ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1071
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1071 of 1380 FirstFirst ... 715719711021106110691070107110721073108111211171 ... LastLast
Results 16,051 to 16,065 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Συμφωνώ, όμως το θέμα που θίγω είναι γιατί να μην υπήρξε ποτέ σε μένα αυτη η μεγάλη καλή παρέα που να με κάνουν μέρος της (νοείται άτομα που ξέρω) και να πάμε μαζί ένα ταξίδι, μια εκδρομή, μια έξοδο. Υπήρξαν περιπτώσεις που τους έβγαζα τον καλύτερο μου εαυτό, το ενδιαφέρον μου να τους ακολουθήσω, αλλά χωρίς ανταπόκριση.
    Οταν προσφερεις κατι πολυ προθυμα οι ανρθωποι πιστευουν οτι ειναι χαμηλης αξιας. Πρεπει να το παιζεις και λιγο δυσκολος. Ισως και αυτο να επαιξε ρολο.

Senior Member
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Καποιοι γραψαν αυτο το τραγουδι γτ τουσ ειπαν αλλοι να το γραψουν τιμη μου ειμαι ο κανενασ nobody nada μηδεν ευχαριστω και η θεραπεια για τα πρεζακια ειναι κορτιζονη στουσ υποδοχεισ ευχαριστησησ σημερα το εμαθα θα ταξιδεψει κ σε εσασ ενημερωθειτε αυτα απο εδω
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    απο οτι βλεπω σε μερικους δεν αρεσε και πολυ η ησυχια των τελευταιων μηνες και ηχησαν παλι οι σαλπιγγες οστοσο σε αντιθεση με τη πρωτη φορα τωρα ειμαι αρκετα διαβασμενος και αν δεχτω επιθεση εγω δε προκειται να ειμαι ουτε καλος ουτε συναισθηματικος αφου το πιο αστοχο πραγμα που μπορει να επιχειρησει καπιος ειναι να με κανει αγρια θαλασσα αλλα επειδη δεν εχω γινει αρκετα κατανοητος θα γινω περισσοτερο στη πορεια

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    απο οτι βλεπω σε μερικους δεν αρεσε και πολυ η ησυχια των τελευταιων μηνες και ηχησαν παλι οι σαλπιγγες οστοσο σε αντιθεση με τη πρωτη φορα τωρα ειμαι αρκετα διαβασμενος και αν δεχτω επιθεση εγω δε προκειται να ειμαι ουτε καλος ουτε συναισθηματικος αφου το πιο αστοχο πραγμα που μπορει να επιχειρησει καπιος ειναι να με κανει αγρια θαλασσα αλλα επειδη δεν εχω γινει αρκετα κατανοητος θα γινω περισσοτερο στη πορεια
    Σου εύχομαι να γίνεις άγρια θάλασσα. Τότε θα δεις πολλούς να αλλάζουν προς όφελος σου, δηλδ τουλάχιστον οι επιθέσεις θα εξαφανιστούν.
    γιάννης

Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Οταν προσφερεις κατι πολυ προθυμα οι ανρθωποι πιστευουν οτι ειναι χαμηλης αξιας. Πρεπει να το παιζεις και λιγο δυσκολος. Ισως και αυτο να επαιξε ρολο.
    Να το παιζα σκληρό καρύδι δλδ, κι αν ήταν να ρθούν θα έρχονταν με δικκή τους πρωτοβουλια χωρίς να τους παρακαλώ.
    γιάννης

Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Σκεφτομαι οτι πρεπει να χωρίσω και δε λεω να το παρω αποφαση... Ολο αυριο και αυριο.. Θα βρεθώ παντρεμένη με παιδια και δε θα ξερω απο που μου ηρθε
    Όσο αναβάλλουμε κάτι, στο τέλος, στη σκέψη μας, φαντάζει για απροσπέλαστο ψηλό βουνό.
    γιάννης

Banned
    εγω δινω περισσοτερη προσοχη στο αποτελεσμα και οχι τοσο στο αν ειναι σωστος ο τροπος που κανω κατι γι αυτο δυσκολα καπιος μπορει να με καταλαβει

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Σου εύχομαι να γίνεις άγρια θάλασσα. Τότε θα δεις πολλούς να αλλάζουν προς όφελος σου, δηλδ τουλάχιστον οι επιθέσεις θα εξαφανιστούν.
    δλδ τι ενωεις με το αγρια θάλασσα?

Banned
    ειναι καποιοι ανθρωποι που ειναι η μοιρα τους να καθοδηγουν τους αλλους δε ξερετε ποσο σκληρο ειναι αυτο καπιες φορες ειναι μαρτυριο να οδηγεις εσυ ξεροντας οτι δε γινετε ταυτοχρονα να οδηγησεις και στους δυο δρομος.

Senior Member
    βλεπω ανθρωπους να λενε πως βαρεθηκαν να εχουν να κανουν με ατομα ριχα κ επιφανιακα που τους νιαζει μονο ν;α το παιζουν ωραιοι στην καφετερια κ στο κλαμπ... κ θελουν να αρχισουν να συναναστρεφωνται με ατομα που ειναι πιο ορημα και με καποιο συναισθηματικο βαθος... αλλα οταν ερχωνται οντος κοντα με τετοια ατομα τους φτυνουν κ τους αποριπτουν καταμουτρα κ καταληγουν να πηγενουν με ατομα που ειναι παλι ριχα κ βαλμενα απλα παιζουν εξυπνοι κ συχναζουν να ανεβαζουν στορθς κ φωτος στο φβ κ στο ινστα με το πολυ κανα φιλοσοφικο στοιχακι... υποκρισια μεχρι αϊδιας...

Senior Member
    το παραπανω το παθαινω εδω κ μια ζωη... οπως κ αλλα ατομα

Senior Member
    επεισης... οταν ημουν σε πιο ασχημη καταθληστικη κατασταση κ σε πολυ πιο εσωκλειστη κατασταση δεν βρηκα ποτε κανεναν για να με καταλαβει κ να με συμπαρασταθει... κ ενιωθα να τοχω αναγκη οσο τπτ... αλλες φορες ομως στην ζωη μου που προσαθουσα να το παιξω κτ που δεν ειμαι για να φανω ωραιος κ κοινονικος πολλοι απο ατ ατομα της καθημερινωτητας μου λεγαν πως θελαν καποιον πιο κλειστο χαρακτηρα κ πως προειπα με καποιο βαθος για να τους καταλαβαινει... τι να πεις... δεν θελω να πω ουτε οτι υπαρχει τρελα στην κοινονια ουτε ποτι υπαρχει αδικια ουτε κτ σχετικο... απλα τπτ....

Senior Member
    Συνειδητοποιω οτι υπαρχει μεσα μου μια βαθυτατη μοναξια.... αυτη ειναι ενας παραγοντας μη κανονικοτητας στη ζωη μου. Περασαν 17 χρονια απο τοτε που ειχα φιλους.

Senior Member
    Μια Scania γεμάτο ντεπόζιτο κ πολά ταξίδια ...

Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk