Results 181 to 195 of 440
Thread: Με κοροιδεψε κανονικοτατα
-
28-06-2019, 01:25 #181
Βρε μιλιβακι...απτο 16 βλέπω είσαι στο φόρουμ και το θέμα σου είναι πάντα ίδιο ή παρόμοιο. Αν ήταν να έχει λυθεί από μόνο του ή από τις συμβουλές που παίρνεις από δω μέσα δεν θα είχε συμβεί μέχρι τώρα νομίζεις; Η ψυχοθεραπεία είναι χάσιμο χρόνου λες, αλλά τα τρία χρόνια που έχασες ήδη (όσα είσαι εδώ τουλάχιστον δεν ξέρω πιο πριν τι συνέβαινε) δεν είναι αρκετός χρόνος για σένα;
Δεν είμαστε ειδικοί εδω μιλιβα, κι ακόμα και να ήμασταν κανείς δεν θα μπορούσε να σου δώσει την μαγική λύση μέσω νετ. Υποθέσεις κάνουμε χωρίς να σε ξέρουμε, γνώμες... δεν φαίνεται να βοηθάνε πάντως γιατί ακόμα στα ίδια είσαι. Και η ζωή εντωμεταξύ περνάει!!!! Κι εσύ χάνεις στιγμές από τα καλύτερα χρόνια της ζωής σου που θα μπορούσες να είσαι χαρούμενη και ελευθερη και δεν είσαι.
Θα μπορούσα να σου πω από όσα περιέγραψες τι θεωρώ εγώ πως έκανες λάθος και απώθησε τον άλλον αλλά δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσει αυτό αλήθεια.
Ψυχρά λογικά αν το δεις, αποκλείεται να συναντάς συνεχώς άντρες μαλάκες ή άντρες που θέλουν μόνο σεξ. Υπάρχουν και τέτοιοι αλλά αποκλείεται να τους συναντάς συνεχώς και αν όντως συμβαίνει να ένας ακόμα καλός λόγος να αναζήτήσεις γιατι προσελκύεις ένα συγκεκριμένο είδος άντρα και μόνο.
Θεωρώ πως οι αιτίες είναι βαθύτερες και θα πρέπει να ψάξεις με τον εαυτό σου (με την βοήθεια ειδικού εφόσον μόνη σου δεν αποδίδει η προσπάθεια) για τις απαντήσεις. Προσωπικά δεν πιστεύω στην τύχη. Και ειδικά όταν κάτι επαναλαμβάνεται σημαίνει πως θέλει ψάξιμο. Το γεγονός πως η ψυχοθεραπεία όπως λες σε κάνει χειρότερα μπορεί να είναι δείγμα ότι υπάρχουν πράγματα που πρέπει να διορθώσεις ή πληγές που πρέπει να επουλωθούν πριν προχωρήσεις. ¨Οσο τις αγνοείς δεν θα φύγουν από μόνες τους.
- 28-06-2019, 01:29 #182
Όποιος πηγαίνει σε ψυχολόγο δεν σημαίνει απαραίτητα πως είναι άρρωστος. Εντελώς λανθασμένη αντίληψη αυτή. Μπορεί απλά να χρειάζεται να βάλει τις σκέψεις του σε σειρά ή να βελτιώσει τον εαυτό του γνωρίζοντας τον καλύτερα και πληρέστερα. Επίσης δεν είδα κανέναν να της λέει ότι πρέπει να κάνει συντομότερα σεξ κι έτσι θα λυθούν τα προβλήματα της και θα είναι χαρούμενη.
28-06-2019, 01:31 #183Miliva21GuestΜε σκοτώνεις λίγο με αυτο που μου λες ......
Τι να πω....Δεν έτυχε.....Δεν έχω πρόσβαση σε άντρες πιο νορμάλ...τι να πω...
