Φάρμακα μέχρι το τέλος
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 43

Φάρμακα μέχρι το τέλος....??

Υπάρχει άτομο που να την έχει βγάλει καθαρή με 1-2 θεραπείες και μετά να συνεχίζει χωρίς χάπια? Πραγματικά μού φαίνεται τρελό σενάριο
    Last edited by Χαπάκιας Εφ'όρου; 22-06-2019 at 14:43.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Χαπάκιας Εφ'όρου View Post
    Υπάρχει άτομο που να την έχει βγάλει καθαρή με 1-2 θεραπείες και μετά να συνεχίζει χωρίς χάπια? Πραγματικά μού φαίνεται τρελό σενάριο
    υπαρχει......! εγω μονο xanax 0.25 περνω τωρα και ειμαι σε σταδιο διακοπης.......!

επερνα 8 χρονια αντικαταθλιπτικα....... και απλα τα εκοψα εδω και 2 χρονια....

Quote Originally Posted by akis1 View Post
    υπαρχει......! εγω μονο xanax 0.25 περνω τωρα και ειμαι σε σταδιο διακοπης.......!

επερνα 8 χρονια αντικαταθλιπτικα....... και απλα τα εκοψα εδω και 2 χρονια....
    Έλα ρε θηρίο..!! 2 χρόνια άνευ...??? Και μετά από 8 χρόνια.. Ααααα πολύ καλά. Νταξει το 0.25 τι ψυχή έχει..ξεμπέρδεψες

Senior Member
    Έλα ρε θηρίο..!! 2 χρόνια άνευ...??? Και μετά από 8 χρόνια.. Ααααα πολύ καλά. Νταξει το 0.25 τι ψυχή έχει..ξεμπέρδεψες
    τα παντα μπορεις να καταφερεις φιλε μου... εμενα με βοηθησε πολυ το cbd.....

Quote Originally Posted by akis1 View Post
    τα παντα μπορεις να καταφερεις φιλε μου... εμενα με βοηθησε πολυ το cbd.....
    Θα πάω να το πάρω , το ακούω συνέχεια

Εγώ!!!!και υπάρχουν σίγουρα και πολλα αλλα!!!

Senior Member
    και εγω.
    Αλλα για να τα κοψεις πρεπει να εχεις ξεπερασει τελειως το θεμα γιατι μπορει να χτυπησει καμια υποτροπη.Οποτε με προσοχη οτι κανετε

Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Εγώ!!!!και υπάρχουν σίγουρα και πολλα αλλα!!!
    Για πες καμιά λεπτομέρεια ,τι έχεις πάρει, για πόσο καιρό και πότε σού ήρθε η ιδέα να ρίξεις μαύρη πέτρα..

Quote Originally Posted by Xfactor View Post
    και εγω.
    Αλλα για να τα κοψεις πρεπει να εχεις ξεπερασει τελειως το θεμα γιατι μπορει να χτυπησει καμια υποτροπη.Οποτε με προσοχη οτι κανετε
    Θες να μού πεις παραπάνω πραγματάκια..?? Ενδιαφέρον ακούγεται , μέχρι στιγμής έχουμε 2 που τα έχουν καταφέρει και ο AKIS 1 που ξεμπλέκει κι αυτός (πλέον μόνο με ζαναξάκι.)

Για πες καμιά λεπτομέρεια ,τι έχεις πάρει, για πόσο καιρό και πότε σού ήρθε η ιδέα να ρίξεις μαύρη πέτρα..
    1.5 χρόνο επερνα τα enlift.μετά από τις οδηγίες του γιατρού φυσικά τα σταματατησα.δεν ήθελα να περνώ φάρμακα.προσπάθησα και εγώ όσο μπορούσα με βοηθησαν και διάφορες συγκυριες στη ζωή και όλα καλά. Όλοι μπορουν να τα καταφέρουν και χωρίς φαρμακα κάποια στιγμή.

Senior Member
    Θες να μού πεις παραπάνω πραγματάκια..?? Ενδιαφέρον ακούγεται , μέχρι στιγμής έχουμε 2 που τα έχουν καταφέρει και ο AKIS 1 που ξεμπλέκει κι αυτός (πλέον μόνο με ζαναξάκι.)
    πολλοι τα εχουν καταφερει, αλλα παιζουν πολλα ρολο, ποσο ευαισθητος ειναι ο εγκεφαλος, ποσο σταδιακα τα κοβεις, αν εχεις ξεπρασει τελειως το προβλημα σου και αλλα.
    Παντως, εαν προσπαθησει να το κοψεις προσεχε τις υποτροπες.
    Οτι κανεις εννοειται παντα μαζι με τον γιατρο η αποφαση.

1.5 χρόνο επερνα τα enlift.μετά από τις οδηγίες του γιατρού φυσικά τα σταματατησα.δεν ήθελα να περνώ φάρμακα.προσπάθησα και εγώ όσο μπορούσα με βοηθησαν και διάφορες συγκυριες στη ζωή και όλα καλά. Όλοι μπορουν να τα καταφέρουν και χωρίς φαρμακα κάποια στιγμή.
    Αν επιτρέπεται πόσο καιρό είσαι χωρίς φάρμακα??

Quote Originally Posted by Xfactor View Post
    πολλοι τα εχουν καταφερει, αλλα παιζουν πολλα ρολο, ποσο ευαισθητος ειναι ο εγκεφαλος, ποσο σταδιακα τα κοβεις, αν εχεις ξεπρασει τελειως το προβλημα σου και αλλα.
    Παντως, εαν προσπαθησει να το κοψεις προσεχε τις υποτροπες.
    Οτι κανεις εννοειται παντα μαζι με τον γιατρο η αποφαση.
    Εγώ έχω αντιληφθεί το πρόβλημά μου σε ένα 80%, κάτι αρχίζει να γίνεται και με το seroquel, ευελπιστώ μέσα στην επόμενη 3ετία να έχω ξεμπλέξει

Αν επιτρέπεται πόσο καιρό είσαι χωρίς φάρμακα??
    Ενα χρόνο περιπου

Ενα χρόνο περιπου
    Xμμμ... είναι πολύ νωρίς θεωρώ για να βγει συμπέρασμα, εγώ έχω μείνει και 2 χρόνια σερί να φανταστείς..τέλος πάντων το βλέπουμε!

Page 1 of 3 123 LastLast