Results 31 to 44 of 44
-
07-01-2019, 16:42 #31
Οσο γι την γαλλικη επανασταση κι αργοτερα την Ρωσκη επανασταση και γενικα γι τον κομουνησμο υπαρχει μια θεωρια οπου λεει οτι οι πρωτοι κομουνηστες ηταν μονο εβραιοι! οτι ηταν ολοι τους απο την ιδια σεχτα σατανηστων! κι σκοπος τους ηταν να διαβροσουν την καθαρα πιστη χριστιανικη Ευρωπη, για αυτο κι πολλες απο τις αρχες του κομουνισμου ειναι αντιγραφη απο αυτες του Μωηση και γενικος του χριστιανισμου μας
- 07-01-2019, 23:04 #32
Εγω πιστευω δεν χτυπιούνται απο την δύναμη του σταυρου η απο τον αγιασμό η απο τον χωρο της εκκλησίας. Πιστευω οτι απλα εκτος της άθλιας ψυχικής τους καταστασης την δεδομένη στιγμη, δεν πιστεύουν σε θεούς και δαίμονες, ισως ειναι και φανατικοί άθεοι και απλα αντιδρούν με μίσος που συμμετέχουν σε αυτο χωρις την θέληση τους. Τα αντε γαμησου πουστη, τα φτυσίματα, τα φυγε, τα ουρλιαχτά κτλ, δεν εχουν στοχο τον σταυρο η οτιδηποτε εκκλησιαστικό, αλλα τον παπά κσι τους γυρω του που τον εχουν εκει.
08-01-2019, 00:59 #33MrgilleasGuestΕιναι μια αποψη αυτο αλλα μην ξεχναμε οτι οι πιο βαριες περιπτωσεις σχιζοφρενειας εχουν σαν βαση το θρησκευτικο παραληρημα.Οταν επαθα την πρωτη φορα που ηταν μικρο σε ενταση κατι σαν ψυχωτικο επεισοδιο ειχα νευρα πολλα και νομιζα οτι αυτοι στην τηλεοραση μιλανε για μενα.Την δευτερη φορα που επαθα ψυχωτικο επεισοδιο που ηταν αρκετα χειροτερο απο το πρωτο ειχα συνδρομο καταδιωξης,θρησκευτικο παραληρημα ,ενοχικο παραληρημα οτι ειμαι αρκετα αμαρτωλος.Αφου ξεπερασα αυτο με φαρμακευτικη αγωγη διαβαζα πληροφοριες τον πρωτο καιρο οτι ειχε να κανει με σχιζοφρενεια και σχεδον ολοι οι ψυχιατροι παραδεχτηκαν οτι αυτοι που ειχαν ψυχωτικα επεισοδια που ειχαν ως βαση θρησκευτικα παραληρηματα ηταν σε αρκετα χειροτερη θεση απο αλλους που ειχαν αλλου ειδους παραληρηματα.Αλλα γενικα εναν ψυχωτικο ειτε εχει θρησκευτικο παραληρημα ειτε οχι οταν ειναι σε κριση και προσπαθουν να τον περιορισουν μπορει και σχεδον σιγουρα να αντιδρασει αρκετα βιαια.δεν ειναι λιγες περιπτωσεις ψυχωτικων στην Αμερικη που εχουν παθει κριση απο ναρκωτικα ή απο την ιδια την σχιζοφρενεια και βριζουν ασυστολα ισχυριζονται οτι ειναι ο Μεσσιας και οι αστυνομικοι προσπαθουν να τους ελεγξουν αλλα επειδη ειναι σε κριση φωναζουν και επιτιθενται δεν ειναι ο εαυτος τους και τους ριχνουν taser και καποιοι απο αυτους πεθαινουν ειναι πολλα τα περιστατικα ψυχωτικων σε κριση που πεθαναν απο αστυνομικους που χρησιμοποιησαν taser και ο ιατροδικαστης το βαπτιζει excited delirium σε συνδυασμο με π.χ. κοκαινη ή μεθαμφεταμινη οτι ειχε παρει και βρηκαν στο αιμα του.ενας που ειναι σε κριση ειναι ανεξελεγκτος δεν ειναι σαν την κριση πανικου που φοβασαι οτι πεθαινεις ή οτι τρελενεσαι ειναι αρκετα χειροτερο παθαινεις αμοκ και αν σε περιοριζουν αντιδρας βιαια.Η καλυτερη θεραπεια δεν ειναι η βια ή να τον εξορκισεις αλλα να του δωσεις μια ηρεμιστικη ενεση σε συνδυασμο με αντιψυχωτικα.Και η Εφη Θωδη οταν επαθε κριση φωναζε οτι ειναι Θεος εβγαζε αφρους και πηγαινε στο συντριβανι να πιασει τα καλωδια με κινδυνο να παθει ηλεκτροπηξια και την νοσηλεψαν νομιζω στο σισμανογλειο δεν θυμαμαι ακριβως.Αν τη συγκεγκριμενη τραγουδιστρια δεν την πηγαινες στο νοσοκομειο αλλα σε μια εκκλησια λογικο ειναι να βριζει και να καταφερεται εναντιον παππα ή αλλων πιστων και αν καποιος εχει παραληρημα οτι τον εχουν κυριευσει δαιμονια συμπεριφερεται ακριβως λες και εχει δαιμονιστει πραγματικα.η ψυχιατρικη το λεει δε το λεω εγω
08-01-2019, 01:21 #34
βασικα ολα εχουν μια ιατρικη βαση ομως.
δηλαδη μπορει τα ιδια τα φαρμακα να στο προκαλεσουν αυτο νομιζω.
δηλαδη ο διαβολος απλως χρησιμοποιει το σωμα και ενεργοποιει αυτες τις διαδικασιες και γινεται ο ασθενης αλλοπροσαλος.
ειναι ιατρικες διαδικασιες που γινεται και με ιατρικους τροπους να γινεις ετσι.
υπαρχουν και πολλα για τον εγκεφαλο που δε τα λενε και δεν ειναι πολυ γνωστα.Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.
08-01-2019, 01:47 #35
π.χ. οτι γνωριζουν πραγματα για εσενα οπως το ονομα σου χωρις να τους το εχεις πει ή οτι διαβαζουν τη σκεψη σου ή οτι θεραπευουν κλπ.
αυτο το πιστευω.
ακομα πιστευω οτι μπορουνε και πετανε μερικοι οπως λενε στον αερα μερικα εκατοστα κλπ. και αυτο νομιζω γινεται αμα γινεις αγιος κλπ.
Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.
06-02-2019, 21:02 #36
το βραδυ που μας περασε σαν επεσα για υπνο μετα απο μια πολυ κουραστικη ημερα αφου δουλευα απο το πρωι 08.00 εως το βραδυ γυρο στις 22,00 με ενα πολυ μικρο δυαλειμα ενδιαμεσα αφου εχω αναγκη απο λεφτα λογο μετακομησης .
Σαν επεσα για υπνο , περιμενα να ερθει με μεγαλες ορεξεις ο Μορφεας να με παρει! ανταυτου ομς, με μεγαλη δυσκολια εκημηθει και μαλιστα ηρθε και το αγχος διοτις λιγοστευαν οι ωρες υπνου αφου παλυς σημερα θα ξυπνωγα πρωι.
Με τα πολλα λοιπον καταφερα να κοιμηθω! Ξαφνου σηκωνομαι τρομαγμενος απο εναν δυνατο εφιαλτη!! συμφορμητησσες και συμφορμηττες εχω πολλα χρονια να δω τετοιο πραμα! ενιωθα μια παραξενη αισθηση αντιληψης δλδη οτι ανα φασεις καταλαβαινα πως ηταν ονειρο αυτο που βιωνα αλλα κι απο την αλλη δεν μπορουσα να σωθω απο αυτο! κατι σαν να με "κραταγε" μεσα σε μια μαυρη τρυπα!! ενιωθα μια εντωνη παρουσια μια παραξενης μορφης μια υλης να με πηγενοφερνει απο το ενα ονειρο στο αλλο, απο την μια "ιστορια" στην αλλη, δυστυχως δεν μπορω να σας το περηγραψω αλλα θυμαμαι πως "ταξιδευα" στις πιο ασχημες στιγμες της ζωης μου μεχρι σημερα! τις μερες οπου ειχα κανει κατις το τρομερα λαθος! Η οπου ειχα φερθει σαν καθικι και με στοιχιωναν οι τυψεις οπου ειχα κανει κακο!!Ακομα θυμαμαι να νιωθω πολυ πικραμενος! αποτυχημενος!! και συναμα να μην μπορω να φυγω απο αυτο! δλδη , καταλαβαινα οτι ονειρευομουν αλλα δυσκολευομουν να ξυπνησω !! ανα φασεις θυμαμαι ! κατις σαν αναλαμπες εικονων τον εαυτο μου να σηκονεται απο το κρεβατι κι να φωναζω με φωνη δυνατη " ασε με!! ρε!! φυγε!!! φυγε!!!" μαλιστα το πρωι οπου ξυπνησα ειχα πολυ βραχνη φωνη, πραμα που σημαινει πως φωναζα το βραδυ! πως οριομουν!
Επισης θυμαμαι αμυδρα να ειμαι σε περιοχες οπου απο την μια μου ηταν πολυ οικιες σε εμενα αλλα ταυτοχρονα να μην μπορω να ξεφυγω απο μια μορφη, μια υλη οπου με κυνηγουσε και με ξανα μετεφερε σε μια μαυρη τρυπα γεματη αιματα, γεματη ακροτιριασμενα σωματα, να βρωμαει πτωματα!! κι αλλα συχαμερα τετοια, μετα οπωτες αλλαζε η εικωνα ειμουν σε μεροι οπου σαν φλαε μπακ ερχοταν παλυς οι ασχημες μνημες, ειτε απο πονο καποιου ατυχηματος που ειχα! ειτε απο το πενθος καποιου πολυ αγαπημενουμου προσωπου! ειτε απο καποιον ερωτικο χωρησμο! ακομα κι απο στεναχωρια επαγγελματικης αποτυχειας!
Κι ολα αυτα ενω ειχα την αντηλυψη οτι κοιμομουν, οτι ονειρευομουν κι οτι αν ξυπναγα θα ηρεμουσα!! αλλα δεν τα καταφερνα!!
ηταν απο τους χειροτερους εφιαλτες !! οχι τοσο απο αισθηματα φοβου αλλα απο αισθηματα πονου και πικρας!!
Σας εχει συμβει κατις παρομοιο? τι νομιζετε?
07-02-2019, 02:27 #37
Εγω ξύπνιος πολυ δυσκολα θα φοβηθώ κατι. Το μεγαλυτερο αίσθημα φόβου ομως, το εχω νοιώσει απο ονειρο. Λεω ονειρο και οχι εφιάλτης γιατι στην ουσια δεν ηταν κατι το οποιο θα με φόβιζε τοσο εαν το εβλεπα στην πραγματικοτητα. Το εχω νοιώσει 4-5 φορες αυτο και φαντασου οτι το πιο εξτριμ ηταν να δω τον θείο μου με ενα ταψί πατατες και κρεας και να μου λεει οτι το κρεας ειναι σκύλος. Τα αλλα ηταν πολυ πιο λαιτ σχεδον με τιποτα το τρομακτικό. Αλλα ξυπνησα και κυριολεκτικά ΦΟΒΟΜΟΥΝ τοσο που το θεωρω απίθανο να το νοιωσω στην ξύπνια ζωη απο καποιο περιστατικό, αλλα περνούσε μετα απο λιγο.
Να τονίσω οτι ειμαι 40 και δεν εχω προϊστορία ασθένειας, φαρμάκων η παραισθήσεων, ουτε άσχημης ζωης, απλα με ελκύουν αυτα τα θεματα και γραφω κι εδω γιατι δε θελω να ξεχωρίζω ανθρωπους αναλογα της υγειας τους. Τι να κανω, γυναικα με «οδήγησε» στο φορουμ αυτο και μ´αρεσει το ψαχουλεμα!
10-02-2019, 02:08 #38
Εγω εχω επιδομα αν και δεν ειμαι αρρωστος το προτιμω αν σ πω τι με ρωτησαν στην επιτροπη θα δεις οτι δεν με ξερουν καθολου
13-02-2019, 10:19 #39
φαντασιες του διαβολου.
Πες ενα "Ο Θεος ηλασθητι μοι τω αμαρτωλω" δηλαδη ο "ο Θεος να με λυπηθει τον αμαρτωλο" και "Δοξα σοι ο Θεος η ελπις ημων Δοξα σοι" και τελειωνει αυτο το πραγμα.
Μη δινεις σημασια σε αυτο.
Ο διαβολος θελει να σου σπασει το ηθικο.
Με τη βοηθεια του Θεου και στη κολαση να πας παλι θα σωθεις.
Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.
19-06-2019, 21:03 #40
Το δικό μου ψυχωτικό επεισόδιο είχε πολλές υπερφυσικές παραμέτρους και αυτός ήταν ο λόγος που δεν αντιλαμβανόμουν ότι επρόκειτο για νόσημα
τι να πρωτοθυμηθώ?
ότι βουβός παραληρούσε η σκέψη μου, εγώ τάβλα στο κρεβάτι να βλέπω εικόνες της Β παρουσίας με τον Χριστό και τη Παναγία να μετακομίζει στον χώρο όπου ζούσαν οι Ολύμπιοι και ο Θεός να μένει μόνος του σαν βλοσυρή φιγούρα? Να βλέπω πραγματικές εικόνες του κόσμου κατά τη Β παρουσία?
ότι είχα συνδεθεί με την αρχιεπισκοπή και το Βατικανό και αισθανόμουν ότι οι σκέψεις μου μετατρέπονται σε μια φωνή που τους μιλάει για τα τεκταινόμενα και όλοι έντρομοι τρέχουν πάνω κάτω και να τα βάζουν με τον μοναχισμό και όσους κατέστρεψαν τα έργα του φιλοσόφου Πλήθωνα Γεμιστού που θα ήταν ένας σημαντικός οδηγός για το πως θα αντιμετωπίζονταν η κατάσταση?
ότι εμφανίστηκε η Αθηνά και μου είπε να βάλω σε σειρά προτίμησης ενάρετα και προβληματικά στοιχεία που θα με συνοδεύουν στη ζωή μου. Μόλις το έκανα, ξαναεμφανίζονταν και με προέτρεπε να αλλάζω τη σειρά? και για μια ολόκληρη νύχτα έκανα αυτό το πράγμα? όταν π.χ έβαζα πρώτο το πνεύμα της οξυδέρκειας είχα εφράδεια και οξυδέρκεια? όταν έβαζα πρώτο το πνεύμα της γνώσης είχα φαενείς ιδέες? όταν έβαζα πρώτο το πνεύμα της δυσλεξίας ή της κόπωσης δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου ή να μιλήσω. όταν έβαζα το gay πνεύμα πρώτο η φωνή μου γίνονταν γυναικεία.
ότι ο Απόλλωνας ως αφηγητής με ταχύτητα φωτός μου διηγούνταν τις προηγούμενες ζωές μου? ή οτι συνέθετα με μεγάλη ταχύτητα αρχαίες τραγωδίες με πρωταγωνιστή εμένα και τα βιώματά μου. ότι ο Δίας μου έστελνε αρετές και εκείνη την ώρα ένιωθα τσιμπιματάκια στα μάτια?
ότι δαίμονες σε όραμα γκρέμισαν την εικόνα του Χριστού και με έστειλαν στο πυρ το εξώτερον και εκείνη τη στιγμή φανερώθηκε με άκτιστο φως ο άγιος κυπριανός για να μου πει "παιδί μου σώσε τον ευατό σου, έχεις τον ίδιο τον σατανά μέσα σου"
Άσε που και λίγο να κοιμόμουν έρχονταν η Μόρα και πάθαινα υπνική παράλυση
Ενώ είχα τη λογική δεν έλεγχα το μυαλό μου, ένιωθα ότι κατέχονταν απο δυνάμεις που βρίσκονται πέρα απο μένα και αυτό ήταν αγώνας επιβίωσης για μένα. Δεν είχα χάσει τη λογική μου απλά πίστευα ότι άνοιξε κάπως μια βαλβίδα και συνειδητό με υποσεινείδητο έγινε ένας αχταρμάς. ότι όλοι οι άνθρωποι δεχόμαστε υποσεινείδητα μηνύματα απλά σε μένα άλλαξε η φυσιολογία του εγκεφάλου και τα μηνύματα αυτά πέρασαν στη σφαίρα του αντιληπτού
21-06-2019, 18:55 #41
Εγώ έβλεπα να έρχεται Δευτέρα παρουσία και με κυνηγούσε η σκιά του διαβόλου να του κάνω το παιδί του. Ήμουν σύμφωνα με τις φωνές καταδικασμένη να πάω στην κόλαση. "Τι μπορεί να κάνει τώρα αυτη;" ρωτούσε μια φωνή. "Μπορεί με τη θέλησή της να τον απαρνηθει" έλεγε η άλλη φωνή. Εγώ εντελως τρομοκρατημένη, ένιωθα σαν να ζούσα ήδη στην κόλαση. Επίσης ένα παράδοξο, όσο ζούσα εξωτερικό οι φωνες που άκουγα ήταν στη γλώσσα της χώρας που εμενα. Στην Ελλάδα άκουγα τις φωνές στα ελληνικά... Τωρα στα όνειρα μου ακόμη βλεπω δαίμονες και Εξορκισμους Αλλά ως εκεί..
Όταν είχα νοσηλευτεί θυμάμαι μια κοπέλα με κατάθλιψη να μου διαβάζει κομμάτι της Αγίας γραφής. Είχα λίγη διαύγεια κατά καιρούς....
21-06-2019, 20:01 #42
21-06-2019, 20:53 #43
21-06-2019, 20:58 #44
Μη τα παίρνεις όλα στο χαβαλέ δεν είσαι σωστός γιατί πρόκειται για επώδυνες εμπειρίες
Ερχονται απρόκλητα, δεν προκαλέσαμε εμείς τη τύχη μας, δεν πρόκειται για επιρροές απο το σινεμά και τις λαικές φυλλάδες που διαβάζουν οι περισσότεροι. Εγώ πάντα ήμουν προσηλωμένος στην αυστηρή επιστημονική μεθοδολογία και τη λογική, δεν έδινα σημασία σε παραεπιστημονικά, μόνο τον χλευασμό μου είχαν