Χωρισμός-Επανασυνδεση - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 82
    WhyAlwaysMe?
    Guest
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
    Last edited by Aeon; 12-02-2019 at 11:59.

Banned
    Αυτο που γραφετε εσεις, μπορει να υπωθει ως bullying! μου την πεσατε ολες μαζι με ακατανομαστες εκφρασεις! χωρις σεβασμο- ακομη κι δεος - στο οτι ειμαι ανθρωπος της εκκλησιας! και μαλιστα με ειρωνια στο οτι ειμαι !αἰδώς Ἀργεῖοι!! βλεπεις εχει γινει της μοδας να μην εισαι χριστιανος τελευταια!! λες κι μεγαλωσατε στην πολυτισμικη Νεα Υορκη ολες σας! Ξεχασατε οτι οι μαναδες σας και η οικογενεια σας σας πηγαινε στην εκκλησια μικρες ,το χωριουδακι σας! κι μου γινατε ολες τωρα αθεες!! ντροπη δεσποινις!ἀνάστα ὁ Κύριος!
    Οσον αφορα το θεμα τωρα, μπορει να υπερεβαλα ολιγον, μπορει κι να μην υποθησαν τα πραματα οπως ηθελα, αλλα δεν καταλαβα δλδη, δεν υπαρχουν τετοιες γυναικες?? θα με τρελανετε δλδη?? οτι κι να λετε εχω την μνημη μου ακομα και το εχω ζησει και δει με τα ιδια μου τα ματια! ,το χω πραξει με τα ιδια μου τα χερια και τα ποδια (εννοω τις κλωτσες) ρα οτι κι να λετε η αληθεια δεν αλλαζει! Πωτες βεβαια δεν το παραδεχοντε οι ιδιες οπως κι εσεις κοριτσια, ενω το γνωριζετε οτι υπαρχουν αρκετες κοπελες που αρεσκοντε στην βια δεν το παραδεχεστε, εχετε νταμπου λοιπον!! κριμας διοτις θελετε να το παιξετε ανοιχτομυαλες!!
    Οσο για την απο πανω! οπου λεει οτι παρακινησα σε αυτοκτωνια καποια κοπελα, ειναι μεγαλη ντροπη να γραφεις κατις τετοιο! οχι επειδη απλα ειναι ψεμα! αφου η κοπελα η συγκεκριμενη ηθελε απλα να ασχοληθουν ατομα μαζι της , ηθελε να κεντισει το ενδιαφερον κι εγραψε μια αρλουμπα κατις οπου το παραδεχτηκε αλλα η μεγα ντροπης παει διοτις εχω την ατυχια να χασω με αυτον τον τροπο δικους μου ανθρωπους!! - οπου παρα το οτι δεν αξιζαν να διαβαστουν απο ιερεα διοτις η αυτοκτωνια δεν αναγνωριζετε απο την εκκλησια μας και ειναι αμαρτολην πραξη!- εχω χασει ανθρωπους που εχω ζησει πολλα μαζι και μου την σπαει οταν καποιος "παιζει" με αυτο! εισαι λοιπον πολυ ακιρη δεσποινις! ντροπη σου!
    Οπως ελεγαν οι Μινορητες την εποχη του Γουλιελμου η γυναικες ειναι σαρκα οπου καλυπτει περιτοματα, βρωμιες , ακαθαρτες ουσιες και ασχημοτατες μυρωδιες καθε μηνα! αλλα το περιτιλιγμα που ειναι το δυαβολου μας εξαπατα! δερμα ομορφο κι απαλο για να μας ξεγελα ο εξαποδω! αυτο εισαι !!σκευος ηδωνης! του Σατανα εργαλειων ωστε να μας απομακρινεις απο τον δρομο του ΘΕΟΥ!

Banned
    Last edited by Aeon; 12-02-2019 at 11:58.

Banned
    Last edited by Aeon; 12-02-2019 at 11:57.

Senior Member

Senior Member

Senior Member
    Θεματοθετη........δεν ξερω τι ειπωθηκε απο τον γιωργο πανου, θα σου πω τι πιστευω εγω και ακουσε με αν θες........το οτι σου λενε καποιοι απο εδω οτι δεν εισαι καλος εραστης δεν ισχυει.......σαν εραστης δλδ ναι οταν ζητας κωλο απο τη γυναικα σορρυ κιολας αλλα εσυ το κανεις αυτο και οταν κανεις σαδομαζοχιστικα και βρισιες που λες ισως αυτο να την ξενερωσε, δεν ξερω πολλες να τους αρεσουν αυτα, εγω προσωπικα τα σιχαινομαι!!!!!! Οπως και αυτο που λες καθε μερα παστιτσιο το λενε πολλοι μισογυνιδες και το μισω...........αλλα ολα τα αλλα δειχνουν οτι αγαπας πολυ........οχι το οτι δεν θελεις να την πληγωσεις που κι αυτο ειναι ενα δειγμα........το πως της φερθηκες, το οτι λες οτι οι γυναικες ειναι το πιο ωραιο δωρο, δεν το βρισκω αρνητικο, αντιθετως, οπως και οι αντρες για μας ειναι το πιο ωραιο δωρο της φυσης (δεν πιστευω στο θεο) και τελος που την θες παλι πισω απεγνωσμενα. Ολα αυτα δειχνουν ωριμες κινησεις ενος ανθρωπου που αγαπησε αλλα δεν τον εκτιμησαν οπως θα πρεπε.........ισως επαιξε ρολο και το σεξουαλικο βεβαια.........για μενα ειναι ανωμαλιες αυτες οχι κατι το φυσιολογικο, κι εγω θα ξενερωνα..............

Miliva21
    Guest
    Πάλι καλά που υπάρχει η διαχείριση και έσβησε αυτό το έκτρωμα............

Ότι θέλουμε πια γραφουμε εδώ μέσα έχουμε ξεφύγει τελείως

Senior Member
    Γιωργο πανου οι γυναικες δεν ειναι του διαβολου βγαλτο απο το μυαλο σου αυτο.........σου 'χει κατσει ενω ειναι πολυ ψεμμα και ειναι και μισογυνιστικο και υποτιμητικο για μας τις γυναικες........ΑΝΘΡΩΠΟΙ ειμαστε οπως κι εσεις απλα πιο αδυναμες σωματικα αλλα εχουμε πολλα ταλεντα που δεν τα εχετε εσεις, οπως το να μεγαλωνουμε ενα παιδι..........μην μας υποβιβαζεις σε παρακαλω πολυ.........

Member
    Γιώργο δεν ξέρω τι ειπώθηκε κτλ διότι τα έσβησε η διαχείριση, σταματά να έχεις αρνητική εικόνα για τις γυναίκες. Γυναίκα σε γέννησε σε μεγάλωσε σε διαπαιδαγώγησε.....Είναι ντροπή πλέον να εκφραζόμαστε με τέτοιους χαρακτηρισμούς προς Τ ωραιο φύλλο...
    Για μένα προσωπικά ισχύουν πολλά γνωμικά που έχουν πει μεγάλοι και σπουδαίοι άντρες όπως πχ αν δεν υπήρχαν οι γυναίκες τα χρήματα όλου του κόσμου να είχες δεν θα είχαν αξία....
    Στην τελική ότι και να μου πούνε άτομα τα οποία δεν έχουν βρεθεί στη θέση μου και βλέπουν απέξω την κατάσταση...θα κάνω ότι μου έχει βιδωθει στο μυαλό απο μεθύσια μέχρι να κυληθω στα πατώματα.
    Δεν ξέρω τι κατάλοιπα μπορεί να σου έχουν αφήσει οι γυναίκες αλλά αν βρεθείς να αγαπάς κάποια πραγματικά θα θυμηθείς τα λόγια μου και δεν θα ακούς τπτα και κανέναν. Όταν αγαπήσεις κάποια πραγματικά δεν θα σου περνάει καν από το μυαλό να της βιασεις την ψυχή και το σώμα με όλα αυτά περι βίας που είχες αναφερθεί...θα θέλεις να την βλέπεις ευτυχισμένη γιατί αυτο σε κάνει και σένα ευτυχισμένο.
    Αφήνω αυτο το μήνυμα....
    "Αγάπη μου
    Υπάρχει κάτι απροσδιόριστο στο πρόσωπό σου, κάτι αξιαγάπητο, όχι ομορφο με τον συμβατικό τρόπο. Έχεις χάρη και θηλυκότητα. Μοιαζεις με γυναίκα που έχει αγαπηθεί στην παιδική της ηλικία, ή κατά κάποιο μυστήριο τρόπο σε είχαν επισκεφτεί χάρες της κομψότητας και της αξιοπρέπειας Κάτι στην έκφραση σου είναι ασυνήθιστο. Ήταν μια ευχάριστη συνάντηση και εύχομαι τα βλέμματα μας να ξανασυναντηθούν κάποια στιγμή ξανά "

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by taekwondis View Post
    Γιώργο δεν ξέρω τι ειπώθηκε κτλ διότι τα έσβησε η διαχείριση, σταματά να έχεις αρνητική εικόνα για τις γυναίκες. Γυναίκα σε γέννησε σε μεγάλωσε σε διαπαιδαγώγησε.....Είναι ντροπή πλέον να εκφραζόμαστε με τέτοιους χαρακτηρισμούς προς Τ ωραιο φύλλο...
    Για μένα προσωπικά ισχύουν πολλά γνωμικά που έχουν πει μεγάλοι και σπουδαίοι άντρες όπως πχ αν δεν υπήρχαν οι γυναίκες τα χρήματα όλου του κόσμου να είχες δεν θα είχαν αξία....
    Στην τελική ότι και να μου πούνε άτομα τα οποία δεν έχουν βρεθεί στη θέση μου και βλέπουν απέξω την κατάσταση...θα κάνω ότι μου έχει βιδωθει στο μυαλό απο μεθύσια μέχρι να κυληθω στα πατώματα.
    Δεν ξέρω τι κατάλοιπα μπορεί να σου έχουν αφήσει οι γυναίκες αλλά αν βρεθείς να αγαπάς κάποια πραγματικά θα θυμηθείς τα λόγια μου και δεν θα ακούς τπτα και κανέναν. Όταν αγαπήσεις κάποια πραγματικά δεν θα σου περνάει καν από το μυαλό να της βιασεις την ψυχή και το σώμα με όλα αυτά περι βίας που είχες αναφερθεί...θα θέλεις να την βλέπεις ευτυχισμένη γιατί αυτο σε κάνει και σένα ευτυχισμένο.
    Αφήνω αυτο το μήνυμα....
    "Αγάπη μου
    Υπάρχει κάτι απροσδιόριστο στο πρόσωπό σου, κάτι αξιαγάπητο, όχι ομορφο με τον συμβατικό τρόπο. Έχεις χάρη και θηλυκότητα. Μοιαζεις με γυναίκα που έχει αγαπηθεί στην παιδική της ηλικία, ή κατά κάποιο μυστήριο τρόπο σε είχαν επισκεφτεί χάρες της κομψότητας και της αξιοπρέπειας Κάτι στην έκφραση σου είναι ασυνήθιστο. Ήταν μια ευχάριστη συνάντηση και εύχομαι τα βλέμματα μας να ξανασυναντηθούν κάποια στιγμή ξανά "
    Πάντως για να επανέλθουμε στο θέμα σου επδ με μπέρδεψες και επδ έκατσα και επεξεργάστηκα αυτά που έγραψες γενικοτερα ....

Η κοπέλα θεωρώ πως πιθανότατα ξενέρωσε λόγω δικού σου λάθους......Κάτι την πείραξε δεν ξέρω τι....Δεν μπορεί να τα έκανες όλα τέλεια αλλα και πάλι να δείχνει ενοχλημένη μαζί σου........Κάτι έκανες ρε φίλε ή καπως κατι στη συμπεριφορα ή στο χαρακτηρα σου την χαλασε.....απλώς δεν μπορείς να το δεις γιατί δεν θέλεις...Γιατί έχεις παγιδευτεί στην εικόνα του "τέλειου" που έχεις πλάσει για τον εαυτό σου....

Αυτή την εντύπωση μου δίνεις τελικά .....
    Προχωρά και μάθε από τα λάθη σου ...Όλοι κάνουμε λάθη και μη θεωρήσεις ποτέ κανέναν άνθρωπο δεδομένο γτ δεδομένο δν είναι τπτ σε αυτή τη ζωή

Miliva21
    Guest
    Και δεν μου λες και κτ αλλο ρε φίλε....

Είσαι λες μολις 24 χρόνων και έχεις κάνει λες 6 σχέσεις αλλά εχεις παει με 50 γυναικες...ποτε προλαβες να τα κάνεις αυτά;; γτ με τη σειρά δεν νομίζω ότι βγαίνουν.....

Εκτός και αν τα έκανες ταυτόχρονα και τα δύο ή αν οι 6 σχέσεις που μας λες ήταν του ενός μήνα γτ έξι μακροχρόνιες σχέσεις και πενήντα γυναίκες δεν πάει....

Μήπως ξέρεις κτ που δεν μας το λες ....ή μας τρολαρεις ή αυτό οφείλεται στο θέμα σου και στη ξενερα της κοπέλας ;;;

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post

Είσαι λες μολις 24 χρόνων και έχεις κάνει λες 6 σχέσεις αλλά εχεις παει με 50 γυναικες...ποτε προλαβες να τα κάνεις αυτά;; γτ με τη σειρά δεν νομίζω ότι βγαίνουν.....

Εκτός και αν τα έκανες ταυτόχρονα και τα δύο ή αν οι 6 σχέσεις που μας λες ήταν του ενός μήνα γτ έξι μακροχρόνιες σχέσεις και πενήντα γυναίκες δεν πάει....

Μήπως ξέρεις κτ που δεν μας το λες ....ή μας τρολαρεις ή αυτό οφείλεται στο θέμα σου και στη ξενερα της κοπέλας ;;;
    Άλλος Σπαλιάρας/Τατσόπουλος μας βρήκε.:Ρ

Banned
    Το μηνυμα μου διεγραφει λογο του οτι ανταλαξαμε ασχημες κουβεντες με την ελισαβετ! και οχι επειδη εγραψα κατις υβρηστικο προς το γυναικιον φυλο.

Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post

οι σχέσεις μου ήταν μάξιμουμ 1 χρόνου οι περισσότερες 6μηνο.
    Δουλεύω σεζόν καλοκαίρια οπότε μπορείς να φανταστείς τι μπορεί να συμβαίνει. Μια φορά εχω απιστησει και ακόμα και σήμερα νιώθω χάλια με τον εαυτό μου..
    Για να ξέρεις σε 3μήνες το καλοκαίρι ειναι3 εύκολο να πας με περίπου 15-20 κοπέλες, κυρίως του ανατολικού μπλόκ οι οποίες έχουν έρθει Ελλάδα για να θαυμάσουν τα ελληνικά τοπία.
    Το ξέρω ότι έφταιξε η συμπεριφορά μου και ο εγωισμός μου όμως είναι πεισμένος, τελειώνω την ιατρική και σκέφτομαι το αύριο. Η πρώην μου έπρεπε με κάποιους τρόπους να με στηρίξει ή και να με ταρακουνήσει όταν εγώ ξεφευγα...
    Ολο το καιρό εχω αλλάξει και προσπαθώ να γίνω τέλειος για τα δεδομένα της... Θα προσπαθήσω να την ξανακερδισω οποίο και αν είναι το κόστος....

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast