμμετεχω και σε αλλα νηματα. Στο δικο μου παταω ολο και σπανιοτερα.
    Κοιτα, Elis .... ο καθενας σ'αυτη την ζωη σηκωνει τον δικο του σταυρο ....
    και ολοι οι σταυροι δεν ειναι ιδιοι. Δεν περιμενω ολοι να κουβαλουν
    ιδιας δυστυχιας σταυρο με τον δικο μου.

Banned
    αυτο το ελεγε ο παολο κοελο αλλα δε μπορεις να το αξιοποιησεις οση νοημοσυνη και να εχεις γιατι ολοι οι ανθρωποι κρυβουν τη διαφορετικοτητα τους σε σημειο που δε τη γνωριζεις καν

Senior Member
    Eγω miliva μπηκα στο φορουμ το 13 ( δεν ηξερα οτι υπαρχουν φορουμς , δεν συμπαθω τους η/υ , ουτε τα κινητα τηλεφωνα , η αυτου του ειδους την τεχνολογια ) , λογω κτθλψης , αφου ειδα οτι υπαρχουν κι αλλοι σαν εμενα να μιλησω , ειχα απομονωθει πληρως , εκανα και γνωριμιες ....... δεν συμμετεχω σε κανενα αλλο φορουμ , ουτε φεις εχω , ουτε τιποτα σχετικο ......... με τον καιρο μουγινε συνηθεια , εχω πολυ ελευθερο χρονο , αφου δεν εργαζομαι πλεον , δεν χρειαζεται , αλλα πλεον τοχω βαρεθει εδω και κανα -δυο χρονια , δεν ανοιγω νηματα πως ανοιγα ( 200 εχω ανοιξει ) , και δεν σερφαρω στο ιντερνετ , το βαριεμαι πλεον το κομπιουτερ , μονο για να πληρωνω λογ/μους τοχω ...... προτιμω τις διαπροσωπικες σχεσεις .....παλια γενια γαρ ......

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    ΛΟΥΛΟΥΔΙ! πρωτα απο ολα ,τωρα καταλαβα οτι εγραψες στο θεμα που αναιβασα! Δευτερον! δεν με ενδιαφερει η επισκεψιμοτητα !Αν με ενδιεφερε θα εβαζα ενα πιασαρικο θεμα! κι οχι αυτο που τρομαζει τον κοσμο! οπως στο λεω κι πριν. το θεμα το εγραψα τελειως απο περιεργεια! Τριτον! κι σχετικα με αυτο που εγραψα πριν, Οντως εχεις μεγαλο προβλημα τελικα εσυ! αλλα οχι ψυχολογικο! πιο πολυ ψυχειατρικο ειναι μαλον το προβλημα σου , κι μαλον ακομα πιο πολυ ειναι θεμα πνευματικο !!
    Αν καταλαβες το τι εγραψα ! αναφερω ατομα οπου αγωνιουν να προσβαλουν, να μιωσουν τους συμφορμητες τους! και επειδη εσυ ανηκεις σε αυτα τα ατομα - συμφωνα με τα λεγομενα σου! δλδη- ναι δεν θεωρω σωστο να υπαρχουν ατομα εδω μεσα που μας ταραζουν την ειδης ταραγμενη μας ψυχιατρικη κατασταση!
    Οσο για το να κρινουν αυτα που γραφουμε εννοειτε κι συμφωνω! αλλα ειναι αλλο πραμα να κρινεις! κι αλλο να επικρινεις με κακια! εχει μεγα διφορα! το ενα απο το αλλο λουλουδι! διοτις κι εσυ εαν εγραφες κατις κι εγω συνεχως σε εβριζα, η σε προσβαλα συγουρα θα νευριαζες! αυτο εννοω!
    Το να διαφωνουμε σε καποιο θεμα, ζητημα οχι μονο δεν ειναι κακο ,απεναντιας ειναι πολυ ομορφο κι εχει ενδιαφερον! διοτις εαν συμφωνουσαν ολοι σε ολα θα ηταν βαρετα κι ασκοπος ο ρολος του φορουμ.
    Γιωργο Πανου εγω δεν μειωνω κανεναν για την πλακα μου, αν πω κατι κακο θα ειναι επειδη πειραχτηκα πολυ, και εσυ ειχες πει κατι για το φορουμ παλια και στην ειπα, γι αυτο και νομιζα οτι ελεγες για μενα. Δεν ειμαι απο αυτα τα ατομα λοιπον που λες, κι εμενα με πειραζουν πολυ αυτοι που πεταγονται και λεν τη μαλακια τους για να προσβαλλουν, συμφωνουμε και ολα καλα, τα αλλα τα παραβλεπω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Εξουθενωμένος View Post
    ... ο καθενας σ'αυτη την ζωη σηκωνει τον δικο του σταυρο ....
    και ολοι οι σταυροι δεν ειναι ιδιοι. Δεν περιμενω ολοι να κουβαλουν
    ιδιας δυστυχιας σταυρο με τον δικο μου.
    Ολοι ετσι πιστευουν , οτι ο δικος τους σταυρος ειναι ο μεγαλυτερος , ειναι στην ανθρωπινη φυση να πιστευει κατι τετοιο .............τον χω συναντησει πολλες φορες αυτον τον ισχυρισμο ..... δεν ειναι προθεση μου να σε θιξω φυσικα ........
    μπορει να κανω και λαθος ......

Senior Member
    Καθενασ κουβαλαει αυτα που μπορει να σηκωσει ετσι ειναι οι σταυροι
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Οχι γιατι μερικοι αυτοκτονουν δεν αντεχουν και αλλοι κουβαλανε πιο μικρο σταυρο. Το ερωτημα ειναι οι υγιεις οι περισσοτεροι ο μεσος ορος δηλαδη δεν ειναι καλα; απορω. Εγω νομιζα οτι ολοι ηταν χαλια σαν κι εμενα αλλα μου ειπαν οτι ολοι χαρουμενοι ειναι μονο εγω ειμαι χαλια

Senior Member

Elis , εγραψα αυτο που εγραψα στην #23 , γιατι δεν μπορει κανεις να ξερει τι Σταυρο κουβαλας , κανεις δεν ειναι εις θεση να σε κρινεικαι να αξιολογησει ποσο μεγαλος ειναι ο σταυρος που κουβαλας ........

Senior Member
    Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Οχι γιατι μερικοι αυτοκτονουν δεν αντεχουν και αλλοι κουβαλανε πιο μικρο σταυρο. α
    Το αν αυτοκτονουν καποιοι δεν σημαινει οτι ο σταυρος που κουβαλανε ειναι μεγαλυτερος απ αυτον που κουβαλανε οι αλλοι , απλα εχουν πιο μικρες αντοχες ...........

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Το αν αυτοκτονουν καποιοι δεν σημαινει οτι ο σταυρος που κουβαλανε ειναι μεγαλυτερος απ αυτον που κουβαλανε οι αλλοι , απλα εχουν πιο μικρες αντοχες ...........
    Οχι παντα αναλογα. Μπορει το ενα μπορει το αλλο. Και αυτο δεν αναιρει αυτο που ειπα οτι δηλαδη διαφωνω με τον ελις οτι καθενας σηκωνει μεχρι εκει που αντεχει. Ειτε ειναι μεγαλος ο σταυρος ειτε μικρες οι αντοχες παει να πει πως δεν μπορει να σηκωσει το φορτιο και αυτοκτονει.

Banned
    Μην μπερδευεστε.

Αυτοι που αυτοκτονουν :
    1) δεν ειναι καθολου σιγουρο οτι ηταν υπερβολικα ευαισθητοι και αδυναμοι,
    2) τους χτυπαει μια συγκεκριμενη συγκυρια γεγονοτων και ΟΧΙ ενα και
    μοναδικο γεγονος η ατυχια,
    3) εχουν ΙΣΩΣ εκ γεννετης προβλημα στην εκκριση συγκεκριμενων
    ορμονων.

Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα (στο πως φτανεις στην αυτοκτονια).
    Το εζησα, βρεθηκα στο παρα ενα ... και νομιζω οτι ΞΕΡΩ τι συμβαινει !
    Δεν ειναι ενα ΛΟΤΤΟ απο την αναποδη ! Και αυτα που λενε "πηδηξε απο
    το μπαλκονι επειδη η ερωμενη του τον εστειλε" τα γραφω βερεσε !!!!!
    Προηγηθηκαν κατι χρονια και δεκαετιες πριν φτασει στην ερωμενη
    του, ο αυτοχειρας. Αν δεν ενδιαφερει κανεναν αλλον .... ενδιαφερει
    τον παρατηρητικο και τιμιο Νου. Αν μη τι αλλο, αυτον ....

Δεν υπαρχουν αερογεφυρες που συνδεουν δεκαετια με δεκαετια.
    Περνας μεσα απο δαση και ερημιες, περπατας ολο το φασμα βιωματων
    (θετικων και αρνητικων), θες δεν θες. Και λες και ενα τραγουδι.
    Last edited by Del-meme290719b; 08-01-2019 at 21:00.

Senior Member
    Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Οχι παντα αναλογα. Μπορει το ενα μπορει το αλλο. Και αυτο δεν αναιρει αυτο που ειπα οτι δηλαδη διαφωνω με τον ελις οτι καθενας σηκωνει μεχρι εκει που αντεχει. Ειτε ειναι μεγαλος ο σταυρος ειτε μικρες οι αντοχες παει να πει πως δεν μπορει να σηκωσει το φορτιο και αυτοκτονει.
    Δεν ειπα το αντιθετο, οσο σηκωνει ο καθενας ..........συμφωνω με αυτο που γραφεις , δεν καταλαβα καλα τι εννοουσεςστο πρωτο σου ποστ , το #22 ......... καμμια φορα χρειαζεται πιο πολυ κουραγιο για να ζησεις , παρα για ναυτοκτονησεις......

Senior Member
    Quote Originally Posted by Εξουθενωμένος View Post
    Μην μπερδευστε.

Αυτοι που αυτοκτονουν
    1) δεν ειναι καθολου σιγουρο οτι ηταν υπερβολικα ευαισθητοι και αδυναμοι
    2) τους χτυπαει μια συγκεκριμενη συγκυρια γεγονοτων και ΟΧΙ ενα και
    μοναδικο γεγονος η ατυχια
    3) εχουν ΙΣΩΣ εκ γεννετης προβλημα στην εκκριση συγκεκριμενων
    ορμονων.

Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα (στο πως φτανεις στην αυτοκτονια).
    Το εζησα, βρεθηκα στο παρα ενα ... και νομιζω οτι ΞΕΡΩ τι συμβαινει !
    ι.
    Συμφωνω , μονο που ειχα τον κολλητο μου το 83 , που τον ηξερα καλα , 4 χρονια βγαιναμε μαζι , και μια πρωια , πηδηξε απο την ταρατσα , ποτε δεν καταλαβα γιατι, ουτε μουχε κανει κουβεντα .......πιθανον ναχε κατι εκ γενετης , παντως δεν πιστευω αυτους που λενε πολλα λογια περι αυτοκτονιας ( οτι θαυτοκτονησουν ) , τους σιωπηρους φοβαμαι , οπως ηταν ο κολλητος ....ειναι πολυ δυσκολο ναφαιρεσεις την ζωη σου ........το ενστικτο της αυτοσυνντηρησης ειναι πανισχυρο , οποτε πιστευω οτι αυτοι που αυτοκτονουν , δεν ειναι καθολου στα καλα τους .......μιλαω κατα καιρους με μια κοπελα 27 ετων , που ειναι απο τα 10 της σε αναπηρικο καροτσι , δεν εχει καμμια προθεση ναυτοκτονησει , και με τοσο σοβαρο προβλημα απο παιδι .....οποτε η κτθλψη δεν ειναι λογος αυτοκτονιας σενα νορμαλ ατομο , κατ εμε .......μονο αμα εχεις κατι , καρκινο ας πουμε , κιεχεις μερικες μερες ζωη , εχουν αρχισει να γινονται αφορητοι οι πονοι , εκει το καταλαβαινω ............... μπορει κι εγω να τοκανα σαυτην την περιπτωση .......η ελπιδα παντα πεθαινει τελευταια .....

miliva , σορυ , ξεφυγαμε απο το θεμα σου ........

Senior Member
    Δεν θυμάμαι πως ακριβώς ανακάλυψα το φόρουμ αλλά όταν το βρήκα γράφτηκα γιατί ήθελα να μιλήσω για ένα γεγονός που μου προκάλεσε φοβίες... Μπορώ να πω ότι μέσα στα τόσα χρόνια εδώ έχω βοηθηθεί αρκετά...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Miliva21
    Guest
    Όχι παιδιά δεν πειράζει μιλήστε ελεύθερα......πιάσατε βαρύ θέμα για τις αυτοκτονίες...Αλλά γενικά είναι πολύπλευρο .....Ο καθένας είναι ξεχωριστή περίπτωση

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast