Με κοροιδεψε κανονικοτατα - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 30 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast
Results 91 to 105 of 440
    Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Ποσο εισαι εσυ;
    Είκοσι τέσσερα και μένω σε μεγάλη πόλη...... Και δεν κυκλοφορώ με 12ποντα .....Είμαι μια εμφανισημη απλη κοπέλα γλυκιά πρόσχαρη ίσως λίγο συνεσταλμένη....Αλλά αυθόρμητη όταν είμαι με παρέα αυτά

Senior Member
    χαχα ναι βρε ... αυτο με επιασε μονο με μια και πολυ μετα την μακροχρονια σχεση μου, αφου ημουν πλεον "βρωμικος".

6 χρονια και μαλιστα εξ αποστασεως πφφ δυσκολο ... αλλα κρατουσε.. τελικα ομως... :(
    εμπλεξε μαλλον με χαζους ψυχο .. χωρισαμε για λιγο και μετα απο 2 μηνες ηταν με αλλον ... και καταταλλα πεθαινε για μενα κτλ. ποιος φιλος ή ψυχο την επεισε να βρει αλλον ... εγω λεω διαλλημα ειναι θα τα ξαναβρουμε, κι ετσι απλα τιναζουν στον αερα 6 χρονια... ντροπη!

Αλί σε εμάς που μείναμε πληγωμενοι στην ακρη.. υποθετω πολλοι εδω μέσα ειναι σε ιδια φαση. Μετα έρχεται και η κατρακύλα, ισως γιαυτο δε μπορουσα να παω με την αλλη 1 χρονο .. εγω ημουν μισος και στο τελος, και αυτη στην αρχη και ολοκληρη.

Miliva21 ενα εχω να πω... υπαρχει εκει εξω κοσμος μπολικος... να εισαι πολυ προσεκτική και μια χαρα θα βρει εναν νορμαλ ανθρωπο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Είκοσι τέσσερα και μένω σε μεγάλη πόλη...... Και δεν κυκλοφορώ με 12ποντα .....Είμαι μια εμφανισημη απλη κοπέλα γλυκιά πρόσχαρη ίσως λίγο συνεσταλμένη....Αλλά αυθόρμητη όταν είμαι με παρέα αυτά
    Εχω αρχίσει και νιώθω πολύ γρια με ολες σας [emoji23][emoji23][emoji23]
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Miliva21
    Guest
    Εχω αρχίσει και νιώθω πολύ γρια με ολες σας [emoji23][emoji23][emoji23]
    Γιατί πόσο είσαι;

Senior Member
    Γιατί πόσο είσαι;
    Μπαίνω στα 30... Γεροντοκορη κανονικά [emoji23][emoji23]

Senior Member
    κοιτα 24 και 1.72 και ωραια.. εμπνεεις λιγο τους ... "τολμηρους" , λιγο αμα δε προσεξεις θα εμπνεεις φοβο του τυπου "ωχ αυτη θα ψαχνει γιατρο" κτλ. (καταλαβες τι εννοω) οποτε ενας απλος αντρας που θελει σχεση .. μπορει να κολωσει. Ενω ενας που θελει να περασει καλα και εχει ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ αυτοπεποιθηση (ρουχαλακια κολονιες κτλ. καταλαβες).

Εγω θα προτεινα οσο μπορεις πιο απλο ντυσιμο για να ισοροπιση η ηδη εντυπωσιακη εμφάνιση σου. Χωρις πολυ μακιγιαζ κτλ ... να τραβηξεις προσγειωμενους. Είχα φιλες με τετοιες καλες αναλογιες κουκλες σε πορτες σε μπαρ κτλ.. τραβουσαν τους ποζεριδες κτλ. ενω ενα καλο παιδι ελεγε... μπα αστο .. αυτη θα θελει τρελα πραματα, ενω δεν ηταν αληθεια.. ηταν απλες κοπελες, καλες.

Τι λετε οι άλλοι? διαφωνείτε?

Senior Member
    @φαντασια Εγω 35, δεν αφηνεις την Αθηνα να ερθεις επαρχια ;) το εκανα το Γεναρη... ηρεμησα. Θαλασσα οι καλυτερες σε 45 λεπτα.. και χωρις να ειναι ο ενας πανω στον αλλο :) .. αγχος 0 .. μια γριουλα(Γεροντοκορη ) ψωχνω κι εγω χαχα :)

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Georgewww View Post
    κοιτα 24 και 1.72 και ωραια.. εμπνεεις λιγο τους ... "τολμηρους" , λιγο αμα δε προσεξεις θα εμπνεεις φοβο του τυπου "ωχ αυτη θα ψαχνει γιατρο" κτλ. (καταλαβες τι εννοω) οποτε ενας απλος αντρας που θελει σχεση .. μπορει να κολωσει. Ενω ενας που θελει να περασει καλα και εχει ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ αυτοπεποιθηση (ρουχαλακια κολονιες κτλ. καταλαβες).

Εγω θα προτεινα οσο μπορεις πιο απλο ντυσιμο για να ισοροπιση η ηδη εντυπωσιακη εμφάνιση σου. Χωρις πολυ μακιγιαζ κτλ ... να τραβηξεις προσγειωμενους. Είχα φιλες με τετοιες καλες αναλογιες κουκλες σε πορτες σε μπαρ κτλ.. τραβουσαν τους ποζεριδες κτλ. ενω ενα καλο παιδι ελεγε... μπα αστο .. αυτη θα θελει τρελα πραματα, ενω δεν ηταν αληθεια.. ηταν απλες κοπελες, καλες.

Τι λετε οι άλλοι? διαφωνείτε?
    Όταν λες ότι θα φοβούνται μήπως θέλω γιατρό τι εννοείς δεν το πιασα σόρρυ....

Μα ντύνομαι πολύ απλά .......μου λένε φίλοι μου ....να ντύνομαι πιο εντυπωσιακά γτ με παίρνει.....Και άλλες ντύνονται και δείχνονται και εσύ που έχεις δεν δείχνεις....με εκφράζει το απλό ντύσιμο.....Και στο μακιγιάζ δεν μου πάει το έντονο......
    Θεωρώ ότι είμαι αρκετά απλή...

Senior Member
    Εγω θεωρώ οτι διαλέγει λαθος ατομα. Εγώ πριν βγω με τον αλλον μιλαω αρκετα πρώτα. Κοιταω τι θελει του εξηγω τι θέλω και ειμαι καλυμμένη.αν κανει το ιδιο πιστεύω θα ειναι πολυ καλύτερα. Επίσης να δωσει λίγο χρόνο να μιλήσουν είτε απο τηλέφωνο ειτε απο κανα φβ... Καταλαβαίνεις καποια πράγματα μεσα απο τη κουβέντα

Miliva21
    Guest
    Μπαίνω στα 30... Γεροντοκορη κανονικά [emoji23][emoji23]
    Άσε ρε μια χαρα είσαι......
    Δλδ λες μόλις γνωρίζω κάποιον να τον ρωτάω τι θέλει αυτό το διάστημα και τι θέλω και εγώ....Και να τους λέω με το καλημέρα ότι θα ήθελε σχέση;; δεν τους τρομάζει λίγο; δεν ακούγεται κάπως;;

Αυτός από το ραντεβού που έγραψα το ποστ με ρώτησε τι θέλω από τη ζωή μου αυτό το καιρό και κομπλαρα να του πω ότι θέλω σχέση και του απάντησα φλου...Ενώ εκείνος είπε ότι θέλει σχέση......πιστεύεις ότι μπορεί να την έκανε γι αυτό;;;

Senior Member
    Ε δε θα είναι από τις πρώτες κουβέντες που θα κάνεις. Θα πεις με τι ασχολεισαι με τι ασχολειται αυτος θα μάθεις γενικα πράγματα για εκεινον και μετα ια τον ρωτήσεις. Δεν είναι κακο να ξεκαθαρίζεις τι θες. Κακο ειναι να τρως τσαμπα τον χρονο σου και εσύ και εκεινος.
    Άσε ρε μια χαρα είσαι......
    Δλδ λες μόλις γνωρίζω κάποιον να τον ρωτάω τι θέλει αυτό το διάστημα και τι θέλω και εγώ....Και να τους λέω με το καλημέρα ότι θα ήθελε σχέση;; δεν τους τρομάζει λίγο; δεν ακούγεται κάπως;;

Αυτός από το ραντεβού που έγραψα το ποστ με ρώτησε τι θέλω από τη ζωή μου αυτό το καιρό και κομπλαρα να του πω ότι θέλω σχέση και του απάντησα φλου...Ενώ εκείνος είπε ότι θέλει σχέση......πιστεύεις ότι μπορεί να την έκανε γι αυτό;;;

Senior Member
    Οχι θεωρω οτι σου ειπε αυτό που ηθελες να ακούσεις. Αν τον ενδιεφερες θα καθόταν να σε γνωρίσει καλύτερα. Ετσι κ αλλιως πολλες φορες σ3 μια γνωριμία αλλαζουμε γνώμη για τα θελω μας

Senior Member
    Όταν λες ότι θα φοβούνται μήπως θέλω γιατρό τι εννοείς δεν το πιασα σόρρυ....

Μα ντύνομαι πολύ απλά .......μου λένε φίλοι μου ....να ντύνομαι πιο εντυπωσιακά γτ με παίρνει.....Και άλλες ντύνονται και δείχνονται και εσύ που έχεις δεν δείχνεις....με εκφράζει το απλό ντύσιμο.....Και στο μακιγιάζ δεν μου πάει το έντονο......
    Θεωρώ ότι είμαι αρκετά απλή...
    Μην τυχον και τους ακουσεις, θα τραβας ολα τα σουργελα. Καλα κανεις. Μαλλον η @φαντασια εχει δικιο. Λοιπον νομιζω μια ειναι η λυση... δωσε πολυυυυυ χρονο στο αρχικο μπλα μπλα... δηλαδη μη κανεις τιποτα για μηνες με οποιον βγεις... γνωριστείτε πολυ καλα πρωτα ... το τροπο που μιλαει .. αν ειναι επιθετικος ... γειωσετον.

Ε ασε το φβ ... καλυτερα να εισαι εξω συχνα και με παιδια καθημερινα να κανεις κατι...
    τωρα που το σχεφτομαι.. το φβ σου ειναι νορμαλ? φωτο Likes κτλ .. ή εχεις τιποτα ψωνιστηκα πραματα και 2000 φιλους και 200 likes για καθε φωτο.. εγω θα ελεγα σβηστο .. αλλα θα με που ακραιο :) δεν υπαρχει περιπτωση προσωπικα να ασχολουμουν με κοπελα που εχει φβ με τετοια χαζα .. (εγω δεν εχω, αλλα να εχει η αλλη δε πειραζει)

"λέω με το καλημέρα ότι θα ήθελε σχέση;; δεν τους τρομάζει λίγο;" οχι δε τρομαζει αυτους που ΘΕΛΟΥΝ σχεση... τρομαζει αυτους που ΔΕΝ θελουν σχεση.. αυτος ειναι και ο στοχος :)

"Όταν λες ότι θα φοβούνται μήπως θέλω γιατρό τι εννοείς δεν το πιασα σόρρυ...." κολανε γιατι ισως εισαι εντυπωσιακη για εναν προσγειωμενο ανθρωπο. (θελεις γιατρο , δηλαδη εχεις πολλες απαιτησεις γιατι εισαι ωραια γκομενα... δηλαδη εναν γιατρο γαμπρο, οχι δασκαλακο)

Miliva21
    Guest
    Η ρεμεντυ όμως δεν μίλησε.....

Senior Member
    Γιατί να κομπλάρεις;
    Σύμφωνα με αυτά που ζητάς, στη θέση σου θα του απαντούσα "Θέλω κάποιον που να μου αρέσει τόσο πολύ, που να θέλω να μείνω μαζί του"

Page 7 of 30 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast