δυσκολιες - Page 15
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 15 of 17 FirstFirst ... 51314151617 LastLast
Results 211 to 225 of 248
    Banned
    Αλεξανδρε! Εαν τεκνον μου εχεις κι εσυ προβλημα -μαλον εχεις προβλημα, αλλα θελω να πω ,μπορεις να μας ζητησεις να σου σταθουμε!- Θα το κανω κι εγω κι τα αλλα παιδια!
    Μην ζηλευεις παιδι μου, κι απλα ανοιξε την καρδια σου να μας πεις το θεμα σου οπως η ΜΠΟΥ μας.
    Εσυ Αλαξανδρε λογο μαλον αγνοιας δεν μπορεις να χονεψεις το προβλημα που εχουν μερικα παιδια εδω μεσα, δεν μπορεις να καταλαβεις τι ειναι οι ψυχωσεις, τι ειναι η σχιζοφρενεια, τι ειναι η αυτοκτωνικοι ενδιασμοι κι αλλα τετοια! κι νομιζεις οτι εχουν ορεξη ο καθε ενας να χαλιετε, να τρωει χαπια! να καθετε μεσα!,, δεν ειναι ετσι Αλεξακι , κι ευχομαι παιδι μου να μην χρειαστει να καταλαβεις πωτες, αλλα οταν μεγαλωσεις θα δεις οτι ειναι δυσκολα τ πραματα.

Banned
    μαλον εχεις παρεξηγισει λιγο τα πραγματα γιατι δε ζητησα βοηθεια ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ σε θεματα που ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ να αλαξω γνωμη και ενω αυτο το αφησα να γινει απολυτως ξεκαθαρο καποιοι επεμεναν πεισματικα να μου αλαξουν γνωμη αγνωοντας τις δεκαδες προηδοποιησεις που τους ειχα στειλει οτι θα δουν ενα ανθρωπο που δεν ειχαν ξαναδει ποτε τους.

απλως εγω σε αντιθεση με αλλους ειμαι υπολογιστης και υπολογιζω ποσες πιθανοτητες θα ειχα να βρω το δικιο μου με αυτη τη τακτικη που αναφερεις και η απαντηση ηταν ΚΑΜΙΑ γι αυτο το λογο προσπαθησα οσο κανενας αλλος να μη γινω αδικος και να μη ξεσπαω ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΣΕ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ... για αυτο το λογο και μπορω να λεω το οτι οτι ειμαι ειμαι για μενα και δεν εχω εξουσιοδοτησει ΚΑΝΕΝΑ να το αξιολογισει ΠΑΡΑ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΜΟΥ αλλα ακομα και αν το κανει δε θα το κανω αποδεκτο

αυτο που πραγματι δε μπορω να καταλαβω ειναι οτι δεν εχει σκεφτει κανενας το αν θεωρησει τους αλλους αντιπαλους του η πηγη συνομωσιας (ακομα και αν το πιστευω αυτο που λεω)ΤΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ? μηπως η απαντηση ειναι ουτε μια? να η διαφορα οτι εγω πριν γινω θηριο ΒΡΙΣΚΩ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΛΟΓΟ ανεξαρτητα αν τα υπολυπα ειναι παραλογα οστε να μη μπορει καποιος να μου πει ΕΙΣΑΙ ΑΔΙΚΟΣ ΤΡΕΛΟΣ ΚΑΙ ΞΕΣΠΑΣ ΟΠΟΥ ΒΡΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ και προσεξε τη διαφορα ακομα και αυτο ισχει θα φροντισω να το συγκαλυψω πισω απο ενα λογικο πλαισιο οστε να μη γινω αδικος ΑΡΑ εχει διαφορα καποιος να ειναι τρελος και να ξεσπαει αδιακριτως οπου να ναι και οπιον παρει η μπαλα και εχει διαφορα να το κανει οταν του δωσουν ΜΙΑ ΑΦΟΡΜΗ Η ΜΙΑ ΑΔΙΚΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ γιατι οταν οι αλλοι γινονται αδικοι εσυ εχεις το δικαιομα να γινεις χειροτερος

αρα ξερεις το δε καταλαβαινω? τι νοοτροπια οποιον παρει η μπαλα ειμαστε ασθενεις εχουμε το ΜΕΓΑ ΑΛΟΘΙ για να γινουμε ενα ΜΗ ΟΦΕΛΙΜΟ γενος που κανει ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ γιατι εγω δε ψαχνω αλοθι οπως εσεις ΨΑΧΝΩ ΤΟ ΔΚΙΟ ΜΟΥ που αισθανθηκα οτι αυτο το καιρο ΚΑΤΑΠΑΤΗΘΗΚΕ

Banned
    αρα ΕΣΕΙΣ δε μπορετε να καταλαβετε οτι με τη τακτικη που ακολουθητε δε θα βρειτε το δικιο σας ΠΟΤΕ γιατι δε θα σας πιστεψει κανενας γιατι πριν κανεις οτιδηποτε πρεπει να υπαρχει ο μανδυας της λογικης δικαιολογιας και εγω ειμαι φιλοδοξος αυτο ειναι αληθεια και δε σκοπευω να δοσω πατηματα να μου τη λενε ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ

Banned
    Πρεπει να χαλαρωσεις παιδι μου, μην ἐκτοξεύεις μύδρους! εδω ειναι φορουμ κι εἲθισται ο καθης να εκφερει γνωμην εως το σημειον που δεν προσβαλει -βριζει! και ολοι μας εὐήκοον οὖς τους αλλους. Αρα ειναι ασκοπα ολα οσα γραφεις! Ποσο μαλον που το θεμα αφορα την συμφορητησα μας , κι αγωνηστρια ΜΠΟΥ. εκτως εαν αυτο σε ενοχλει. στῶμεν καλῶς Αλεξανδρε!

Banned
    αυτο που με ενοχλει ειναι να θελει να μου αλαξει καποιος μυαλα με το στανιο επειδη γινομαι αντικειμενο εμπνευσης χωρις να το εχω αποφασισει εγω και ετσι να επειρεασει και τα γεγονοτα που συμβαινουν

ακομα και οταν δε μιλαω δε χαλαρωνω ποτε το μυαλο μου στροφαρει σαν σιφουνας...

Banned
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    αυτο που με ενοχλει ειναι να θελει να μου αλαξει καποιος μυαλα με το στανιο επειδη γινομαι αντικειμενο εμπνευσης χωρις να το εχω αποφασισει εγω και ετσι να επειρεασει και τα γεγονοτα που συμβαινουν

ακομα και οταν δε μιλαω δε χαλαρωνω ποτε το μυαλο μου στροφαρει σαν σιφουνας...
    πηστευεις οτι οφειλετε σε καποιο προβλημα, οφειλετε στο οτι απλα εισαι εξυπνος η ειναι κατις κληρονομικο?θελω να πω εχει παρατηρηθει το φαινομενο αυτο κι σε αλλα μελοι της ευριας οικογενειας σου ?

Banned
    αν θες να λυσεις καποιο προβλημα λυστο σχετικα με τον εαυτο σου και αυτο το λεω γιατι αν και το δικο σου μυαλο στροφαρε σαν σιφουνας να εισαι σιγουρος οτι οταν οι αλλοι σου λενε αλαξε εσυ θα τους ελεγες το ΟΧΙ του 1821 και αν καποιοι θελουν να μετατρεψουν τα παντα σε χελωνες για να μου μπουν στο ματι γιατι νομιζουν οτι ετσι μου την εσπασαν ας το κανουν μπορει να καταλαβει ο καθενας το λογο

Senior Member
    boo μολις ακουσα στις ειδησεις που παρομοιαζανε τους υπολογιστες, οθονες κλπ. με ψηφιακη ηρωϊνη και οτι η ενασχοληση μας
    πρεπει να ειναι κατω απο 10 ωρες την εβδομαδα.

Μαλιστα ερευνητες λενε οτι ανεβαζει 100% την ντοπαμινη.

Να μια αποδειξη οτι ο τροπος ζωης ειναι και καθοριστικος για τη σχιζοφρενεια και οτι υπαρχουν πραγματα που μπορουμε να κανουμε για να ισορροπησουμε την ντοπαμινη.

Αυτα τα ξερανε παλια και στα μοναστηρια τους επεφτε η ντοπαμινη και γινονταν καλα.

Τουλαχιστον αμα δεν εισαι πολυ δυσκολη περιπτωση υπαρχουν τροποι να συνελθεις και να παιρνουμε μια οσο το δυνατον λιγοτερη ποσοτητα φαρμακου.

Μην κοιτας τοσο πολυ το μαχητρια κλπ. αλλα περισσοτερο κοιτα να το φιλοσοφησεις και να ανακαλυψεις τις δυναμεις ισορροπησης μεσα σου. Εχουμε πολλες δυναμεις μεσα μας ισορροπησης κλπ. που απλως δεν εχουμε ανακαλυψει ακομα.

Τουλαχιστον αυτο βοηθαει εμενα.

Διαβασε αρχαιους Ελληνες αυτο βοηθαει πολυ στο στρες.

Αυτη η εποχη ασχολειται ολο με ανουσια πραγματα ενω αυτοι ειχαν ως οριζοντα την αιωνιοτητα και ειχαν μια προοπτικη.

Αμα διαβασεις φιλοσοφια θα φοβασαι και λιγοτερο.

Αλεξανδρε καλο το οτι εχεις εμπνευση, παει να πει οτι εισαι εξυπνος. Ωστοσο κοιτα να ισορροπησεις και το μυαλο και να μην υπερλειτουργει που ειναι σημαδι οτι κατι δεν παει καλα. Η αληθινη δυναμη ειναι να λειτουργει σωστα και φυσικα και να μην υπερλειτουρει συνεχεια.

Για να γινει αυτο πρεπει να το ξεμπουκωνεις που και που με νηστειες ή καθαρμους κλπ.
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    boo εχεις δοκιμασει να ακους κλασσικη μουσικη ;

Και αυτο βοηθαει στμφωνα με ερευνες γιατρων.
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Banned
    δε φοβαμαι τη κριτικη ας το χαρακτηρισουν οπως θελουν καταρχην μιλησα πολυ γρηγοροτερα απο τα αλλα παιδια σε σημειο που ολοι εκαναν το σταυρο τους οταν με ακουγαν δε το αποφασισα εγω στη συνεχεια η διαφορα στη ταχυτητα ηταν κατι παραπανω απο εμφανης αφου πολες φορες δε με προλαβαιναν και μου φαινετε αστειο να μου λεει καποιος οταν αυτο δε πρεπει να το κανω αλλα το εχω κανει καπιες φορες απλα για να ειρωνευτω καποιον

απλα καλο θα ειναι να θυμουνται πριν πουν οτιδηποτε οτι μετα το μαρτυριο ερχετε ο αθλος και εγω ζοριζομουν επι πολυ καιρο ενω η ζωη εχει μια ταση να εξισσοροπει τα πραγματα

οταν η ενασχοληση ειναι αλλο εαυτο να διχνεις προς τα εξω απο αυτον που θα ηθελες η καθε ενασχοληση θα ειναι τοξικη οποια ειναι και αυτη

Senior Member
    καλησπερα παιδια..
    μιας και εχω μερες να μπω θα σας πω οτι μισες μερες ειμαι για εξω αλλες τοσες για μεσα..δυσκολευομαι ακομα αρκετα..

θελω να ρωτησω αν παθαινετε κι εσεις το ιδιο..
    εκει που ειμαι οκ καθομαι κοιταω το υπερπεραν το κενο και δε σκεφτομαι τιποτα.σαν να εχω χαζεψει.αυτο γινεται αρκετες φπρες μεσα στη μερα.και κραταει μερικα λεπτα αν δε μου αποσπασει καποιος την προσοχη.οι δικοι μου μου τη λενε πταν με βλεπουν ετσι..
    κολαω.
    βεβαια να πω πως απο παιδι στο σχολειο οι καθηγητες ελεγαν στους δικους μου οτι η boo χανεται. αλλα δε μπορω ναθυμηθω αν ηταν το ιδιο.
    ειναι απο τη ψυχωση? απο τα φαρμακα? ειναι τυχαιο? απλα ειναι ενοχλητικο οταν ειμαι με αλλους.με κοιτανε περιεργα
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Banned
    Quote Originally Posted by boo View Post
    καλησπερα παιδια..
    μιας και εχω μερες να μπω θα σας πω οτι μισες μερες ειμαι για εξω αλλες τοσες για μεσα..δυσκολευομαι ακομα αρκετα..

θελω να ρωτησω αν παθαινετε κι εσεις το ιδιο..
    εκει που ειμαι οκ καθομαι κοιταω το υπερπεραν το κενο και δε σκεφτομαι τιποτα.σαν να εχω χαζεψει.αυτο γινεται αρκετες φπρες μεσα στη μερα.και κραταει μερικα λεπτα αν δε μου αποσπασει καποιος την προσοχη.οι δικοι μου μου τη λενε πταν με βλεπουν ετσι..
    κολαω.
    βεβαια να πω πως απο παιδι στο σχολειο οι καθηγητες ελεγαν στους δικους μου οτι η boo χανεται. αλλα δε μπορω ναθυμηθω αν ηταν το ιδιο.
    ειναι απο τη ψυχωση? απο τα φαρμακα? ειναι τυχαιο? απλα ειναι ενοχλητικο οταν ειμαι με αλλους.με κοιτανε περιεργα
    καλοστηνα! μπραβω σου που σε τοσο συχνα εξω!! μας ξεπερασες ολους!! ουτε η πιο τσαουσα δεν γυρνα οσο εσυ ¨)¨)χεχε.
    συνεχησε ετσι, μπραβω σου
    οσο για το κολημα που τρως μαλον ειναι απο τα χαπια, οι αλομπερτινες το κανουν αυτο συνηθως να ξερεις. Αυτο ειχα παρατηρησει σε εμενα δλδη. αλλα κι στα αλλα παιδια.
    ΜΠΟΥ , η δικη μου εμπειρια απο ψυχοφαρμακα οπως αλομπερντιν , ακκινεντον, στεντον, ζακτους(συροπι),αρνταν , βενζοδιαζεπηνες, βαρβιτουρικα κ.α. ηταν εμπειριες απο λαθος ! τωρα, μετα απο τοσα ρονια καταλαβα ποσο βλακας ειμουν κι εγω και η παρεαμου που περναμε αυτα τα φαρμακα κρυφα ,για χαβαλε! ενω ειμασταν υγειες -οι πιο πολλοι δλδη- ενω δεν τα ειχαμε αναγκη τα περναμε για να γελασουμε ,ποσο αδικο ειναι αλλοι ανθρωποι να τα περνουν ενω δεν τα θελουν αλλα λογο υγειας πρεπει κι καποια κολοπαιδα να τα περνουν για να γελανε, ομως τις παρενεργειες τις θυμαμαι κι αυτο που ειχα παρατηρησει ηταν οτι τα βασικα χαραχτηριστηκα ηταν σχεδον σε ολους τα ιδια, υπηρχαν ομως κι ατομα που τα επερναν κι ενιωθαν κανωνικα! αρα ειχαν προβλημα αλλα δεν το παραδεχοταν! δεν ξερω τι καναν αργοτερα,μεγαλοσαμε,χαθηκα με !! παντος τα φαρμακα πρεπει να τα κανουν χρησει οσοι τα εχουν αναγκη !! δεν ειναι ντροπη να τα περνουν! ΜΠΟΥ! για αυτο ην νιωθεις ασχημα,

Senior Member
    καλησπερα παιδια

ευχαριστω γιωργο αλλα δεν τα παω και τοσο καλα τελικα..ελπιζω να μην παιζεις ακομα με τα χαπακια ομως.
    ειχα γραψει πριν 3 μερες.ημουν ηδη απο τοτε 3-4 μερες μεσα αλλα δεν εχει αλλαξει ακομα αυτο συτην εβδομαδα.συνολικα 6-7 μερες μεσα εκτος απο δευτερα που πηγα να δωσω μαθημα 2 ωρες και 45λεπτα που βγηκα με την αδερφη μου χτες.ουτε για τσιγαρα παω.ουτε για καφε να παρω.ουτε για τιποτα το οποιο να μπορει να το κανει καποιος αλλος.
    καποιες φορες σκεφτομαι οτι θα με παρακολουθουν αλλα δε νοιαζει να με τσακωσουν και να με σκοτωσουν αλλα την ταραχη που θα περασω.αλλες φορες παλι με νοιαζει και με καιει.οχι οτι το θελω.θελω να αποφευγω αυτην την αισθηση του ανθρωποκυνηγητου.δε μπορω να το εξηγησω καλα νομιζω.δε ξερω.ειμαι εξω και αδρεναλινη βαραει κοκκινο.
    εκτος του φοβου τιποτα δε με κανει να θελω να βγω εξω.εννοω οτι ολα μου φαινονται ανιαρα.και ανθρωποι και πραγματα.δε μου κεντριζει το ενδιαφερον τιποτα.ολα ανουσια.ολα βαρετα.πολυ επιπεδο συναισθημα.
    και με την αδερφη μου δε μπορεσα να κατσω παραπανω εξω.ενω κανω να τη δω μηνες.κατι με πιεζε να γυρισω σπιτι.
    και σε 10 περιπου μερες που τελειωνω την εξεταστικη περιμενουνολοι να βγουμε και δε ξερω τι να κανω.με αγχωνει πολυ αυτο..
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    τελικα σε εμενα υπαρχουν 3 σταδια που επαναλαμβανονται.
    η φαση που ειμαι στο σπιτι και δε ξεχωριζω ουτε πορτες και παραθυρα.
    η φαση που παρατηρω οτι υπαρχουν πορτες και παραθυρα και αναρωτιεμαι τι μπορει να ειναι εκει εξω αλλα να μην τολμω να τις ανοιξω και
    η φαση που τολμαω να τα ανοιξω και ενα κανω ενα βημα παραεξω.

νομιζω ειμαι στη 2η τωρα..
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Banned
    αυτο που σε τσακιζει ειναι η αναφλεξη στο κεφαλι σου με αυτα που σκεφτεσαι να πλαθεις παντου εικονικους αντιπαλους.

Page 15 of 17 FirstFirst ... 51314151617 LastLast