Results 16 to 30 of 30
-
25-02-2019, 09:40 #16
Λογικό είναι να το σκέφτεσαι συνεχώς, απλά θα σε συμβούλευα να προσπαθήσεις να το σκέφτεσαι από άλλη οπτική γωνία.
- 26-02-2019, 01:38 #17
Προσπερνώ την ιστορια σου και απαντώ απ ευθείας στο ερώτημα του τίτλου. Καποιος σοφός ειχε πει οτι για να ξερεις αν μια επιλογη σου ηταν λαθος η σωστη, θα πρεπει να ζησεις δυο ζωές, και με βρίσκει 100% σύμφωνο.
Οποτε τα βαζεις κατω, σκεφτεσαι, επιλέγεις, προχωράς χωρις διλληματα και δεν μετανοιωνεις για τιποτα.
26-02-2019, 10:05 #18
Συμφωνώ μαζί σας δε λέω πώς δε το βλέπω και λογική είμαι και αρκετά συνειδητοποιημένη! Με το μειονέκτημα να είμαι υπερβολικά ευαίσθητη , τόσο χρόνια κέρδιζε το συναίσθημα! Είναι κάτι που το δουλεύω αρκετά! Πήρα μια απόφαση και σκοπεύω να την στηρίξω! Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τον χρόνο σας!!
26-02-2019, 18:45 #19
εννοειται πως πρεπει να αποκτησεις και αλλες εμπειριες...εισαι πολυ μικρη ακομα..μακρυα απο συγκατικσεις και τετοια...ποσο μαλλον με εναν ανθρωπο που σου φερεται ασχημα..
μην αγχωνεσαι ολη τα εχουμε περασει..με τον καιρο θα τον ξεχασεις και θα ερωτευτεις....κοιτα εκει π εισαι να περνας ομορφα γιατι τα φοιτητικα χρονια δεν ξαναερχονται στο λεω.
χωρισε και προσπαθησε να κανεις κατι καινουργιο.
09-04-2019, 23:48 #20
Μόλις έμαθα νέα του...δε πήρε και πολύ καλά τον χωρισμό μας...κάθε βράδυ κάθεται σπίτι και κλαίει...ήξερα πώς θα τον πλήγωνα λογικό είναι και εγώ πονάω ακόμα...απλά δεν ήθελα να το ακούσω..πλησιάζουν οι μέρες που θα γυρίσω πίσω για διακοπές...βαθιά μέσα μου ξέρω πώς θα συναντηθούμε...ίσως επιδιώξει να ζητήσει εξηγήσεις...θα είναι ότι πιο δύσκολο για μένα να του τα πω ( και ) από κοντά...δε θέλω να γυρίσω...αλλά δεν έχω άλλη επιλογή...θα κάτσω πολύ καιρό όμως και δε γίνεται να τον αποφεύγω για πάντα...όσο πονάει εκείνος άλλο τόσο πονάω και εγώ..απλά εκείνος ακόμα προσπαθεί να καταλάβει γιατί έγινε όλο αυτό...με κατηγορεί και αμφισβητεί την αγάπη που έχω για εκείνον...
10-04-2019, 00:28 #21
Είστε μικροί και οι δύο και είναι η πρώτη σας σχέση. Ακόμα και να μη χωρίζατε τώρα, κάποια στιγμή θα γινόταν. Οπότε είναι για το καλό και των δύο να προχωρήσετε παρακάτω στη ζωή σας. Καλύτερα τώρα, παρά να μένετε σε μια σχέση χωρίς μέλλον και να 'ρθει κάποια στιγμή αργότερα που θα αναλογιζεστε τα χρόνια που χάσατε σ' αυτή τη σχέση. Πάει, πέρασε!
10-04-2019, 21:07 #22
10-05-2019, 18:14 #23
ΜΗ ΜΕΤΑΝΙΩΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΠΛΑ ΠΑΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.
11-05-2019, 16:34 #24
Αγαπητη νεφελη γεια σου!
Επετρεψε μου να σου πω 2 φιλικα λογια!
Ξερω ειστε μικροι ακομα αλλα καπου διαβασα που ανεφερες περι αγαπης οπως αλλων που εκαναν οικογενεια κ τα σχετικα...
Απο τα οσα γραφεις παρατηρω οτι εισαι υπευθυνο ατομο...σεβαστικο,ευαισθητο αλλα κ ενοχικο!
Σου προτεινω αν τον αγαπας ακομα να τον προσεγγισεις!
Αν πονας ακομα που ειστε χωρια δηλ!
Αν πονας γιατι νιωθεις ενοχες...τοτε μην κανεις απολυτως τιποτα!θα ξεπεραστει μονο του στο βαθος του χρονου!
Εννοειται εισαι μικρη κ θελεις κ αλλες εμπειριες αλλα απο την αλλη εχω δει συμμαθητες μου που ειχαν σχεση απο το λυκειο κ σημερα που μιλαμε εχουν δημιουργησει τη δικη τους οικογενεια!
Εμπειριες να εχεις σε αλλα πραγματα πχ επαναληψη δραστηριοτητων,ταξιδια κλπ!
Ο ανθρωπος αλλαζει αν θελει!αν βρει το καταλληλο στηριγμα!
Αν νιωθεις οτι ειναι επιπολαιος μην κανεις τιποτα,πολυ απλα θα κρατησει λιγο ακομα κ ισως ξανα χωρισετε με ασχημο τροπο!
Παντως σου λεγω να βρισκεις καλους ανθρωπους κ να επενδυεις σε αυτους προτου χωρισετε κ προχωρησετε!
Οι ερωτικες σχεσεις θελουν συνεχως προσπαθεια!
Οποτε απαντωτας στον τιτλο του ποστ σου...βαλτα κατω θετικα κ αρνητικα κ αν νιωθεις μακρυα του λυπη κ στεναχωρια να τον βρεις να μιλησετε!
Αν νιωθεις ακομα γι αυτον κ δεν το κανεις θα το μετανιωσεις αργοτερα!
Ο ανθρωπος αξιζει πολλες ευκαιριες αρκει να τις καταλαβαινει,να διορθωνεται κ να μην κακως επαναλαμβανεται!
Καλες διακοπες να εχεις στην πολη σου κ πριν αυτο...καλη επιτυχια στην εξεταστικη σου!
Στα γραφω ολα ολοψυχα κ οπως θα συμβουλευα τον ευατον μου!
Ολα καλα να σου πανε κ αν αυτος συνειδητοποιησει ποια κοπελα εχει απεναντι του...θα σας πανε ολα καλα!
11-06-2019, 21:58 #25
Σε ευχαριστώ πολύυυυ για όλα!!! Σχεδόν πάντα πράττω με το συναίσθημα, οπότε καταλαβαίνω απόλυτα αυτα που μου γράφεις! Έχω κάνει πολλές υποχωρήσεις και προσπάθειες...και εκείνος δείχνει να αλλάζει και να προσπαθεί να επανορθώσει! ίσως όλα αυτά με έκαναν να ψάχνω κάτι καινούριο...απο την μία θέλω να προχωρήσω αλλά απο την άλλη δε θέλω να τον χάσω.....και ξέρω πώς δε μπορεί να μ εγκυηθεί κανείς για αν πάρω μια απο τις δύο αποφάσεις τι θα γίνει μετά...ίσως η καλύτερη λύση είναι να αφήσω τα πράγματα να κυλήσουν από μόνα τους...σε ευχαριστώ και πάλι για την απάντηση σου! να σαι καλά !! καλή συνέχεια !!
11-06-2019, 22:06 #26
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
11-06-2019, 22:15 #27
το ότι αγαπηθήκαμε και αγαπιόμαστε ακόμα αυτό είναι το μόνο σίγουρο...!!
11-06-2019, 22:47 #28
για κτ που δεν εκανες... συμπερασμα το οποιο μπορεις να το διαπιστωσεις απο οποια οπτικη κ αν το εξετασεις αρκει να μπορεις να το εξετασεις σωστα...
11-06-2019, 23:29 #29
Αγαπητή Νεφέλη απάντησες μόνη σου εδώ για το τι να κάνεις. Γενικά συμφωνώ με τον lotos και αν και εσύ θα αποφασίσεις εγώ λέω μείνε σε αυτή τη σχέση και μην είσαι σίγουρη ότι θα υπάρξει παρόμοια.
Λες ότι βασίζεσαι στο συναίσθημα, εγώ είμαι σούπερ ορθολογιστής και βασίζομαι(βασίζομουν) μόνο στη λογική, Μέγα λάθος μου. Οπότε καλά κάνεις.
Είστε μικροί και λογικό είναι να γίνουν πολλά λάθη, μη το αφήσεις να χαλάσει τη σχέση σου, μακάρι να γυρνούσα το χρόνο πίσω να είχα μια μόνο σχέση και καλή, οι πολλές σε φθειρουν σε κατσιαζουν, δεν αξίζει , πάντα χάνεις ένα κομμάτι σου, και συ τώρα είσαι ολόκληρη, αν βρείτε άλλους δεν θα είσαι ξανά ποτέ ολόκληρη , φυσικά αν δε τα πάτε καλά και όντως μεγάλα σοβαρά προβλήματα προκύψουν και δεν θέλετε ο ένας τον άλλον, τότε ναι καλύτερα μισή να πας αλλού.
Μια χαρά σας ακούω, δε βλέπω πρόβλημα αν αγαπιεστε. Είστε πολύ τυχεροί :)
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
12-06-2019, 00:57 #30
αυτο παντως ετσι οπως το λες οτι αγαπηθηκαμε σα να λες ξεπατωθηκαμε να ψαχνουμε μια λυση ισως γι αυτο δε σε πιστευει εκτος αν το βλεπω ετσι μονο εγω
Last edited by αλεξανδρος_77; 12-06-2019 at 01:14.