site γνωριμιων αποψη - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 13 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 16 to 30 of 181
    Banned
    Στο Tinder δεν ειναι που
    ανεβαινει ο 40αρης σε ενα λεωφορειο, τον κοβουν οι μικρουλες (αν τον γουσταρουν)
    και μετα μια απο αυτες τον "ακολουθει" για το υπολοιπο της ημερας (και της κανει ολα
    τα χατηρια, οσο ακριβα και αν ειναι αυτα) ? Στο τελος της ημερας, την αφηνει ακριβως
    στο ιδιο σημειο που την παρελαβε ? H αλλο site ειναι αυτο ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by panos19 View Post
    στο ξεκοψαν αυτές ή εσύ? απο την πλευρά τις συνεύρεσεις ήρθατε κοντά? και αν ναι απο ποιο ραντεβού?

όταν είχες βγει για να την συναντήσεις είχατε συνεννοηθεί πως θα αναγνωρίσει ο ένας τον άλλον? πηγές μόνος σου η με κάποιον κολλητό σου?
    εγω ρε φιλε, το ξεκοψα, οι δυο ηταν μονο για φαση ετσι και αλλιως, ψαχνανε μονο σεξ.
    φυσικα, ανταλλαζεις τηλεφωνο, εγω ανταλλαξα, και της αναγνωρισα απο τς φωτο,ειχα δωσει σημειο ραντεβου, αυτες ειναι πρωτοβουλίες που παιρνει ο αντρας, εσυ θα της πεις, που θα πατε.
    Φυσικα μονος μου, τον κολλητο μου τι να τον κανω?
    Την ωρα που θα πας , εκει αμα φοβασαι μην δεν της αναγνωρισεις απλα την παιρνεις τηλεφωνο και ρωτας.

Senior Member
    υπαρχει και ενα αλλο σαιτ, το οποιο ειναι ενα κλειστο κυκλωμα ανθρωπων, που απλα κανονιζεις ραντεβου για σεξ .και βεβαια για να εγγραφεις πρεπει να κανεις εξετασεις απο ΣΜΝ.εκει παιζουν πολλες παντρεμενες και φοιτητριες.Ηταν ενας Γνωστος μου μελος, λογικα αληθεια ελεγε για οτι συνεβει εκει περα.
    Δεν το εχω ψαξει το συγκεκριμενο, και δεν θα στο προτεινα γιατι μπορει να κολλησεις τπτ και ας εχουν της εξετασεις. η μπορει και να σε κανουν τιποτα.
    Δοκιμασε λιγο τιντερ και μετα προσπαθησε να φλερταρεις εξω κοπελες.οι περισσοτερες κοπελες αυτο περιμενουν καποιον που θα της προσσεγγισει ομορφα.

Banned
    Τι ειναι ΣΜΝ ?

(Αν μπορουσα να προσεγγιζω ... δεν θα μουν εδω μεσα ... Xfactor.
    Αλλωστε εχω πολυ αγρια φατσα για συνηθισμενες γλυκουλικες ατακες.
    Πρεπει να σου "πηγαινει" αυτο που λες με αυτο που δειχνεις ... αλλιως
    γινεσαι πηγη ακατασχετου γελιου !)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Εξουθενωμένος View Post
    Στο Tinder δεν ειναι που
    ανεβαινει ο 40αρης σε ενα λεωφορειο, τον κοβουν οι μικρουλες (αν τον γουσταρουν)
    και μετα μια απο αυτες τον "ακολουθει" για το υπολοιπο της ημερας (και της κανει ολα
    τα χατηρια, οσο ακριβα και αν ειναι αυτα) ? Στο τελος της ημερας, την αφηνει ακριβως
    στο ιδιο σημειο που την παρελαβε ? H αλλο site ειναι αυτο ?
    οχι δεν ειναι αυτο, αλλο σαιτ θα λες, sugar daddy Μου ακουγεται χαχαχα

Banned
    Τεσπα ...
    ελαχιστη σημασια εχει (αφου ζω με 560 τον μηνα).

Senior Member
    Quote Originally Posted by Εξουθενωμένος View Post
    Τι ειναι ΣΜΝ ?

(Αν μπορουσα να προσεγγιζω ... δεν θα μουν εδω μεσα ... Xfactor.
    Αλλωστε εχω πολυ αγρια φατσα για συνηθισμενες γλυκουλικες ατακες.
    Πρεπει να σου "πηγαινει" αυτο που λες με αυτο που δειχνεις ... αλλιως
    γινεσαι πηγη ακατασχετου γελιου !)
    ΣΜΝ ειναι τα σεξουαλικος μεταδιδομενα νοσηματα.
    Υπαρχουν αρκετα σεξοσαιτ, αλλα εγω προσωπικα θα τα φοβομουν .

αμα εχεις αγρια φατσα, τοτε θα δωσεις μπρουταλ στιγμα, στον καθενα οτι ταιριαζει.

Senior Member
    Λοιπόν τα καλύτερα site αποκλειστικά γνωριμιών, είναι το Fdating, και Okcupid. Πολλοί χρησιμοποιούν και το Facebook, αλλά δεν ξέρω πως ακριβώς γίνονται οι γνωριμίες εκεί.
    Είναι αποτελεσματικότερα περισσότερο για τις γυναίκες, αφού τα περισσότερα μέλη είναι άνδρες.
    Απέφυγε όπως ο διάολος το λιβάνι τα πληρωμένα site, που τις περισσότερες φορές έχουν ψεύτικα προφίλ (μερκές φορές και άνδρες), επίτηδες για να μαζεύουν χρήματα.
    Στα site ενδέχεται να συναντήσεις όχι μόνο κανονικές γυναίκες που ενδιαφέρονται για σχέση, αλλά και απλά διψασμένες για επιβεβαίωση. Αυτές συνήθως σου απαντούν μονολεκτικά, γιατί συνομιλούν ταυτόχρονα και σε άλλους.
    Αν τελικά γραφτείς, φρόντισε να έχεις περιποιημένες φωτογραφίες, και τα μηνύματά σου να έχουν κάποιο επίπεδο αυθορμητισμό και χιούμορ. Στο λέω γιατί κυκλοφορεί πολύ καφρίλα και τους στέλνουν πολλά ηλίθια μηνύματα λόγω στέρησης.
    Από κει και πέρα υπομονή, και επέλεξε περισσότερους από ένα στόχους, με απώτερο σκοπό βέβαια να κρατήσεις αυτή τη μία και μοναδική στο τέλος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by aggelosstr View Post
    Λοιπόν τα καλύτερα site αποκλειστικά γνωριμιών, είναι το Fdating, και Okcupid. Πολλοί χρησιμοποιούν και το Facebook, αλλά δεν ξέρω πως ακριβώς γίνονται οι γνωριμίες εκεί.
    Είναι αποτελεσματικότερα περισσότερο για τις γυναίκες, αφού τα περισσότερα μέλη είναι άνδρες.
    Απέφυγε όπως ο διάολος το λιβάνι τα πληρωμένα site, που τις περισσότερες φορές έχουν ψεύτικα προφίλ (μερκές φορές και άνδρες), επίτηδες για να μαζεύουν χρήματα.
    Στα site ενδέχεται να συναντήσεις όχι μόνο κανονικές γυναίκες που ενδιαφέρονται για σχέση, αλλά και απλά διψασμένες για επιβεβαίωση. Αυτές συνήθως σου απαντούν μονολεκτικά, γιατί συνομιλούν ταυτόχρονα και σε άλλους.
    Αν τελικά γραφτείς, φρόντισε να έχεις περιποιημένες φωτογραφίες, και τα μηνύματά σου να έχουν κάποιο επίπεδο αυθορμητισμό και χιούμορ. Στο λέω γιατί κυκλοφορεί πολύ καφρίλα και τους στέλνουν πολλά ηλίθια μηνύματα λόγω στέρησης.
    Από κει και πέρα υπομονή, και επέλεξε περισσότερους από ένα στόχους, με απώτερο σκοπό βέβαια να κρατήσεις αυτή τη μία και μοναδική στο τέλος.

και γενικα τα social media πρακτικα δεν μπορεις να τα χρησιμοποιησεις για να προσεγγισεις καποια?
    γιατι να μαζευουν χρηματα,τα λεφτα ,δεν τα περνει το site?
    υγ εριξα μια ματια στο Fdating ειχε κατι ωραιες κοπελες και κατι αλλες θειες
    φωτογραφια να ανεβασω φοβαμαι να σας πω την αληθεια γιατι ποτε δεν ξερεις μην δω το προσωπο μου σε κανενα πονηρο site ολλα γινονται

Senior Member
    Quote Originally Posted by Xfactor View Post
    υπαρχει και ενα αλλο σαιτ, το οποιο ειναι ενα κλειστο κυκλωμα ανθρωπων, που απλα κανονιζεις ραντεβου για σεξ .και βεβαια για να εγγραφεις πρεπει να κανεις εξετασεις απο ΣΜΝ.εκει παιζουν πολλες παντρεμενες και φοιτητριες.Ηταν ενας Γνωστος μου μελος, λογικα αληθεια ελεγε για οτι συνεβει εκει περα.
    Δεν το εχω ψαξει το συγκεκριμενο, και δεν θα στο προτεινα γιατι μπορει να κολλησεις τπτ και ας εχουν της εξετασεις. η μπορει και να σε κανουν τιποτα.
    Δοκιμασε λιγο τιντερ και μετα προσπαθησε να φλερταρεις εξω κοπελες.οι περισσοτερες κοπελες αυτο περιμενουν καποιον που θα της προσσεγγισει ομορφα.
    πως το λες κλειστο κυκλωμα ανθρωπων,θα καταλαβει καποιος καμια παρανομη δραστηριοτητα
    ειναι τιποτα στυλ κατι κρουζιερες που πηγαινουν ζευγαρια και μαγαζια στο εξωτερικο που ανταλλασουν συντροφους?
    δεν πρεπει να πληρωσεις σε αυτο?
    τα προφυλακτικα εκει τα εχουν καταργησει?σαν τι να με κανουν?
    μπορεις να μου στειλεις πμ πως λεγεται?

Senior Member
    που χαθηκατε?

Senior Member
    Εγω εχω γνωρίσει πολυ κοσμο μέσω του μπαντου. Και μην νομίζετε οτι μπαινουν μόνο ασχημοι και μεγαλοι μεσα γίνεται πανικός απο οτι κόσμο μπορείς να φανταστεις
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Senior Member
    Μην ασχολείστε με Sites γνωριμιών,ειδικά Paysites. Fake Profiles και χάσιμο χρόνου για τους άντρες.Οι γυναίκες έχουν αντιθέτως,πολλές επιλογές. Επίσης αν θεωρείτε πως έχετε normal έως ωραία εμφάνιση,θα απογοητευτείτε.
    Τέλος του χρόνου λανσάρεται το Facebook Dating στην Αμερική. Ήδη είναι διαθέσιμο σε 19 χώρες. Λογικά αρχές 2020 θα είναι διαθέσιμο και στην Ελλάδα.
    Mε αρκετές δικλείδες ασφαλείας για να μην σας δουν οι ''Φίλοι'' σας και οι ''Φίλοι των Φίλων'' σας κτλ...
    Οπότε υπομονή.

LINK

Senior Member
    Quote Originally Posted by Stavros View Post
    Μην ασχολείστε με Sites γνωριμιών,ειδικά Paysites. Fake Profiles και χάσιμο χρόνου για τους άντρες.Οι γυναίκες έχουν αντιθέτως,πολλές επιλογές. Επίσης αν θεωρείτε πως έχετε normal έως ωραία εμφάνιση,θα απογοητευτείτε.
    Τέλος του χρόνου λανσάρεται το Facebook Dating στην Αμερική. Ήδη είναι διαθέσιμο σε 19 χώρες. Λογικά αρχές 2020 θα είναι διαθέσιμο και στην Ελλάδα.
    Mε αρκετές δικλείδες ασφαλείας για να μην σας δουν οι ''Φίλοι'' σας και οι ''Φίλοι των Φίλων'' σας κτλ...
    Οπότε υπομονή.

LINK
    και τι θα κανουμε θα περιμενουμε μεχρι τελoυς του χρονου?
    πως το καταλαβαινεις οτι ειναι fake profile?

Senior Member
    Γιατι πολλυ απλα δε κανεις μια εγγραφή στις εφαρμογές να δεις και να κρίνεις μονος σου; δύο γνωστές ειναι το τιντερ και το μπαντου.
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Page 2 of 13 FirstFirst 123412 ... LastLast