Straight , bi , gay ? Δεν μπορώ να καταλάβω και φοβάμαι - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 13 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 191
    MartinH97
    Guest
    Quote Originally Posted by airetikos View Post
    Διαβασε το το φυλλο οδηγιων https://www.google.com/url?sa=t&sour...3M0QbOVmtQKkHR διαβασε το 1εως 10 στα 100 και το ακαθοριστο ποσοστο. και φιλε στη προκειμενη περιπτωση αν δε σου πει το αντιθετο ειναι περιεργο και ο γιατρος για εμενα γι αυτο που πιστευω εγω μονο τοτε θα ειναι υπολογος. Κοιτα να κανεις ψυχαναλυση ψυχοθεραπεια με ψυχιατρο κι ας κοστιζει παραπανω και ασε τα φαρμακα αν συμφωνει κι αυτος.
    Αυξημένα επίπεδα προλακτίνης , αυτά βασικά που έγραψα πιο πάνω είναι , τι σημαίνει αυτό ; Επίσης τι εννοείς με την ψυχανάλυση ; Αυτό που κάνουμε εμείς τώρα με τον γιατρό μου εξναι να γράφω τις αρνητικές σκέψεις σε ένα χαρτί να επανεξεταζω το συμβάν και ύστερα να επαναξιολογω την κατάσταση . Αυτό δεν είναι ψυχανάλυση ;

Banned
    Και σκεψου και τις επιθυμητες ενεργειες φιλε που ειναι και πολυ σημαντικες και πολυ ομως.

Banned
    οχι δεν ψυχαναλυση σε καμμια περιπτωση. Δε ειναι αυτα που εγραψες ποιο πανω φιλε διαβασε ξανα. Προλακτινη ειναι ορμονη ειναι για να βγαζεις γαλα και να μεγαλωνει το στηθος εχουν και οι αντρες αλλα σε μικροτερα επιπεδα απο τις γυναικες για αυτο και θα τη πω γυναικια, οπως αμα ανεβεις σου κατεβαζει τη τεστοστερονη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by MartinH97 View Post
    σεξουαλικές δυσλειτουργίες όπως μειωμενη γενετήσια ορμή στους άνδρες
    ...
    αλλαγές στο στήθος των ανδρών
    Αυτά παραπέμπουν σε ορμονική δράση. Αναφέρουν κάτι οι οδηγίες;

Δε θέλω να σε τρομάξω, όλα τα φάρμακα έχουν διάφορες παρενέργειες, αλλά με όσα ανέφερες πιο πάνω νομίζω ότι καλό είναι να κάνεις και εξετάσεις αίματος για να είσαι σίγουρος ότι δεν έχει διαταραχθεί κάτι. Συνήθως αυτό γίνεται μετά από τρεις μήνες λήψης του φαρμάκου αλλά η περίοδος εξαρτάται από το φάρμακο και την κατάσταση υγείας του ατόμου, γι' αυτό καλό είναι να συμβουλευτείς ένα γιατρό.

Banned
    Δε θα βγαλει βυζια ο φιλος αλλα αυτο κανουν τα φαρμακα δε ξερω στους αντρες αν μεγαλωνει και ποσο στις γυναικες γινεται αυτο και ο φιλος να κανει εξετασεις να δει τι το πολυ πολυ να του εχουν ανεβει λιγο το θεμα ειναι να βρει ενα ψυχιατρο να δεχτει να τον αναλαβει χωρις αυτα τα φαρμακα.

Senior Member
    αυξημένα επίπεδα προλακτίνης του αίματος .
    Άρα υπάρχει ορμονική δράση. Μπορείς να διαβάσεις εδώ για την προλακτίνη.

Banned
    Ε μαρτιν μη φοβασαι φιλε εισαι πιτσιρικας και το εργαλειο θα σου σηκωνεται απλα να σε ενημερωσουμε θελουμε.

Senior Member
    Δε θα βγαλει βυζια ο φιλος αλλα αυτο κανουν τα φαρμακα δε ξερω στους αντρες αν μεγαλωνει και ποσο στις γυναικες γινεται αυτο
    Αυξημένα επίπεδα προλακτίνης μπορεί να προκαλέσουν γυναικομαστία. Από εδώ:

Οι άνδρες ενδεχομένως να βιώσουν στυτική δυσλειτουργία, δηλαδή δυσκολία στο να δημιουργηθεί ή να διατηρηθεί η στύση
    ή να διαπιστώσουν μια παθολογική διεύρυνση του μαστού, που ονομάζεται γυναικομαστία.

και ο φιλος να κανει εξετασεις να δει τι το πολυ πολυ να του εχουν ανεβει λιγο
    Θυμίζω τι έγραψε:

αύξηση στα επίπεδα σακχάρου του αίματος και των ούρων ,
    ...
    σεξουαλικές δυσλειτουργίες όπως μειωμενη γενετήσια ορμή στους άνδρες.
    ...
    εμφάνιση ή επιδείνωση του διαβήτη
    Ο διαβήτης δεν είναι κάτι που το παίρνεις ελαφριά. Είναι από τις παθήσεις εκείνες που έχουν σοβαρές συνέπειες αν αφεθούν χωρίς έλεγχο. Γι' αυτό είναι απαραίτητο να έχει μια εικόνα των αιματολογικών δεικτών. Η πιθανότητα βέβαια για όλα τα προηγούμενα είναι πολύ μικρή, αλλά μ' αυτά δεν παίζεις γιατί κάθε οργανισμός αντιδρά διαφορετικά.

ο θεμα ειναι να βρει ενα ψυχιατρο να δεχτει να τον αναλαβει χωρις αυτα τα φαρμακα
    Δε διαφωνώ.

Banned
    Καλο ειναι να κανει εξετασεις αν τα σενεχισει για να ξερει σε μεταγενεστερο χρονο ποσο εχει αλλαξει ο οργανισμος του απο αυτα, τωρα σε 2 βδομαδες δε εχει αλλαξει κατι πολυ, αλλιως θα επιβαλανε και οι γιατροι εξετασεις αλλα θα μου πεις αυτοι δε νοιαζονται καν απλα στην αρχη ειναι καλο για να ξερουν που αρχιζουν. Δεν εχει διαβητη αλλα καλο είναι να ξερει. Αλλα και να βρει γιατρο να τα κοψει μετα δε θα χει ενοια καν.

MartinH97
    Guest
    Ρε παιδιά με όλα αυτά με κάνετε και νιώθω πως ο ψυχίατρος στα αρχιδια του για το τι σκέφτομαι και απλά πειραματίζεται με εμένα . Τι φάση ; Σίγουρα ότι χάπι πάρεις θα σου βγάλει μια παρενέργεια , οι παρενέργειες από τα χάπια είναι αυτά που έγραψα πιο πάνω από το φυλλάδιο οδηγιών . Όταν πίνω Ξυδιά ενώ έχω πάρει το χάπι νιώθω πολύ καλύτερα , αερατος αλλά ξέρω δεν είναι πραγματικότητα αυτό .

MartinH97
    Guest
    Όσο αφορά θέματα στυτικής δυσλειτουργίας υπήρχαν και πιο παλιά με την πρώην σχέση μου που με έκαναν να μπω σε αυτό το τριπακι ομοφυλοφιλίας , ( την συγκεκριμένη στιγμή έχω πιει γύρω στα δύο λίτρα μπίρας και αν με ρωτουσες αν νιώθω ομοφυλόφιλος τώρα θα σου απαντούσα καλά είσαι μαλακας ; ) Ενώ είχα καλή στύση πριν μπω στην άλλη με το που έμπαινα σκεφτόμουν αν έχω στύση και ελεγχα την στύση μου , είχα φουλ άγχος και όλα αυτά μαζί με συνδιασμό το παρελθόν μου που είναι και το θέμα πάνω στο οποίο μιλάμε με έκαναν να σκεφτώ ότι η στυτική μου δυσλειτουργία ευθύνεται στο γεγονός ότι ίσως είμαι γκέι ( πλάκα πλάκα τώρα πήγα να γράψω ότι είμαι γκέι ) . Φίλε δεν ξέρω τι μου συμβαίνει .

Banned
    Τι να σου πω ρε μαγκα αυτα δινονται σε συγκεκριμενες περιπτωσεις και διερυνονεται η ληψη επικουρικα μονο εσενα στο εδωσε λιγο ελαφρα τη καρδια και μαλιστα εχεις μια ιστορια δυσκολη και μπορει να σε εππηρεασει αρνητικα. Πηγαινε σε ενα ψυχιατρο και πες του τα ολα και πεστου και τις ανησηχιες και τι σου προτεινει.

MartinH97
    Guest
    Τι να σου πω ρε μαγκα αυτα δινονται σε συγκεκριμενες περιπτωσεις και διερυνονεται η ληψη επικουρικα μονο εσενα στο εδωσε λιγο ελαφρα τη καρδια και μαλιστα εχεις μια ιστορια δυσκολη και μπορει να σε εππηρεασει αρνητικα. Πηγαινε σε ενα ψυχιατρο και πες του τα ολα και πεστου και τις ανησηχιες και τι σου προτεινει.
    Προτείνεις να του πω ότι πάω ήδη σε έναν ψυχίατρο;

Banned
    Φίλε εγώ από έδω μέσα δε μπορώ να σου πω να κόψεις τα φάρμακα αυτό που μου επιτρεπεται να σου πω είναι να δεις ψυχιατρο και αν αυτος συμφωνει να του πεις να κοψετε τα φαρμακα. Τωρα εγω θα το ελεγα και να ηθελα εσενα να σου πω μη το πεις δε μπορω αλλα στη προκειμενη περιπτωση θα το ελεγα. Το θεμα απο ενα ψυχιατρο για σενα ειναι η ψυχαναλυση ψυχοθεραπεια και οχι μια κουβεντουλα και συνταγούλα και γεια σας. Γι αυτο βρες ενα σοβαρο ανθρωπο να το νοιωσεις σα πατερα να καταλαβει οτι θες να γινεις αντρας και εχεις μια πολυ ασχημη εμπειρια και δυσκολευεσαι να γινεις επιβητορας και κατσε κανε μαζι του ψυχοθεραπεια ψυχαναλυση και μη ξεχνιομαστε βρες γυναικα να την απαφτωνεις και για ωρες μερες. Δεν ειναι ολοι οι ψυχιατροι αδιαφοροι αλλοι κοβουν ποδια ορθοπεδικοι και αλλοι πασχιζουν να τα κρατησουν κι ας τα κοψουν στο τελος. Εσυ φιλε με τεσσερης συνεδριες και χωρις να ξερω και να μπορω να πω βεβαια χωρις σημαντικο προβλημα πηγες απευθειας στα βαρια και εχεις και το θεμα που θες να πας με γυναικα και οι τραμαυτικες εμπειριες που ειχες σε εχουν μπερδεψει.

MartinH97
    Guest
    Φίλε εγώ από έδω μέσα δε μπορώ να σου πω να κόψεις τα φάρμακα αυτό που μου επιτρεπεται να σου πω είναι να δεις ψυχιατρο και αν αυτος συμφωνει να του πεις να κοψετε τα φαρμακα. Τωρα εγω θα το ελεγα και να ηθελα εσενα να σου πω μη το πεις δε μπορω αλλα στη προκειμενη περιπτωση θα το ελεγα. Το θεμα απο ενα ψυχιατρο για σενα ειναι η ψυχαναλυση ψυχοθεραπεια και οχι μια κουβεντουλα και συνταγούλα και γεια σας. Γι αυτο βρες ενα σοβαρο ανθρωπο να το νοιωσεις σα πατερα να καταλαβει οτι θες να γινεις αντρας και εχεις μια πολυ ασχημη εμπειρια και δυσκολευεσαι να γινεις επιβητορας και κατσε κανε μαζι του ψυχοθεραπεια ψυχαναλυση και μη ξεχνιομαστε βρες γυναικα να την απαφτωνεις και για ωρες μερες. Δεν ειναι ολοι οι ψυχιατροι αδιαφοροι αλλοι κοβουν ποδια ορθοπεδικοι και αλλοι πασχιζουν να τα κρατησουν κι ας τα κοψουν στο τελος. Εσυ φιλε με τεσσερης συνεδριες και χωρις να ξερω και να μπορω να πω βεβαια χωρις σημαντικο προβλημα πηγες απευθειας στα βαρια και εχεις και το θεμα που θες να πας με γυναικα και οι τραμαυτικες εμπειριες που ειχες σε εχουν μπερδεψει.
    Γάμησε τα με έχουν κάνει όχι απλά με έχουν μπερδέψει . Μια λέω δεν είμαι μια λέω είμαι , με βαρέθηκα δλδ

Page 7 of 13 FirstFirst ... 56789 ... LastLast