Αποξένωση - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

View Poll Results: Για την απομόνωση ενός ατόμου μεγαλύτερη ευθύνη φέρει ποιός από τους δύο;

Voters
15. You may not vote on this poll
  • Η κοινωνία που περιθωριοποιεί κάποιον

8 53.33%
  • Το άτομο που απομονώνεται απο την κοινωνία

7 46.67%
Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 69
    Senior Member
    Quote Originally Posted by kobo View Post
    Γλυκούλα μου σε σένα θα απαντήσω στοχευμένα.
    Να ξέρεις εμείς οι γεματούλες απο μικρές είμαστε ΠΑΝΤΑ καλα παιδιά. Απο εκει και πέρα, ολα εμείς τα καλά παιδιά με την έννοια της αγαθοσύνης και της ενσυναίσθησης προς τρίτους να ξέρεις πάντα θα νιώθουμε αδικημένοι, παντα λιγο πιο αποκομμένοι, παντα λιγότερο αποδεκτοί και αγαπητοί. Αυτο ειναι ενα απο το κόμπλεξ που μας εχει επιβληθεί απο τα κοινωνικά στερεότυπα και απο το πόσο κοινωνικά απαίδευτα και αγενή ειναι τα παιδάκια και συνεχίζουν να είναι μεχρι να μεγαλώσουν και να γίνουν μαντραχαλέοι.

Στην παγίδα δε, του "να αδυνατίσω για να αρέσω στο κόσμο" νομίζω οτι πέφτω και εγώ πολύ συχνα.
    Ξαναβγαίνω ομως γιατί το ξέρω οτι δεν ειναι εκει το θέμα. Είναι το τι εκπέμπουμε. OWN IT.
    Το σώμα σου και οι ατελειες σου και ο αγώνας σου ειναι για σένα και για κανεναν αλλο δεν αποτελεί κριτήριο αποδοχής ή απόρριψης.
    Αν νιώθεις οτι κάποιος πάει να σε απορρίψει βάσει κιλών, απόρριψέ τον κατάμουτρα για το πόσο κοινωνικά αμόρφωτος είναι. Φρόντισε να του το πείς κιολας.
    Φίλτραρε πάρα πολύ τους καλοθελητές που ασχολούνται με τα κιλά σου και σου λένε ποσο διαφορετική θα ήταν η ζωή σου κτλ κτλ
    Πρεπει να πεισμώσεις και να θυμώσεις με αυτούς που θα αντλήσουν προσωπικό όφελος απο το αν ΕΣΥ χασεις πχ 10 κιλα.

Μην απογοητεύεσαι πάντως απο τους ανθρώπους, και κυριότερα μην απογοητεύεσαι απο τον εαυτό σου.
    Ωραια μου τα λες γλυκουλα μου!!!!!!! Μακαρι να παμε σε νεα εποχη!!!!!! Να εχουν αξια οι χοντρουληδες χοντρουλες!!!!!! Εγω βεβαια θελω να αδυνατισω και για μενα αλλα πιο πολυ για τον κοσμο!!!!!!! Να μην με σχολιαζουν!!!!!!!!

Παιδιά παιδιά παιδιά παιδιά! ΟΠΑ! Το να είσαι καλόψυχος άνθρωπος ειναι εκπληκτικό ατού και να μην το προδώσετε πότε διότι θα γίνετε όμοιοι με αυτούς που κοροϊδεύετε.
    Δυστυχώς, οσο πιο καλόψυχοι ειστε (ειμαστε) ως ΔΟΤΕΣ ενέργειας και θετικών πραγμάτων, απο τοσο περισσότερους ΛΗΠΤΕΣ θα περιτριγυρίζεστε.
    Ετσι πανε αυτά.. οι ενεργειακές ρουφηχτρες που βδελλιζουν και κολλάνε στους καλους. Τους ξεζουμάνε ή μέχρι τελευταίας σταγόνας ή μεχρι να το πάρει χαμπάρι ο ''ΔΟΤΗΣ'' και να τον περιθωριοποιήσει.

Πρόταση δική μου.. σταματήστε να εχετε προσδοκίες και υψηλά στάνταρντς απο τους αλλους. Οι περισσότεροι άνθρωποι ναι είναι σκάρτοι και ναι οι περισσότεροι εχουν μάθει να πληγώνουν και να κακοποιούν με πραξεις και λογια. Το θέμα είναι αφου έχετε την διαύγεια να τα διακρίνετε, πρεπει να περισώσετε την ανωτερότητά σας και να παραμείνετε στέρεοι.
    Ειστε καλοι απο συνειδητή επιλογή και οχι επειδή υπηρξατε θύματα μιας περίστασης.
    Δεν πληγώσατε, δεν κλεψατε, δεν συκοφαντήσατε δεν αδικήσατε γιατι πρώτιστα σκεφτήκατε τις προεκτάσεις και τις συνέπειες μιας τέτοιας κίνησης, και την απορρίψατε σαν επιλογή συμπεριφοράς.
    Quote Originally Posted by Spectrum View Post
    Να διακινδυνεύσω μια ερμηνεία σε αυτό (ή μια προέκταση ερμηνείας);
    Υπάρχει - λες - δηλαδή πιθανότητα, ΕΓΩ να έχω ξεζουμιστεί μέχρι τελευταίας σταγόνας, να το πήρα χαμπάρι, και ως "ΔΟΤΗΣ" να περιθωριοποίησα τους ΠΑΝΤΕΣ;
    Δηλαδή, δεν ανήκω εγώ στο περιθώριο, αλλά οι άλλοι (ΠΑΝΤΕΣ); YOLO!!!! και γω που έσκαγα τόσο καιρό!!!
    Ρε παιδια πολυ γελιο εχουμε....λετε οντως να ειναι ετσι εμεις να τους περιθωριοποιουμε; Χαχαχα πλακα θα 'χε. Μπορει υποσυνειδητα!!!! Η να φευγουν αυτοι υποσυνειδητα για να μην μας κανουν αλλο κακο!!!!!!! Ολα τα χω σκεφτει η ρουφιανα, ολα χαχαχαχαχα σπεκτρουμ μην ανησυχεις δεν ειναι ολα τοσο μαυρα τελικα, ουτε εγω θα ανησυχω πλεον!!!!!!

Member
    Quote Originally Posted by geodim View Post
    δυστυχώς δυσκολεύομαι να δώσω φαντασιακές απαντήσεις εφόσον δεν θέλεις να καταλάβεις αυτό που έγραψα
    Δε σου ζήτησε κανείς να δώσεις ούτε φανταστικές ούτε μη φανταστικές απαντήσεις. Αν δεν θες ή δεν σε ικανοποιούν οι ερωτήσεις μην απαντάς. Υποθέτω ότι το forum είναι πεδίο ανταλλαγής απόψεων και όχι προσωπικών αντιπαραθέσεων και παρακαλώ να μου φέρεσαι ανάλογα.
    Τι θα πει "εφόσον δεν θες να καταλάβεις αυτό που έγραψα"? - Με γνωρίζεις τόσο καλά που να είσαι σε θέση να καταλαβαίνεις τι θέλω και τι όχι; Ή μήπως με γνωρίζεις τόσο καλά, που να κρίνεις την αντιληπτικότητά μου και και την ευθυκρισία μου;
    Εγώ, αν και είχα το έναυσμα από εσένα - αφού δεν αντιλήφθηκες το ερώτημα νωρίτερα και απαιτήθηκε να στο επαναδιατυπώσω - δεν έκανα κάποιο αρνητικό σχόλιο στην απάντησή σου, αλλά αντιθέτως σου απάντησα κόσμια.

Senior Member
    Σπεκτρουμ μη μασας!!!!!! Εχεις εμενα για φιλη!!!!!!! Μπαινε στο φορουμ να τα λεμε δημοσιως αν θες Γενικα, γινε ενεργος στο φορουμ και θα κανεις πολλους διαδικτυακους φιλους, το επιπεδο εχει ανεβει απο παλια!!!!! Παλια ολο τσακωμοι γινονταν και εγω που ειμαι τοσο καλο παιδι οσο μπορω να ειμαι δλδ γιατι ειπαμε ολοι σκαρτοι ειμαστε (το ειπα και εγω εκτος απο σενα σε αλλο θρεντ) τσακωνομουν συνεχεια και χαλαγε η ψυχολογια μου!!!!! Αλλα τωρα πρεπει να απανταω στον καθε κακεντρεχη να μην τον αφηνω να βγαινει απο πανω!!!!!!!!!!

Να διακινδυνεύσω μια ερμηνεία σε αυτό (ή μια προέκταση ερμηνείας);
    Υπάρχει - λες - δηλαδή πιθανότητα, ΕΓΩ να έχω ξεζουμιστεί μέχρι τελευταίας σταγόνας, να το πήρα χαμπάρι, και ως "ΔΟΤΗΣ" να περιθωριοποίησα τους ΠΑΝΤΕΣ;
    Δηλαδή, δεν ανήκω εγώ στο περιθώριο, αλλά οι άλλοι (ΠΑΝΤΕΣ); YOLO!!!! και γω που έσκαγα τόσο καιρό!!!
    Οσο εισαι παρατηρητής των ανρθωπίνων συμπεριφορών και βρισκεις μοτιβα και κοινούς γεωμετρικούς τόπους απο συμπεριφορές που δεν εγκρίνεις.. τοτε ναι τοσο πιο ευκολα θα διαφοροποιείσαι απο αυτα.
    Πρόσεχε μονο.. η γνώση, η εξελικτική σκέψη και η στοχευμένη αντίληψη δεν θα πρέπει να ενισχύουν ναρκισσιστικές πτυχές μας.
    Αφου εχεις διαύγεια σκέψης λοιπόν , αποδέχεσαι την κατάσταση ως έχει και βοηθάς είτε με συμβουλές είτε με παροτρύνσεις να εξαλειφθεί αυτη η "σκαρτίλα'' (..προφανώς δεν υπάρχει σαν λέξη, αλλα το νόημα μετράει..)

Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Ωραια μου τα λες γλυκουλα μου!!!!!!! Μακαρι να παμε σε νεα εποχη!!!!!! Να εχουν αξια οι χοντρουληδες χοντρουλες!!!!!! Εγω βέβαια θελω να αδυνατισω και για μενα αλλα πιο πολυ για τον κοσμο!!!!!!! Να μην με σχολιαζουν!!!!!!!!
    Ναι ρε γαμώτη μου σε νιώθω.. εγω εκεί σκυλιάζω κι νιώθω οτι και ο Σπεκτρουμ... αλλα στο τέλος υπερνικά η καλή μου καρδιά και τους αγαπώ όλους..

Senior Member
    Ναι ρε γαμώτη μου σε νιώθω.. εγω εκεί σκυλιάζω κι νιώθω οτι και ο Σπεκτρουμ... αλλα στο τέλος υπερνικά η καλή μου καρδιά και τους αγαπώ όλους..
    Εγω δεν μπορω να αγαπω αλλο πλεον μονο μισω.......και τη ζωη μου ειπε καποιος απο εδω οτι αγαπω αλλα και αυτη τη μισω..........δεν μου εχει μεινει και τιποτα αλλο να δωσω, μου τα πηραν ολα..........και αν μισω εχω λογο δεν ειμαι εγω κακια απλα με φτασανε σε αυτο το σημειο..........οταν βλεπω τον ανθρωπο οπως λεει ο σπεκτρουμ να βαζει τρικλοποδια στους συνανθρωπους του, στο περιβαλλον και στα ζωα γινομαι ταυρος αλλα δυστυχως baby ταυρος ακινδυνος, απλα θυμωνω, δεν μπορω να κανω κακο. Παντως, εχω ενα ελαττωμα, γι'αυτο λεω ολοι ειμαστε σκαρτοι. Δεν εχω το κουραγιο να στο πω κατι μπροστα σου, θα στο πω πισω σου και ειδικα αν ενοχληθω με κατι πολυ.

Member
    Πρόσεχε μονο.. η γνώση, η εξελικτική σκέψη και η στοχευμένη αντίληψη δεν θα πρέπει να ενισχύουν ναρκισσιστικές πτυχές μας.
    Δεν είμαι σίγουρος αν το έκανες συνειδητοποιημένα, πάντως όμως απαιτεί μαεστρία για να ξεκινήσεις μια πρόταση με β' Ενικό (Πρόσεχε όμως...) και να καταλήξεις σε α' Πληθυντικό (...πτυχές μας)!!!
    Συγχαρητήρια!!! Μπράβο και για τον τρόπο σκέψης σου αλλά και για τον τρόπο έκφρασης σου! Full Respect!!!

Senior Member
    Σπεκτρουμ πριν το respect το ειπες ειρωνικα σε μενα; Γιατι εγω το πηρα κυριολεκτικα!

Member
    Σπεκτρουμ πριν το respect το ειπες ειρωνικα σε μενα; Γιατι εγω το πηρα κυριολεκτικα!
    Κυριολεκτούσα και στις δυο σας και σε εσένα και στην kobo.

Senior Member
    Α ενταξει )

Banned
    Φίλε, στη ζωή φθείρεσαι οτί και να κάνεις, δεν υπάρχουνε γυάλες. Πραγματικά για εμένα είναι εύλογο να απομωνωθεί κάποιος από αυτή τη κοινωνία μόνο αν δεν αντέχει να φθαρεί άλλο και δεν έχει έναν άλλον άνθρωπο, ούτε κρίνει σκόπιμο να ψάξει.

Banned
    Ψηφίζω το πρώτη συνθήκη.

Παντως, εχω ενα ελαττωμα, γι'αυτο λεω ολοι ειμαστε σκαρτοι. Δεν εχω το κουραγιο να στο πω κατι μπροστα σου, θα στο πω πισω σου και ειδικα αν ενοχληθω με κατι πολυ.
    Λουλούδι μου αυτός ειναι ο λόγος που βράζεις μέσα σου. Εγω δεν βλέπω μίσος, βλέπω οργή και θυμό. Και ειναι απόλυτα λογικό εφόσον καταπνίγεις ο,τι σε ενοχλεί μέσα σου.
    Όταν θα σκάσεις θα σκάσεις σαν χείμαρρος και θα πάρεις οποιον βρείς μπροστά σου!!! Θα πρεπει να το δουλέψεις αυτο. Να ακους το ένστικτό σου. Να αποφορτίζεσαι. Αν κάτι σε ενοχλεί, και σε φέρνει σε δύσκολη θέση, πές το! Μοιράσου το. Κανε το γνωστό στον αλλο που σου το προκαλεί. Πρώτα ευγενικά και μετά αν δεν πιάσει τοπο παίρνεις αλλα μέτρα.
    Πως να μήν μαυρισεις και να μήν σκοτεινιάσεις αφου ουσιαστικά ειναι σαν να στεναχωριέσαι μονη σου και οι αλλοι να μην παίρνουν χαμπάρι.

Η ψυχή σου είναι το χωράφι σου κι αν δεν το περιφράξεις καλά -δηλαδή να βάλεις τα όρια σου- ο άλλος θα φροντίσει να στο καταπατήσει εκατοστό προς εκατοστό.

Δεν είμαι σίγουρος αν το έκανες συνειδητοποιημένα, πάντως όμως απαιτεί μαεστρία για να ξεκινήσεις μια πρόταση με β' Ενικό (Πρόσεχε όμως...) και να καταλήξεις σε α' Πληθυντικό (...πτυχές μας)!!!
    Συγχαρητήρια!!! Μπράβο και για τον τρόπο σκέψης σου αλλά και για τον τρόπο έκφρασης σου! Full Respect!!!
    Η αλήθεια είναι οτι μου βγήκε τελείως αυθόρμητα αφού νιώθω οτι αφορά και εμένα!
    Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!

Senior Member
    Λουλούδι μου αυτός ειναι ο λόγος που βράζεις μέσα σου. Εγω δεν βλέπω μίσος, βλέπω οργή και θυμό. Και ειναι απόλυτα λογικό εφόσον καταπνίγεις ο,τι σε ενοχλεί μέσα σου.
    Όταν θα σκάσεις θα σκάσεις σαν χείμαρρος και θα πάρεις οποιον βρείς μπροστά σου!!! Θα πρεπει να το δουλέψεις αυτο. Να ακους το ένστικτό σου. Να αποφορτίζεσαι. Αν κάτι σε ενοχλεί, και σε φέρνει σε δύσκολη θέση, πές το! Μοιράσου το. Κανε το γνωστό στον αλλο που σου το προκαλεί. Πρώτα ευγενικά και μετά αν δεν πιάσει τοπο παίρνεις αλλα μέτρα.
    Πως να μήν μαυρισεις και να μήν σκοτεινιάσεις αφου ουσιαστικά ειναι σαν να στεναχωριέσαι μονη σου και οι αλλοι να μην παίρνουν χαμπάρι.

Η ψυχή σου είναι το χωράφι σου κι αν δεν το περιφράξεις καλά -δηλαδή να βάλεις τα όρια σου- ο άλλος θα φροντίσει να στο καταπατήσει εκατοστό προς εκατοστό.
    Εχεις δικιο, kobo!!

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast