Results 16 to 29 of 29
Thread: Ερωτευμένος με μια παντρεμένη
-
17-03-2019, 23:46 #16
- 17-03-2019, 23:53 #17
18-03-2019, 01:19 #18
Είσαι πολύ ερωτευμένος ....αλλά άσε για λίγο τα αισθήματα στην άκρη..και σκέψου λίγο με βάση τη λογική...αν δεν μπορείς φαντάσου ότι την ίδια ιστορία στην λέει ότι τη ζει ένας άγνωστος τη θα του έλεγες??
Ίσως έτσι είναι πιο εύκολα να δεις ορισμένα πράγματα..
Δεν ήθελα να σου πω κάι τους άλλους λόγους.αλλα το έκανα τα κορίτσια...
Μια γυναίκα που αφήνει τον έναν για να πάει σε κάποιον άλλον..μια μέρα θα αφήσει και τον εκείνον για να πάει με κάποιον αλλον ..κανόνας...
Έχεις σκεφτεί πρακτικά πως θα είναι η ζωή σας??θα μπορείς να ανταπεξέλθεις στης ανάγκες δύο παιδιων?και δεν μιλάω για τα οικονομικά..τα οικονομικά είναι το τελευταίο σε αυτές της περίπτωσης...τα παιδιά φαντάζομαι είναι πολύ μικρά ακόμα θα έχουν διάφορες ανάγκες...θα αρρωστήσουν θα πρέπει να τους πηγενετε στο γιατρό .της νύχτες κάποιες φορές μπορεί να κλαίνε να γκρινιαζουν...σιγά σιγά θα αρχίζει να σε ενοχλεί αυτό το πράγμα...λίγο αργότερα μια απλή παρατήρηση άμα τα κάνεις τα παιδιά για κάποιο λόγο θα κακοφανει στη μητερα...και λογικό είναι...ο ίδιος τους ο πατέρας και να τα μαλώσει δεν τρέχει τίποτα..εσύ όμως λίγο άμα μαλώσεις μαζί τους η μαμά κατευθείαν θα παρεξηγηθεί..γιατί θα είσαι ΠΑΤΡΙΟΣ...και δεν τελειώνουν τα θέματα εδώ..
Σε κάποια θέματα νομικά τι να σου πχ σχολείο..μπορείς οι δάσκαλοι καθηγητές να θελήσουν και τους δύο γονείς θα πρέπει η γυναίκα αυτή να έρθει σε επαφή με τον πρωην...πως θα το αντιμετωπίσεις αυτό??το σχολείο το λέω σαν ένα παράδειγμα..
Κάποια στιγμή θα αρχίσει να σε κουράζει όλο αυτό..
18-03-2019, 01:26 #19
Προχώρα φίλε, οι σχέσεις είναι για να χαλάνε. Απλά μη την εμπιστεύεσαι. Άντε και ένα θέμα με νόημα.
18-03-2019, 01:32 #20
Θα σου πω ένα παράδειγμα.με.μια γνωστή μου που είχε πεθάνει ο άνδρας της και κάποια στιγμή η κοπέλα ηθελε
Να ξανά φτιάξει τη ζωή της..έτσι γνώρισε κάποιον και τον παντρευτηκε...αυτός έλεγε δεν με πειράζει το παιδί και μπορώ να αντεπεξέλθω.δεν εννοούσε οικονομικά αλλά στο να είναι δίπλα της..π.χ νοσοκομεία σχολείο.κτλ κτλ ...
Μια μέρα το παιδί αρρωστενη και το πηγενουν στο γιατρό και οι δυο εννοείται...γίνετε καλά ...μετά από λίγο καιρό όμως ξανά αρρωστενη..το παιδί 4 ετών..τη νύχτα ανεβάζει πυρετό...η κοπέλα ξυπνάει τον άνδρα της το πατριό Γιάννα πάνε στο νοσοκομείο..έλα λέει αυτός μην ανησυχείς δωστης λίγο αντιπυρετικό σιρόπι..μην τρέχουμε νυχτιατικα στα νοσοκομεία..
Κοιτάει η κοπέλα για σιρόπι και δεν είχε..λέει στον άνδρα της δεν έχει σιρόπι.τελειωσε πηγενε βρες ένα διανυκτερευων φαρμακείο και πάρε ένα σιρόπι..
Ω ρε συ απαντάει εκείνος.ασε με να κοιμηθώ..μια στο νοσοκομείο.μια στο φαρμακείο..πέσε κοιμήσου μωρό είναι θα της περάσει ..και αμέσως η κοπέλα το πρώτο που σκέφτηκε ήταν ότι αν ήταν ο πραγματικός της πατέρας κατευθείαν θα πετάγονταν πάνω και θα έτρεχε να βρει φάρμακο η θα τη πηγενε στο νοσοκομείο..τελικά πήρε τηλ..στον πρώην κουνιάδο της στο θείο του παιδιού και εκείνος έτρεξε και βρήκε φάρμακο..
Ε δεν πέρασε πολύς καιρός και τον χώρισε..και καλά έκανε..δεν λέω ότι όλες οι περιπτώσεις είναι ίδιες ...αλλά ρε συ είναι πολύ δύσκολο...καμιά φορά και σωστός αν είναι με ένα απλό πράγμα μπορούν να γίνουν παρεξηγήσεις..τί να πω δεν ξέρω
18-03-2019, 01:34 #21
18-03-2019, 01:39 #22
Εντάξει το πολύ να του φάει τα λεφτά, τα παιδιά δεν είναι δικά του έτσι κι αλλιώς. Άμα θέλει η άλλη κι αυτός γουστάρει τι να κάνει. Όσο για εμπιστοσύνη φίλε πολύ δύσκολα να εμπιστευτείς γυναίκα εδώ οι φίλοι και στη κάνουν όχι η γυναίκα.
18-03-2019, 01:50 #23
Επειδή στη κάνουν οι φίλοι δεν σημενη ότι θα στη κάνει και η γυναίκα .η το αντίθετο...γιατί μπερδεύεις αυτά τα δύο μεταξύ τους..άλλο φιλία άλλο γυναίκα...και δεν μιλάμε.για τα λεφτά τόση ώρα..είναι το συναισθηματικό κομμάτι που συζητάμε.....αυτή πίσω της θα αφήσει έναν πληγωμένο άνθρωπο άσχετο αν αυτός έκανε κάτι κακό η όχι....θα μπορούσε αυτή να μιλήσει εξ αρχεις να χωρίσουμε και μετά να προχωρήσει για μια νέα γνωριμία...έπειτα είναι τα παιδιά...θα θέλουνε να βλέπουνε το μπαμπά τους...ο μπαμπάς το ίδιο...και κατα επεκτάσεις θα πληγωθούν και τα παιδιά..
Είναι ο θεματοθετη...θα έχει να κάνει..με δύο παιδιά τα οποία δεν είναι δικά του.πραγμα το οποίο ΜΑΛΛΟΝ θα τον κουράσουν κάποια στιγμή..και επισεις δεν ξέρουμε αν αύριο μεθαύριο τους φύγει όλη αυτή η γκαυλες.μεταξυ τους και ξενερώσουν...και μετά θα λέει τι πήγα και έκανα..
18-03-2019, 01:53 #24
Θοδωρή είσαι έτοιμος για κάτι τέτοιο..μπορείς να δεχτείς όλα αυτά που αναφέραμε πιο πάνω??
Παιδιά. Πρώην..σχολεία νοσοκομεία.. υποχρεώσεις..γκρίνια παιδιών κλαματα..ζημιές..????????
Τα παιδιά πάνε πακέτο με τη μαμά..και ο πρώην πάει πακέτο με τα παιδιά....θέλοντας και μη....νομικά .
18-03-2019, 01:55 #25
Εχεις καταλαβει οτι χωρισες μια γυναικα που κεράτωσε εσενα τον αντρα της και τωρα ξανα επιλέγεις μια γυναικα που κερατώνει τον αντρα της;
18-03-2019, 01:59 #26
Εγώ ξέρω όποιον και να ρωτήσεις στη πιάτσα θα σου πει πότε μην εμπιστεύεσαι γυναίκα και οι περισσότεροι από πρωσοπική εμπειρία. Τα παιδιά δεν είναι δικά του σιγά να μη σκάσει κιόλας γι αυτά και το πατέρα τους να θέλουν να βλέπουν καλύτερα γι αυτόν. Εγψ του λέω να προχωρήσει αν θέλει απλα να μην εμπιστευεται και να προσεχει αν δε θελει να μη του φάει τα λεφτά. Γιατί πολλες διαλέγουν για τα λεφτά κι αμά βρουν επόμενο θύμα προχωράνε.
18-03-2019, 02:10 #27
Μα το πρόβλημα δεν είναι ακριβώς στο ότι αν τα παιδιά θα θέλουν να βλέπουν το μπαμπά...είναι η όλοι διαδικασία...θα είναι ψυχοθφορο...και δεν είναι μόνο αυτό...
Δεν ξέρω αν στην προκειμένη περίπτωση παίζει ρόλο το χρήμα αλλά και έτσι ΑΝ είναι.μονος σου το λες..θα ψάξει να βρει τον επόμενο θύμα...ακόμα και αν δεν είναι θέμα χρημάτων...άμα θα βρει κάποιον που θα της γιαλισει περισσότερο για χψ λόγο μπορεί να την κάνει..
Δεν μιλάμε για μια χωρισμένη γυναίκα που χώρισε πρώτα και μετά αποφάσισε να κάνει σχέση...Τότες άλλαζε το όλο θέμα..ακόμα και αν είχε όχι δύο αλλά 12 παιδιά...αυτή όντας παντρεμένη τα έφτιαξε με το θεματοθετη....άντε τον άντρα της δεν τον θέλει δεν το σκέφτηκε δεν το λυπήθηκε...τα παιδιά της????τα παιδιά αύριο μεθαύριο θα μάθουν όλη την αλήθεια...δεν θα τη ρωτήσουν γιατί το έκανες αυτό στο μπαμπά??θα μπορούσες πρώτα να τον χωρίσεις ....και όχι να τον κερατωσεις...εγώ αν ειμουν στη θέση των παιδιών της θα της το ρωταγα...και εννοείται ότι θα ντρεπόμουν για λογαριασμό της...
18-03-2019, 07:20 #28
Πιστεύω πως το μοναδικό και ουσιαστικό "πρόβλημα" σ' αυτές τις περιπτώσεις είναι τα παιδιά. Τα υπόλοιπα είναι για να γίνεται κουβέντα. Ποιός κεράτωσε, ποιος κορόιδεψε, ποιος έδωσε τα περισσότερα, ποιός.... Όταν ένας άντρας και μια γυναίκα αποκτούν ένα παιδί, αποστολή τους είναι να μεγαλώσουν έναν άνθρωπο ο οποίος θα βγει στην κοινωνία χωρίς κόμπλεξ, φοβίες ή δεν ξέρω τι άλλο, που θα του έχει δημιουργήσει το οικογενειακό περιβάλλον. Αναλαμβάνουν και επωμίζονται από κοινού υποχρεώσεις και ευθύνες προς αυτόν τον άνθρωπο. Όλο αυτό δεν μπορεί να το αντικαταστήσει κανένας ειδικός ή οποιαδήποτε άλλου είδους σχέση. Τα παιδιά μεγαλώνουν με αυτά που βλέπουν όχι με αυτά που τους λένε.
Από κει και πέρα ο έρωτας γεννιέται και πεθαίνει κάποια στιγμή. Δύσκολα βρισκεις άνθρωπο που να μπορείς να ζήσεις μαζί του μια ολόκληρη ζωή. Γιατί έτσι είμαστε οι άνθρωποι, γιατί όσο και αν προσπαθούμε να αποφύγουμε κάποια πράγματα, αυτά απλά συμβαίνουν.
Οπότε κάνουμε συμβάσεις...για το τι πρέπει και τι δεν πρέπει. Βέβαια όλα αυτά τα μην και τα δεν τα λέμε μέχρι να τύχει και σε μας και τότε τι γίνεται;
Είμαστε σε ένα μεταβατικό στάδιο ως κοινωνία. Σε μερικά χρόνια αυτά που λέμε εδώ πέρα δεν θα υπάρχουν καν σαν θέμα συζήτησης. Όπως σήμερα πχ δεν τίθεται θέμα για το αν η γυναίκα που θα παντρευτώ είναι παρθένα κλπ.
Οπότε φίλε μου για μένα ζήσε το αυτό έτσι, ας βλεπεστε μια στο τόσο για να περνάτε καλά. Και όσο κρατήσει. Από κει και πέρα αν εσύ θες να έχεις στη ζωή σου ένα σύντροφο, καλύτερα ψάξε για καμιά ελεύθερη ή ήδη χωρισμένη. Μην τη βάζεις να επιλέξει. Αν είναι να χωρίσει ας το κάνει μόνη της, για τους δικούς της λόγους. Άλλωστε ακόμα και να χωρίσει και να αποφασίσετε να είστε μαζί, δεν ξέρετε πόσο θα κρατήσει. Και είναι κρίμα να χαλάσεις μια οικογένεια. Το έχεις περάσει.
Τώρα για το σύζυγο που δεν ξέρει τι γίνεται πίσω από την πλάτη του, τι να πω; Προφανώς θα υπάρχουν κάποια θέματα για να ψάχνετε κι αυτή. Δεν μιλάμε όμως για απλή σχέση, λέμε ότι υπάρχουν παιδιά. Δεν είναι απλό. Για μένα.
Όλα αυτά τα γράφω εγώ που λόγω κάποιων μακροχρόνιων θεμάτων με τη γυναίκα μου, έχω σκεφτεί πως θα ήταν η ζωή μου με άλλη γυναίκα. Κι αυτό το θεωρώ... απιστία. Ομως υπάρχει το παιδί μου και τη γυναίκα μου την αγαπώ σίγουρα ως μάνα του παιδιού μου, γιατί την επέλεξα γι' αυτό.
Εδώ μπαίνει η ηθική του καθενός. Αλλά η ηθική είναι κάτι σχετικό. Για αυτό άλλωστε μπορεί να υπάρχουν τα διαζύγια, μπορεί ο ένας να "έφταιξε" πιο πολύ από τον άλλο, μπορεί να απάτησε ή να κορόιδεψε όπως λέμε, ποινή όμως για την απιστία δεν υπάρχει γιατί για μένα απλά δεν είναι κάτι κατακριτέο αλλά κάτι ανθρώπινο...
Να έχετε μια ωραία μέρα...
18-03-2019, 09:20 #29
καλημερα.
θεωρω, οτι πρεπει να ξεκαθαρισεις μεσα σου τι ρολο επαιξε σε αυτην σου την σχεση, η εμπειρια που ειχες απο τον δικο σου γαμο...
μηπως ειναι καποιου ειδους απωθημενο να μπεις κι εσυ σε εναν γαμο, οπως το εκαναν και σε σενα;
αν οχι, ενταξει, αλλα τοτε, οπως λενε και αλλα παιδια παραπανω, σκεφτηκες οτι αυτη που προδωσε τοσο ευκολα τον ανδρα της, θα το κανει στο μελλον και σε σενα;
αν δεν συμβαινει ουτε αυτο, γιατι τοση βιασυνη για καποιο επομενο βημα;
ειστε μακρια και γνωριζεστε λιγο καιρο. συνεχισε την σχεση σου, αν δεν σκοπευεις να χωρισεις και αφηνεις στον (πολυ) μελλον, σοβαροτερες αποφασεις. οταν θα την γνωριζεις καπως καλυτερα και θα εισαι βεβαιος για το τι θελεις κι αν την εμπιστευεσαι.
μπορει να εμπλεξες σε αλλη σχεση, αλλα εσυ εισαι μονο μαζι της.
για ποιον λογο επιλεγεις γυναικες που προδιδουν τον ανδρα τους και παιζουν σε διπλο ταμπλω, ομως;;