Results 31 to 36 of 36
-
15-02-2019, 23:37 #31
Σ ευχαριστω παρα πολυ που μου ανοιξες την καρδια σου και με βοηθησες να κατανοησω πολλα πραγματα και μαζι με μενα και ολους οσους θα σε διαβασουν. Εισαι ενα απο τα καλα παραδειγματα γιατι δεν διεκοψες την αγωγη και γιατι το παλευεις οσο μπορεις και μπραβο σου! Μπορω να ρωτησω κατι τελευταιο; 10 χρονια τωρα κι εφοσον παιρνεις παντα τα φαρμακα, εκανες ποτε υποτροπη ; Κι αν ναι , αυτο εγινε γιατι πιεστηκες απο κατι;
- 15-02-2019, 23:40 #32
πιστευης οτι χρειαζεσε νταντευμα? δεν μπωρεις να αντιμετωπισεις τη ψυχωση μονος σου?
16-02-2019, 00:03 #33MrgilleasGuestδεν εκανα ποτε υποτροπη πηγα να κανω οταν μειωσα τα φαρμακα με τη συμβουλη του γιατρου και επαθα κρισαρα πανικου και ανησυχια και αυπνιες τα ξαναυξησα και ειμαι οκ αλλα εχω τα σκαμπανεβασματα μου μπορε να σκεφτω οτι καποιος μπορει να με βλαψει αλλα μεγαλο επεισοδιο σαν αυτο που ειχα δεν ξαναπαθα με την αγωγη που παιρνω ανελλιπως
16-02-2019, 00:06 #34MrgilleasGuestΔεν πιστευω οτι χρειαζομαι νταντευμα απλα μπορει να μην ειμαι σε θεση ακριβως να τα βγαζω περα στη ζωη μονος μου να θελω ενα σπρωξιμο μια βοηθεια.πχ. με την πολυ πιεση χειροτερευουν τα συμπτωματα μου.την αντιμετωπιζω την ψυχωση μονος μου αλλα το θεμα τι θα γινει οταν θα ειμαι μονος στο κοσμο θα μπορω να τα βγαλω περα μονος μου ή θακαταληξω και γω σε κανεναν ξενωνα οπως τοσοι αλλοι στο κεντρο που χασαν τους δικους τους ανθρωπους που τους προσεχαν
16-02-2019, 00:08 #35MrgilleasGuestΔεν πιστευω οτι χρειαζομαι νταντευμα απλα μπορει να μην ειμαι σε θεση ακριβως να τα βγαζω περα στη ζωη μονος μου να θελω ενα σπρωξιμο μια βοηθεια.πχ. με την πολυ πιεση χειροτερευουν τα συμπτωματα μου.την αντιμετωπιζω την ψυχωση μονος μου αλλα το θεμα τι θα γινει οταν θα ειμαι μονος στο κοσμο θα μπορω να τα βγαλω περα μονος μου ή θα καταληξω και γω σε κανεναν ξενωνα οπως τοσοι αλλοι στο κεντρο που παω και αφορα μονο ατομα με σχιζοφρενεια που χασαν τους δικους τους ανθρωπους που τους προσεχαν και μενουν σε ξενωνα.προσπαθω να σκεφτομαι θετικα αλλα με αλλους συνασθενεις που βλεπω δυσκολευονται να τα βγαλου περα μονοι τουςστη ζωη χωρις γονεις αδερφια και ουτω καθεξης
16-02-2019, 00:15 #36
Η ελπιδα πεθαινει τελευταια . Κανεις δεν ξερεις το μελλον. Μπορει να βγει καινουριο φαρμακο πιο αποτελεσματικο. Ποτε δεν ξερεις. Πρεπει ολοι ν αγωνιζομαστε να επιβιωσουμε ..ο καθενας με το δικο του κουσουρι... γιατι ολοι κατι εχουμε..κανεις δεν ειναι τελειος...Να μην το βαζουμε ποτε κατω...keep walking...και παντα κατι καλο μπορει να συμβει !! Σιγουρα οταν εχουμε γυρω μας ανθρωπους ειναι καλυτερα απο το να ειμαστε μονοι μας. Μια κουβεντα να σου πει ο αλλος μπορει να σε κανει να ξεχαστεις ...Το ενα ξυλο σπαει ευκολα ..τα δυο ..πιο δυσκολα!