Μια Νεα Γνωριμια, αξιζει να τα περναω ολα αυτα? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 20 of 20
    Senior Member
    Ε, μην κάνεις κίνηση να δεις αν θα κάνει αυτή τώρα. Πάντως για 2 μήνες, αν τα λες όπως έχουν συμβεί και δεν τρολλάρεις, δεν φαίνονται και πολύ σοβαρά πράγματα όλα αυτά. Θέσε κάποια όρια στην επικοινωνία σας και σε αυτά που ζητάς από αυτή, δες μέχρι που μπορεί να καλύψεις τα δικά της θέλω και μετά βλέπεις αν θα δουλέψει το όλο πράγμα. Αυτό προσπαθώ να σου πω σε τόσα μηνύματα κι εσύ κολλάς στο σου πα μου πες. Ναι, από εδώ και πέρα τι γίνεται είναι το θέμα...

Junior Member
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Ε, μην κάνεις κίνηση να δεις αν θα κάνει αυτή τώρα. Πάντως για 2 μήνες, αν τα λες όπως έχουν συμβεί και δεν τρολλάρεις, δεν φαίνονται και πολύ σοβαρά πράγματα όλα αυτά. Θέσε κάποια όρια στην επικοινωνία σας και σε αυτά που ζητάς από αυτή, δες μέχρι που μπορεί να καλύψεις τα δικά της θέλω και μετά βλέπεις αν θα δουλέψει το όλο πράγμα. Αυτό προσπαθώ να σου πω σε τόσα μηνύματα κι εσύ κολλάς στο σου πα μου πες. Ναι, από εδώ και πέρα τι γίνεται είναι το θέμα...
    Εδώ μου είχε πει..βρες μια σοβαρή δουλειά...πάρε ένα αμαξάκι και η πόρτες θα είναι ανοιχτές να τα ξαναπούμε για γάμο..

Εστάλη από Redmi Note 4 στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Έχεις σκεφτεί μήπως σε δουλεύει κι εσύ κάθεσαι και την παίρνεις σοβαρά;
    Κι αν μιλάει σοβαρά, θα μπορούσες εσύ να κάνεις σχέση με μια γυναίκα που σκέφτεται έτσι;
    Κάτσε λίγο στην άκρη και δες αν θα σε αναζητήσει και με ποιούς όρους.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Έχεις σκεφτεί μήπως σε δουλεύει κι εσύ κάθεσαι και την παίρνεις σοβαρά;
    Κι αν μιλάει σοβαρά, θα μπορούσες εσύ να κάνεις σχέση με μια γυναίκα που σκέφτεται έτσι;
    Κάτσε λίγο στην άκρη και δες αν θα σε αναζητήσει και με ποιούς όρους.
    Δυστυχώς αυτό μου λένε η φίλη μου σε ε εχει τυφλώσει η καψούρα...αν σε ήθελε αληθινά όπως έλεγε δεν θα κάθονταν 29 χρονων ανθρώπος να σου λέει τέτοια πράγματα μπορεί αυτή να θέλει επιβεβαίωση για τον εαυτό της και εσύ να είσαι το θύμα...σίγουρα τα τρίτα πρόσωπα βλέπουν την κατάσταση καλύτερα.. θα πάρω τις αποστάσεις μου..γιατί αρχίζω να χαλάω την υγεία μου..αν θες όντως κάποιον πραγματικά και έχεις αξία στα μάτια του..δεν φέρεσαι. Έτσι..θα πάρω τις αποστάσεις μου κι εγώ αυτό το χρονικό διάστημα να κάνω μια αξιολόγηση αν όντως άξιζει πρέπει να είμαι με αυτό το άτομο και αν πρέπει όντως να το συνεχίσω

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by HimuraKenshin View Post
    Δυστυχώς αυτό μου λένε η φίλη μου σε ε εχει τυφλώσει η καψούρα...αν σε ήθελε αληθινά όπως έλεγε δεν θα κάθονταν 29 χρονων ανθρώπος να σου λέει τέτοια πράγματα μπορεί αυτή να θέλει επιβεβαίωση για τον εαυτό της και εσύ να είσαι το θύμα...σίγουρα τα τρίτα πρόσωπα βλέπουν την κατάσταση καλύτερα.. θα πάρω τις αποστάσεις μου..γιατί αρχίζω να χαλάω την υγεία μου..αν θες όντως κάποιον πραγματικά και έχεις αξία στα μάτια του..δεν φέρεσαι. Έτσι..θα πάρω τις αποστάσεις μου κι εγώ αυτό το χρονικό διάστημα να κάνω μια αξιολόγηση αν όντως άξιζει πρέπει να είμαι με αυτό το άτομο και αν πρέπει όντως να το συνεχίσω

Ρε φίλε δύο μήνες είσαι μαζί της και βλέπεις ότι δεν τσουλαει.....πιέζεστε πολύ και οι δύο....Και είσαι όλο παράπονο αν δεν μπορείτε κάνετε μαζί χωριό αφήστε το καλύτερα....
    Χαλάρωσε και λίγο ζησε τη σχέση σε αυτή τη φάση όπως είναι και μην πιέζεις πράγματα.....αν δεις ότι δε μπορείτε να ταιριάξετε σε βασικά πράγματα τότε δεν κάνατε μαζί...

Page 2 of 2 FirstFirst 12