Φιλιά αντρών-γυναικών - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 81
    Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Όταν ειμουν φαντάρος γνώρισα μια κοπέλα που κάναμε φλερτ αλλά μετά αυτή για κάποιο λόγο ξενέρωσε.και ήθελε να είμαστε μόνο φίλοι...πάντα με ξενερώναν τα κορίτσια όταν μου λέγανε..είσαι καλό παιδί σε συμπαθώ αλλά μέχρι εκεί ζευγάρι όχι φίλοι ναι...αν θέλω φίλους φίλες έχω και της κοπέλες των φίλων μου που μπορώ στην τελική να πω και μια κουβέντα παραπάνω....αλλά οκ αλλιώς είναι στην ηλικία των 37 ξεχάστηκα..
    Δεν ξέρω δεν νομίζω ότι είναι και πολύ εύκολο άντρας γυναίκα να γίνουν φίλοι και πότε ο ένας απτους δύο να μην το δει διαφορετικά...ο ένας απτους δύο κάποια στιγμή πιστεύω θα το δουν διαφορετικά..
    Ναι είναι περίεργο κεφάλαιο η φιλία αυτή γενικά....όμως παίζουν και περιπτώσεις που είναι μόνο φίλοι.....

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by akis1 View Post
    με την κολλητή μου ήμασταν φίλοι πολλά χρονια... αλλα τελευταία το πήγαμε σε άλλο level... κάνουμε κάθε μέρα sex... να η ευκαιρία να σταματήσω επιτέλους το xanax... χαχαχα
    Αυτά είναι:)

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Μιλιβακι το ιδιο ακριβωσ προβλημα ειχε κι η κορη μου το προβλημα εντοπιζεται στο πωσ φερεσε δεν ειναι μαλακεσ
    Καλως ήρθες και πάλι ελις:)

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    αυτο που θα μου εκανε εντυπωση ειναι αν ποτε συμφωνουσαμε ξερω τι θες να σου πει καποιος το ποιημα οτι εισαι γι αυτον μοναδικη δηλαδη να ειναι επαγγελματιας ψευτης οχι χοντροκομενος ερασιτεχνης.
    Μπα δεν νομίζω ότι θα τον έπαιρνα στα σοβαρά άμα μου έλεγε αυτές τις υπερβολές από την αρχή

Senior Member
    Γεια σου μιλιβακι δε σου λειπει τιποτα τα προτυπα ειναι και δεν εκτιμανε κατα τα αλλα no problem
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Μιλιβα αν δεν βλεπεις κανεναν απο αυτους ερωτικα εσυ χανεις......μονη σου εχεις πει πως πεφτεις ολο σε μαλακες. Ε, να η ευκαιρια σου, καποιοι που σε θελουν, μονη σου βαζεις τα χερακια σου και βγαζεις τα ματακια σου, ολο και καποιος θα αξιζει, μετα μην παραπονιεσαι.......αφου εχεις κατακτησεις.........
    Να σου πω κάτι λουλούδι..........ναι μπορεί να υπήρχε καλή περίπτωση να ενδιαφέρονταν και να ήταν μια χαρά στη σχέση....όμως άμα ο άλλος δεν σου βγάζει τπτ το ερωτικό στο ελάχιστο.......Για ποιον λογο να τους δεσμεύσεις σε κάτι λίγο;; και να συμβιβαστείς κ εσύ σε κτ που δεν σ αρεσει....

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Γεια σου μιλιβακι δε σου λειπει τιποτα τα προτυπα ειναι και δεν εκτιμανε κατα τα αλλα no problem
    Χαχα έλα ντε.....εσύ είσαι καλά;; σε χάσαμε και λέγαμε που εισαι;;;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Να σου πω κάτι λουλούδι..........ναι μπορεί να υπήρχε καλή περίπτωση να ενδιαφέρονταν και να ήταν μια χαρά στη σχέση....όμως άμα ο άλλος δεν σου βγάζει τπτ το ερωτικό στο ελάχιστο.......Για ποιον λογο να τους δεσμεύσεις σε κάτι λίγο;; και να συμβιβαστείς κ εσύ σε κτ που δεν σ αρεσει....
    Λεω οτι καλα κανεις κι εισαι δυσκολη , κι εγω ετσι ειμαι ......

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Μιλιβα αν δεν βλεπεις κανεναν απο αυτους ερωτικα εσυ χανεις......μονη σου εχεις πει πως πεφτεις ολο σε μαλακες. Ε, να η ευκαιρια σου, καποιοι που σε θελουν, μονη σου βαζεις τα χερακια σου και βγαζεις τα ματακια σου, ολο και καποιος θα αξιζει, μετα μην παραπονιεσαι.......αφου εχεις κατακτησεις.........
    Eίναι καλύτερα να μένεις μόνος σου,παρά να συμβιβάζεσαι(και είναι κι άσχημη λέξη) με κάποιον που δεν σε γεμίζει...

Senior Member
    Παιδια ο ερωτας με λιγη πιεση ερχεται..τουλαχιστον σε μενα..καλυτερο αυτο παρα μονοι μας

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Παιδια ο ερωτας με λιγη πιεση ερχεται..τουλαχιστον σε μενα..καλυτερο αυτο παρα μονοι μας
    Εννοείς δηλαδη να πιέσει κάποιον τον εαυτό του,ενώ ξέρει οτι ο άλλος απέναντι του δεν τον ελκύει γενικά.
    Δεν ειναι λιγο άδικο αυτό και για τις δυο πλευρές;

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Εννοείς δηλαδη να πιέσει κάποιον τον εαυτό του,ενώ ξέρει οτι ο άλλος απέναντι του δεν τον ελκύει γενικά.
    Δεν ειναι λιγο άδικο αυτό και για τις δυο πλευρές;
    Οχι βεβαια. Ο ερωτας ειναι τυχαιος χτυπαει οπου βρει. Ισα ισα αμα βρεις το καταλληλο ατομο και πιεσεις τον εαυτο σου να το θελει θα εισαι πιο ευτυχισμενος απο ποτε!! Σε μενα πιανει σε σας δεν ξερω.. η μπορει με το καιρο να ερωτευτεις τον αλλον η να ριξεις τα στανταρ... Καλυτερα ολα αυτα παρα μονος/η!!!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Οχι βεβαια. Ο ερωτας ειναι τυχαιος χτυπαει οπου βρει. Ισα ισα αμα βρεις το καταλληλο ατομο και πιεσεις τον εαυτο σου να το θελει θα εισαι πιο ευτυχισμενος απο ποτε!! Σε μενα πιανει σε σας δεν ξερω.. η μπορει με το καιρο να ερωτευτεις τον αλλον η να ριξεις τα στανταρ... Καλυτερα ολα αυτα παρα μονος/η!!!
    Δεν βρίσκω σωστό να πιέσεις τον εαυτό σου για κάτι που δεν θέλει,ή να πιεστείς για συμβιβασμό με κάποιον που δεν σε ελκύει,αλλά τέλος πάντων...

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Δεν βρίσκω σωστό να πιέσεις τον εαυτό σου για κάτι που δεν θέλει,ή να πιεστείς για συμβιβασμό με κάποιον που δεν σε ελκύει,αλλά τέλος πάντων...
    Εγω σου λεω δυο σεναρια. Ενα. Μενεις κολλημενη με ενα μαλακα οχι εσυ μια κοπελα και καλα και την θελει ενα καλο παιδι. Το ενα σεναριο ειναι οτι μενουν τα πραγματα οπως εχουν και υποφερει η κοπελα γιατι δεν τη θελει ο μαλακας. Το αλλο σεναριο ειναι οτι πιεζεται, θελει το καλο παιδι και ειναι και οι δυο ευτυχισμενοι και ο μαλακας μονος του. Ποιο εκναι καλυτερο;

Senior Member
    Εγω σου λεω δυο σεναρια. Ενα. Μενεις κολλημενη με ενα μαλακα οχι εσυ μια κοπελα και καλα και την θελει ενα καλο παιδι. Το ενα σεναριο ειναι οτι μενουν τα πραγματα οπως εχουν και υποφερει η κοπελα γιατι δεν τη θελει ο μαλακας. Το αλλο σεναριο ειναι οτι πιεζεται, θελει το καλο παιδι και ειναι και οι δυο ευτυχισμενοι και ο μαλακας μονος του. Ποιο εκναι καλυτερο;
    Κανένα από τα δύο βρε λουλούδι μου
    Υπάρχει και τρίτο σενάριο. Βρίσκεις κάποιον που τον θες και σε θέλει κι αυτός κι είναι όλοι χαρούμενοι. Πιο σπάνιο, αλλά συμβαίνει. Δεν συμβαίνει ποτέ πάντως αν δεν το διεκδικήσεις για τον εαυτό σου ή αν πιστεύεις πως δεν το αξίζεις.

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast