Αισθημα παλμων στα αυτιά και στο κεφάλι - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19
    Senior Member
    Παιδιά να ρωτήσω κατι αν ξέρετε. Εχω παρει τωρα ενα πιεσόμετρο πολυ καλο απο τους παππούδες μου. Μετράω συχνά την πίεση μου και όταν κάθομαι ειμαι στο 11 μεγάλη 6 μικρή. Σημερα έκανα κάποιες δουλειές Καθησα δηλαδή αρκετή ωρα όρθιος. Την ωρα που μαγειρευα ένιωσα την ζάλη αυτή και μετρήθηκα είχα 13 μεγάλη 9 μικρή. Μετα ξανά μετρήθηκα στο καπάκι και είχα 11 με 7. Τωρα έβαλα σκούπα το σπιτι επίτηδες για να δω αν με πιασει παλι. Με έπιασε ζαλάδα και μετρήθηκα είχα την μια 13,7 και 8,5 και την αλλη μετα απο 20 λεπτά είχα 14,4 με 6,5 και στο καπάκι που την μέτρησα είχα 10,8 με 6. Ειναι ανυσιχητικο που κανει ετσι η πίεση μου η λογικό; Δεν ξερω απο αυτα εγω. Επίσης ειμαι ολη μερα με πίεση στο κεφάλι και ζάλη.

Quote Originally Posted by Biliskov View Post
    Παιδιά να ρωτήσω κατι αν ξέρετε. Εχω παρει τωρα ενα πιεσόμετρο πολυ καλο απο τους παππούδες μου. Μετράω συχνά την πίεση μου και όταν κάθομαι ειμαι στο 11 μεγάλη 6 μικρή. Σημερα έκανα κάποιες δουλειές Καθησα δηλαδή αρκετή ωρα όρθιος. Την ωρα που μαγειρευα ένιωσα την ζάλη αυτή και μετρήθηκα είχα 13 μεγάλη 9 μικρή. Μετα ξανά μετρήθηκα στο καπάκι και είχα 11 με 7. Τωρα έβαλα σκούπα το σπιτι επίτηδες για να δω αν με πιασει παλι. Με έπιασε ζαλάδα και μετρήθηκα είχα την μια 13,7 και 8,5 και την αλλη μετα απο 20 λεπτά είχα 14,4 με 6,5 και στο καπάκι που την μέτρησα είχα 10,8 με 6. Ειναι ανυσιχητικο που κανει ετσι η πίεση μου η λογικό; Δεν ξερω απο αυτα εγω. Επίσης ειμαι ολη μερα με πίεση στο κεφάλι και ζάλη.
    Την πίεση πάντα θα την μετρας 2 φορες αφου αφησεις 1 λεπτο χρονο ενδιάμεσα και θα λαμβάνεις υπόψην σου την τιμή της 2ης μέτρησης...δεν μετρας την πίεση αμεσως μετά από δουλειές..κάθεσαι πρωτα 10 -15λεπτα παίρνεις βαθιές αναπνοές και μετά ήρεμα και καλά μετρας..

Junior Member
    Quote Originally Posted by Antonis8 View Post
    Εχω πολυ έντονα αίσθημα παλμων στο κεφάλι και στα αυτιά. Μπορει να είναι απο ανευρυσμα μέχρι όγκο και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Χθες πηγα έκανα καρδιογραφημα, βγήκε οκ. Η πιεση μου είναι χαμηλή και μέσα στη μέρα οι παλμοι μου είναι σχετικά υψηλοί για μένα, απο 70-80, ενώ συνήθως είναι 60 κάτι. Το νιώθει κανείς άλλος; Να σημειωσω ότι στο δεξί αυτί μου βρέθηκε μείωση ακοής και απο βδομάδας πρεπει να ξαναπάνω στον ΩΡΛ. Θα σκεφτομουν όγκο, αλλά ειλικρινά πονοκεφαλο δεν έχω ποτε στη ζωή μου, πολυ σπανια. Μηπως είναι ανευρυσμα?
    Κι εγώ ακριβώς τα ίδια πίεση 10 με 7 παλμοί μέχρι 90 .....ακλυω την καρδιά μου ιδιαίτερα την νύχτα με lexotanil κοιμαμαι

Antonis8
    Guest
    Quote Originally Posted by vikpats View Post
    Κι εγώ ακριβώς τα ίδια πίεση 10 με 7 παλμοί μέχρι 90 .....ακλυω την καρδιά μου ιδιαίτερα την νύχτα με lexotanil κοιμαμαι
    Καλά εμένα το βράδυ η πιεση μου παει 7-8 η μεγάλη , 4-5 η μικρή. Τι να πω, προσπαθω να το συνηθισω πια, εφόσον δεν ζαλιζομαι.

Η υποταση όντως είναι ένας λόγος για να ακους τους παλμους σου, εμένα παντως ο ΩΡΛ μου βρήκε και ωτοσκληρυνση που είναι προοδευτική βαρυκοια. Ψαξε το κι εσύ σε ΩΡΛ , μηπως και έχεις καποιο θέμα στο αυτί. Μια πιό κοινή αιτία για εμβοες,είναι το κερί.

Page 2 of 2 FirstFirst 12