ερωτική επιθυμία πως? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 43
    Senior Member
    Βρε Πάνο, ακόμα δεν τον είδαμε, Γιάννη τον βαφτίσαμε. Βρες πρώτα ένα κορίτσι και μετά αγχώσου! ΧαΧαΧα!
    Κάθε ζευγάρι αναπτύσσει τους δικούς του κώδικες, δεν υπάρχει συγκεκριμένη φόρμουλα για αυτά τα πράγματα. Και αν είσαι εντελώς άπειρος, δεν έχει κανένα νόημα να παραδειγματίζεσαι από τσόντες, όπου κάνουν όλο ταρζανιές και συχνά ακραία πράγματα για ικανοποίηση κυρίως του ανδρικού πληθυσμού που βλέπει. Δεν είμαι κατά της τσόντας, άλλα αν είσαι στην αρχή της ερωτικής σου ζωής, απλά θα μπερδευτείς χειρότερα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by panos19 View Post
    Όχι δεν έχω κορίτσι, αλλά όταν θα έρθει εκείνη την στιγμή να ξέρω πως να αντιδρασω
    Καλά, το να είσαι με ένα κορίτσι δεν είναι το ίδιο με το να είσαι στο πεδίο της μάχης. Νομίζω δηλαδή, εκτός κι αν έχω χάσει επεισόδια τόσα χρόνια. Επομένως, για ποια ετοιμότητα αγχώνεσαι; Δεν επίκειται βομβαρδισμός. :P

και δεν είμαι ομοφυλόφιλος
    Έτσι όπως το έγραψες βέβαια στην αρχή έκανες σαφές ότι είσαι ανοιχτός προς όλες τις κατευθύνσεις.

αλλά θα ήθελα και την γνώμη των γυναικών για να μας πουν
    υγ για αυτό γράφω τον/την σύντροφο
    Με ποιον τρόπο νομίζεις ότι η γνώμη ή η εμπειρία των γυναικών (όσον αφορά λοιπόν τον τρόπο με τον οποίο εκείνες επιδίωξαν ολοκλήρωση της σχέσης τους) θα σε βοηθούσε; Μήπως θέλεις πάλι να πιάσεις τον εχθρό στον ύπνο; :D

Senior Member
    φαντάσου τώρα που δεν έχω και κορίτσι και αγχώνομαι
    αν είναι να τις δώσω κάποιο φιλι στο μάγουλο ή να τις πιάσω το χέρι τι λέτε?
    Τι λέω; Άσκοπα τυραννιέσαι. Το μόνο που χρειάζεται είναι να την θέλεις και να σε θέλει. Τίποτε άλλο. Τα υπόλοιπα μην τα σκέφτεσαι και άφησέ τα στη φύση. Θα εκπλαγείς από το πόσο καλά ξέρει (η φύση) να κάνει τη δουλειά της, όταν έρθει η ώρα, ακόμα και σε συνθήκες πλήρους άγνοιας και αδεξιότητας. Ίσως να πρέπει να σου πω για μένα για να δεις τι σημαίνει ασχετοσύνη.

Το βασικό είναι η ισχυρή φυσική έλξη. Αυτό είναι το διαβατήριο. Στη συνέχεια ο δρόμος στρώνεται με τη συχνή επαφή και την επικοινωνία. Συνταγές δεν υπάρχουν και δε χρειάζονται.

οι ταινιες πορνο βοηθάνε ώστε να περνω ίδιες για στάσεις?
    Μακριά απ' αυτά. Αλλά για πες τώρα, από ποια ηλικία ξεκίνησες να βλέπεις τέτοιες εικόνες (ακίνητες και κινούμενες) και πόσο συχνά το κάνεις;

Senior Member
    ακούω την γνώμη από εσάς τους άνδρες θα ήθελα και τον γυναικών
    σε κανένα μήνυμα δεν είπα ότι είμαι ομοφυλόφιλος η και bisexual
    τι έγινε με εσένα@vox αν θες λες? τι εννοείς με τις συνθήκες πλήρους άγνοιας και αδεξιοτητας?

έχω χρόνια που βλέπω δεν θυμάμαι ηλικία, ποιο να κάνω, έχω πει πως είναι παρθένος

Senior Member
    τι έγινε με εσένα@vox αν θες λες? τι εννοείς με τις συνθήκες πλήρους άγνοιας και αδεξιοτητας?
    Ντρέπομαι να το πω δημόσια.

έχω χρόνια που βλέπω δεν θυμάμαι ηλικία
    Μήπως ξεκίνησε στα πρώτα χρόνια της εφηβείας;

ποιο να κάνω
    Το να βλέπεις τέτοιες εικόνες.

Senior Member
    στείλε πμ VOX
    13 χρονών ξεκίνησα νομίζω

Senior Member
    και αν τυχη με την κοπελα να ερθουμε κοντα και δεν εχει κανεις προφυλαξεις τι γινεται?

και αν τυχη με την κοπελα να ερθουμε κοντα και δεν εχει κανεις προφυλαξεις τι γινεται?
    Η φροντιζετε να εχετε παντοτε μαζί η δεν κανετε τίποτα. Δύο επιλογες έχεις παντως

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Η φροντιζετε να εχετε παντοτε μαζί η δεν κανετε τίποτα. Δύο επιλογες έχεις παντως
    και αν ξενερώσει ή μου πει δεν έχω κάτι όπως σεξουαλικο νόσημα ή έχει κάποια αλλεργία στο λατέξ λεω εγώ τώρα

και αν ξενερώσει ή μου πει δεν έχω κάτι όπως σεξουαλικο νόσημα ή έχει κάποια αλλεργία στο λατέξ λεω εγώ τώρα
    Βρε Πανο τι ερωτήσεις είναι αυτές που κάνεις? Η χρησιμοποιείτε προφυλακτικο και εχετε το κεφάλι σας ησυχο,η δεν κάνετε σεξ γιατί δεν είστε ετοιμοι προφανως να κανετε σεξ αν σκεφτεστε ετσι,η κανετε σεξ χωρίς προφυλαξεις με τον κινδυνο εκατομμυριων σεξουαλικων μεταδιδομενων νοσηματων.εσείς διαλέγετε.για μένα πάντως δεν είναι ακόμη η ώρα σου να προχωρησεις στο σεξ δεν είναι κακό να ωριμάσεις λιγο ακόμη.άλλωστε μικρος είσαι.

Senior Member
    Βρε Πανο τι ερωτήσεις είναι αυτές που κάνεις? Η χρησιμοποιείτε προφυλακτικο και εχετε το κεφάλι σας ησυχο,η δεν κάνετε σεξ γιατί δεν είστε ετοιμοι προφανως να κανετε σεξ αν σκεφτεστε ετσι,η κανετε σεξ χωρίς προφυλαξεις με τον κινδυνο εκατομμυριων σεξουαλικων μεταδιδομενων νοσηματων.εσείς διαλέγετε.για μένα πάντως δεν είναι ακόμη η ώρα σου να προχωρησεις στο σεξ δεν είναι κακό να ωριμάσεις λιγο ακόμη.άλλωστε μικρος είσαι.

ερωτησεις ενως ασχετου ειναι,να εχεις προφυλακτικο και να τρυπησει τι πιθανοτητες υπαρχουν?
    αλλη απο το γυμνασιο εχουν αρχισει την σεξουαλικη επαφη,και πως θα καταλαβω οτι εχω ωριμασει?

ερωτησεις ενως ασχετου ειναι,να εχεις προφυλακτικο και να τρυπησει τι πιθανοτητες υπαρχουν?
    αλλη απο το γυμνασιο εχουν αρχισει την σεξουαλικη επαφη,και πως θα καταλαβω οτι εχω ωριμασει?
    Καλά κάνεις και ρωτάς αλιμονο.απλά θα καταλάβεις ότι έχεις ωριμασει και είσαι ετοιμος για σεξ όταν δεν θα έχεις αυτές τις αποριες

Senior Member
    Καλά κάνεις και ρωτάς αλιμονο.απλά θα καταλάβεις ότι έχεις ωριμασει και είσαι ετοιμος για σεξ όταν δεν θα έχεις αυτές τις αποριες
    και αλλη που κανουν απο 14 και 15 χρονων εχουν ωριμασει?
    ποιο πολυ για επιβεβαιωση ρωταω και διευκρινησεις

και αλλη που κανουν απο 14 και 15 χρονων εχουν ωριμασει?
    ποιο πολυ για επιβεβαιωση ρωταω και διευκρινησεις
    Δεν υπάρχει ηλικια σε αυτό. Άλλος είναι ετοιμος στα 14 15 και άλλοι στα 25 και δεν ξέρω εγώ σε πόσο ακόμη.

Senior Member
    Δεν υπάρχει ηλικια σε αυτό. Άλλος είναι ετοιμος στα 14 15 και άλλοι στα 25 και δεν ξέρω εγώ σε πόσο ακόμη.
    και να πας να κάνεις κατάσταση και να τις πεις δεν έχω ωριμάσει, το χτυπάς το κεφαλι στο τοίχο η όχι
    και αν δεν είσαι πότε?οι γυναίκες ωριμαζουν ποιο εύκολα από τους άντρες?
    στα σχολεία πρέπει να υπάρχει μάθημα για την σεξουαλικη αγωγή αλλά αυτό θέλει πολύ συζήτηση

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast