Results 61 to 75 of 440
Thread: Με κοροιδεψε κανονικοτατα
-
27-06-2019, 16:48 #61Miliva21Guest
Εγώ δεν μπορείς να φανταστείς τι μου έχουν πει σε ραντεβού που βγαίνω.....τι χοντραδες και τι μαλακιες έχω ακούσει.......
Δεν έχω κάνει και καμία γνωριμία της προκοπής......
Και δεν είναι μόνο ότι δεν θέλαμε τα ίδια γιατί έγω θα ήθελα σχέση ενώ εκείνοι σεξ άντε καμία ελεύθερη σχέση....Είναι ότι δεν έχουν τρόπο.......
Αλήθεια λέω... πάνω από δύο φορές δεν έχω βγει με κανένα τους....Ναι.....άμα θέλουν κάποια να το κανελωνει καλά το ρυζογαλο και αυτο μόνο ψάχνουν η επενδύουν σε αυτό περισσότερο μπορεί εμένα να με βλέπουν πιο κλειστή και σου λέει αυτη είναι δύσκολη περίπτωση πρέπει να ασχοληθώ παραπάνω μαζί της
....
- 27-06-2019, 16:50 #62
Μήπως θα επρεπε να κάνεις τη θέση σου ξεκάθαρη για τα θελω σου; εγώ οσες φορες εχω βγει ήταν ολα νορμαλ. Τους απερριπτα εγω επειδή δε μου έβγαινε κατι ερωτικο. Με τους τύπους που λες ότι έβγαινες πως τους γνωρισες;
Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..
27-06-2019, 17:01 #63Miliva21GuestΘα μπορουσα να σου πω και αλλα περιστατικα......με ολους τους ακαταλληλους εχω βγει .......το παραδεχομαι ....ομως δεν μου αρεσε πολυ κανενας τους....και οι δυο τρεις που μου αρεσαν παραπανω σου ειπα πως ηταν η κατασταση ......
Τον έναν τον είχα γνωρίσει στο γυμναστήριο.........άλλους δύο από κοινή παρέα πιο παλιά......Έχω βγει δύο τρεις φορές από το φβ........Από τον δρόμο που με έχουν φλερτάρει.....Η εγώ είχα πιάσει κουβέντα......
Αυτά.....
Ίσως πρέπει να τους λέω τι θέλω και ας πάει στα κομμάτια.......δλδ εσύ από που τους γνωρίζεις και τι τους λες ;
27-06-2019, 17:06 #64
Εχω γνωρίσει και στον δρομο και μεσω ιντερνερ αλλα επειδή δεν είμαι άνθρωπος που του αρέσει να χανει τον χρονο του παντα ρωτάω σε τι φάση είναι και τι ψάχνουν. Ο τύπος που ια σου πει σχεση αλλα θέλει απλα να σε ριξει στο κρεβάτι φαίνεται. Εχω βγει πολλα ραντεβού μονο ο ενας μου βγήκε σκάρτος. Θεωρώ οτι πρεπει να έχεις λίγη πειρα για να τους ξεχωριζεις. Για μενα κανε τη θέση σου ξεκάθαρη. Θα αποφεύγεις πολλες κακοτοπιες. Εγω να σου πω την αλήθεια ειμαι και περίεργος πολύ σαν ανθρωπος καο προσέχω τη λεπτομέρεια. Δε θα έβγαιναν ποτε με καποιον πχ που ανεβάζει στο ίντερνετ το γυμνασμενο του σώμα. Δε θα εβγαινα ποτε με καποιον που εχει 4 000 φίλους στο φβ γιατί θα παραειναι κοινωνικός για μενα.
27-06-2019, 17:08 #65
Βρε παιδάκι μου δε μπορεί να τυχαίνει σε σένα. Μήπως ντύνεσαι προκλητικά και τραβάς αυτούς? Μήπως είναι μικροί ? Βρες κάνενα να σε περνάει 5+ χρονια, όχι πάνω από 10 όμως.
Μήπως σε ενθουσιάζουν αυτοί που δείχνοντε ? Που το παίζουν κάποιοι? Καποιο φίλτρο σου νομίζω ότι δε πάει καλά , ή εν τέλη μπορεί να έτυχε , τι να πω.
Κάτι δε μου πάει καλά πάντως στην ιστορία σου. Εγώ με όλες τις κοπέλες μου μετά από κάνα μήνα τουλάχιστον και πολλά ραντεβού προχωρούσαμε. Τι 2 ραντεβού. Κάνε 10 πρώτα και 1-2 μήνες και μετά σεξ. Οποιοσδήποτε άλλος , να θυμάσαι ....ΜΑΚΡΙΑΑΑΑ
Με μια ήμουν 5-6 μήνες πριν πάμε παρακάτω, όχι ότι δεν ήθελε, δε το πρότεινα καν , οπότε τύχει οπότε είναι έτοιμη, και ήταν η καλύτερη σχέση τελικά, fast food οποία θέλει να πάει Goodies.
27-06-2019, 17:11 #66
Ναι θα συμφωνήσω και εγώ. Ή κατι λαθος περνάς ή διαλέγεις τελειως λαθος άτομα οποτε ουσιαστικά παλι στο χερι σου ειναι. Εγω απο εφαρμογες εχω γνωρίσει πολυ αξιολογα παιδια. Καμία σχέση με τα λιγουρια που αναφέρεις
27-06-2019, 17:19 #67
Και εγω τα ιδια τραβαω μετα τον πρωτο μου...μετα το πρωτο ραντεβου θελαν να παω σπιτι τους ..καποιοι και στο πρωτο ..και αλλοι ηταν ακομα πιο σωστοι που ενω θα βγαιναμε για καφε με πηγαιναν οπου ηθελαν ...
.. δεν μου εχουν αφησει ουτε ενα συναισθημα μεσα μου ουτε ερωτα ουτε αγαπη ..που για αυτα ζουσα να φανταστεις ...
27-06-2019, 17:20 #68Miliva21GuestΌχι δεν ντύνομαι προκλητικά........Και αυτό μου το έχουν πει και αλλοι....ντύνομαι νορμάλ προς το λιιιιιιιγο συντηρητικό ....οπότε δεν τα πετάω όλα εξω.....
Όχι δεν μου αρέσουν αυτοί που δείχνονται.....Ούτε οι γυμνασμένοι από το γυμναστήριο που δεν έχουν άποψη και το μόνο που κοιτάνε είναι το σώμα ......
Με απωθούν αυτοί οι τύποι....Έχεις δίκιο δεν έχω γνωρίσει πολλούς στα μέτρα μου...εννοώ στα γούστα μου....μάλλον βγαίνω με ακυρους......
Ναι 2 με 3 μήνες είναι ένα αρκετά ικανοποιητικό διάστημα για να νιώσεις άνετα με τον αλλο....Είναι λίγο μεγάλο βέβαια γιατί μπορεί να θες να προχωρήσεις και πιο νωρίς αλλά τι να το κάνεις.....εδώ σου είπα δεν έχω βγει πάνω από 2 φορές με αυτούς......με τους περισσότερους μια φορά και στη καλύτερη τρεις φορές με σχεδόν καθόλου ή με μέτρια επικοινωνία ενδιάμεσα.......
27-06-2019, 17:27 #69Miliva21GuestΚοίταξε αυτό το διάστημα έχω βγει με πολλους....οι περισσότεροι μαλακές.....Και δεν μου άρεσαν όλοι....αυτοί που μου άρεσαν καπως ήταν ο ένας που είχαμε βγει μια φορά και ήθελε να με μεθύσει και μετά εξαφανίστηκε.....Και με πήρε τα ξημερώματα......Αυτός έκανε σχέση εμαθα για λιγους μήνες με αλλη και μετά από κάνα χρόνο όταν χώρισε μου ξαναστειλε να βγούμε ήταν τελείως φλου φάση.......
Ο άλλος που μου άρεσε γνωριστηκαμε εξω άλλα με έπιασε καυτευθειαν στα: να είσαι ανοικτη στις σεξουαλικές εμπειρίες ....Η ζωή είναι για να πειραματιζόμαστε.....του είπα σχέση θέλω....Δεν μιλήσαμε ξανά...
Ο τρίτος ήταν ένας 30αρης που γνώρισα από το φβ.....μου άρεσε....φαινόταν καλό παιδί και του γούστου μου και ανθρώπος που ίσως να ταιριαζα μαζί του...βγήκαμε μια φορά ....μάντεψε; δεν μου ξαναστειλε....βέβαια δεν το κηνυγησε και εγώ....γτ ήμουν σε φάση αν θέλει ας στείλει
Και ο τέταρτος που μου άρεσε ήταν ο τελευταίος που έγραψα το ποστ......μου άρεσε και περισσότερο
Έχω βγει κι με μικρότερους.......Ένα χρόνο μικρότερος η 3 χρόνια.......οι μικρότεροι ίσως να ήταν και πιο "καλοί" από τους μεγαλύτερους 27αρηδες 34αρηδες και 30αρηδες που έχω βγει
27-06-2019, 17:29 #70Miliva21Guest
27-06-2019, 17:36 #71
Παρηγορησου ο πρωτελευταιος που γνώρισα πριν κάνω σχέση στο πρώτο μας ραντεβού μου ελεγε ξανα και ξανα ποσο ευκολο είναι να γνωρίσει κάποια λόγο δουλειας αλλα και το ποσες εχει παρει εως τωρα. Ηταν μεγα σουργελο. Του ειπα μετς το ραντεβου τι ακριβώς με πειραξε και το ποσό ασχημο ακουγονυουσαν ολα και με κυνηγούσε ενω ειχα μπει σε αλλη σχέση
27-06-2019, 17:40 #72
Εγω μονο μια φορα το εζησα και ηταν τοσο εντονο ...και το εχασα αδικα ..ερωτευτηκα μια μια φορα ακομη και με ειχε σαν σεξουλικο αντικειμενο μεχρι που τα καταφερε να μην νιωθω κατι ουτε γ αυτον ...εχω βγει παααρα πολλα ραντεβου και ολα σαν τα δικα σου ..δεν θελαν τιποτε αλλο !!!δεν ξερω γιατι γιναν τοσο κενα τα πραγματα..ειναι και θεμα τυχης νομιζω παντως ...
27-06-2019, 17:59 #73
Επειδη εχουν γινει 70 ποστ και βαριεμαι να ψαχνω (τα εχω διαβασει) πες μας παλι ηλικια αν μπορεις, επισης πες μας κιλα, εμφανιση (πως θεωρεις τον εαυτο σου) και εισαι επαρχια ή μεγαλη πολη? γιατι παιζουν ρολο και αυτα. Τι κοιτας/ψαχνεις σε εναν αντρα?
Αντε θα σου πω και κατι ακραιο που εχω κανει, για να μη νομιζεις οτι ολοι λιγουρια ημαστε. (μιας και ημαστε σε psy forum ταιριαζει)
Η τελευταια μου σχεση 22 αυτη 31 εγω, ηταν οχι απλα παρθενα ... αλλα δεν την ειχε αγγιξει ουτε στο χερι αρρεν. Απο σχολείο θυλεων (δεν ηξερα καν οτι υπαρχουν ακομα). Δεν εκανα σεξ μαζί της ουτε μια φορά μέχρι που χωρίσαμε (με χώρισε), τα είχαμε τελικα 1+ χρόνο. Οπότε κι εσεις αν δε σας κατσουμε ... μας χωριζετε .. δεν ειναι μονο δικο μας "προνομιο" :P
(και ναι ηταν παρα πολυ ωραια, κουκλιτσα, μικροεδειχνε πολύ, ηθελε να κανουμε σεξ, μου το ζητουσε μετα απο 5-6 μηνες, ... κολησα στο ποσο καλη κοπελα ηταν αγνη και αισθανομουν παιδεραστης και βρωμιαρης μπροστα της, μπροστα στην αγνότητα της, ισως βγηκε πατρικο φιλτρο, τι να πω, τη λατρευα, καλυτερα ετσι όμως, να βρει καποιον άξιό της)
Δε μπορω να καταλαβω επικεντρώνεστε τοσο στα νυχια μαλια κτλ ... και τοσο απλα με την απλότητά της, το οτι ζητουσε απλα να της φέρω παγωτο (αντι για να κλαμπ και ξεφρενα παρτυ), το οτι ηθελε απλα βολτα στη θαλασσα χερακι, αντι για χλιδατα εστιατορια, κανει εναν αντρα να γινει κομματια και να σου κανει ολα τα χατιρια ... γιατι σε σκλαβώνει η μη αχαριστία κτλ.
Μήπως περιποιησε υπερβολικά? να ξερεις και αυτο τραβαει παλι λαθος αντρες... οπως ενας αντρας που λαδωνεται στην παραλια μετα απο γυμναστηριο χαχαα ... βγαζουν και οι 2 ναρκισσισμό. Κατι δε μαρεσει με τα φιλτρα σου.. καπου μπαζει, οπως λενε και οι απο πανω, κανε λιγο περιγραφες των φιλτρων σου.
27-06-2019, 18:08 #74
ΚΙ εγω θεωρω οτι κατι κάνει λάθος. Δε γίνεται ολοι να θέλουν μόνο σεξ
27-06-2019, 18:34 #75
Xanax και Ναρκωτεστ!
20-07-2025, 20:57 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή