Results 16 to 30 of 138
Thread: Δεν ξέρω τί νιώθει
-
24-04-2019, 01:53 #16
τεσπα αμα τον θες τοσο πολυ δωσε του χωρο, ελαττωσε την επικοινωνια μαζι του, απεφυγε τον στην σχολη, και ασε τον να σκεφτει με καθαρο μυαλο.
Με λιγα λογια, θα τον κανεις να καταλαβει , τι νιωθει για εσενα, και οτι δεν εισαι ο μπαμπουλας απο πανω του ολη την ημερα.
Φροντισε και εσυ ολο αυτο το διαστημα οσο σκεφτεται αυτος, να βγαινεις εξω και να κανεις και εσυ την ζωη σου, και π ξερεις μπορει να προκυψει καποια γνωριμια και να τον ξεχασεις.
- 24-04-2019, 01:53 #17
Και ήμασταν πολλες ώρες, λόγω καθημερινής επαφής στη σχολή στην οποία δεν έχει και κανέναν φίλο πλέον άρα είναι αποκλειστικά πάνω μου αναγκαστικα
24-04-2019, 02:00 #18
Απλως αφού τα συζητήσαμε χθες παραδέχθηκα την κατάσταση και είπα ότι θέλω να το πετάξω πίσω αυτό το πράγμα ήταν καθοριστική η απάντηση του και τότε για πρώτη φορά μου είπε αυτό το πράγμα που ναι περίεργο και δεν δικαιολογεί ούτε ότι πριν είχε αποκλειστική σχέση ούτε και τώρα που ζήτησε χρόνο για να σκεφτεί. Δηλ αν η κοσμοθεωρία του άλλαξε σε 10 μέρες και θεωρεί ότι μπορεί να αγαπά 1 αλλά να πηγαίνει και με άλλες και γω το ίδιο γιατί λέει μετράει αλλου ειδους δέσιμο τότε τί χρόνο και μπαρμ******λα θέλει και δεν είπε όχι κατευθείαν; Η καταπίεση που λες και οι πολλές ώρες είναι λόγος να φοβάται ο άλλος και ίσως του βγήκαν και άλλες ανασφάλειες.. αλλά οποιος υποφέρει πιο πολύ μακριά στο τέλος δεν τα μετράει.
24-04-2019, 02:03 #19
Όταν απαντήσει θα σας πω την εξέλιξη αν και όλοι απ ότι βλέπω πιστεύετε ότι θα τραβήξει το δρόμο του, βλέπω τη πλειοψηφία να υπερνικά
24-04-2019, 02:04 #20
μερικες φορες, ενω νομιζουμε οτι ξερουμε καποιον, τελικα δεν ξερουμε τιποτα.Απλα ξερουμε μονο οτι μας εχει δειξει και οτι ηθελε να δειξει.
Αυτο που ξερεις για αυτο τον ανθρωπο , μπορει να μην αγγιζει ουτε το 50% της πρωσοπικοτητας του.
Επισης καθως μεγαλωνουμε ,αλλαζουμε σαν ανθρωποι, αλλαζουμε θεωρια, σχεδον τα παντα, λιγα πραγματα και λιγοι ανθρωποι μενουμε αναλλοίωτοι.
Τον χρονο , οπως σου ειπα και πριν τον ζητησε, γιατι ισως δεν ειναι σιγουρος, πως πρεπει να προχωρησει.
24-04-2019, 02:07 #21
Αλλά από το πως με πλησιάζει και το πως αντιδρά όταν με συναντά δεν βλέπεις ορι είναι ακόμη ερωτευμένος. Άντρας είσαι, θα έκανες το ίδιο για κάποια που θα σου χε τελειώσει και θα θελες να πας γι αλλά;
Στα υπόλοιπα έχεις δίκιο, δεν μπορώ βα ξέρω πως είναι ο καθένας.
24-04-2019, 02:07 #22
με τοσα κοινα ενδιαφεροντα δε ξεχνιεται αυτο το πραγμα ξερεις γιατι μπερδευεσαι δε σκεφτεται με το συναισθημα γιατι αυτο του προκαλει ανασφαλεια σκεφτεται με βαση τι συμφωνητικο εχει η μοιρα του γι αυτον και επειδη τα συναισθηματα του ειναι προβληματικα αυτο σε μπερδευει
24-04-2019, 02:10 #23
24-04-2019, 02:15 #24
Πολύ πιθανό Αλέξανδρε. Γενικά έχει κατάλοιπα και λόγω της κατάστασης των γονιών του και το θέμα σχέση τον φοβίζει. Είναι εντονα ανασφαλής σε αρκετά πράγματα και βρίσκεται γενικότερα σε σύγχυση. Φαντάσου ότι πάνω σε ένα χαζό σκηνικό, που έτυχε να ήμουν μπροστά, μεταξύ της μητέρας του και εκείνου την απείλησε ότι θα σηκωθεί να φύγει από το σπίτι και έβγαλε μια γενικότερη συμπεριφορά που όχι μόνο εξέπληξε εμένα που τον ξέρω δυο χρονια αλλά την μητέρα του που τον ξερει μια ζωή. Έχει διαφωνια για χαζό λόγο με 3 καρδιακούς του φίλους που μετράνε γι αυτόν και αποφάσισε λεει ότι μάλλον θα ξεκόψει την είδε ότι δεν υπάρχει λόγος να τα ζαλίζει πολύ.. Βλέπω έναν άνθρωπο άλλο και δεν είμαι η μόνη.
24-04-2019, 02:17 #25
Μου στείλε πρόσκληση για θέατρο και είπα ότι φιλικά δεν θέλω να πάω και ότι αν δεν μπορούμε να είμαστε ζευγάρι προτιμώ όχι μόνο να μην βγούμε αλλά να μην μιλάμε καν. Ποσο μάλλον που δεν έχει ξεκαθαριστεί η κατάσταση. Τότε μου πρότεινε να βγούμε να μιλήσουμε
24-04-2019, 02:19 #26
24-04-2019, 02:22 #27
Λοιπόν με βλέπει και σκάει χαμόγελο, άνοιξε το μπουφάν για να περάσει τα χέρια του πίσω από την πλάτη και να με πάρει αγκαλιά, μου χάιδευε το χέρι, ήθελε να κάτσω δίπλα του και όχι απέναντι στο μαγαζί και έπεσε στον ώμο μου, έκανε κίνηση να με φιλήσει, άρχισε να μου μιλάει για τη ν ενδιαφέρουσα συζήτηση που χε με τον θείο του κτλ Νετα το μαγαζί μου πε αυτά περί της κοσμοθεωρίας του για τις σχέσεις
24-04-2019, 02:27 #28
ε δεν μου δειχνει και πολυ ερωτευμενος.Προσωπικη μου αποψη.
Πολλες φορες, λεμε διαφορα σε μια κοπελα, οπως εισαι μοναδικη κ.λ.π γιατι αποσκοπουμε στο σεξ.χωρις να εννοουμε τπτ.
Και εγω το εχω πει, και οι περισσοτεροι πιστευω.
Ισως να σε θελει στην ζωη του , αλλα οχι σαν κοπελα του.
24-04-2019, 02:31 #29
για να ηρεμισει κανεις το πιο ευκολο ειναι να αποδεχτει οτι θα εμφανιζεται μπροστα του παντου ολα τα υπολυπα περιστρεφονται γυρω απο αυτο τωρα το να αισθανθει καποιος δεν ειναι απαρατητο ισως ειναι ρισκο και αν ξερει τι θα συμβει το αποφευγει.
τωρα αν η μανα του απ οτι υποθετω του λεει ασχετα πραγματα μαλον θα βαριεται να τα ακουει και επειδη δε το καταλαβαινει αυτο του προκαλει εκνευρισμο γιατι δεν ειναι καποιος ασχετος που του τα λεει για να μην τον νιαζει αλλα η μανα του.
24-04-2019, 02:33 #30
Αν και όταν είχε αναγγείλει το χωρισμό, που μετέπειτα το άλλαξε στο δεν ξέρω θέλω χρόνο αλλά προς το παρόν είμαστε χωρια, πριν 10 μέρες είχε πει ότι αφού χωρίζουμε θα μείνει μόνος καθώς κάτι πρόσκαιρο δεν τον εκφράζει και θέλει χρόνο μέχρι να μπει σε άλλη σχέση με άλλη κοπέλα και τότε ελεγε πως δεν με αγαπάει. Χθες στροφή 360 μοιρών, μίλησε για αισθήματα για αγάπη και είπε ότι μάλλον νιώθει καταπίεση γιατί ο έρωτας δεν βρίσκει το λόγο να φυλακίζεται σε 2 και ότι έτσι κι αλλιώς το να κανεις σεξ με κάποια άλλη δεν σημαίνει κάτι και δεν θα τον πειραζε αν πήγαινα με κάποιον άλλο καθώς ξερει ότι τον αγαπώ και όπως λέει πάντα κάποιος είναι πιο ψηλά στην καρδιά μας και ότι μας έχει αυτός που θελουμε να μοιραζόμαστε και όλα τα αλλά και όχι μόνο το σεξ. Και τον ρώτησα ποτέ προέκυψε και μου πε πως ήταν από πάντα αλλά μπήκε σε σχέση μαζί μου γιατί ήμουν σημαντική. Μπούρδες καθώς όσοι με είχαν φλερτάρει είχε ζηλέψει και καθόλου άνετα δεν το είχε πάρει! Και παραδέχτηκε ότι άσχετα με τις σχέσεις είναι κτητικός. Η απόλυτη αντίφαση. Νιώθω ότι βρίσκεται σε σύγχυση και δεν μπορεί να εμπιστευτεί αν αυτό που έφταιγε ήταν η καταπίεση μέσω του ελέγχου που ασκούσα και το συνέχεια μαζί λόγω σχολής ή αν είναι ότι είναι ανίκανος για σχέση.. και του βγήκαν και οι ανασφάλειες περί εμπειριών που το καλοκαίρι στα γενέθλια μου ελεγε το αντίθετο ότι δηλαδή «να είχα σκεφτεί πως θα μαι με κάποια με όλη μου τη ζωή; Αλλά νιώθω τόσο ευτυχισμένος που δεν Ε νοιάζει καθόλου». Άρα το χε σκεφτεί και συο παρελθόν απλώς με άλλο συμπέρασμα