Results 1 to 5 of 5
Thread: Άρρωστοφοβία και πάλι
-
02-03-2019, 23:29 #1
Άρρωστοφοβία και πάλι
Καλησπέρα. Έχω γράψει κ άλλες φορές στο φόρουμ. Είμαι 19 χρ εδώ και 4 μήνες έχει αλλάξει η ζωή μου. Ύστερα από μια έντονη κρίση πανικού φοβάμαι να κάνω τα πάντα. Να μένω μόνος στο σπίτι να είμαι σε δρόμο που δεν τον ξέρω συνέχεια νιώθω φτερουγίσματα στη καρδιά. Έκανα εξετάσεις αίματος θυροειδη ακτίνα θώρακα καρδιογραφηκα τρίπλεξ όλα άψογα. Από 2 φορές κιόλας σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μου είπαν να πάω σε ψυχολόγο πήγα ένιωσα καλύτερα σταμάτησα επειδή μου είπε πως δεν έχω κάτι πέρα από νοσοφοβια και κρίση πανικού ύστερα από 6 7 συνεδριάσεις
Τον τελευταίο καιρό είμαι αρκετά πιεσμένος και νιώθω ένα κόμπο στο στήθος σαν να έχει κολλήσει με τα κοκαλα μου σαν να μη μπορώ να πάρω ανασα δεν είναι αφόρητος η κάτι τέτοιος απλά νιώθω σαν να έχω ένα σφυξιμο σαν να με εμποδίζει κάτι. Έχει νιώσει κάποιος κάτι παρόμοιο; ο καρδιολόγος μου είπε πως αποκλείεται να έχει αλλάξει η καρδιά (σε τόσο λίγο διάστημα) έχει κάποιος κακία παρόμοια εμπορία;
- 02-03-2019, 23:41 #2
Καλησπέρα, Για αρχή τι εννοείς σου είπε δεν έχεις κάτι ο ψυχολόγος?? Δεν είδε ότι ακόμα δεν μπορείς να το διαχειριστείς μόνος σου και η σκέψεις σου δεν είναι σωστές και γιαυτό σε προειδοποιεί το σώμα σου και για άλλη πιθανόν κρυφά προβλήματα????
Η καρδιά σου δεν έχει κάτι σε 4 μήνες αν είχε πρόβλημα θα στο είχε δείξει όπως και η εξετάσεις. Περνάω το ίδιο μπορεί να είμαι 5 μέρες σε μια βδομάδα μια χαρά και η καρδιά και το κεφάλι και όλα και μια μέρα που θα κουραστω ψυχικά και σωματικά νοιώθω ράκος πονάω λες και με καρφωνουν συναισθήματα παγώνουν όλα μόνο φόβος.
Οπότε συνέχισε ψυχοθεραπείες αγωγή το βλέπεις αν χρειαστεί η όχι και ξέχασε το και μη το φοβάσαι
03-03-2019, 18:04 #3
Άγχος λέγεται αυτό αγόρι....
προσπάθησε να το ελέγξεις οσο είναι νωρίς και διαχειρίσιμο.
19 ετών είσαι ρε συ όταν βλέπεις ότι κάτι δε Πάρο καλά γυρνά την πλάτη. Γράψε όλους τους τοξικούς ανθρώπους γύρω σου στα παπαράκια σου και όλα θα πάνε καλά!
Been there so many times....
03-03-2019, 21:54 #4
Καλησπέρα έπαθες ένα μεγάλο σοκ στην πρώτη κρίση πανικού και αυτό αποθηκεύεται στο μυαλό σου σαν φόβος γιατί αισθάνεσαι σαν να παθαίνεις έμφραγμα μόνο που δεν θα το πάθεις ποτέ.
Τώρα έκανες εξετάσεις αλλά δυστυχώς αυτό δεν σου φτάνει και λες στον εαυτό σου μήπως δεν το βρήκαν. Ψάχνεις στο internet να δεις τι σου συμβαίνει και λες μήπως έχω αυτό και δεν σταματάει ποτέ. Είσαι πολύ μικρός για να σε δει ψυχίατρος κατά την γνώμη μου 4 μηνες με ψυχολογο δεν ειναι πολυς χρονος αν όμως επηρεάζει την ζωή σου έτσι όπως το γράφεις δεν μπορείς να μείνεις μόνος κτλ σε πιάνει κάθε μέρα πας άμεσα σε ψυχίατρο και του λες τα πάντα. Παράλληλα να θυμάσαι όσο πας σε λάθους γιατρούς τόσο θα αγχώνεσαι είναι το μπαστουνι σε αυτό που έχεις αν δεν το πετάξεις δεν θα περπατήσεις.
03-03-2019, 22:10 #5