Χωρισμός - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 40 of 40
    Junior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Τωρα που μένεις εσυ και που μένει εκείνος; Τι απόσταση υπάρχει; για μένα είναι σημαντικό να μην του στείλεις κατι αυτο το διάστημα, ουτε στο κινητό ουτε σε φβ κλπ.
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Το χωρισμό οι γυναίκες και οι άντρες τον περνάνε διαφορετικά.....

ΑΝΤΡΑΣ: χωρίζει....νιώθει τέλεια....φουλ διάθεση και αυτοπεποίθηση νιώθει ότι όλη η ζωή είναι μπροστά του και ότι θα κάνει ΤΑ καμακια....βγαίνει πίνει γλεντάει....

Μετά από λίγο καιρό συνειδητοποιεί τη σχέση που έχασε και του λείπει και μιζεριαζει στο σπίτι...κλαιει και νοσταλγεί....μένει στη κατάθλιψη....νιώθει ότι δεν θα βρει άλλη σχέση σαν τη προηγούμενη

ΓΥΝΑΙΚΑ: χωρίζει.....κλαιει, μιζεριαζει νοσταλγεί παθαίνει πανικό λέει ότι δεν θα ξαναγαπησει ποτέ και ότι δεν θα βρει άλλον άντρα σαν εκείνον...καταθλιψη

Περνάει ο καιρός..... βγαίνει πίνει γλεντάει νιώθει ότι όλη η ζωή της ανήκει φουλ αυτοπεποίθηση...νιώθει ότι θα κάνεις ΤΙΣ γνωριμίες....το ξεπερνά.....

Τι;; δεν το έχει διαβάσει κανένας αυτό;;;
    Χάχαχα το είχα διαβάσει αλλά δεν μπορώ και ν τ πιστέψω.. Βέβαια μετά την φώτο λίγο πείσμωσα, λίγο νευρίασα έως πολύ!

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Χριστινα_ed View Post
    Χάχαχα το είχα διαβάσει αλλά δεν μπορώ και ν τ πιστέψω.. Βέβαια μετά την φώτο λίγο πείσμωσα, λίγο νευρίασα έως πολύ!
    Ε καλά μπορεί να μην κλαιει ο ο άντρας άντε κρυφά κάνα δάκρυ αν κυλήσει...Ούτε να είναι αγκαλιά με τα μυξομαντηλα και να βλέπει ρομαντικές κομεντί....

Αααλλο χαζό στερεότυπο για μας τις γυναίκες....

Μπορεί όμως μετά τις πρωτες ξεπετες και τη γιουχου κατάσταση αμέσως μετά τον χωρισμό..... να θυμηθεί το χαμόγελο της κοπέλας του και πόσο ωραία πέρναγαν μαζί..........Αλλά τι να το κάνεις;; εσύ θα το έχεις ξεπεράσει τότε θα βγαίνεις εσύ έξω για νέα πράγματα....

Πάρε το χρόνο σου και ότι γίνει ας γίνει για καλό θα είναι

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Ε καλά μπορεί να μην κλαιει ο ο άντρας άντε κρυφά κάνα δάκρυ αν κυλήσει...Ούτε να είναι αγκαλιά με τα μυξομαντηλα και να βλέπει ρομαντικές κομεντί....

Αααλλο χαζό στερεότυπο για μας τις γυναίκες....

Μπορεί όμως μετά τις πρωτες ξεπετες και τη γιουχου κατάσταση αμέσως μετά τον χωρισμό..... να θυμηθεί το χαμόγελο της κοπέλας του και πόσο ωραία πέρναγαν μαζί..........Αλλά τι να το κάνεις;; εσύ θα το έχεις ξεπεράσει τότε θα βγαίνεις εσύ έξω για νέα πράγματα....

Πάρε το χρόνο σου και ότι γίνει ας γίνει για καλό θα είναι
    Οι άντρες δεν κλαίνε,μονάχα πονάνε,που έλεγε και ο Μαζώ...

Junior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Οι άντρες δεν κλαίνε,μονάχα πονάνε,που έλεγε και ο Μαζώ...
    Ότι κι αν γίνεται είναι άσχημα συναισθήματα.. Που μαθαίνεις Ν τα γιατρεύεις μόνο.. Ελπίζω να φανώ δυνατή

Senior Member
    Χριστινα χθες είδα μια ταινια και μοιάζει λίγο με την ιστορια σας. Εσεις ειναι σαν να χωρίσατε γιατι φοβαστε το τι θα γινει αργότερα. Η ταινια λεγεται the boy downstairs . Δεν μαλώσατε , δεν έγινε κάτι και χωρίσατε φοβούμενοι τ? τι θα γινει σε κάποια χρόνια? Είσαι 25 αλλά απο αυτό που γράφεις φαίνεσαι πολύ ώριμος άνθρωπος.. Δεν ξέρω τι να σου πω πραγματικά δεν ξέρω, αν θες δες την ταινία

Junior Member
    Quote Originally Posted by Demi71 View Post
    Χριστινα χθες είδα μια ταινια και μοιάζει λίγο με την ιστορια σας. Εσεις ειναι σαν να χωρίσατε γιατι φοβαστε το τι θα γινει αργότερα. Η ταινια λεγεται the boy downstairs . Δεν μαλώσατε , δεν έγινε κάτι και χωρίσατε φοβούμενοι τ? τι θα γινει σε κάποια χρόνια? Είσαι 25 αλλά απο αυτό που γράφεις φαίνεσαι πολύ ώριμος άνθρωπος.. Δεν ξέρω τι να σου πω πραγματικά δεν ξέρω, αν θες δες την ταινία
    Χωρίς να υπάρχει γιατί και πως, συζήτησα και μ τους φίλους του αυτοί με πλησίασαν και μου είπαν το ίδιο, εγώ ούτε Ν Τ παίξω άνετη ούτε κλαφτηκα είπα την αλήθεια μου από εκεί και έπειτα δεν μπορώ να κάνω κάτι. Με πονάει αλλά πρέπει ν συνεχίσω.. Δεν έχω επιλογές

Junior Member
    Χωρίς να υπάρχει γιατί και πως, συζήτησα και μ τους φίλους του αυτοί με πλησίασαν και μου είπαν το ίδιο, εγώ ούτε Ν Τ παίξω άνετη ούτε κλαφτηκα είπα την αλήθεια μου από εκεί και έπειτα δεν μπορώ να κάνω κάτι. Με πονάει αλλά πρέπει ν συνεχίσω.. Δεν έχω επιλογές
    Βλέπω την ταινία.... Πραγματικά... Δεν εχ. Λογια

Senior Member
    Βλέπω την ταινία.... Πραγματικά... Δεν εχ. Λογια
    Χριστίνα σου άρεσε? Βλέπεις κοινά ε? Μολις την είδα την επόμενη μέρα διάβασα το ποστ σου!!

Junior Member
    Την είδα.. Και είδα πάρα πολλά κοινά.. Ειδικά το βλέμμα του αποχωρισμού για εγωισμό και πρέπει.. Ήταν όντως κάπως έτσι ευχαριστώ πολύ....

Junior Member
    Καλησπέρα κ πάλι.. Έχουν περάσει μέρες αλλά όλα είναι ίδια....ποτε περνάει όλο αυτό ; προσπαθώ και δεν γίνετε.. Δεν μπορώ ν κοιμηθώ ήσυχη τα βράδια.. Είναι τόσο κρίμα

Page 3 of 3 FirstFirst 123