Δεν το ελεγχω - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 59
    Senior Member
    Quote Originally Posted by homebod View Post
    Νομίζω ότι παίζει μαζί σου και της αρέσει που της χαϊδεύεις τα αφτιά. Θέλει να την παρακαλέσεις να τα φτιάξετε.
    Την έχω παρακαλέσει άπειρες φορές μέχρι και στην χώρα που μένει πήγα να την δω αλλά δεν ήρθε έφαγα τρελή ξενερα από τότε και μου είπε δεν θα απόφασησεις εσύ πότε θα βρεθώ μαζί σου αν δεν θέλω να βρεθώ με κάποιον λέει κανείς δεν μπορεί να με αναγκάσει να το κάνω. Νομίζω ήθελε απλά αυτήν την επιβεβαίωση πως ακόμα τρέφω αισθήματα για εκείνη, γιατί έχω να λέω στα ίσα όλα, ι ίδια αποφεύγει κάθε είδους ερώτηση και απαντάει μονολεκτικά συνήθως.

Εστάλη από RNE-L21 στο E-Psychology.gr Mobile App
    ....But tell me where can i go to get away from all this pain...

Senior Member
    Νομίζω είναι σκατοχαρακτήρας και καλύτερη ζωή θα κάνεις με ένα απλούστερο κορίτσι.

Senior Member
    Δεν ξέρω τι να σκεφτώ μια μου λέει να μη την ενοχλώ και μετά μου στέλνει αυτή από μόνη της...

Senior Member
    Ναι, σου κάνει γυναικουλίστικα ναζάκια. Έλα Έλα, Φύγε Φύγε!
    Θέλει να φερθείς σαν άντρας κυνηγός και να την διεκδικήσεις και υποτάξεις.
    Ισως να της κάνεις και μερικά ακριβά δωράκια για να την καλόπιανες.

Senior Member
    Δεν μου είναι εύκολο ρε συ είναι η μόνη γυναίκα που αγάπησα πραγματικά και δεν μπορώ να την ξεχάσω μου στάθηκε στα πιο δύσκολα.

Quote Originally Posted by KARMA View Post
    Δεν μου είναι εύκολο ρε συ είναι η μόνη γυναίκα που αγάπησα πραγματικά και δεν μπορώ να την ξεχάσω μου στάθηκε στα πιο δύσκολα.

Μόνο και μόνο που είσαι ζωντανος είναι μεγάλη τύχη.Διάβασα αυτο το ποστ που είναι παλιο και αναρωτηθηκα αν θα εισαί καλά σήμερα και δόξα το θεό όλα καλά. Ευχαριστησε το θεό που είσαι ζωντανος και κάνε τη ζωη σου από την αρχή με η χωρίς την κοπέλα αυτή. Μονο και μόνο που περασες όλα αυτά και σώθηκες φανερωνει ότι έχεις δύναμη να παλεψεις για οτιδήποτε ακόμη και χωρίς αυτη

Banned
    καληπερα ΚΑΡΜΑ! πως εισαι ? παραμενεις καθαρος? η θεραπεια σου με τον ψυχογιατρο συνεχιζει ακαθεκτη?
    Βρηκες καμια κοπελα ? η ακομα βασανιζεσαι με την προιν σου?
    Φιλε μου, επειδη το στορυ σου, ανατριχιαστικα μου θυμιζει δικα μου στορυ, θα σου πω κατις σημαντικο! Εαν πραγματικα αγαπαμε μια κοπελα, εαν πραγματικα θελουμε να εχει σαν ζωγραφια στο προσωπο της ενα ζεστο χαμογελο, τωτες φιλε μου θα πρεπει να αναζηταμε το ατομικο της καλο πρωτηστος ,εννοω οτι εαν για αυτην ειναι υγειες κι καλο να ειναι χορια απο εσενα τωτες θα πρεπει να το δεχτεις! εαν για αυτην η χαρα κι το χαμογελο της δημηουργειτε απο καποιον αλλων ανδρα, απο αλλον ερωτα τωτες εσυ φιλε μου θα πρεπει να το δεχτεις και μαλιστα να χαρεις κιολας! διοτις η πραγματικη αγαπη ατο ειναι! ειναι να θελουμε το καλο της κοπελας που ειμαστε ερωτευμενοι κι ας μην ειναι αυτο μαζι με εμας!μπορει να ειναι πολυ πικρο αυτο που σου λεω, αλλα ετσι ειναι φιλε μου! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΑΠΗ!! διοτις εαν την θελουμε να ειναι μαζι μας! κι να μην ειμαστε συγουροι εαν θα γινει ξανα χαρουμενη τωτες δεν νιωθουμε αγαπη για την κοπελα αυτν αλλα νιωθουμε λατρεια !! νιωθουμε ιδιοκτησια και αποτερος σκοπος μας ειναι το ατομικο μας καλο κι οχι το δικο της! διοτις εαν την αγαπας πραγματικα θα θυσιασεις τα δικα σου συναισθηματα! για να την βλεπεις χαρουμενη! -πηστεψεμε ποναει πολυ αυτο που θα σου πω , το εχω ζησει κι απο την μια ηθελα να παω να τον τσακισω ,αλλα απο την αλλη επειδη την αγαπησα πραγματικα σαν εβλεπα ποσο λαμπερο ηταν το προσωπακι της μεσα απο τα δακρια μου χαρηκα! αυτο ειναι ΑΓΑΠΗ! αγαπη ειναι να ξανα κανεις λοιπον το ταξιδι -που λεει ο λογος - και να την κρυφο παρακολουθησεις, κι αν την δεις χαρουμενη σε μια ξενη αγγαλια να μην επεμβεις, να φυγεις μακρια της, αλλα χαρουμενος αφου θα εισαι σγουρος πως το κοριτσι που αγαπας ειναι χαρουμενο!!
    Κι οσο για εμας, φιλε μου, για εμας που εχουμε αυτην την υποτροποιαζουσα νοσο, για εμας οπου συμφωνα με τελευταιες βιολογικες μελετες οι χρηστες ηρωινης εχουν κατα μεγαλο ποσωστο βιολογικη προδιαθεση στον εγκεφαλο, στους οποιουχους αδενες υποδοχης! για εμας οπου ο κοσμος δεν μπορει να μας καταλαβει, που νομιζει οτι μας αρεσει να καταστρεφομαστε! οτι μας αρεσει να χαλαμε τοσα λεφτα σε σκονες! οπου νομιζει οτι περναμε καλα μοναχοι μας σε καποια ακροθαλασσια μεσα σε ενα αμαξι με μοναξια μας και πρεα μας τον θανατο! για εμας λοιπον φιλε μου ο αγωνας πωτες δεν τελειωνει!! καθε λεπτο πολεμαμε! καθε μερα αγωνιαμε ποσο θα αντεξουμε τον πονο , τον πονο της καρδιας!

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    καληπερα ΚΑΡΜΑ! πως εισαι ? παραμενεις καθαρος? η θεραπεια σου με τον ψυχογιατρο συνεχιζει ακαθεκτη?
    Βρηκες καμια κοπελα ? η ακομα βασανιζεσαι με την προιν σου?
    Φιλε μου, επειδη το στορυ σου, ανατριχιαστικα μου θυμιζει δικα μου στορυ, θα σου πω κατις σημαντικο! Εαν πραγματικα αγαπαμε μια κοπελα, εαν πραγματικα θελουμε να εχει σαν ζωγραφια στο προσωπο της ενα ζεστο χαμογελο, τωτες φιλε μου θα πρεπει να αναζηταμε το ατομικο της καλο πρωτηστος ,εννοω οτι εαν για αυτην ειναι υγειες κι καλο να ειναι χορια απο εσενα τωτες θα πρεπει να το δεχτεις! εαν για αυτην η χαρα κι το χαμογελο της δημηουργειτε απο καποιον αλλων ανδρα, απο αλλον ερωτα τωτες εσυ φιλε μου θα πρεπει να το δεχτεις και μαλιστα να χαρεις κιολας! διοτις η πραγματικη αγαπη ατο ειναι! ειναι να θελουμε το καλο της κοπελας που ειμαστε ερωτευμενοι κι ας μην ειναι αυτο μαζι με εμας!μπορει να ειναι πολυ πικρο αυτο που σου λεω, αλλα ετσι ειναι φιλε μου! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΑΠΗ!! διοτις εαν την θελουμε να ειναι μαζι μας! κι να μην ειμαστε συγουροι εαν θα γινει ξανα χαρουμενη τωτες δεν νιωθουμε αγαπη για την κοπελα αυτν αλλα νιωθουμε λατρεια !! νιωθουμε ιδιοκτησια και αποτερος σκοπος μας ειναι το ατομικο μας καλο κι οχι το δικο της! διοτις εαν την αγαπας πραγματικα θα θυσιασεις τα δικα σου συναισθηματα! για να την βλεπεις χαρουμενη! -πηστεψεμε ποναει πολυ αυτο που θα σου πω , το εχω ζησει κι απο την μια ηθελα να παω να τον τσακισω ,αλλα απο την αλλη επειδη την αγαπησα πραγματικα σαν εβλεπα ποσο λαμπερο ηταν το προσωπακι της μεσα απο τα δακρια μου χαρηκα! αυτο ειναι ΑΓΑΠΗ! αγαπη ειναι να ξανα κανεις λοιπον το ταξιδι -που λεει ο λογος - και να την κρυφο παρακολουθησεις, κι αν την δεις χαρουμενη σε μια ξενη αγγαλια να μην επεμβεις, να φυγεις μακρια της, αλλα χαρουμενος αφου θα εισαι σγουρος πως το κοριτσι που αγαπας ειναι χαρουμενο!!
    Κι οσο για εμας, φιλε μου, για εμας που εχουμε αυτην την υποτροποιαζουσα νοσο, για εμας οπου συμφωνα με τελευταιες βιολογικες μελετες οι χρηστες ηρωινης εχουν κατα μεγαλο ποσωστο βιολογικη προδιαθεση στον εγκεφαλο, στους οποιουχους αδενες υποδοχης! για εμας οπου ο κοσμος δεν μπορει να μας καταλαβει, που νομιζει οτι μας αρεσει να καταστρεφομαστε! οτι μας αρεσει να χαλαμε τοσα λεφτα σε σκονες! οπου νομιζει οτι περναμε καλα μοναχοι μας σε καποια ακροθαλασσια μεσα σε ενα αμαξι με μοναξια μας και πρεα μας τον θανατο! για εμας λοιπον φιλε μου ο αγωνας πωτες δεν τελειωνει!! καθε λεπτο πολεμαμε! καθε μερα αγωνιαμε ποσο θα αντεξουμε τον πονο , τον πονο της καρδιας!
    Καλησπέρα Γιώργο. Καλά είμαι στην συντήρηση στον οκανα ακόμα, έχω μειώσει βέβαια την δοσολογία παίρνω λιγότερα μιλιγλραμ βουπρενορφινης, όσο για τον ψυχίατρο δεν τον νοιάζει για εμάς μας δίνουν το χάπι και μετά δεν τους νοιάζει αν ψωφήσουμε η όχι σαν την φάκα είναι μας περιμένουν σαν ποντίκια να πάμε εκεί να έχουν την δουλειά τους σίγουρη και πρόσφατα έμαθα ότι το πρόγραμμα στην πόλη μου θα κλείσει γιατί αυτά ήταν κονδύλια από το ΕΣΠΑ και τα λεφτά δεν φτάνουν μας είχαν πει κιόλας όταν είχε ανοίξει το πρόγραμμα πως έχει 3% επιτυχία και πως θα λειτουργεί μέχρι το 2020 μετά τι θα παίρνουμε μεθαδονη από τον ψυχίατρο για να πλούτησει δεν κατάλαβα αυτοί θέλουν να μας από τελειώσουν τελείως μας κάνανε να κλείστουμε στα σπίτια με τα φαρμακα να μη μας βλέπει η κοινωνία , πάω να τους πω τον πόνο μου και ούτε καλημέρα δεν λένε που αν δεν ειμασταν εμείς θα είχαν κλείσει και θα ψαχναν δουλειά τώρα.. Όσο για το θέμα με την πρώην, έκανα κάτι δύο τρις φορές με άλλες κοπέλες αλλά τίποτα σοβαρό διότι σκεφτόμουν όλο εκείνη αλλά δεν την έστελνα ποτέ από την στιγμή που μου είπε να την αφήσω ήσυχη πράγμα που έκανα αλλά αυτή μου στέλνει από μόνη της και με δυσκολεύει περισσότερο, πότε μου δεν την είχα δεδομένο και πάντα κρατούσα μια πισινή αλλά μαζί της έμπλεξα συναισθηματικά όσο δεν πάει.. Αν με καταλαβαίνεις, φυσικά και είναι ελεύθερη να κάνει ότι θέλει με όποιον θέλει αρκεί να μη το ξέρω.. Ας είναι καλά και όταν με το καλό γίνω κι εγώ καλά έχω την ελπίδα που πεθαίνει τελευταία. Εύχομαι να είσαι καλά και γερός.

