Τρόμος για γαστροσκόπηση - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 50
    Senior Member
    Quote Originally Posted by akis1 View Post
    για ποιο λογο θα κανεις γαστροσκοπηση?
    Εχω ενα καψιμο στο λαιμο εναμιση μηνα..κ γενικα θεματα με το στομαχι..ισως μου εκανε ζημια μια κορτιζονη που ειχα παρει..ισως ειναι κ αγχος..αλλα μαλλον το πρωτο ειναι

Senior Member
    Quote Originally Posted by PenyP View Post
    Εχω ενα καψιμο στο λαιμο εναμιση μηνα..κ γενικα θεματα με το στομαχι..ισως μου εκανε ζημια μια κορτιζονη που ειχα παρει..ισως ειναι κ αγχος..αλλα μαλλον το πρωτο ειναι
    ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΧΡΗΣΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ONLINE ΔΙΑΓΝΩΣΕΙΣ

εγω εχω κατι αλλο περιεργο... εχασα 30 κιλα αποτομα.... και εχω δυνατους πονους στομαχι και εντερο... αυτο το καψιμο το επαθα και εγω αλλα εφυγε μονο του... γαστροσκοπηση δεν μπορω να κανω... δεν θελω και εκτος αυτο η γιατροι μου ειπαν να μην ανχονομαι γτ δεν εχω τπτ... αν ημουν αδυνατος και εχανα τοσα κιλα τοτε θα υπηρχε λενε λογος να το κοιταξω.... ομως ακομα και σημερα μετα απο 1 χρονο χανω λιγο λιγο...

πλεον ειμαι στα φυσιολογικα κιλα που ημουν πριν ξεκινησω αντικατα8λιπτικα....! αλλα φοβαμαι γτ εχασα αυτες της μερες 3 κιλα εντελως ξαφνικα..... οσο και να φαω δεν περνω γραμμαριο......

Senior Member
    Eγω μπηκα πρωτος για γαστροσκοπηση και με εβγαλαν τελευταιο μετα απο ωρες με το οξυγονο ανοιγμενο τερμα. Ξυπνησα καθως με μετεφεραν σε αλλο θαλαμο. Ζαλιζομουν μια εβδομαδα. Και ακομα μετα απο μηνες ειχα 2-3 επεισοδια δυσκολιας στην αυτοσυγκεντρωση σα να χανοταν το μυαλο μου. Αν το ηξερα, δε θα ειχα κανει μεθη. Επισης πονουσα μπροστα στα πλευρα σε δυο σημεια συμμετρικα. Καποια μαλακια ειχε κανει ο γιατρος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Eγω μπηκα πρωτος για γαστροσκοπηση και με εβγαλαν τελευταιο μετα απο ωρες με το οξυγονο ανοιγμενο τερμα. Ξυπνησα καθως με μετεφεραν σε αλλο θαλαμο. Ζαλιζομουν μια εβδομαδα. Και ακομα μετα απο μηνες ειχα 2-3 επεισοδια δυσκολιας στην αυτοσυγκεντρωση σα να χανοταν το μυαλο μου. Αν το ηξερα, δε θα ειχα κανει μεθη. Επισης πονουσα μπροστα στα πλευρα σε δυο σημεια συμμετρικα. Καποια μαλακια ειχε κανει ο γιατρος.
    έχεις αυξημένη tsh? δεν νομιζω πως εκανε κατι ο γιατρος... αυτο μπορει να συμβει...... και εγω αυτο θα παθω αν κανω μεθη.....

απαγορεύεται να γίνει μέθη αν ύπαρxει υπολειτουργία στον θυροειδή....!!

Senior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Last edited by Aeon; 10-06-2019 at 12:09.

Senior Member
    εισαι γιατρος?ξερεις το περιστατικο? δεν μπορεις να προτεινεις φαρμακα και μαλιστα αναισθησια.

Senior Member
    Όλα μπορώ να τα κάνω εγώ.Τrust me.

Senior Member
    Για κατι τετοιο μονο αναισθησιολογος μπορει να εκφερει γνωμη, και οχι εδω μεσα.

Πεννυ παντως ο γιατρος σου ειπε οτι θα υπαρχει αναισθησιολογος για τη μεθη, σωστα; Αν δε σου ειπε, ρωτα τον. Μονο αναισθησιολογος επιτρεπεται να στο κανει, που στανταρ ετσι θα γινει δηλαδη αλλα ρωτα για να εισαι σιγουρη.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    Για κατι τετοιο μονο αναισθησιολογος μπορει να εκφερει γνωμη, και οχι εδω μεσα.

Πεννυ παντως ο γιατρος σου ειπε οτι θα υπαρχει αναισθησιολογος για τη μεθη, σωστα; Αν δε σου ειπε, ρωτα τον. Μονο αναισθησιολογος επιτρεπεται να στο κανει, που στανταρ ετσι θα γινει δηλαδη αλλα ρωτα για να εισαι σιγουρη.
    Δεν το γνωριζω.. θα το ρωτησω ομως.. ξερω οτι υπαρχει καποια κοπελα εκει αλλα δεν ξερω τι κανει..

Senior Member
    Σε εμενα δεν υπηρχε αναισθησιολογος. Ο γιατρος και οι νοσοκομες ηταν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Σε εμενα δεν υπηρχε αναισθησιολογος. Ο γιατρος και οι νοσοκομες ηταν.
    Ισως αυτο εξηγει την αρνητικη εμπειρια σου τελικα... Η αναισθησια δεν ειναι παιξε γελασε. Τοσα χρονια ειδικοτητα κανουν οι αναισθησιολογοι και προφανως δεν ειναι χωρις λογο.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.

Antonis8
    Guest
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης. Θα νιώθεις περισσότερο τη διαδικασία αλλά κι εγώ που φοβάμαι αυτά τα πράγματα, προτιμούσα χίλιες φορές ξυλοκαινη παρα μέθη. Διαρκεί λίγο η εξέταση, θα έχεις δυσάρεστο συναίσθημα αλλά τελειώνει γρήγορα. Εγώ και τις δύο φορές για δύο μέρες πονουσα το λαιμό μου και επίσης νομίζω ότι διαταραχθηκε κάπως ο καρδιακος παλμος μου, αλλά μπορεί να ήταν και ιδέα μου.

Από ότι περιγραφεις μάλλον ΓΟΠ έχεις. Εμένα τη δεύτερη φορά βρέθηκε και οισοφαγιτιδα και έπρεπε να παίρνω φάρμακα για δύο μήνες. Ακόμα με ταλαιπωρεί ο οισοφαγος δυστυχώς.
    Last edited by Aeon; 10-06-2019 at 12:10.

Senior Member
    Ναι το θεμα ειναι οτι ο βαθμος ενοχλησης ποικιλλει απο ατομο σε ατομο, δεν ειναι μονο ο πονος ειναι και το αντανακλαστικο που οδηγει σε εμεση. Εχει τεραστια διακυμανση απο ατομο σε ατομο και χωρις μεθη δεν καταστελλεται.

Senior Member
    Κάνε την έρευνα σου σε γνωστούς σου ανθρώπους και τώρα τους για έναν καλό γιατρό που να έχουν περάσει τη διαδικασία, μετά χαλάρωσε εύκολο είναι λίγο κρατάει ότι και να είναι.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Senior Member
    Quote Originally Posted by Georgewww View Post
    Κάνε την έρευνα σου σε γνωστούς σου ανθρώπους και τώρα τους για έναν καλό γιατρό που να έχουν περάσει τη διαδικασία, μετά χαλάρωσε εύκολο είναι λίγο κρατάει ότι και να είναι.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
    3 ατομα δικα μου εχουν κανει σε αυτον.. ειναι πολυ καλος κ δεν καταλαβαν τπτ..ας ελπισουμε οτι ολα θα πανε καλα..

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast