Μου λειπει ακομη... - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 55 of 55
    Senior Member
    Γιατι δεν μπορω να φυγω πια απο το σπιτι ..δεν δουλευω Και εχω χιλια ψυχολογικα .εξαιτιας τους ..και τους βλεπω καθε μερα και τρελενομαι και με καναν ενα φυτο να μην μπορω να φυγω ..αλλα ακομη και να φευγα η ζωη μου δεν γυριζει πισω ουτε η ψυχικη μου υγεια ..απλα δεν θα τους εβλεπα

Senior Member
    Για αρχή να δεις έναν ειδικό ώστε να ξεπεράσεις όλα αυτά τα ψυχολογικά που λες... Με το να είσαι σε άρνηση και να τα βλέπεις όλα μαύρα δεν βγαίνει τίποτα. Ακόμα και 'ανθρωποι που είναι σε κώμα συνέρχονται, τι πάει να πει σε κάναν φυτό; Εσύ έχεις κολλήσει αυτή την ταμπέλα στον εαυτό σου. Είναι "βολικό" να λέμε είμαι έτσι και δεν υπάρχει σωτηρία, διότι έτσι παραιτήσε από οποιαδήποτε προσπάθεια και απλά ρίχνεις τις ευθύνες αποκλειστικά σε άλλους και στο μεταξύ τελματώνεις.

Senior Member
    Κοιταξε, ντολορ, σε καταλαβαινω, αλλα για σκεψου να ησουν στη θεση της κοπελας. Να ειχες παντρευτει εναν αντρα για τον οποιο γαμο σου να καταριοταν συνεχως η πρωην του. Δεν ειναι ωραιο. Ξεπερασε τον και προχωρα παρακατω. Δεν σου φταινε τιποτα και οι δυο και το παιδι τους. Καταλαβαινω οτι πονας αλλα εσυ το δημιουργησες ολο αυτο. Το τι καναν οι γονεις σου πριν δεκα χρονια δεν εχει σημασια. Το τι κανεις τωρα ειναι το θεμα. Ναι, επεσες σε μαλακες, υπαρχουν απειροι. Αλλα υπαρχουν και καλα παιδια. Κοιταξε να βρεις ενα καλο παιδι να ερωτευτεις και να βρεις μεσα σου τι φταιει και πεφτεις σε μαλακες ακομα και απο δω μεσα αμα ψαξεις θα βρεις ατομα καλα.

Senior Member
    Σονια δεν εχω παει μονο σε εναν αλλα σε πολλους ψυχιατρους κανενας δεν με εκανε να τον ξεχασω ..με οποιον αντρα και να ειμαι αυτον σκεφτομαι . Το βολικο πιο ειναι να καθομαι ολη μερα σπιτι και να κλαιω ? Να μην μπορω να χαρω τιποτε ?

Senior Member
    Ναι, "βολικό" εντός εισαγωγικών αν πρόσεξες. Διότι είναι πιο "εύκολο" και "ασφαλές" να κάθεσαι μέσα και να κλαις τη μοίρα σου από το να σηκωθείς επάνω, να ρίξεις σε όλα μία μούτζα και να βγεις εκεί έξω στον κόσμο και στην κοινωνία και να παλέψεις. Ας αφήσουμε τα της σχέσης στην άκρη. Να προσπαθήσεις να δουλέψεις και να ανεξαρτητοποιηθείς και να ανοίξεις πανιά για νέες παρέες κι εμπειρίες που σε εμποδίζει το γκομενικό;

Banned
    Ναι, επεσες σε μαλακες, υπαρχουν απειροι. Αλλα υπαρχουν και καλα παιδια.
    ε συμβουλεψε τη πως θα το βρει την επομενη φορα )

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    ε συμβουλεψε τη πως θα το βρει την επομενη φορα )
    Υπαρχουν κι εδω μεσα καλα ατομα, ανοιξα και θεμα

Senior Member
    Sonia ναι μετα απο αυτον βγηκα εξω μετα απο 3 χρονια εφαγα τα μουτρα μου τα ξαναφαγα και απο σχεσεις και απο αλλα ...για μενα στην ζωη μου αυτο που ειχε την μεγαλυτερη αξια ειναι να εχω αυτο τον ανθρωπο οχι να εχω μια δουλεια που θα γυρναω στο σπιτι και θα ξαναπηγαινω .Εγω μιλαω για την ευτυχια που εχασα. ειχα δουλεψει καποια χρονια με καταθλιψη .δεν ημουν καθολου καλα ..σκεφτομουν αυτον συνεχεια ..δεν μπορουσα να λειτουργησω σε τιποτε ουτε σχεση ουτε δουλεια .. εχασα την λογικη μου μετα απο αυτον δεν σκεφτομουν νορμαλ ειχα ονειρευτει τα παντα μαζι του δεν μπορουσα να φανταστω την ζωη μου με αλλον ..γενικα μου φαινετε πολυ δυσκολο να περναω απ την μια σχεση στην αλλη δεν το αντεχω να ζω με καποιον πραγματα να χωριζω και αλλος μετα ..δεν μπορω να το κανω. ευχαριστω για αυτα που μ γραφετε ολοι αλλα δεν ξερω αν μπορω να βοηθηθω ισως ξανακανα το θεμα μηπως εχει καποιος μια παρομοια εμπειρια ..

Senior Member
    ολα αυτα τα χρονια, δοκιμασες να κανεις ψυχοθεραπεια;

Senior Member
    Ναι αλλα δεν εγινε τιποτε .. εκει κολλημενη ...το μονο που μεου λεγαν οι ψυχολ.ηταν οτι εγινε εγινε ξεπερασε το .

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234