Sent from my RNE-L21 using Psychology Forum mobile app

Banned
    Σε καταλαβαινω απολυτα με το θεμα του ΟΚΑΝΑ, κι εγω ειμαι ,Αθηνα, εμας εδω αλλαζει ο γιατρος καθε μηνα! αποτελλεσμα οσοι εχουμε αναγκη απο ιατρικη παρακολουθηση λογο συνοσυροτητας, καταθλιψης για παραδηγμα να εχουμε χασει τον μπουσουλα, εδω ομως μπορω να πω οτι απο προσωπικη θεραπευτρεια ειμαι αρκετα ευχαρηστιμενος, ασχολειτε μαζι μου κι ολα καλα! Οσο για το αν θα κλεισουν, μακαρι φιλε μου να κλεισουν , να γινουμε σαν την ευρωπη, να πηγαινουμε να μας τα γραφουν γιατροι εξω, κι να τα παιρνουμε απο φαρμακια! τος βαρεθηκα να με ελεγχουν συνεχως! Πηστεψεμε εαν δεν ειχα την εισαγγελικη κι ανακριτικη υποχρεωση να πηγαινω δεν θα συνεχιζα!
    Οσο για τον μεγαλο σου ερωτα, τι να πω, απο αυτα που διαβαζω σιγα σιγα απομηοπειητε αφου σε τυραννα τοσο αδικα, απο την αλλη και εσυ, την νιωθεις ακομη δικη σου καταβαθος νομιζω! δεν ξερω, αληθεια, η ζωη ειναι πολυ περιεργη, μακαρι να συμβει το ρομαντικο του πραματος και οχι το βολικο του πραγματος ! ευχομαι υγεια πανω απο ολα!

Senior Member
    Μου έκανε μια ερώτηση ή πρώην μου η οποία με πρόσβαλε πάρα πολύ, εχθές την έστειλα μήνυμα να δω τι κάνει και εκεί που μιλάμε με βίντεοκλιση μου λέει να σρε ρωτήσω κάτι? Ρώτα ότι θέλεις της είπα και τι μου λέει ρε παιδιά. Το δαχτυλίδι που μου έκλεψες γιατί το έκανες λέει.
    1. Όταν την πρωτοείδα παρατήρησα το δαχτυλίδι είχε ένα διαμαντή και την ρώτησα αν είναι αρραβωνιασμενη η παντρεμένη κα μου είπε ότι ήταν δώρο της γιαγιάς της.
    2. Τόσο σκατοψυχους να κλέψω κάτι το οποίο έχει συναισθηματική αξία δεν το έχω κα ει ποτέ ούτε πρόκειται.
    3. Δεν ήξερα καν αν ήταν χρυσό η άξιζε λεφτά.
    Και τώρα κατηγορεί εμένα ότι το φορούσε 15 χρόνια και ότι σήμαινε πολλά για αυτήν και με έβγαλε κλέφτη.. Τι ορκίστηκα τι την εικόνα της Παναγίας φίλησα τι σε ότι ιερό έδωσα λόγο δεν με πιστεύει. Ειλικρινά δεν το έκανα και με πείραξε η στάση της.

Banned
    Ποσο ησουν οταν άρχισες χρηση;

Senior Member
    Τα βαριά τα άρχισα στα 17 τώρα είμαι 30 και το δαχτυλίδι το βρήκε η πριγκίπισσα αντε γιατί νομίζουν όλοι ότι οι τοξικομανείς είναι ίδιοι και κλεφτρονια.

Banned
    Oι έμποροι βέβαια ξέρουν τι κανουν, θα μου πεις τι φταίνε και αυτοί, αφού εσείς ψάχνεστε. Εσένα όντας ανήλικος , αυτός που σε έβαλε στο κόλπο ήταν και αυτός χρήστης ε; Τι ψάχνω να βρω τώρα.

Senior Member
    Αυτός φίλε που. Με έβαλε στο λούκι αυτό ήταν ένας χρήστης ηρωινης και ήξερε ότι εγώ κάπνιζα μόνο χόρτο, σε μια φάση που είχαν ξεμείνει όλοι από χόρτο, για να καλύψει την ανάγκη του το τι παραμύθι μου πούλησε να δοκιμάσω πρέζα δεν λέγεται. Και οι φίλοι μου μόλις μάθανε ότι έμπλεξα με κάναν πέρα όλοι χωρίς να με βοηθήσουν να κόψω. Μόνο οι οικογένεια μου έκανε τα πάντα και αυτό ήταν αργά ήταν οι τελευταίοι που το μαθαν.

Senior Member
    Βέβαια για μένα χειρότερο από την πρέζα είναι οι βενζοδιαζεπινες, τα στεριτικα από αυτά τα χάπια κρατάνε 1 μήνα και τρελαίνεσαι κανονικά,λες αρλούμπες επαναλάμβανεις τα ίδια και σε πιάνει κλεπτομανια, μπορείς να κλέψεις κινητό πορτοφόλι μπροστά στον άλλον νομίζοντας ότι είναι δικό σου ή δεν σε βλέπει κανένας, τέτοια τρελοχαπα μυρίζουν αβέρτα οι γιατροί. Όταν πήγαινα να γραψω ήταν όλοι κάτω από το γραφείο του γιατρού και βγάζανε μαχαιριές για να σου κλέψουν την συνταγή, κάτι Γεωργιανοί και Ρώσοι.

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast