Ζώδια - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 14 FirstFirst ... 311121314 LastLast
Results 181 to 195 of 208

Thread: Ζώδια

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Μα δεν σου κάνουμε επίθεση ρε κοπέλα μου.
    Ούτε θέλησα εγώ τουλάχιστον να σου βάλω κάποια ταμπέλα.Απλώς αυτό βγάζεις.Ότι ποθείς αυτό το στυλ,επειδή και εσύ είσαι ελκυστική,ποθητή,με μια κάποια αυτοπεποίθηση.

Οφείλεις για το καλό σου να καταλήξεις,είσαι νέα όπως σου είπα και στην καλύτερη ηλικία,στην κατάλληλη φάση.
    Και να είσαι ενεργή,να μην βασίζεσαι συνέχεια σε όσα σου είπα,ούτε να κάνεις σαν ντίβα.

Το ότι θες να ασχολούνται όλοι μαζί σου,είναι μεγάλη μλκία.
    Ψάξε το λιγάκι,και αυτό και τα υπόλοιπα.

Οντως ξεφύγαμε...
    Μα δεν πειράχτηκα ούτε μου κάνετε επίθεση....απλά και ήρεμα μιλάμε....

Μήπως νομίζεις ότι θέλω κάποιον αλήτη επδ εσύ έχεις το στερεότυπο ότι μια ελκυστική κοπέλα ελκυεται μόνο από αλήτες και κακα παιδιά ...;;
    Για ψάξτο λίγο γτ εγώ δν απερριψα κανένα στυλ άντρα...
    Οκει....Ίσως αυτό του επιφανειακου γκόμενου που τον ενδιαφέρουν μόνο τα ποντικια και η κοιλιακοί του και έχει μυαλό σαλιγκαριου...
    Εκεί Ναι...Είμαι προκατειλημμένη

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post

Μήπως νομίζεις ότι θέλω κάποιον αλήτη επδ εσύ έχεις το στερεότυπο ότι μια ελκυστική κοπέλα ελκυεται μόνο από αλήτες και κακα παιδιά ...;;
    Οκει....Ίσως αυτό του επιφανειακου γκόμενου που τον ενδιαφέρουν μόνο τα ποντικια και η κοιλιακοί του και έχει μυαλό σαλιγκαριου...
    Καλά,μην νομίζεις,και εγώ κάνω προσπάθειες απαλλάγης από το στερεότυπο και όλα τα συναφή.

Να σου πω,προσβάλλεις τα σαλιγκάρια!Οκ?
    Δεν είναι προκαταληψη αυτό,κοινή λογική στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Senior Member
    Καλά,μην νομίζεις,και εγώ κάνω προσπάθειες απαλλάγης από το στερεότυπο και όλα τα συναφή.

Να σου πω,προσβάλλεις τα σαλιγκάρια!Οκ?
    Δεν είναι προκαταληψη αυτό,κοινή λογική στην συγκεκριμένη περίπτωση.
    O Why είναι εκείνος που προσπαθεί να κάνει χιούμορ, αλλά δεν του δίνει κανένας σημασία.

Και εγώ φίλε το έχω προσπαθήσει, αλλά μάλλον δεν κάνουν χιούμορ εδώ ή κάνουν "χιούμορ" αλλά ίσως να μην το καταλαβαίνω εγώ.

Senior Member

Μίλιβα δεν είπε κανείς για κουτάκια, από την απάντηση σου στηρίχθηκα εγώ και λανθασμένα, ότι θα προτιμούσες όπως είπε ο Why έναν παιδαρά ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο επιφανειακό τύπου άντρα. Απλά εγώ σου είπα πως θα χάσεις απλά πολύτιμο χρόνο και τίποτα παραπάνω.

Σορρι που θα στο πω, αλλά έχεις (από τι έχω καταλάβει), κατηγοριοποιήσει τους άντρες. Ένας απλός άνθρωπος (όταν λέω απλός, δεν εννοώ απεριποίητος κλπ.), που έχει 2-3 φίλους σταθερούς, είναι βαρετός. Ε, μάλλον θα ψάχνεις το αντίθετό του, αυτό είπα πιο πάνω, αλλά ίσως να μην το έκανα ξεκάθαρο.

Δεν σου την λέω για τις επιλογές σου, ίσα ίσα ο καθένας μας έχει τα στάνταρ του, πχ. εμένα δεν μου αρέσουν οι δήθεν κοπέλες, αυτές που πουλάνε κάτι άλλο από αυτό που είναι, ας είναι ακόμη και ψηλές μελαχρινές, από εμένα είναι Χ.

Αν η εξωτερική ομορφιά, συνδυάζεται και με ντρομπροσύνη, τότε είναι η ιδανική κοπέλα για εμένα.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Kostas_14 View Post
    O Why είναι εκείνος που προσπαθεί να κάνει χιούμορ, αλλά δεν του δίνει κανένας σημασία.

Και εγώ φίλε το έχω προσπαθήσει, αλλά μάλλον δεν κάνουν χιούμορ εδώ ή κάνουν "χιούμορ" αλλά ίσως να μην το καταλαβαίνω εγώ.
    Έλα μωρε,σιγά δεν εχω θέμα.
    Είπαμε μια μαλακία να περάσει η ωρα.

Και όσο για τα αλλα,δεν ήθελα να αφήσω να εννοηθεί πως ο παιδαράς ειναι σώνει και καλά επιφανειακός.

Senior Member
    Έλα μωρε,σιγά δεν εχω θέμα.
    Είπαμε μια μαλακία να περάσει η ωρα.

Και όσο για τα αλλα,δεν ήθελα να αφήσω να εννοηθεί πως ο παιδαράς ειναι σώνει και καλά επιφανειακός.
    Ξέρεις τι έχω παρατηρήσει; Πως γίνεται κάποιος περισσότερο αρεστός, όταν δεν λέει την αλήθεια. Μας αρέσει ρε γαμώτο στους ανθρώπους να μας χαϊδεύουν τα αυτιά.

Δεν θα μιλήσω εξ'ολοκλήρου για το μέλος Μίλιβα, γιατί έτσι κι αλλιώς δεν την ξέρω την κοπέλα, το τι ακριβώς σκέφτεται, αλλά σίγουρα θα πειράχτηκε. Μπορεί όντως αυτά που της λέγαμε, να μην είχαν επιθετική χροιά, αλλά περισσότερο βοηθητική, εσωτερικά όμως πιστεύω πως πειράχτηκε. Όχι τόσο η Μίλιβα ως άνθρωπος, αλλά πειράχτηκε ο γυναικείος εγωισμός της, που όλοι λίγο πολύ εγωισμό έχουμε όλοι, δεν λέω πως είναι φαινόμενο που το συναντάς στο μέλος Μίλιβα μόνο. Εγώ να δεις τι εγωισμό έχω...

Σίγουρα το θέμα που άνοιξα δεν είναι το μέλος Μίλιβα και τα προσωπικά της, απλά τα συζητάμε γιατί δυσκολεύεται με όλη αυτή την φάση που περνάει.

Άσχετο μόνο εγώ βρίσκω κούκλα την κοπέλα κάτω από την κυρία με τα γυαλιά; Στα δεξιά ακριβώς...

Η κυρία με τα γυαλιά ακριβώς από επάνω δεξιά, μοιάζει με καθηγήτρια πανεπιστημίου, γι'αυτό με φοβίζει λίγο, παρόλο που μου αρέσουν τα γυαλιά στις κοπέλες και να φοράνε πουκάμισα, είναι σέξι, το να φοράει η γυναίκα πουκάμισο...

Miliva21
    Guest
    Λοιπόν παιδιά είστε χαζα τελείως.....
    προς Γουαι και Κώστα....γτ λες ότι έχω ενοχληθεί ενώ δεν έχω ενοχληθει......γτ είστε τόσο δύσπιστοι με τον κόσμο ;;; σου είναι τόσο δύσκολο να πιστέψεις ότι μια κοπέλα δεν ενοχλήθηκε με αυτό που ειπώθηκε;;;;; από που και ως που σ έδειξα ότι θέλω να μου λένε μόνο ότι μ αρεσει...
    Χαλαρή ήμουν μέχρι το σχόλιο σου που λες ότι δήθεν τάχα μου παρεξηγήθηκα ενώ ήμουν κουλ........Τώρα Ναι ενοχλήθηκα

Με έχετε βάλει σε κουτακια δεν πίστευετε καν τι σας λέω μόνο αυτό που έχετε στο μυαλό σας γ μένα το στερεότυπο και συνεχίζετε....

Δν πειράχτηκα με τπτ από όσα είπατε........ίσα ίσα κουβεντιαζουμε ηρεμα κ εχω δείξει επανειλημμένα ότι δεν ενοχλουμαι τόσο εύκολα και δεν παρεξηγουμαι ...Όμως εσείς δεν λέτε να το καταλάβετε και αυτό όντως με ενοχλεί

Εγώ ίσα ίσα
    Είχα το θάρρος να γράψω για τα ελαττώματα μου εδώ και να τα παραδεχτω και να ακούσω και ότι άλλη άποψη ακουστεί με δεκτικότητα και σας είπα που συμφωνώ κ που όχι...

Εννοείται ότι σκεφτομενη έτσι ψάχνω την επιβεβαίωση από έξω προς εμένα ενώ θα έπρεπε να γίνει το ανάποδο....το παραδέχτηκα .....γτ να είμαι θιγμένη γ κάτι που παραδέχομαι......;;;;;

Αυτό που δεν δέχομαι είναι οτι μ αρέσουν ντε και καλά μόνο οι αλήτες οι ντε και καλά τα πάρτυ ανιμαλ....Γτ το είπα ότι μ άρεσαν παιδιά π δεν ήταν κουκλοι και μ άρεσαν παιδιά π ήταν αλήτες Αλλά κ παιδιά που ήταν καλά παιδιά.....

Αυτό π ήθελα να πω είναι ότι αν δω πχ σε κάποιον χαρακτηριστικά του στυλ να είναι πλ ιδιοτροπος ή δύσκολος με τους γύρω του να κλαίγεται συνέχεια και να έχει λίγες επαφές Ε αυτό δν μ αρεσει γτ αυτή είναι η εικόνα π ενδεχομένως έχω γ μένα και κάπου κάπου το κάνω κ γω και δεν μ αρεσει .....Θέλω να τα πολεμήσω σε μένα κ δν μ αρέσουν στον άλλο

Αν όμως ο άλλος δείχνει γιολο και έχει λιγους φίλους αλλά δν τον νοιαζει πχ μπορεί να μην ενοχλήσει ούτε κ μένα...

Τεσπα ευχαριστώ γ τη διάθεση σας να μιλήσουμε θα κρατησω καποια πραγματα που ειπατε κ συμφωνω και αν θέλετε κρατήστε τη συμβουλή μου...προσπαθήστε να βλέπετε μια γυναίκα όπως είναι και να πιστεύετε ότι σας λέει και όχι να μένετε κολλημένοι στα δικά σας στερεότυπα και πιστεύω θα σας βοηθήσει και τους δύο να πάτε παρακάτω....

Senior Member
    Λοιπόν παιδιά είστε χαζα τελείως.....
    προς Γουαι και Κώστα....γτ λες ότι έχω ενοχληθεί ενώ δεν έχω ενοχληθει......γτ είστε τόσο δύσπιστοι με τον κόσμο ;;; σου είναι τόσο δύσκολο να πιστέψεις ότι μια κοπέλα δεν ενοχλήθηκε με αυτό που ειπώθηκε;;;;; από που και ως που σ έδειξα ότι θέλω να μου λένε μόνο ότι μ αρεσει...
    Χαλαρή ήμουν μέχρι το σχόλιο σου που λες ότι δήθεν τάχα μου παρεξηγήθηκα ενώ ήμουν κουλ........Τώρα Ναι ενοχλήθηκα

Με έχετε βάλει σε κουτακια δεν πίστευετε καν τι σας λέω μόνο αυτό που έχετε στο μυαλό σας γ μένα το στερεότυπο και συνεχίζετε....

Δν πειράχτηκα με τπτ από όσα είπατε........ίσα ίσα κουβεντιαζουμε ηρεμα κ εχω δείξει επανειλημμένα ότι δεν ενοχλουμαι τόσο εύκολα και δεν παρεξηγουμαι ...Όμως εσείς δεν λέτε να το καταλάβετε και αυτό όντως με ενοχλεί

Εγώ ίσα ίσα
    Είχα το θάρρος να γράψω για τα ελαττώματα μου εδώ και να τα παραδεχτω και να ακούσω και ότι άλλη άποψη ακουστεί με δεκτικότητα και σας είπα που συμφωνώ κ που όχι...

Εννοείται ότι σκεφτομενη έτσι ψάχνω την επιβεβαίωση από έξω προς εμένα ενώ θα έπρεπε να γίνει το ανάποδο....το παραδέχτηκα .....γτ να είμαι θιγμένη γ κάτι που παραδέχομαι......;;;;;

Αυτό που δεν δέχομαι είναι οτι μ αρέσουν ντε και καλά μόνο οι αλήτες οι ντε και καλά τα πάρτυ ανιμαλ....Γτ το είπα ότι μ άρεσαν παιδιά π δεν ήταν κουκλοι και μ άρεσαν παιδιά π ήταν αλήτες Αλλά κ παιδιά που ήταν καλά παιδιά.....

Αυτό π ήθελα να πω είναι ότι αν δω πχ σε κάποιον χαρακτηριστικά του στυλ να είναι πλ ιδιοτροπος ή δύσκολος με τους γύρω του να κλαίγεται συνέχεια και να έχει λίγες επαφές Ε αυτό δν μ αρεσει γτ αυτή είναι η εικόνα π ενδεχομένως έχω γ μένα και κάπου κάπου το κάνω κ γω και δεν μ αρεσει .....Θέλω να τα πολεμήσω σε μένα κ δν μ αρέσουν στον άλλο

Αν όμως ο άλλος δείχνει γιολο και έχει λιγους φίλους αλλά δν τον νοιαζει πχ μπορεί να μην ενοχλήσει ούτε κ μένα...

Τεσπα ευχαριστώ γ τη διάθεση σας να μιλήσουμε θα κρατησω καποια πραγματα που ειπατε κ συμφωνω και αν θέλετε κρατήστε τη συμβουλή μου...προσπαθήστε να βλέπετε μια γυναίκα όπως είναι και να πιστεύετε ότι σας λέει και όχι να μένετε κολλημένοι στα δικά σας στερεότυπα και πιστεύω θα σας βοηθήσει και τους δύο να πάτε παρακάτω....
    Μίλιβα τώρα όντως παρατήρησα ότι ενοχλήθηκες.

Ρε συ μπορώ να ξέρω από ένα απρόσωπο κείμενο τα συναισθήματα; Απλά επειδή θεωρώ πως το τραβήξαμε λίγο παραπάνω το θέμα σου από όσο έπρεπε, γι'αυτό είπα πως μπορεί να ενοχλήθηκες κάτι που είναι φυσιολογικό. Μα χαίρομαι να γίνονται τέτοιες συζητήσεις, ήδη και εγώ έχω ανοιχθεί σε εσάς, όχι τόσο σαν και εσένα, αλλά αρκετά πιστεύω, γιατί θέλω και εγώ απόψεις.

Πχ. μου άρεσε που παρατήρησες ότι έχω χαμηλή αυτοεκτίμηση, μπορεί και να συμβαίνει και να μην το ξέρω ή η Ελισάβετ που είπε πως είμαι παραπονιάρης, είναι πράγματα που πρέπει να τα προσέξω και να τα διορθώσω, γιατί όντως είναι αρνητικά στοιχεία. Απλά στα λέμε όλα με καλή διάθεση. Όπως και εσείς σε μένα.

Οκ δεν το συνεχίζω, απλά ναι κράτα ό,τι θέλεις από τις απόψεις μας και από εκεί και πέρα, εύχομαι να πάνε όλα καλά στα προσωπικά σου.

Εγώ το παραδέχομαι μερικές φορές είμαι χαζούλης

Miliva21
    Guest
    Μίλιβα τώρα όντως παρατήρησα ότι ενοχλήθηκες.

Ρε συ μπορώ να ξέρω από ένα απρόσωπο κείμενο τα συναισθήματα;
    Θα μπορούσες πολύ απλά να με πιστέψεις όταν έλεγα ότι γνωρίζω πως δεν μου κάνετε κανένα είδος επίθεσης και ότι μιλάμε χαλαρα ....Αυτό και μόνο.......
    Αν δεν ήθελα να μ λένε τα αρνητικά μου δν θα ερχόμουν εδώ άγνωστη μεταξύ αγνωστων που σε αυτή τη περίπτωση ο καθένας είναι ειλικρινής και λέει αυτό π θέλει εφόσον δεν υπάρχει καμία είδους υστεροβουλια όπως στις έξω σχέσεις

Senior Member
    Θα μπορούσες πολύ απλά να με πιστέψεις όταν έλεγα ότι γνωρίζω πως δεν μου κάνετε κανένα είδος επίθεσης και ότι μιλάμε χαλαρα ....Αυτό και μόνο.......
    Αν δεν ήθελα να μ λένε τα αρνητικά μου δν θα ερχόμουν εδώ άγνωστη μεταξύ αγνωστων που σε αυτή τη περίπτωση ο καθένας είναι ειλικρινής και λέει αυτό π θέλει εφόσον δεν υπάρχει καμία είδους υστεροβουλια όπως στις έξω σχέσεις
    Μίλιβα καταλαβαίνω απόλυτα το τι θέλεις να πεις, απλά βλέπεις ότι και εγώ και ο Why μπερδευτήκαμε από τον τόνο της συζήτησης, δεν μπορεί να καταλάβει ο καθένας πως γράφει με ποια ψυχοσύνθεση γράφει εκείνη την στιγμή κάποιος. Για να το κάνω πιο κατανοητό, θα πω πως παρατήρησα πως έφυγες κάπως "ξαφνικά" οπότε θεώρησα ότι κάτι λάθος έκανα-κάναμε, γι'αυτό το είπα.

Λύθηκε το όποιο θέμα και σε πιστεύω πως δεν υπήρξε κάποιο θέμα, όπως είπαμε, κράτα αυτά που θέλεις από αυτή τη συζήτηση και προχώρα ακάθεκτη.

Απλά μην κλείνεις πόρτες, όταν είναι θα βρεθεί και ο κατάλληλος για εσένα, αν και πιστεύω πως πρέπει να έχει αρκετή υπομονή αυτός. (χιούμορ είναι μην το πάρεις προσωπικά)

Miliva21
    Guest
    Μίλιβα καταλαβαίνω απόλυτα το τι θέλεις να πεις, απλά βλέπεις ότι και εγώ και ο Why μπερδευτήκαμε από τον τόνο της συζήτησης, δεν μπορεί να καταλάβει ο καθένας πως γράφει με ποια ψυχοσύνθεση γράφει εκείνη την στιγμή κάποιος. Για να το κάνω πιο κατανοητό, θα πω πως παρατήρησα πως έφυγες κάπως "ξαφνικά" οπότε θεώρησα ότι κάτι λάθος έκανα-κάναμε, γι'αυτό το είπα.

Λύθηκε το όποιο θέμα και σε πιστεύω πως δεν υπήρξε κάποιο θέμα, όπως είπαμε, κράτα αυτά που θέλεις από αυτή τη συζήτηση και προχώρα ακάθεκτη.

Απλά μην κλείνεις πόρτες, όταν είναι θα βρεθεί και ο κατάλληλος για εσένα, αν και πιστεύω πως πρέπει να έχει αρκετή υπομονή αυτός. (χιούμορ είναι μην το πάρεις προσωπικά)
    Δεν απάντησα και έφυγα από τη συζήτηση γτ συμφωνούσα πάνω κάτω σε αυτά που λέγατε οπότε λέω δν χρειάζεται να αναλύσουμε εφόσον δν είχα ουσιαστικές ενστάσεις

Senior Member
    Δεν απάντησα και έφυγα από τη συζήτηση γτ συμφωνούσα πάνω κάτω σε αυτά που λέγατε οπότε λέω δν χρειάζεται να αναλύσουμε εφόσον δν είχα ουσιαστικές ενστάσεις
    Οκει δεν είχε γίνει κατανοητό αυτό τότε. Επίσης έχω αρχίσει και φοβάμαι γιατί μιλάς πολύ (όχι επιτηδευμένα, είναι λάθος λέξη) αλλά κάπως μεγαλύστικα και νομίζω ότι μου κάνει παρατήρηση ο διευθυντής του σχολείου. Το έχω παρατηρήσει αρκετά έτσι γράφεις γενικά;

Miliva21
    Guest
    Οκει δεν είχε γίνει κατανοητό αυτό τότε. Επίσης έχω αρχίσει και φοβάμαι γιατί μιλάς πολύ επιτηδευμένα και νομίζω ότι μου κάνει παρατήρηση ο διευθυντής του σχολείου.
    Α μπα δεν το έχω για διευθύντρια άστο

Senior Member
    Α μπα δεν το έχω για διευθύντρια άστο
    Σίγουρα κάνεις για κάποια διοικητική θέση να ξέρεις. Σου αρέσει φαντάζομαι το να συντονίζεις και να παίρνεις ευθύνες. Δεν θέλεις να τα εναποθέτεις στους άλλους, πιστεύεις πως εσύ κάνεις καλύτερη δουλειά.

Σε μια άλλη κοπέλα το είχα παρατηρήσει αυτό, που ήταν 23 και μου έκανε ιδιαίτερα για την σχολή και προσπαθούσε να με βάλει σε τάξη. Ακόμη και που είμαι 21 είμαι αντιδραστικός και δεν με βάζει εύκολα κανείς σε τάξη. Βέβαια καλά πήγε μετά από κάποια καιρό, λέγαμε και θέματά μας και πήγε καλά, αλλά στην αρχή άστο. Λέων στο ζώδιο εκείνη...Και όντως είναι ηγετική προσωπικότητα.

Miliva21
    Guest
    Σίγουρα κάνεις για κάποια διοικητική θέση να ξέρεις. Σου αρέσει φαντάζομαι το να συντονίζεις και να παίρνεις ευθύνες. Δεν θέλεις να τα εναποθέτεις στους άλλους, πιστεύεις πως εσύ κάνεις καλύτερη δουλειά.

Σε μια άλλη κοπέλα το είχα παρατηρήσει αυτό, που ήταν 23 και μου έκανε ιδιαίτερα για την σχολή και προσπαθούσε να με βάλει σε τάξη. Ακόμη και που είμαι 21 είμαι αντιδραστικός και δεν με βάζει εύκολα κανείς σε τάξη. Βέβαια καλά πήγε μετά από κάποια καιρό, λέγαμε και θέματά μας και πήγε καλά, αλλά στην αρχή άστο. Λέων στο ζώδιο εκείνη...Και όντως είναι ηγετική προσωπικότητα.
    Α μπα όχι δεν το έχω καθόλου στους άλλους να τους λέω τι θα κάνουν.....

Δεν θα ήθελα να ειμαι σε καμία ηγετική θέση σε δουλειά γτ δν μ αρεσει να παίρνω ευθύνη να λέω στους άλλους τι να κάνουν .......

Ούτε κ οι άλλοι θέλω να μου επιβάλουν τι ν κάνω και να μπλέκονται πολύ......Είμαι φιλελεύθερη σε αυτό κ δεν το διαπραγματευομαι...Θέλω την ησυχία μου γενικά ο καθένας να κάνει ότι θέλει και να με αφήνει κ μένα να κάνω αυτό π θέλω

Δεν με έχεις ψυχολογησει καθόλου σωστά μέχρι τωρα

Page 13 of 14 FirstFirst ... 311121314 LastLast