Ονειρώξεις μετά τα 35 - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 33
    Senior Member
    Quote Originally Posted by babis257 View Post
    Φιλε πολύ κανείς! Έχεις προσπαθήσει ποτέ να το κόψεις;
    Έχω προσπαθήσει πολλές φορές..αλλά δεν τα κατάφερα..πάντα υποκυπτο.

Senior Member
    Προσπάθεια ξανά φίλε!

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Ε και δεν χερεσε???τι ποιο ευχαριστώ..
    Αχ Γιώργο. Υποτιμάς τις συνέπειες έλλειψης ύπνου. Μπορώ να πω ότι έχω συνηθίσει κάπως αλλά πρέπει να κάνω προσπάθειες εξοικονόμησης ύπνου γιατί ξέρω ότι κάθε πρωί, με το σκοτάδι ακόμα, θα χτυπήσει το «ξυπνητήρι».

Με σένα τι γίνεται; Πηγαίνεις καλύτερα;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Vox View Post
    Αχ Γιώργο. Υποτιμάς τις συνέπειες έλλειψης ύπνου. Μπορώ να πω ότι έχω συνηθίσει κάπως αλλά πρέπει να κάνω προσπάθειες εξοικονόμησης ύπνου γιατί ξέρω ότι κάθε πρωί, με το σκοτάδι ακόμα, θα χτυπήσει το «ξυπνητήρι».

Με σένα τι γίνεται; Πηγαίνεις καλύτερα;
    Ποιες συνέπειες ύπνου βρε????κανονικά κοιμάμαι..μέσω όρο 7 ώρες..και κάποιες φορές 8 ώρες...τι να σε πω..μπορεί να φταίει και το κάπνισμα..αλλά ξέρω κόσμο που καπνίζει και πάλι έχουν στυσεις....κάτι είναι αυτό που δεν το έχω βρει ακόμα...υποσυνηδειτα να έχω βαρεθεί τη γυναίκα μου και δεν το ξέρω??τι να σου πω..δεν ξέρω ....αλλά μετά βίας έχω στύση...οι αυθόρμητες????δεν τολμω ούτε κατά διάνοια να το σκεφτώ...ποιο εύκολο είναι να πιάσω το τζόκερ...
    Κάνω διαφορα τεχνασματα για να έχω στύση...αλλά το μόνο καλό είναι πλέον ότι σιγά σιγά με ενοχλεί όλο και λιγότερο. ...αρχίζω και το περνώ απόφαση...αφού ταλαιπωρουμε τα δύο τελευταία χρόνια...

Senior Member
    Ποιες συνέπειες ύπνου βρε????κανονικά κοιμάμαι..μέσω όρο 7 ώρες..και κάποιες φορές 8 ώρες...τι να σε πω..μπορεί να φταίει και το κάπνισμα..αλλά ξέρω κόσμο που καπνίζει και πάλι έχουν στυσεις....κάτι είναι αυτό που δεν το έχω βρει ακόμα...υποσυνηδειτα να έχω βαρεθεί τη γυναίκα μου και δεν το ξέρω??τι να σου πω..δεν ξέρω ....αλλά μετά βίας έχω στύση...οι αυθόρμητες????δεν τολμω ούτε κατά διάνοια να το σκεφτώ...ποιο εύκολο είναι να πιάσω το τζόκερ...
    Κάνω διαφορα τεχνασματα για να έχω στύση...αλλά το μόνο καλό είναι πλέον ότι σιγά σιγά με ενοχλεί όλο και λιγότερο. ...αρχίζω και το περνώ απόφαση...αφού ταλαιπωρουμε τα δύο τελευταία χρόνια...
    Γιωργη δε θέλω Ηττοπάθειές!!!! Εγώ πιστεύω ότι όλα είναι στο μυαλό σου...
    έχεις την ανάλογη υποστήριξη από το άλλο σου μισό;

Senior Member
    Ποιες συνέπειες ύπνου βρε????κανονικά κοιμάμαι..μέσω όρο 7 ώρες..και κάποιες φορές 8 ώρες...
    Για μένα μιλούσα. Εγώ είμαι αυτός που δεν κοιμάται καλά. Ένας λόγος είναι και αυτό το φυσικό ξυπνητήρι. Παρ' όλα αυτά, μπορώ και λειτουργώ χωρίς καφέ. Αν μπορούσα να κοιμάμαι όσο εσύ ...

τι να σε πω..μπορεί να φταίει και το κάπνισμα..αλλά ξέρω κόσμο που καπνίζει και πάλι έχουν στυσεις....
    Αυτά δεν είναι απόλυτα. Υπάρχουν πάντα εξαιρέσεις. Σου εύχομαι πάντως να μην είναι από το κάπνισμα.

κάτι είναι αυτό που δεν το έχω βρει ακόμα...υποσυνηδειτα να έχω βαρεθεί τη γυναίκα μου και δεν το ξέρω??τι να σου πω..δεν ξέρω ....αλλά μετά βίας έχω στύση...οι αυθόρμητες????δεν τολμω ούτε κατά διάνοια να το σκεφτώ...ποιο εύκολο είναι να πιάσω το τζόκερ...
    Πολύ κρίμα τέτοια κατάσταση για νέο άνθρωπο. Η αποδοχή όμως είναι κάτι θετικό και ίσως να λύσει το πρόβλημα αν αυτό είναι ψυχολογικής προέλευσης. Ο χρόνος θα δείξει. Έχεις τουλάχιστον κατανόηση από τη σύντροφό σου στο θέμα αυτό, τόσο καιρό μετά;

Senior Member
    Για μένα μιλούσα. Εγώ είμαι αυτός που δεν κοιμάται καλά. Ένας λόγος είναι και αυτό το φυσικό ξυπνητήρι. Παρ' όλα αυτά, μπορώ και λειτουργώ χωρίς καφέ. Αν μπορούσα να κοιμάμαι όσο εσύ ...

Αυτά δεν είναι απόλυτα. Υπάρχουν πάντα εξαιρέσεις. Σου εύχομαι πάντως να μην είναι από το κάπνισμα.

Πολύ κρίμα τέτοια κατάσταση για νέο άνθρωπο. Η αποδοχή όμως είναι κάτι θετικό και ίσως να λύσει το πρόβλημα αν αυτό είναι ψυχολογικής προέλευσης. Ο χρόνος θα δείξει. Έχεις τουλάχιστον κατανόηση από τη σύντροφό σου στο θέμα αυτό, τόσο καιρό μετά;
    Ναι έχω απόλυτη κατανόηση...όπως προείπα προκαλώ στύση με διάφορα τεχνάσματα είτε ακούει στο όνομα διεγερτικά είτε οτιδήποτε άλλο..ότι ακούω ότι βοηθάει στη στύση το τρώω...έτσι λίγο πολύ βοηθιεμε ..

Senior Member

Δεν νομίζω ότι θα μου κάνει καλό η αποδοχή απλά δεν μπορώ να κάνω αλλιώς...είναι κρίμα το ξέρω αλλά όλα για εμάς τους ανθρώπους δεν είναι???άλλοι έχουν πίεση άλλοι έχουν καρδιά..ε εγώ έχω διαταραχή στύσης..
    Θα το κατάπιω και τούτο το ποτήρι...

Senior Member
    Δεν νομίζω ότι θα μου κάνει καλό η αποδοχή
    Το λέω με την έννοια ότι αν είναι ψυχολογικό, η αποδοχή μπορεί να σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να το ξεπεράσεις.

Και μια και ανέφερες ότι χρησιμοποιείς διάφορες μεθόδους, έχεις δοκιμάσει ωμό σέλινο;

Senior Member
    Το λέω με την έννοια ότι αν είναι ψυχολογικό, η αποδοχή μπορεί να σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να το ξεπεράσεις.

Και μια και ανέφερες ότι χρησιμοποιείς διάφορες μεθόδους, έχεις δοκιμάσει ωμό σέλινο;
    Θα σου πω τι έχω δοκιμάσει.....
    1) Τριβόλι τα θετικά του...δρα άμεσα μέσα σε μια δυο ώρες αν θυμάμαι καλά... παρατεταμένη διάρκεια δράσης.μεγαλητερη διάρκεια στο σεξ... αρνητικά..
    Έχει πολύ πικρή γεύση...ανεβαση την επιθετικότητα νεύρα..
    2 granus.πολυ αποτελεσματικό δρα άμεσα μέσα σε μία μόλις ώρα έχει διάρκεια 36 ώρες...μεγαλύτερη διάρκεια σεξ αποδεδειγμένο από μένα μέσω ορο μισή ωρα..
    Αρνητικά...τελευταίες παρτίδες βγήκαν σκάρτες..και από τι με είπε ο φαρμακοποιός μου μάλλον αποσύρθηκε απτην αγορά..

Netra...πρώτο χαπακι έδρασε άμεσα αλλά κράτησε πολύ λίγο...το ίδιο βράδυ στύση μηδέν...τα υπόλοιπα δύο τρία χαπακι δεν κάναν τίποτα..μόνο ταχυκαρδία και πονοκέφαλο. ...
    Τώρα δοκιμάσω κάτι τουρκικά φυσικά διεγερτικά..
    Μέχρι τώρα είμαι ευχαριστημένος..θα δείξει....

Senior Member
    Τώρα δοκιμάσω κάτι τουρκικά φυσικά διεγερτικά..
    Μέχρι τώρα είμαι ευχαριστημένος..θα δείξει....
    Καλά όλα αυτά και μακάρι να έχουν αποτέλεσμα. Από το μυαλό μου πάντως δε βγαίνει το κάπνισμα. Και θυμήθηκα τελευταία κάτι για το ενδοθήλιο. Μπορείς να διαβάσεις τις λεπτομέρειες εδώ. Παραθέτω μια χαρακτηριστική φράση:

Άτομα με υπέρταση, υπερχοληστερολαιμία, σακχαρώδη διαβήτη, καπνιστές αλλά και άτομα προχωρημένης ηλικίας εξετάσθηκαν και διαπιστώθηκε ότι το ενδοθήλιο τους αντιδρά προκαλώντας αγγειοσύσπαση σε καταστάσεις που κανονικά θα έπρεπε να προκαλεί αγγειοδιαστολή.

Αυτό δείχνει ότι μπορεί πράγματι να φταίει το κάπνισμα γιατί για μια στύση χρειάζεσαι άφθονη ροή αίματος, που φυσικά δε επιτυγχάνεται εύκολα αν αντί για χαλάρωση έχεις σύσπαση των αγγείων. Αυτό μπορεί να συμβαίνει χωρίς να υπάρχει ακόμα καρδιοπάθεια. Επίσης, το ενδοθήλιο είναι υπεύθυνο για την παραγωγή μονοξειδίου του αζώτου που σχετίζεται στενά με τη διαδικασία της στύσης.

Senior Member
    Καλά όλα αυτά και μακάρι να έχουν αποτέλεσμα. Από το μυαλό μου πάντως δε βγαίνει το κάπνισμα. Και θυμήθηκα τελευταία κάτι για το ενδοθήλιο. Μπορείς να διαβάσεις τις λεπτομέρειες εδώ. Παραθέτω μια χαρακτηριστική φράση:

Άτομα με υπέρταση, υπερχοληστερολαιμία, σακχαρώδη διαβήτη, καπνιστές αλλά και άτομα προχωρημένης ηλικίας εξετάσθηκαν και διαπιστώθηκε ότι το ενδοθήλιο τους αντιδρά προκαλώντας αγγειοσύσπαση σε καταστάσεις που κανονικά θα έπρεπε να προκαλεί αγγειοδιαστολή.

Αυτό δείχνει ότι μπορεί πράγματι να φταίει το κάπνισμα γιατί για μια στύση χρειάζεσαι άφθονη ροή αίματος, που φυσικά δε επιτυγχάνεται εύκολα αν αντί για χαλάρωση έχεις σύσπαση των αγγείων. Αυτό μπορεί να συμβαίνει χωρίς να υπάρχει ακόμα καρδιοπάθεια. Επίσης, το ενδοθήλιο είναι υπεύθυνο για την παραγωγή μονοξειδίου του αζώτου που σχετίζεται στενά με τη διαδικασία της στύσης.
    Εσύ συνέχεια με τρομάζεις....τι ακριβώς είναι το ενδοθηλιο??είναι κάτι κοντά στη καρδιά???
    Και σε τι γιατρό πρέπει να πάω να το κοιταξει???

Senior Member
    Εσύ συνέχεια με τρομάζεις....τι ακριβώς είναι το ενδοθηλιο??είναι κάτι κοντά στη καρδιά???
    Και σε τι γιατρό πρέπει να πάω να το κοιταξει???
    Δεν υπάρχει λόγος να ταράζεσαι. Το τι ακριβώς είναι το ενδοθήλιο το εξηγεί το άρθρο που παρέθεσα πριν:

Το ενδοθήλιο αποτελεί τον εσωτερικό από τους τρεις χιτώνες του τοιχώματος των αγγείων: είναι σαν μια "φόδρα", μια διαχωριστική επιφάνεια μεταξύ του αγγείου και του αίματος.

Επομένως όπου υπάρχουν αγγεία στο σώμα θα βρεις και το ενδοθήλιο.

Δεν ξέρω αν υπάρχει απλή εργαστηριακή εξέταση που να το απεικονίζει. Έχει όμως μελετηθεί πειραματικά και έτσι έγινε αντιληπτό ότι δεν αποτελεί μια στατική επιφάνεια, όπως πιστευόταν κάποτε, αλλά ένα ξεχωριστό όργανο με πολύ σημαντικές λειτουργίες. Ο μόνος σίγουρος τρόπος για να το διατηρήσεις σε καλή κατάσταση δε διαφέρει σε τίποτα από τις συστάσεις για καλή γενική υγεία (αποφυγή καπνίσματος, υγιεινή διατροφή, φυσική άσκηση). Το άρθρο λέει συγκεκριμένα πάνω σ' αυτό:

Παρά το γεγονός ότι μετά τη διακοπή του καπνίσματος απαιτούνται λίγα χρόνια για να επανέλθει ο αυξημένος κίνδυνος για έμφραγμα μυοκαρδίου στα επίπεδα του κινδύνου ενός μη-καπνιστή, μελέτες έχουν δείξει ότι η βελτίωση της εξαρτώμενης από το ενδοθήλιο αγγειοδιαστολής είναι άμεση και σαφής.

Αλλά αν δεν μπορείς να κόψεις το κάπνισμα ...

Senior Member
    Δεν υπάρχει λόγος να ταράζεσαι. Το τι ακριβώς είναι το ενδοθήλιο το εξηγεί το άρθρο που παρέθεσα πριν:

Το ενδοθήλιο αποτελεί τον εσωτερικό από τους τρεις χιτώνες του τοιχώματος των αγγείων: είναι σαν μια "φόδρα", μια διαχωριστική επιφάνεια μεταξύ του αγγείου και του αίματος.

Επομένως όπου υπάρχουν αγγεία στο σώμα θα βρεις και το ενδοθήλιο.

Δεν ξέρω αν υπάρχει απλή εργαστηριακή εξέταση που να το απεικονίζει. Έχει όμως μελετηθεί πειραματικά και έτσι έγινε αντιληπτό ότι δεν αποτελεί μια στατική επιφάνεια, όπως πιστευόταν κάποτε, αλλά ένα ξεχωριστό όργανο με πολύ σημαντικές λειτουργίες. Ο μόνος σίγουρος τρόπος για να το διατηρήσεις σε καλή κατάσταση δε διαφέρει σε τίποτα από τις συστάσεις για καλή γενική υγεία (αποφυγή καπνίσματος, υγιεινή διατροφή, φυσική άσκηση). Το άρθρο λέει συγκεκριμένα πάνω σ' αυτό:

Παρά το γεγονός ότι μετά τη διακοπή του καπνίσματος απαιτούνται λίγα χρόνια για να επανέλθει ο αυξημένος κίνδυνος για έμφραγμα μυοκαρδίου στα επίπεδα του κινδύνου ενός μη-καπνιστή, μελέτες έχουν δείξει ότι η βελτίωση της εξαρτώμενης από το ενδοθήλιο αγγειοδιαστολής είναι άμεση και σαφής.

Αλλά αν δεν μπορείς να κόψεις το κάπνισμα ...
    Μου έκανες την καρδιά περιβόλι....από αύριο θα το ελατωσω θελω δεν θέλω....διότι σήμερα έπιασα δουλειά σε ένα εργοστάσιο..οπότε και να θέλω δεν μπορώ να καπνίζω ....

Senior Member
    Μου έκανες την καρδιά περιβόλι....
    Μα γιατί; Το μόνο που κάνω είναι να επισημαίνω τα αυτονόητα. Με την ανοχή του babis257 βέβαια :D γιατί έχουμε κάνει πειρατεία στο θέμα του.

από αύριο θα το ελατωσω θελω δεν θέλω....διότι σήμερα έπιασα δουλειά σε ένα εργοστάσιο..οπότε και να θέλω δεν μπορώ να καπνίζω ....
    Συγχαρητήρια για την πρόσληψη. Ελπίζω αυτή η αλλαγή στη ζωή σου να σε βοηθήσει και στο πρόβλημα που σε ταλαιπωρεί τόσο καιρό.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast