δεν ξερω τι τιτλο ν βαλω θέλω να αυτοκτονήσω - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 10 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 137
    Senior Member
    εγώ απο αυτά που γράφεις δεν νομίζω ότι είσαι τόσο αδύναμη όσο νομίζεις απλά απο ότι καταλαβαίνω νιώθεις μόνη. Όλοι οι άνθρωποι θέλουμε να έχουμε μια καλή παρέα και είναι και λογικό θα γνωρίσεις ανθρώπους που θα σε καταλάβουν σίγουρα υπάρχουν αν δεν τους έχεις γνωρίσει ίσως θα ηταν καλό να αλλάξεις κάποια πράγματα στην ζωή ή τις συνήθειες σου . Παρολαυτά δεν ξέρω τι εννοείς ανεπανορθωτες ζημιές αν το θες μπορεις να μου πεις.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    Οι διαχειριστες το παρακολουθουν αυτο το θρεντ εδω και αρκετη ωρα. Μενει να δουμε τι σκοπευουν να κανουν τωρα που ο "κυριος" εδειξε το πραγματικο του προσωπο.
    Δεν βγάζεις άκρη με αυτόν αδερφέ.
    Εδώ έχει πει σε ένα θέμα ότι οι ναζί μόνο κακό δεν μας έκαναν...

Sorry για το off topic,αλλά για ενημέρωση το έκανα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Άλλαξε τον τρόπο σκέψης σου κορίτσι μου ομορφο.μόνο αυτή είναι η λυση.για όλους που είμαστε εδώ μέσα φαινεται δύσκολη η ζωή.έτσι είναι η ζωή πρέπει να το αποδεχτουμε.μέσα όμως από αυτές τις δυσκολίες θα έρθουν και οι ευτυχιες.πίστεψε το αυτό είναι το πρόβλημα σου ότι εσύ τα βλέπεις όλα άσχημα ενώ δεν είναι ετσι
    Ναι αλλα δεν μπορω να ηρεμησω. Η δεν θα χω τι να κανω, η θα μιλαω με καποιον και θα με μειωνει σε σημειο αηδιας εχω αηδιασει παρα πολλες φορες με το ανθρωπινο ειδος, ειναι οτι χειροτερο

Banned
    Quote Originally Posted by eive View Post
    γιωργο πάνου αφου εμείς εδώ τους εκφράσαμε τους προβληματισμούς μας θες να μου πεις εσυ τι κάνεις στη ζωή εκτός απο το να μπαινείς σε φόρουμ και να προσπαθείς να μειώσεις του υπόλοιπους? γιατι πραγματικά αυτά που λες ειναι λιγάκι ανησυχητικά.
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
    Last edited by Aeon; 10-01-2019 at 20:06.

Senior Member
    Quote Originally Posted by eive View Post
    εγώ απο αυτά που γράφεις δεν νομίζω ότι είσαι τόσο αδύναμη όσο νομίζεις απλά απο ότι καταλαβαίνω νιώθεις μόνη. Όλοι οι άνθρωποι θέλουμε να έχουμε μια καλή παρέα και είναι και λογικό θα γνωρίσεις ανθρώπους που θα σε καταλάβουν σίγουρα υπάρχουν αν δεν τους έχεις γνωρίσει ίσως θα ηταν καλό να αλλάξεις κάποια πράγματα στην ζωή ή τις συνήθειες σου . Παρολαυτά δεν ξέρω τι εννοείς ανεπανορθωτες ζημιές αν το θες μπορεις να μου πεις.
    Εννοω οτι εχουν ματωσει την ψυχη μου απο ανθρωπους που δεν ηξερα μεχρι πολυ δικους μου ανθρωπους, κανενας ποτε δεν μου σταθηκε στα δυσκολα, και ηταν συνεχομενα τα δυσκολα, ημουν σε καταθλιψη και παντα ημουν ερμαιο του καθενος, μεχρι και σεξ εκανα χωρις την θεληση μου γιατι εκμεταλλευονταν την κατασταση μου, ειχα μεινει πολλα χρονια μονη μου χωρις φιλους σχεσεις τιποτα, εχω φαει ενα σωρο απορριψεις, αδικιες και μπουλινγκ. Τι χειροτερο να παθω απλα καθε μερα η διαθεση μου ειναι σκατα.

Banned
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Δεν βγάζεις άκρη με αυτόν αδερφέ.
    Εδώ έχει πει σε ένα θέμα ότι οι ναζί μόνο κακό δεν μας έκαναν...

Sorry για το off topic,αλλά για ενημέρωση το έκανα.
    Ημαρτον θα με πειτε και φασηστα ολα τα εχω ακουσει! -αυτο θα πεσει πολυ γελιο, σορρυ αλλα θα το κανω κοπια - ανθρωπινο ειδος για να ξες, το εγραψα αντιγραφωντας το νοημα του ποιηματος του Καβαφη - το "περιμενοντας τους βαρβαρους" κι επειδη δεν ξερετε τον Καβαφη! σας παρακαλω για να μην τρελαθω ! κι ξανα μπω στο Δαφνι μην αρχησετε να ρωτατε τι ειναι ο ΚΑΒΑΦΗΣ!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    Ημαρτον θα με πειτε και φασηστα ολα τα εχω ακουσει! -αυτο θα πεσει πολυ γελιο, σορρυ αλλα θα το κανω κοπια - ανθρωπινο ειδος για να ξες, το εγραψα αντιγραφωντας το νοημα του ποιηματος του Καβαφη - το "περιμενοντας τους βαρβαρους" κι επειδη δεν ξερετε τον Καβαφη! σας παρακαλω για να μην τρελαθω ! κι ξανα μπω στο Δαφνι μην αρχησετε να ρωτατε τι ειναι ο ΚΑΒΑΦΗΣ!
    Προκαλείς με όσα λες,το καταλαβαίνεις?
    Μου έμαθες και τον Καβάφη...

Senior Member
    eive αν κανεις κλικ στο username giorgos panou και επιλεξεις να δεις το προφιλ του, εμφανιζεται εκει η επιλογη να τον βαλεις στη λιστα αγνοησης. Θα σου προτεινα να το κανεις.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Banned
    Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Εννοω οτι εχουν ματωσει την ψυχη μου απο ανθρωπους που δεν ηξερα μεχρι πολυ δικους μου ανθρωπους, κανενας ποτε δεν μου σταθηκε στα δυσκολα, και ηταν συνεχομενα τα δυσκολα, ημουν σε καταθλιψη και παντα ημουν ερμαιο του καθενος, μεχρι και σεξ εκανα χωρις την θεληση μου γιατι εκμεταλλευονταν την κατασταση μου, ειχα μεινει πολλα χρονια μονη μου χωρις φιλους σχεσεις τιποτα, εχω φαει ενα σωρο απορριψεις, αδικιες και μπουλινγκ. Τι χειροτερο να παθω απλα καθε μερα η διαθεση μου ειναι σκατα.
    Αυτο που λες δεν στεκει! δλδη εγω τι εχω κι εχω φιλους? οποω κι τοσα εκατομυρια γυρο μας? συνηθως μοναχικοι μενουν κατι ατομα οπου στην αμερικοι μπαινουν μεσα στα σχολεια κι σκοτωνουν τον κοσμο!
    Ο ανθρωπος ειναι κοινωνικο ον! οσο παραξενος κι να ειναι φιλους θα βρει! -εκτος απο εξερεσεις εαν εισαι σε καποιο πολυ απομακρισμενο μερος - εκτος απο αυτην την υποθεση τωτες δεν φταινε οι γυρο αλλα εσυ που δεν εχεις φιλους! ειναι λογικη του Αριστοτελοι,! δν γινετε οι πολλοι να ειναι λαθος κι ο ενας να ειναι ο σωστος! σε θεματα κοινωνικα λεω, οχι σε θεματα φυσικης.

Banned
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
    Η αυτοκτονια ΔΕΝ ειναι δικαιωμα ... παρα μονο σ'ανθρωπους με ανιατες ασθενειες
    που δεν μπορουν οχι μονο να σηκωθουν απο το κρεβατι αλλα ουτε να κινησουν
    το χερι η ακομα και το ματι τους. Δηλαδη, ειναι ειναι εγκεφαλοι φυλακισμενοι σε
    ενα ακινητο (σχεδον νεκρο) σωμα. Εικαζεις οτι η περιπτωση της Eive εχει φτασει
    σ'αυτο το σημειο ? .... Εγω ΟΧΙ !

Η αυτοκτονια ειναι ενα μανιφεστο απορριψης ... ΕΑΥΤΟΥ και ΚΟΣΜΟΥ.
    Η αυτοκτονια ειναι απορριψη ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ (εαν θεωρησω οτι εφτασα λιγο κοντα της
    και οτι μπορω να μιλησω "απο μεσα" απο το πηγαδι). Η αυτοκτονια ειναι η τρανοτερη
    επιβεβαιωση οτι ο κοσμος ειναι ενα εγκληματικο αδιαφορο η ακομα και εχθρικο
    περιβαλλον για τον αυτοχειρα (αν εξαιρεσουμε ορμονικες διαταραχες η αλλες
    οργανικες παθησεις). Φιλοσοφικα δεν ειπες να το δουμε ? Τοτε η αυτοκτονια ειναι
    ΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ... αλλα οι περισσοτεροι εμαθαν να
    το κρυβουν κατω απο το χαλακι (της τομαροποιησης τους) και αφησαν αυτους
    που δεν μπορουν .... να το διαχειριστουν φατσα-καρτα στην ψυχη τους και να
    βυθιστουν απο το βαρος των πικρων (ισως και φρικιαστικων) αληθειων που ειναι
    γεματος ο κοσμος μας. Εφοσον, φιλοσοφικα θελεις να το παμε (και οχι χημικα
    η ορμονικα) για τον αυτοχειρα η καθημερινοτητα ειναι μια λεαινα που χωνευει
    την ζεβρα που μολις εφαγε ... και χορτατη (μεχρι το επομενο γευμα) τον κοιταει
    καταμματα.

Η Eive το ψιλοαισθανθηκε αυτο, και επειδη οι μηχανισμοι επιβιωσης μεσα της ειναι ακομα
    ακμαιοι .... μπηκε εδω μεσα. Εαν δεν ηταν ακμαιοι, δεν θα προλαβαινε να μπει εδω μεσα,
    σωστα ? Εγω θα σε ρωτησω το αλλο : εαν ηταν πανετοιμη να κανει το απονενοημενο
    και χρειαζοταν ενα απειροελαχιστο σπρωξιμο .... εσυ και εγω της το δωσαμε χθες ?
    Θα κοιμοσουν ηρεμος το βραδυ ? Γιατι αυτα που ειπαμε και γραψαμε, εντυπωθηκαν
    στο υποσυνειδητο της Eive, ασχετα αν δεν τα χρησιμοποιησει τωρα και τα χρησιμοποιησει
    σε δεκα χρονια η σε τριαντα χρονια. Ποιος θα την εχει ενημερωσει πως να διαπραξει
    την σωστη αυτοκτονια ? Η κοινωνια ? ..... η ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΥΟ ? ......

Η κοινωνια φιλτατε, παντα ηταν, ειναι και θα ειναι ... ο ηθικος αυτουργος σε αυτοκτονιες.
    Οχι ο συνεργος. Εμεις ... συγνωμη ... ΕΓΩ, θεωρω οτι χθες εδωσα ενα οπλο στην Eive
    το οποιο ομως δεν το ξαναπηρα πισω. Ειναι εκει στα χερια της ως γνωση και μεθοδος.
    Θα την παρακαλεσω μονο αυτο (αν και ειναι ηδη πολυ αργα).

Eive,
    αν μετα απο δεκα λεπτα η μετα απο δεκα εκατομμυρια χρονια επιλεξεις την υπερτατη
    απορριψη εαυτου και κοσμου ... μην θυμηθεις τι σου εγραψα χθες στο post #7.
    Σε εκλιπαρω κουκλα μου .... μεχρι χθες ειχα μια σχετικα αναλαφρη ψυχουλα.
    Εκανα ενα λαθος .... μην το πληρωσω με ασηκωτες τυψεις. Μου δινεις τον λογο
    της τιμης σου ?
    Last edited by Aeon; 10-01-2019 at 20:06.

Banned
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Προκαλείς με όσα λες,το καταλαβαίνεις?
    Μου έμαθες και τον Καβάφη...
    μου αρεσει να προκαλω! ειμαι προκλητικο αγορι

Senior Member
    Αυτο που λες δεν στεκει! δλδη εγω τι εχω κι εχω φιλους? οποω κι τοσα εκατομυρια γυρο μας? συνηθως μοναχικοι μενουν κατι ατομα οπου στην αμερικοι μπαινουν μεσα στα σχολεια κι σκοτωνουν τον κοσμο!
    Ο ανθρωπος ειναι κοινωνικο ον! οσο παραξενος κι να ειναι φιλους θα βρει! -εκτος απο εξερεσεις εαν εισαι σε καποιο πολυ απομακρισμενο μερος - εκτος απο αυτην την υποθεση τωτες δεν φταινε οι γυρο αλλα εσυ που δεν εχεις φιλους! ειναι λογικη του Αριστοτελοι,! δν γινετε οι πολλοι να ειναι λαθος κι ο ενας να ειναι ο σωστος! σε θεματα κοινωνικα λεω, οχι σε θεματα φυσικης.
    Με τη διαφορα οτι εγω δεν θα στρεψω το οπλο εναντιον ολων, αλλα θα παρω πανω μου ολη τη λυπη αυτου του κοσμου και θα κανω υπομονη μεχρι να πεθανω. Δεν ειμαι τετοια που περιγραφεις, εγω ανηκω στην κατηγορια ο καλος καλο δεν βλεπει. Και φιλους να εχω και να μην εχω παλι υποφερω γιατι ειμαι καλη επομενως δεν φταιω εγω.

Σε ότι σε συμφέρει απαντάς προκλητικο αγορι????

Senior Member
    Ειδες; Κι εσυ εχεις φιλους οπως λες πολλους!! Αρα ποιους ανεβαζει η κοινωνια; Τους καλους; Τους νορμαλ; Ο διαβολος διοικει η δεν υπαρχει καθολου Θεος!! Δες και τη ζεβρα που μολις την εφαγε η λεαινα που ειπωθηκε πιο πανω
    Last edited by λουλούδι; 09-01-2019 at 22:41.

Senior Member
    αα εξαιρετική συμβουλή να βαλω τον giorgos panou στο ignore list !
    Λουλουδάκι καντο και εσυ αφου σε χαλάει ο τύπος !

Page 7 of 10 FirstFirst ... 56789 ... LastLast