Δεν μπορώ να κατουρησω δημόσια
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18
    Junior Member

Δεν μπορώ να κατουρησω δημόσια

Καλησπέρα,Είμαι 17 χρονών.Δεν είμαι σίγουρος αν αυτο το θέμα ταιριάζει σε αυτή την κατηγορία αλλά χρειάζομαι μια βοήθεια.Απο γυμνασιο τουλαχιστον από τότε θυμαμαι δεν μπορώ να κατουρησω σε δημόσιες τουαλέτες αν είναι κάποιος απ'έξω και κυρίως αν είναι κάποιος φίλος μου,με πιανει ένα άγχος και απλά ότι και να κάνω δεν μπορώ να κατουρησω νιώθω πως απλά όλοι ακούνε εμενα.Εχει καταντήσει κουραστικό τόσα χρόνια και βαρέθηκα να περιμένω ποτέ θα πάω σπιτι μου να κατουρησω και όταν είναι εξω με την παρέα μου να μην μπορω να κατουρησω πίσω από ένα δέντρο.Αμα ξερει κάνεις κάτι η του έχει συμβεί ποτέ (πράγμα απίθανο πιστεύω) ας με βοηθήσει.

Senior Member
    Οχι δεν εισαι ο μονος, το ειχα κι εγω παλιοτερα. Ειναι αρκετα συχνο δηλαδη... Σ' εμενα ηταν οπτικο το θεμα, οχι αν θα δουν τον υλικοτεχνικο εξοπλισμο μου αλλα αν θα καταφερω να αποδοσω σ' αυτο το κολοσιαιο εγχειρημα που λεγεται απεκκριση. Το μυαλο ολα τα διογκωνει βασικα. Σκεφτεσαι τι/αν θα ακουσουν και δεν μπορεις να χαλαρωσεις. Βασικα αν μπορεσεις να κλεισεις πορτα πισω σου βολευεσαι; Αν στοχευσεις το τοιχωμα και οχι το νερο για το θορυβο; Δεν ειναι απαραιτητο οτι θα ακουγεται με την αποσταση και την πορτα αναμεσα. Επισης δεν ειναι απαραιτητο κι οτι θα στηνουν αυτι κιολας λολ καταλαβαινεις τι εννοω.
    Last edited by oboro; 06-06-2019 at 00:07.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Πήγαινε όταν δεν έχει κανενα. Ενώ κατουράς θα μπει στον χώρο των αποχωρητηρίων κάποιος. Η βιολογική μηχανή (τουλάχιστον σε μένα) λέει πως άμα άνοιξε η βρύση κλείνει όταν φύγει όλη η ποσότητα. Το ίδιο κάνεις και σε ουρητήρες, πας δλδ οταν δεν έχει κανένα, ανοίγεις το φερμουάρ και προσπαθείς να χαλαρώσεις για να ανοίξει η βρύση και μένεις μέχρι να ανοίξει. Αν πριν ανοίξει η βρύση μπήκε κάποιος άλλος μέσα κάνεις πως ήδη τελείωσες, κλείνεις δλδ το φερμουαρ αφού τότε η κακή ψυχολογία πεισμώνει και δε σ' αφηνει. Το θέμα είναι καθαρά ψυχολογικό. Κι η ούρηση πρέπει να γίνει δημόσια με γνωστούς πχ πίσω από δέντρα πας υποτίθεται τυχαία κάπως πιο μακριά από τους υπόλοιπους.
    Μια αρχή για επίλυση του θέματος είναι αυτη μέχρι με τον καιρό να επέλθει εξοικείωση.
    γιάννης

Junior Member
    Άμα η τουαλέτα είναι κλειστή γύρω γύρω και δεν είναι ανοιχτα από πάνω μπορω τις περισσότερες φορές να κατουρησω αν είναι ανοιχτά Οχι.Λες το είχες παλιότερα πως ακριβώς το ξεπέρασες εφυγε μόνο του; και σε ποια περιπου ηλικία το είχες και ποτέ εφυγε αν επιτρέπεται;

Με τον καιρό το ξεπέρασα (σχεδόν πλήρως...) με τους τρόπους που σου είπα...
    γιάννης

Junior Member
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    Οχι δεν εισαι ο μονος, το ειχα κι εγω παλιοτερα. Ειναι αρκετα συχνο δηλαδη... Σ' εμενα ηταν οπτικο το θεμα, οχι αν θα δουν τον υλικοτεχνικο εξοπλισμο μου αλλα αν θα καταφερω να αποδοσω σ' αυτο το κολοσιαιο εγχειρημα που λεγεται απεκκριση. Το μυαλο ολα τα διογκωνει βασικα. Σκεφτεσαι τι/αν θα ακουσουν και δεν μπορεις να χαλαρωσεις. Βασικα αν μπορεσεις να κλεισεις πορτα πισω σου βολευεσαι; Αν στοχευσεις το τοιχωμα και οχι το νερο για το θορυβο; Δεν ειναι απαραιτητο οτι θα ακουγεται με την αποσταση και την πορτα αναμεσα. Επισης δεν ειναι απαραιτητο κι οτι θα στηνουν αυτι κιολας λολ καταλαβαινεις τι εννοω.
    Πως ακριβώς το ξεπέρασες;

Senior Member
    ολες οι τουαλετες με ουρητηρες, εχουν και κλειστο χωρο, με λεκανη. να πηγαινεις στον χωρο με την λεκανη. γιατι να ουρεις δημοσια; δεν ειναι υποχρεωτικο..

Junior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ολες οι τουαλετες με ουρητηρες, εχουν και κλειστο χωρο, με λεκανη. να πηγαινεις στον χωρο με την λεκανη. γιατι να ουρεις δημοσια; δεν ειναι υποχρεωτικο..
    Αυτό εννοώ δημόσια Όταν πάω σε δημόσιες τουαλέτες και είναι κάποιος εξω και περιμένει αγχώνομαι και δεν μπορώ να αποδώσω,μου συμβαίνει κύριος Όταν είναι κάποιος γνωστός μου εξω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nace View Post
    Αυτό εννοώ δημόσια Όταν πάω σε δημόσιες τουαλέτες και είναι κάποιος εξω και περιμένει αγχώνομαι και δεν μπορώ να αποδώσω,μου συμβαίνει κύριος Όταν είναι κάποιος γνωστός μου εξω.
    δοκιμασε να βαζεις δυνατη μουσικη στα ακουστικα σου στο κινητο , οταν πηγαινεις..

Senior Member
    Θεώρησε ότι σε ακούει αλλά δε σε νοιάζει και καντον υπερήφανο :)
    Άμα κατουργιεσαι πολύ πάλι δε βγαίνει; Να δοκιμάζεις συνέχεια. Είναι μέχρι να γίνει η αρχή.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Senior Member
    Πως ακριβώς το ξεπέρασες;
    Ουπς, τωρα το ειδα σορρυ. Η αληθεια ειναι πως πως δε θυμαμαι σημειο καμπης, απλα καποια στιγμη επαψα να το εχω. Αναλογιζομενος βεβαια λιγο παραπανω νομιζω απλα επαψα να νοιαζομαι τι προσδοκιες εχουν για εμενα οι αλλοι, ειδικα για θεματα της ιδιωτικης μου υποστασης που δεν τους αφορουν. Ειχε να κανει με εσωτερικευμενες προσδοκιες δηλαδη και καποια στιγμη βρηκα τις δικες μου.

Ο καθενας ομως ειναι διαφορετικος. Εσυ τι συναισθηματα βιωνεις γενικα σ' αυτα τα περιστατικα; Ντροπη, αγχος για κατι, καποιο φοβο; Με το αγχος ας πουμε εχεις θεμα γενικα; Επισης θα ελεγες εισαι κοινωνικο ατομο, εχει σημασια για εσενα το "στατους" σου πχ σε μια παρεα η περιγυρο; Καποιες ερωτησεις ετσι για αρχη.
    Last edited by oboro; 09-06-2019 at 16:18.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Junior Member
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    Ουπς, τωρα το ειδα σορρυ. Η αληθεια ειναι πως πως δε θυμαμαι σημειο καμπης, απλα καποια στιγμη επαψα να το εχω. Αναλογιζομενος βεβαια λιγο παραπανω νομιζω απλα επαψα να νοιαζομαι τι προσδοκιες εχουν για εμενα οι αλλοι, ειδικα για θεματα της ιδιωτικης μου υποστασης που δεν τους αφορουν. Ειχε να κανει με εσωτερικευμενες προσδοκιες δηλαδη και καποια στιγμη βρηκα τις δικες μου.

Ο καθενας ομως ειναι διαφορετικος. Εσυ τι συναισθηματα βιωνεις γενικα σ' αυτα τα περιστατικα; Ντροπη, αγχος για κατι, καποιο φοβο; Με το αγχος ας πουμε εχεις θεμα γενικα; Επισης θα ελεγες εισαι κοινωνικο ατομο, εχει σημασια για εσενα το "στατους" σου πχ σε μια παρεα η περιγυρο; Καποιες ερωτησεις ετσι για αρχη.
    Κυρίως άγχος έχω και όσο περνάει η ωρα και δεν κατουραω αγχώνομαι περισσότερο γιατί το τι θα σκεφτεί αυτος που είναι απ'έξω.Γενικα έχω θέματα με το άγχος,αγχώνομαι πολύ εύκολα και για ασήμαντα πράγματα και ούτε κοινωνικο ατομο θα με έλεγα αλλά ούτε και αντικοινωνικό.

Banned
    εγω οσες φορες μου χτυπανε τη πορτα κανω και εγω το ιδιο απο μεσα συνθηματικα τοκ τοκ τοκ και καποιοι γελανε

Senior Member
    Αμα ξερει κάνεις κάτι η του έχει συμβεί ποτέ (πράγμα απίθανο πιστεύω) ας με βοηθήσει.
    Μην το θεωρείς απίθανο γιατί κάπως έτσι είμαι ακόμα. Όχι σε τέτοιο βαθμό αλλά θέλω ερημιά στις τουαλέτες.

Στη δουλειά δεν είναι τόσο πρόβλημα γιατί υπάρχουν διάφορες εναλλακτικές. Στα αεροδρόμια και στους σταθμούς επίσης, εξάλλου εκεί όλοι είμαστε άγνωστοι και αυτό βοηθάει. Στο σχολείο όμως τα πράγματα είναι δύσκολα. Στην ηλικία σου δεν πήγαινα ποτέ στις τουαλέτες του σχολείου. Αν σου είναι δύσκολο να κρατηθείς, αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να πας και αν είναι κάποιος ήδη εκεί, να περιμένεις να φύγει πριν αρχίσεις τη «δουλειά» σου.

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    εγω οσες φορες μου χτυπανε τη πορτα κανω και εγω το ιδιο απο μεσα συνθηματικα τοκ τοκ τοκ και καποιοι γελανε
    ROTFL!

Senior Member
    Νταξ είσαι ακόμα νέος αλλά μη σου γίνει "εύκολη λύση" / συνήθεια να κρατιέται γιατί κινδυνεύεις με προστατη αργότερα και πίστεψε με περνάνε τα χρόνια :)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Page 1 of 2 12 LastLast