Ανασφαλειες.... - Page 19
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 19 of 23 FirstFirst ... 91718192021 ... LastLast
Results 271 to 285 of 345
    Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Επειδή διαβάζω διάφορα που μπορεί να φτάσουν και σε παράξενο σημείο θα ήθελα να ξεκαθαρίσω το εξής.
    Κατα την γνώμη μου δεν έχει δικαίωμα κανείς να κρίνει κανέναν και να βγάλει συμπεράσματα για την ηθική του από τον τρόπο που ντύνεται. Αν μια κοπέλα γουστάρει να ντύνεται με μινι, σορτς κ οτι άλλο είναι δικαίωμα της και καλά κάνει. Οποιος κρίνει μόνο από αυτό και θεωρήσει πως είναι εύκολη και ******* απλά είναι μαλάκας. Το ντύσιμο μας και το στυλ γενικότερα δείχνει στοιχεία του χαρακτήρα μας σαφώς αλλά είναι κυρίως η συμπεριφορά μας που πρέπει να κρίνεται κι όχι το μήκος της φούστας.
    Επανέρχομαι λοιπόν στο γνωστό. Αν εγώ θέλω να βγω ραντεβού με κάποιον και σκάσω μύτη με σορτς αλλά παρόλα αυτά τον συναντήσω σε μια καφετέρια σε ένα κεντρικό σημείο με κόσμο, είναι μάλλον απίθανο να θεωρήσει πως θέλω να μου ορμήξει, κι αν το κάνει θα ναι δικό του πρόβλημα. Αν εμφανιστώ με μια φούστα ως τον αστράγαλο αλλά κλείσουμε ραντεβού σε ένα ερημικό παρκάκι ή πάω σπίτι του... τότε μάλλον δικαιολογημένα θα υποθέσει πως θέλω να προχωρήσει.
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Δεν θα την έπαιρνε από μόνος του κανείς Αποστολία. Αν δουν ότι είσαι πρόθυμη για παραπάνω και του αρέσεις θα σκεφτεί...γιατί όχι; Κι όταν λέω αν δουν ότι είσαι πρόθυμη εννοώ ότι θα μποροούσες εσύ από την αρχή να πάρεις την πρωτοβουλία και να του δώσεις εσύ ραντεβού όπου ήθελες. Σε μια καφετέρια πχ. Αν έλεγε ότι δεν μπορεί, θα του έλεγες δεν πειράζει κανονίζουμε άλλη φορά....κι αστον μετά να φτιάχνει αυτός το πρόγραμμα του ώστε να μπορέσει ....αν του αρέσεις αρκετά. Όταν βλέπει όμως ότι σου λέει πάμε στο παγκάκι κι εσύ πας, τότε αυτομάτως θεωρεί πως θες να ξεμοναχιαστείτε. Δεν το λέω ως κάτι κακό, μπορεί μια χαρά να ήθελες να ξεμοναχιαστείτε, τίποτα κακό σε αυτό, απλά λέω ότι αυτό καταλαβαίνει. Ενώ αν του χες προτείνει από την αρχή για καφέ και είχες μείνει εκεί θα έπαιρνε το μνμ οτι θες να γνωριστείτε πρώτα.

Και μη ρωτάς αν είσαι λάθος ρε συ Αποστολία, κανείς δεν διαθέτει το αλάθητο.
    Συμφωνώ με elisabet

Quote Originally Posted by believeInYourself View Post
    Συμφωνώ με elisabet
    Κι εγώωωω συμφωνω

Vaggg
    Guest
    Απορώ ποσό όμορφη είναι η Αποστολια

Quote Originally Posted by Vaggg View Post
    Απορώ ποσό όμορφη είναι η Αποστολια
    Γιατι το λες αυτο?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Πόσοι από εσάς ταλαιπωρουνται από ανασφάλειες για την εμφάνιση τους?Σε πόσους δεν αρέσει καθόλου η εξωτερική τους εικόνα και έχουν κόμπλεξ στις σχεσεις τους?ποσοι θεωρούν ότι είναι ασχημοι και δεν πρέπει να έχουν κανεναν δίπλα τους?
    απο που βγαινει το συμπερασμα οτι ενας ασχημος/η δεν πρεπει να εχει κανεναν διπλα του?.
    απλα ενας ασχημος θα εχει μια ασχημη διπλα του ετσι ειναι η ζωη.

Quote Originally Posted by Xfactor View Post
    απο που βγαινει το συμπερασμα οτι ενας ασχημος/η δεν πρεπει να εχει κανεναν διπλα του?.
    απλα ενας ασχημος θα εχει μια ασχημη διπλα του ετσι ειναι η ζωη.
    Εγω είπα τι πιστεύω για τον εαυτό μου.ότι δεν αξίζω κάποιον ωραίο δίπλα μου.

Senior Member
    Εγω είπα τι πιστεύω για τον εαυτό μου.ότι δεν αξίζω κάποιον ωραίο δίπλα μου.
    ωραια αυτο δεν σημαινει ομως, οτι δεν μπορεις να κανεις μια ομορφη σχεση με καποιον ασχημο.Απλα δεν θα εχεις καποιον ωραιο.

ωραια αυτο δεν σημαινει ομως, οτι δεν μπορεις να κανεις μια ομορφη σχεση με καποιον ασχημο.Απλα δεν θα εχεις καποιον ωραιο.
    Αυτό ήταν το ερώτημα μου.γιατί σε μενα που δεν είμαι ωραια να έρθει ένας όμορφος.

Senior Member
    Αυτό ήταν το ερώτημα μου.γιατί σε μενα που δεν είμαι ωραια να έρθει ένας όμορφος.
    θα σου απαντησω στο ερωτημα σου.
    υπαρχουν δυο απαντησεις.
    Α απαντηση:γιατι ψαχνει για σεξ.Και που θα το βρει πιο ευκολα? σε μια ομορφη εντυπωσιακη κοπελα(μεγαλες πιθανοτητες να εχει αγορι) με υψηλη αυτοπεποιθηση? η σε μια μετρια/ασχημη κοπελα με χαμηλη αυτοππεποιθηση?ειναι προφανες ποια απο τις δυο θα του κατσει ευκολοτερα,και ποια θα γοητευσει ευκολοτερα, φυσικα την ασχημη.Επισης μπορει να εχει και αυτος καποιο κουσουρι η ανατομικο προβλημα(αν με πιανεις) και να εχει ελειψη αυτοπεποιθησης και να θεωρει οτι ανηκει σε αυτη την κατηγορια γυναικων.
    Β απαντηση: γιατι βρηκε κατι ελκυστικο πανω σου...απο το χαμογελο σου μεχρι το βλεμμα σου..οτιδηποτε.

θα σου απαντησω στο ερωτημα σου.
    υπαρχουν δυο απαντησεις.
    Α απαντηση:γιατι ψαχνει για σεξ.Και που θα το βρει πιο ευκολα? σε μια ομορφη εντυπωσιακη κοπελα(μεγαλες πιθανοτητες να εχει αγορι) με υψηλη αυτοπεποιθηση? η σε μια μετρια/ασχημη κοπελα με χαμηλη αυτοππεποιθηση?ειναι προφανες ποια απο τις δυο θα του κατσει ευκολοτερα,και ποια θα γοητευσει ευκολοτερα, φυσικα την ασχημη.Επισης μπορει να εχει και αυτος καποιο κουσουρι η ανατομικο προβλημα(αν με πιανεις) και να εχει ελειψη αυτοπεποιθησης και να θεωρει οτι ανηκει σε αυτη την κατηγορια γυναικων.
    Β απαντηση: γιατι βρηκε κατι ελκυστικο πανω σου...απο το χαμογελο σου μεχρι το βλεμμα σου..οτιδηποτε.
    Στην απάντηση Α άρα καλα λέω εγώ τόσο καιρο ότι οποιοι ψάχνουν για σέξ προσελκυουν ασχημες.άρα εσείς οι άντρες κάνετε σεξ με οτι να ναι κι ας είναι μπαζο η αλλη.

Senior Member
    Στην απάντηση Α άρα καλα λέω εγώ τόσο καιρο ότι οποιοι ψάχνουν για σέξ προσελκυουν ασχημες.άρα εσείς οι άντρες κάνετε σεξ με οτι να ναι κι ας είναι μπαζο η αλλη.
    καμια σχεση..δεν το εννοουσα ετσι..οι περισσοτεροι ουτε κοιτανε τα μπαζα..αλλα οπως σου ειπα υπαρχει και αυτη η κατηγορια που συμβιβαζεται με τα μπαζα,για να εχουν καμια καβατζουλα.να κανουν το σεξακι τους και ολα ωραια ολα καλα.

καμια σχεση..δεν το εννοουσα ετσι..οι περισσοτεροι ουτε κοιτανε τα μπαζα..αλλα οπως σου ειπα υπαρχει και αυτη η κατηγορια που συμβιβαζεται με τα μπαζα,για να εχουν καμια καβατζουλα.να κανουν το σεξακι τους και ολα ωραια ολα καλα.
    Σε καταλαβαίνω πως το λες και συμφωνώ και εγώ μαζί σου.αλλά να μου λέει και τόσα ψεμματα για να με ρίξει αυτό με ξεπερνα.

Senior Member
    Σε καταλαβαίνω πως το λες και συμφωνώ και εγώ μαζί σου.αλλά να μου λέει και τόσα ψεμματα για να με ρίξει αυτό με ξεπερνα.
    δεν εχω καταλαβει ακομα..φανταζομαι λες για τον μπατσο που εγραφες σε αλλο θεμα αν θυμαμαι καλα?.
    τι σου ειπε? και που ξερεις πως ειναι ψεματα?.

δεν εχω καταλαβει ακομα..φανταζομαι λες για τον μπατσο που εγραφες σε αλλο θεμα αν θυμαμαι καλα?.
    τι σου ειπε? και που ξερεις πως ειναι ψεματα?.
    Ναι καλά θυμάσαι. Μου είπε τόσο πολλά κοπλιμεντα όσα δεν έχω ακούσει ποτέ στη ζωή μου μαζί. Όταν βρεθηκαμε μόνο για την ομορφιά μου είχε να λέει. Και μάλιστα είπε όλα ο θεός τα έδωσε σε σένα και εμάς στους κοινους θνητούς δεν εδωσε τίποτα. Τραβηγμενα μέχρι αηδιας για να πηδηξει.

Senior Member
    Ναι καλά θυμάσαι. Μου είπε τόσο πολλά κοπλιμεντα όσα δεν έχω ακούσει ποτέ στη ζωή μου μαζί. Όταν βρεθηκαμε μόνο για την ομορφιά μου είχε να λέει. Και μάλιστα είπε όλα ο θεός τα έδωσε σε σένα και εμάς στους κοινους θνητούς δεν εδωσε τίποτα. Τραβηγμενα μέχρι αηδιας για να πηδηξει.
    τα κοπλιμεντα απο μονα τους δεν λενε τιποτα για το αν τα πιστευει η οχι.
    η ομορφια ειναι υποκειμενικη για πολλους ανθρωπους, στα ματια καποιου μπορει να εισαι ασχημη στα ματια καπιου αλλου μπορει να εισαι πολυ ομορφη.
    το οτι λεει τοσα κομπλιμεντα δειχνει οτι σιγουρα ειναι σαλιαρης.΄
    Δεν ξερω αν αποσκοπει μονο στο σεξ, αλλα σιγουρα βιαζεται και γι αυτο σου λεει τοσα κομπλιμεντα,ισως να μην ξερει αλλο τροπο να εποικινωνησει με μια κοπελα,μην το εχεις δεδομενο επειδη εσυ τον θεωρεις ομορφο , πως ξερει "σωστα" να σε προσεγγισει.
    Οκ μπορει να φαινεται εκ πρωτης οψεως αυτο οτι θελει μονο το σεξ.αλλα ειναι στο χερι σου να μαθεις.
    προτεινε να πατε για ενα φαι,ενα σινεμα και εκει θα μαθεις τι θελει.Αν θελει μονο ερημικα μερη σημαινει πως φοβαται μην σε δει καποιος, και τοτε μαλλον σε θελει για τις "περιπολιες" του και μονο.
    Αν δεχτει και βλεπεις πως εχει ενδιαφερον να μαθει για εσενα τοτε ισως δεν θελει μονο σεξ...αν και ποτε δν ξερεις που θα καταληξει μια γνωριμια.

Page 19 of 23 FirstFirst ... 91718192021 ... LastLast