Results 31 to 45 of 59
Thread: Εσείς γιατι βρίσκεστε εδώ;;
-
08-01-2019, 10:05 #31
Magyver..ποτε δεν ηθελα να αυτοκτονησω...οτι και αν περναγα παντα με επαιρνε απο κατω αλλα το αντιμετωπιζα ποτε δεν σκεφτηκα να παρω ενα μαχαιρι και να αυτοκτονησω στα σοβαρα, μονο το σκεφτομουν για να δω αν θα μπορουσα, αλλα δεν μπορουσα. Τωρα τελευταια μονο το σκεφτομαι μερικες φορες στα σοβαρα και αυτο επειδη νιωθω οτι δεν εχει κατι αλλο να μου προσφερει η ζωη, μονο γι'αυτο, τα βρισκω ολα μονοτονα οτι ολα αυτα που περιμενα να ζησω δεν αξιζαν τα τοσα που περασα..Πραγματικα λυπαμαι πολυ γι'αυτο που λες οτι πολλοι προτιμουν το θανατο απο τη ζωη, με λυπει πραγματικα. Γιατι; Εγω τις περισσοτερες φορες στενοχωριεμαι γιατι θα ακουσω μια κουβεντα με πολλη κακια και θα πεσω πολυ. Ομως δεν πρεπει να πηδαμε μονο τα εμποδια που μας βαζουν, αλλα και αυτους που μας τα βαζουν!! Τα λεω για να τ' ακουσω κι εγω, ωρες ωρες γινομαι μισανθρωπος επειδη ο κοσμος ειναι παρα πολυ κακος, ομως ωρες ωρες αγαπω πολυ τους ανθρωπους οπως τωρα, δεν θελω κανεις σχεδον να παθει κακο να υποφερει. Ποτε δεν μου αρεσε η ζωη, την ονειρευομουν αλλιως, αλλα και μονο οτι ζουμε και μπορουμε και ονειρευομαστε ειναι ενα συν. Εχει τυχει να πω οτι θελω να αυτοκτονησω πανω σε μια χαλια στιγμη και μου λενε ειναι αχαριστια να θες να πεθανεις οταν αλλοι θελουν να ζησουν, ομως αυτοι που θελουν να ζησουν περασαν μια ζωη μες στα πουπουλα, εμενα με ρωτησαν τι περναω και τι εχω περασει; Στα λεω ολα αυτα γιατι εισαι λογικος και θα με καταλαβεις. Οσο για το ποστ #22, ελεγα οτι μου ειπε καποιος οτι ολοι χαρουμενοι ειναι και μου κανε εντυπωση και λεω μονο εγω ειμαι χαλια; Τοσο καιρο πιστευα πως ολοι ειναι χαλια αλλα αυτο ανετρεπε τα παντα, προφανως δεν ισχυει. Αυτα..
- 08-01-2019, 10:14 #32
Βρίσκομαι εδώ για να βοηθηθώ, για να βοηθήσω και για να μη νιώθω μοναξιά.
Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.
08-01-2019, 10:30 #33
Καλη χρονια με υγεια ειμαι και γω εδω επειδη απο λαθος ενος γιατρου εγινα υποχονδριος δυστυχως και το παλευω 7 μηνες τωρα.
Εστάλη από SM-J415FN στο E-Psychology.gr Mobile App
09-01-2019, 09:44 #34
Δεν λεω πουθενα οτι ηθελες ναυτοκτονησεις .......ο κοσμος δεν ειναι ολος κακος , διαλεγε προσεκτικα τους φιλους σου , και μην δινεις σημασια στους αλλους ...........η ζωη ειναι μια συνεχης μαχη , η ευτυχια ειναι μονο σε στιγμες , μονοι μας ερχομαστε στην ζωη αυτη , μονοι μας φευγουμε , θαμαστε τυχεροι αν φευγοντας παρουμε μερικες καλες εικονες απ την ζωη αυτη .....
09-01-2019, 11:26 #35
Δεν ειπα οτι ειπες οτι ηθελα να αυτοκτονησω. Απλα εξεφρασα καποιες σκεψεις. Απο φιλους εχω καει, ασε, ελεγα να ανοιξω και θεμα, αλλους τους απερριπτα εγω αλλοι με απερριπταν αλλα τωρα εδω και μερικα χρονια δεν ειχα καμμια φιλη απο κοντα μεχρι που τον τελευταιο χρονο εχω μια αλλα βρισκομαστε μια φορα το χρονο. Γενικα δεν ειναι ευκολο να βρεις τα καταλληλα ατομα που θα σε δεχτουν ενω αυτοι δεν εχουν κανενα ελαττωμα σοβαρο. Το φιλοσοφησα, εφοσον εγω εχω μια ασθενεια στο ενεργητικο μου, ετσι και ενας υγιης και αξιολογος δεν θα με δεχτει ευκολα οσο αξιολογη και να ειμαι εγω, θα πρεπει να 'χει και αυτος σοβαρο κουσουρι για να με δεχτει. Καταλαβες; Το εχω φιλοσοφησει σου λεω γι'αυτο δεν εχω βρει μεχρι τωρα την καταλληλη φιλη, αυτη που κανω παρεα δεν ξερει για το προβλημα μου, δεν εχει κουσουρια αλλα δεν εχει και χρονο!! Αστα βραστα.
Οσο για την σημασια που δινω στους αλλους μου εξηγησε ο γιατρος οτι βρισκουν πατημα και τα κανουν, και εγω τα πιστευω επειδη εχω πολυ χαμηλα τον εαυτο μου, μου ειπε πρεπει να εχω αυτοπεποιηθηση να ξερω ποια ειμαι για να εχω μια ασφαλεια, το εφαρμοσα για λιγο, αλλα και παλι επεσα, παλι βαζω χαμηλα τον εαυτο μου.
09-01-2019, 15:02 #36Miliva21GuestΕγώ πάντως από αυτά που γράφεις θα διαφωνήσω ότι φταίει το πρόβλημα υγείας που λες ότι έχεις στο ότι δεν σε δέχονται όπως είσαι.....
Απλά όσο δύσκολοι είμαστε οι άνθρωποι τόσο δύσκολα ταιριάζουμε.........με τους περισσοτερους ανθρώπους πρέπει να συμβιβαζόμαστε τλκ (από άποψη ότι μπορεί να μην μοιάζουμε και να μην ταιριάζουμε σε όλα...Όμως αν είναι περνάμε καλά και μας ψάχνουν και λιγο να έχουμε κάποιους για να βγούμε που και που) τους ανθρώπους που θα τους έχουμε όμως κοντά μας πρέπει να τους προσέχουμε πολύ και θα είναι λιγοι και καλοι ετσι πάει
Δεν φταίει το πρόβλημα της ψυχολογίας σου που δεν σε δέχονται οι φιλοι σου απλά όντως όταν οι άλλοι καταλαβαίνουν ότι δινοναστε παρά πολύ μπορεί να το εκμεταλλευτούν κι άμα δουν και χαμηλή αυτοπεποίθηση........Κατά τα άλλα άμα είσαι νορμάλ στη συμπεριφορά και καλή παρέα δεν υπάρχει λόγος...
Απλώς ίσως οι άνθρωποι με ψυχολογικά θέματα λόγω των δυσκολιών που περνάνε απομακρυνονται και κλεινονται οι ίδιοι από τους γύρω τους με αποτέλεσμα να έχουν χάσει κάποια χρόνια μέσα στην απομόνωση ενώ άλλοι άνθρωποι έχουν τουλάχιστον καταφέρει να φτιάξουν έναν κύκλο σταθερό 3-4 ατόμων....γτ πίστεψε με τοσους θες ......Όχι πάρα πάνω.......οι υπόλοιποι ας είναι γνωστοί στο φλου που θα βγαινετε σπάνια....
3 -4 καλούς σταθερούς φίλους αν είχα και τους έβλεπα σε τακτική βάση θα ένιωθα κομπλέ.........Και μετά ας είχα και άλλους 5 με 6 που θα τους έβλεπα και μια φορά το μήνα........
Τεσπα γνώμη μου είναι ότι κανένας δεν πάει χαμένος
09-01-2019, 15:29 #37
Εγω χαμενη παω λογω αυτου που ειπες οτι εκμεταλλευονται την καλη σου καρδια και συμπεριφορα. Και μετα βριζω την κοινωνια και βγαινω εγω η κακια. Πολλη αδικια. Δλδ σε φερνουν σε αδιεξοδο να βλαστημας την ωρα που γεννηθηκες.
09-01-2019, 15:30 #38
Λουλουδι ,ακομα κι εδω μεσα ,χωρις να σε γνωριζω μου περνας εναν χαρακτηρα αρκετα ευεξαπτω! δειχνεις ατομο που ευκολα νευριαζει! ποσο μαλον στους ανθρωπους που θα ζεις μαζι, στους φιλους κι γνωστους σου. Συγνωμη για τους χαρακτηρισμους που καμω αλλα επειδη αναφερεσαι στο ζητημα για αυτο κι προσπθω να σου πω εσενα αλλα κι σε ολους εδω μεσα πως δεν φαινε οι αλλοι που μερικες φορες καταληγουμε μονοι μας! Θα πρεπει να ριξουμε λιγο τον εγωισμο μας! Εξαλου εμεις επιδιοκουμε την παρεα τους! εμεις το ζηταμε οχι αυτοι ! αρα θα πρεπει κι να προσαρμοστουμε καπως με την οποια παρεα θελουμε να γινουμε μελος της.
Συνεχως παρατηρω εδω, στο φορουμ ,παραπωνα οτι δεν μας κανουν παρεα, η οτι μας εχει κερδισει η μοναξια κι αλλα παρομοια! Αληθεια εχετε αναρωτηθει την αιτια? η προσπαθουμε να βρουμε την λυση απευθεις χωρις πρωτηστος να γνωριζουμε τα αιτια αυτης. Επειδη η σειρα σε κοινωνικα θεματα ειναι σημαντικη πρωτα, λοιπον πρεπει να ερωτηθουμε τον λογο που ειμαστε μονοι μας κι μετα να προσπαθησουμε να μην ειμαστε μονοι μας.
Ετσι λοιπον, αν εξερεσουμε τις σπανιες περιπτωσεις οπου θα υπαρουν κληκες, η οπου ειναι καποιο κοινωνικα αρρωστο παρειστηκο περιβαλον τις περισσοτερες φωρες λοιπον η ευθυνη πεφτει στον ενα κι οχι στους πολλους! Προσπαθηστε να δειτε το συγκεκρημενο θεμα με Αριστοτελικη φιλοσοφηση, δλδη με μαθηματικα , Οταν υπαρχουν 10 ατομα οπου τους αρεσει ενα συγκεκριμενο ειδος διασκεδασης , κι απο την αλλη ειναι 2 ατομα οπου τους αρεσει ενα αλλο ειδο διασκεδασης η λογικη λεει οτι οταν θα πηγαινουν για διασκεδαση τα 12 ατομα μαζι θα πρεπει να πηγαινουν πιο πολλες φορες στην προτιμηση των 10 κι οχι των 2!
Ενα αλλο παραδηγμα ειναι οτι οταν εμεις δεν εχουμε ορεξη για κουβεντα κι η παρεα θελει να βγει εξω, δεν μπορουμε συνεχως να τους ζηταμε να ακολουθουν την δικη μας ορεξη! εννοειτε ομως οτι καποιες φορες η παρεα θα πρεπει να κανει το γουστο της μειωψηφιας! αλλα οχι παντα!
Οι παραπανω θυσιες που θα πρεπει να γινοντε απο πλευρας της μειψιφιας ειναι θυσιες που θα πρεπει να γινουν αφου σεβομαστε τους φιλους μας κι αφου θελουμε κι αυτοι να μας σεβοντε!! δεν μπορει επειδη εμεις εχουμε καποιο ψυχολογικο προβλημα συνεχως να ασχολουντε μαζι μας! σκεφτητετω λιγακι αυτο, δειτε καπως αντικοιμενικα το ολο ζητημα! Ειναι παραλογο να απετουμε το δικαιο με το μερος μας οταν οι πιο πολλοι εχουν αλλη αποψη! στα θεματα φιλιας δεν πρεπει να ειμαστε τοσο πολυ εγωιστες!
09-01-2019, 15:31 #39
Προτιμουν δηλαδη με λιγα λογια να τους σχολιαζεις ολους και να αισθανεσαι εσυ ανωτερος ολων; Πολλη ανωμαλια λεμε. Τουλαχιστον εγω εχω χαμηλη αυτοπεποιθηση αλλα ξερω τι αξιζω και οντως αξιζω. Τι να πω μετραει η ανωμαλια μαλλον.
09-01-2019, 15:35 #40
Γιωργο πανου απο που και ως που με ξερεις και λες οτι ειμαι εγωιστρια. Εγω κανω παντα αυτα που θελουν οι αλλοι και το εκμεταλλευονται αυτο το ακρως αντιθετο δηλαδη!! Το αν ειμαι ευεξαπτη το ξερω μονο εγω και το λογο που συμβαινει αυτο. Ειδες; Επεσες τοσο εξω σε μενα ενω η Μιλιβα επιασε ακριβως το νοημα. Δεν εχω βρει ακομα τα ατομα που θα θελουν να ειμαστε κλικα και να βγαινουμε ολοι μαζι, κανεις δεν με θελει η δεν τους θελω εγω γιατι ειναι εγωιστες!! Καταλαβαινεις λοιπον ποσο εξω επεσες; Εχω γνωρισει πολυ κακα ατομα το χω ξαναπει σε σημειο να μου πετανε νερο σε καφετερια και να με βριζουν κωλοχοντρη ολη τη μερα!! Γι' αυτο εχω τοσο θυμο μεσα μου!! Και στο σχολειο πολυ μπουλινγκ, εχω μαζεψει παρα πολλα μεσα μου ειμαι ενα φοβισμενο παιδι δεν εμπιστευομαι κανεναν!!
09-01-2019, 15:50 #41
Οσο για την αυτοκτωνια, επειδη ειναι παρα πολυ ευαισθητο θεμα, θα προσπαθησω να καταθεσω την φτωχη μου γνωμη οσο διακριτικα μπορω.
Μεχρι σημερα, δυστυχως εχω την ατυχια να υπηρξαν ανθρωποι ,φιλοι μου οπου μας "αφησαν" βαζωντας τελος στην ζωη τους. Ενα κοινο που θα βρω σε ολους κι ολες αυτες ηταν η δυναμικοτητα του χαρακτηρος τους λιγο καιρο πριν το τελος, θυμαμαι δλδη οτι καναν πραματα χωρις να φοβουντε , θυμαμαι οτι ο τροπος που αντιμετοπιζαν τις οποιες δυσκολιες τους ηταν σαν να σου ελεγαν οτι δεν φοβαμαι αφου ουτος η αλλος θα "φυγω" σε λιγο- αναφερομαι για παραδηγμα στην χρηση ναρκωτικων,καναν χρηση δλδη υπερβολικα ρισκαρωντας το να γινει λαθος κι να μεινουν σε κωμα- .Ενα αλλο κοινο χαρακτηριστικο τους θυμαμαι πως ηταν η αντιμετοπιση τους σε οσους ειχαν δυαφωρες, θυμαμαι οτι εδειχναν μια μεγαλοψυχια, εδειχναν μια ταση προς το να κανουν αυτοι πισω, συγχωρουσαν με μεγαλοκαρδια τον οποιον ειχαν καποια διαφορα. Αυτη η αντιμετοπιση ηταν πολλες φορες αντιθετη με τον εως τωτες χαρακτηρα τους.
Η επιστημη παντως, λεει οτι οποιος διεπρατει αυτοκτωνια το κανει λογο ψυχικης ασθενειας! κι οτι ειναι παρα πολυ μικρο το ποσωστο αυτων οπου βαζουν τελος στην ζωη τους λογο φιλοσοφικης λογικης. Ενα τετοιο παραδηγμα ειναι ο Λιαντινης, καθηγητης πανεπηστιμιου ο οποιος δεν επασε απο καποια ψυχικη ασθενεια, απεναντιας ηταν αρκετος υγειης, δυστυχως ομως επασχε απο ακρατη αλλαζωνια κι επαρση του "εγω" του. Ο συγκεκρημενος ανθρωπος, λοιπον αυτοκτωνησε υστερα απο μια σειρα φιλοσοφικων πραξεων οπου ειχε κανει, πηστευωντας οτι το σωμα μας ειναι ο αγωγος προς την φθωρα! οτι πρεπει να απαλαγουμε απο τις οποιες φοβιες μας κι πως το χρωνικο πλαισιο οπου εγκλωβιζετε μεσα ο θανατος ειναι τελειως αμελιταιο. Ετσι λοιπον κατεληξε στον θανατο οσο ειχε την σχετικη αξιοπρεπεια της αυταρκειας σαν υγεια, κι σαν αξιοπρεπεια. Εν ολοιγις δεν ηθελε να δει τον εαυτο του γερωντακι .
Ομως αυτος ειναι η εξερεση, οι πιο πολλοι που αυτοκτωνουν χωρις προβλημα υγειας, θελω να πω οτι βγαζω απεξω αυτους που πασχουν απο καποια αθεραπευτη ασθενεια - π.χ. καρκινο- και που θα παιθανουν ουτος η αλλος, αν εξερεσουμε αυτους λοιπον, οι πιο πολλοι που βαζουν τελος το κανουν υπο την καθοδηγηση καποιας ασθενειας του νου και συνηθως της βαριας καταθλιψης.
Θυμαμαι τον εαυτο μου σαν επασχα απο βαρια καταθλιψη οτι εβαα το μυαλο μου συνεχως να βρει δικαιολογιες για να αυτοκτωνηση! συνεχως εψαχνα τους λογους για να μην ζω! ενω θα επρεπε να ψαχνω λογους κι δικαιολογιες για να ζησω! εγω εκαμα το αντιθετο. Μετα θυμουμε οτι προσπαθουσα να βαλω σε μια σειρα τις οποιες υποχρεωσεις μου ειχα προς εφορι κι αλλου ωστε να μην κληρωνομησουν οι δικοι μου χρεοι!
Οταν με πειρε χαμπαρι ο θεραπευτης μου, αφου παρατηρησε οτι εκαμα διαθηκη κι αλλα τετοια , αμεσα με εκλεισαν στο Δαφνι.! Τωτες ειχα εξωργηστη παρα πολυ! κι θυμαμαι οτι ο μονος λογος που με κρατουσε στην ζωη ηταν το "παζαρι μου" με τον Θεο! το πως δλδη θα εβρησκα ενν τροπο να μπορω να δικαιολογηθω απεναντι στον Θεο για μια πραξη οπου ειναι αντιθετη με τα πηστευω μου κι για να μπορω να θαφτω μεταποιτα αφου η εκκλησεια μας δεν θαβει τους αυτοκτοωνουντες.
Οταν λοιπον αρχησα την θεραπεια μου, οταν ειδα καποια βελτιωση θυμαμαι οτι εκλεγα απο τον φοβο για αυτο που πηγαινα να καμω! το οτι τωρα δεν θα ειμουν εδω καταλαβα ποσο βλακεια θα ηταν!
09-01-2019, 15:57 #42
Γιωργο πανου δεν μου απαντησες ομως σε αυτα που σου ειπα, επεσες τελειως εξω οσον αφορα εμενα και δεν ειδα να το μετανιωσες πουθενα!
09-01-2019, 17:07 #43
Ακου εγω εγωιστρια!! Εγω που μια ζωη θυσιαζομαι για τους αλλους γινομαι χαλι να με πατησουν και οι αλλοι το εκμεταλλευονται αυτο!! Ευκολο να κρινεις πιο ευκολο απο το να σκεφτεις αλλα δεν σου μαθαν να σκεφτεσαι πριν μιλας; Τελος απο εδω και περα θα γινω εγωιστρια και οποιον παρει ο χαρος ετσι θα με σεβονται περισσοτερο αρκετα εδωσα τον εαυτο μου σε ατομα που δεν αξιζαν!! Και αρκετα πηραν απο μενα!!
09-01-2019, 19:02 #44
καλο αυτο, πολυ αναποδο! την μια λες οτι εχεις χαμηλη αυτοπεπηθεση -κατις που δεν ειναι καλο, εκτως αν θες να πεις οτι εχεις χαμηλη εγωπαθεια - και μετα λες οτι "οντως αξιζεις τςλικα"- τι απο τα δυο που γραφεις ισχυει?
Οσο για το ποιος πεφτει μεσα στο ποιον σου η οχι, προσωπικα δεν εχω κανενα λογο να το ψαξω ,εκτως αν το ζητησεις, αλλα αφου δεν θελεις ποιος ο λογος να ασχολουμε! ?
Οσο για το οτι επεσε καποιο αλλο μελος στο τι εισαι, αληθεια αυτο εισαι? ψαξε μονη σου να βρεις το τι εισαι, το ποσο αξιζεις! -το οτι αξιζεις, προσωπικα νομιζω οτι ολοι οι ανθρωποι αξιζουμε κι μαλιστα πηστευω οτι αξιζουμε ολοι μας το ιδιο - ψαξε κι βρες μονη σου την αληθεια.Ομως εχει πλακα οτι θες να διαβαζεις ομορφα λογια για εσενα! καλο θα ειναι να μην σου αρεσουν μονο τα ομορφα αλλα και η αληθεια, οσο κι αν ποναει! κι σε πονεσε διοτις μαλον ειναι αληθεια.
Τωρα για τις παρεες κι οτι σου φεροντε ασχημα ολοι, αυτο το βλεπω πολυ εγωιστηκο, συγνωμη αλλα ετσι παει , οταν σκεφτεσαι μονο τον εαυτοσου οταν δεν εχεις κατσει να ασχοληθεις με τα προβληματα των αλλων αλλα ολοι θες να ασχολουντε με τα δικα σου προβληματα, οταν περιμενεις ολου να προσπαθουν να επικοινωνησουν μαζι σου! οταν νομιζεις οτι θα σε κυνηγαν να κανουν παρεα μαζι τους κανεις λαθος φιλη μου!! αλλα η φιλια δεν ειναι μονο να παιρνεις, πρωτηστος ειναι να προσφερεις! ειναι να ενδιαφερεσαι χωρις να περημενεις ανταπεδωση! διοτις εαν ειναι φιλια θα σου ερθει μονη της! φιλια ειναι να εισαι εκει οταν θα σε χρειαζετε ο αλλος στις δυσκολες του! κι οταν κι εσυ θα τον εχεις αναγκη! αλλα οχι να εισαι εσυ συνεχως σε αναγκη! φιλια ειναι οταν θα σου πει ο φιλος σου οτι για παραδηγμα " ξερεις φιλε μου εχεις χοντρινει τελευταια ρε ! πολυ! " ,η να σου πει, "ξερεις φιλε μου χαλας λεφτα σε βλακειες τελευταια ρεσυ"- να στα πει αυτα κι εσυ να μην νευριασεις αλλα να κατσεις κι να τα σκεφτεις! διοτις ο φιλος θα σου πει την αληθεια! κι οχι αυτα που θελουν τα αυτακια σου να ακουσουν! Εσυ δλδη θα ανεχοσουν να σου ελεγε καποιος κατις για τα κιλα σου??? δεν νομιζω!! απο αυτα που γραφεις!!
Δεν θελω να σου καμω μαθηματα κοινωνικοτητας, προσωπικα πλεον , απο επιλογη μου εχω μηνει με πολυ λιγους ανθρωπους γυρο μου, αλλα σαν ειμουν νεος το λεω κι ας με περασεις για ψωνιο, δεν υπηρχε ατομο στην ηλικια μου που να μην το γνωριζα στην πολη μου! δευτερα λυκιου ειχα βγει δευτερος σε ψηφους στο δεκαπενταμελες του λυκειου μου, ειμουν πολυ κοινωνικος ανθρωπος! αλλα δυστυχως η ασθενεια μου δεν "κολοσαι" πουθενα, με εκανε να κρυβομαι απο τον κοσμο για να μην δουν τα χαλια μου! αλλα παραδεχομουνα οταν μου ελεγαν οτι ειχα αλλαξει! οτι ειχα γινει κουρελη.
09-01-2019, 19:38 #45
Γιωργο, εισαι οτι να ναι πραγματικα!! Εβγαλες τη χολη σου απλα οπως κανουνε πολλοι. Οταν λεω οτι αξιζω, οχι δεν αξιζουμε ολοι το ιδιο και ουτε ισχυουν αυτα που λες. Εσυ απλα αναπαραγεις αυτα που ελεγαν οι παλαιοτερες γενιες, οπως οτι το ξυλο ειναι καλο. Εγω εχω δικη μου γνωμη με συγχωρεις πολυ. Φιλος ειναι αυτος που θα σου δωσει κουραγιο, οχι που θα στο παρει. Και αν θες δεν αξιζω εγω το ιδιο με εναν καλοπερασακια που κοιταει πως να εκμεταλλευτει, οχι. Δεν με ποναν γιατι ειναι αληθεια, αλλα γιατι με κατηγορεις αδικα!! Με υποτιμας παρα πολυ επειδη ετσι εχεις μαθει. Και να την χεσω εγω την δημοτικοτητα, και ο Τσιπρας πρωθυπουργος ειναι αλλα εχει καταστρεψει την Ελλαδα, οτι να ναι ψηφιζουν!! Στο σχολειο μου εκαναν μπουλινγκ, αλλα επειδη ηταν περισσοτεροι, φαινοταν σαν αυτοι να ειχαν δικιο, ειχαν ομως ΑΔΙΚΟ, μηδενιζαν μια προσωπικοτητα για την πλακα τους, οπως κανεις κι εσυ. Το οτι εχω χαμηλη αυτοπεποιθηση ισα ισα δειχνει οτι αξιζω πολλα, γιατι αμα ξερεις μαθηματικα, ΑΝ λεω, το τι αξιζουμε ειναι ενα κλασμα, οπου αριθμητης ειναι τι ειμαστε και παρανομαστης τι νομιζουμε οτι ειμαστε!! Οποτε εγω που νομιζω οτι ειμαι ενα τιποτα ανεβαινει η αξια μου οπως και της κοπελας που ειπες να αυτοκτονησει!! Κανεις παλι λαθος οτι ολο εγω παιρνω, χωρις να δινω, εγω δινω και την ψυχη μου, οι αλλοι ειναι εγωιστες και το παραδεχονται, και φαινεται και στη σχεση μου αυτο ποσο με εκτιμα ο ανθρωπος μου γιατι δεν θα τον προδιδα ποτε!! Αυτα τα λιγα απο μενα, ελπιζω να πηρες ενα μαθημα που το αποκλειω, γιατι το iq σου ειναι πολυ χαμηλο!!
Last edited by λουλούδι; 09-01-2019 at 20:47.