Δεν μπορώ να το φορτώνω πάνω μου....Και να νιώθω εγώ μειονεκτικά...ήδη νιώθω μόνη και απογοητεύτηκα με αυτό το τελευταίο....τι κάνω τόσο λάθος πια....;;;;
Ωραία πες μου.....Μπορεί να στεναχωρήθω Αλλά θα το σκεφτώ....τι μπορεί να έκανα με αυτόν λάθος;; δεδομένο ότι έχεις διαβάσει την ιστορία και ξέρεις τι γίνεται
28-06-2019, 01:32 #184
28-06-2019, 01:35 #185Miliva21GuestΔεν έχω ψυχολογικά θέματα....οι ψυχολόγοι είναι και για να σε βοηθήσουν σε πράγματα της καθημερινότητας.....αν έχεις ψυχολογικά ψυχίατρο θες κατευθείαν....
Όμως πραγματικά δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω......θεωρώ ότι δεν μου έτυχε........λίγο να ασχοληθεί κάποιος μαζί μου...θεωρώ ότι επεσα σε ακατάλληλες περιπτώσεις ...τεσπα ίσως πρέπει να λέω τι θέλω εξάλλου και που δεν το έλεγα μήπως κέρδιζα τίποτα.......όποιος είναι να φύγει ας φύγει μια ώρα αρχύτερα
28-06-2019, 01:41 #186Miliva21GuestΌ,τι θα ήθελα κάποια σχέση μπορώ να τους το πω ...... ότι δεν έχω τόσες έμπειριες δεν μπορώ να τους Το πω στα 2 ραντεβού που βγαίνουμε......
Του είχα πει του ένα ότι είχα σχέση πριν χρόνια και μόνο που δεν γελασε......Η ο άλλος ο τελευταίος μου είπε...."Γενικά από όσο σε κόβω είσαι ήρεμη κοπέλα και χαριτωμένη.....αν είσαι και ζωηρή( σεξουαλικά εννοούσε σε έμπειριες μαλλον) είναι το τέλειο ......
Του είπα ότι είμαι πιο επιλεκτική στις σχέσεις μου και ότι έκανα μια σχέση προς το πάρον.....Μετά από κάμποση ώρα μου πέταξε το ανέκδοτο για τη σχέση και μετά από το ραντεβού δεν έκανε μόνος του κίνηση να με βρει...
Άρα τι μου λες ότι θα τους αρέσει....σιγά να μην τους αρέσει
28-06-2019, 01:41 #187
1ον συμφωνώ με αυτό που λες.
2ον επειδή το αναφέρει και η Ελισάβετ,
Ψυχολόγος , πας για να σε βοηθήσουν, πληρώνεις για υπηρεσίες, και ξαναλέω δε θεωρώ ότι έχεις ανάγκη, είναι νορμάλ αυτά που λες και άρρωστα αυτά που ζητάνε , αλλά επειδή οι "άλλοι" είναι πιο πολλοί και είμαστε σε μια άρρωστη κοινωνία, μοιάζει σαν να συμβαίνει το αντίθετο. Ψυχο θέλουν αυτοί που σου ζητάνε σεξ στο 2ο ραντεβού αλλιώς γριά σας.
Τώρα το "δεν έχω ψυχολογικά αλλά θα πάω σε ψυχολόγο " συγνώμη είναι λίγο αντίφαση. :)
28-06-2019, 01:43 #188Miliva21GuestΑυτό που θέλω να δείχνω είναι μια κοπέλα χαλαρή που δεν διαφέρει από τις άλλες που κάνουν σχέσεις και σεξ και έχουν εμπειρίες .....Δεν θέλω να με θεωρούν βαρετή ούτε σεμνοτυφη.......
Αυτό που πιστεύω ότι θέλει ένας άντρας είναι η γυναίκα να είναι και λίγο "*******" με τη καλή την έννοια αλλιώς νομίζουν ότι είσαι ξενέρωτη
28-06-2019, 01:45 #189
28-06-2019, 01:46 #190
Θα αρέσει στους νορμάλ, αυτοί ήταν σουργελα. Λες να σε βλέπει κάποιος σοβαρά και να ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ επειδή δεν ειχες άλλους ; Χαχα δε παίζει. Απλά ο φίλος σου θα σκεφτηκε ωχ αν δεν έχει εμπειρίες δε θα μας κάτσει εύκολα για να τελειώνουν, θα θέλει αγάπες σχέσεις θα κολησει .. άστο , εγώ θέλω να κάνω τη δουλειά μου και να φύγω.
Ουστ, αυτό να πεις. Μη κατηγορείς τον εαυτό σου για αυτούς που δε τους εδινε σημασία και αγάπη η μάνα τους και τώρα ψάχνουν επιβεβαίωση στην ανασφάλεια τους μέσω πολλών γυναικών.
28-06-2019, 01:49 #191
Ποιος είπε να το φορτωθείς και νανιώσεις μειονεκτικά; Για να διορθωθεί πάντως κάτι, ο, τι κι αν είναι αυτό, προυποθέτει το να αναλάβουμε την ευθύνη για αυτό. Και δεν το εννοώ καθόλου ενοχικά αυτό που λεω. Αλλά αν θεωρώ πχ πως μου τυχαίνουν συνεχώς μαλάκες επειδή απλά ...τυχαίνει, ε θα συνεχίσει να τυχαίνει μιλίβα, δεν θα αλλάξει από μόνο του όσο εγώ συνεχίζω και κάνω τα ίδια. Θα πρέπει να αναλάβω την ευθύνη ότι αυτό που μου συμβαίνει με κάποιο τρόπο το προκαλώ ή το προσκαλώ για να μπορέσω να το αλλάξω.
Τι να σου πω; Εσύ νομίζεις τώρα πως έχω βρει το μεγάλο μυστικό που θα διορθώσει τα πάντα, αλλά όπως σου προέιπα όλοι μας εδώ μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε. Μπορεί να ισχύουν χίλια δύο σενάρια.
Το πρώτο που βλέπω πχ είναι πως δεν ήσουν ειλικρινής. Θεωρείς οτι επειδή εσύ έκανες κίνηση να βρεθείτε, έκανες το καθήκον σου και μετά απλά περίμενες τον άλλον. Ο άλλος πχ μπορεί να νόμιζε ότι εσύ βαριέσαι αφόρητα, είσαι μόνη σου και δεν έχεις τι να κάνεις κι έτσι του πρότεινες να βγείτε. Και να σκέφτηκε : α καλά...σιγά μη ξαναβγω, αυτή θέλει απλά παρέα. Θα μπορούσες πχ να του πεις ότι ξέρεις σε γουστάρω πολύ και μου αρέσει που σε γνωρίζω αλλά έχω κι εγω τα κολλήματα μου και θέλω τον χρόνο μου για να νιώσω οικεία με κάποιον, αλλά δεν του είπες αυτό. Προτίμησες να το παίξεις κάτι άλλο από αυτό που είσαι και να του πεις πως δεν ενδιαφέρεσαι για σχέση. Εγώ πχ αν μου λεγες πως δεν ενδιαφέρεσαι για σχέση και ταυτόχρονα δεν προχωρούσες και ερωτικά μαζί μου θα σκεφτόμουν ή ότι είσαι απελπισμένη για παρέα ή ότι δεν με γουστάρεις ή ότι έχεις κάποιο πρόβλημα.
Για το σεξ επίσης θεωρώ πως έχεις εντελώς λανθασμένη προσέγγιση. Είναι σα να το θεωρείς οτι αθ το κάνεις ως χάρη στον άλλον αντί να το θεωρείς απόλαυση ΔΙΚΗ ΣΟΥ. Ο άλλος δεν είναι χαζός, το αντιλαμβάνεται αυτό. Δεν θέλει να του κάνεις χάρη, να γουστάρεις θέλει. Κυκλοφορούν πολλές ωραίες κοπέλες εκεί εξώ, δεν λέει τίποτα αυτό.
Το βασικό σου λάθος πιστεύω πως είναι αυτό που σου είπα από την αρχή. Άλλο δείχνεις, άλλο θες κι άλλο λες. Και αυτό μπερδέυει τους άλλους και κανείς δεν θέλει να μπερδεύεται. Οι λόγοι που το κάνεις αυτό θεωρώ πως θέλουν ψάξιμο γιατί το κάνεις χωρίς να το καταλαβαίνεις και χωρίς να έχεις πρόθεση να εξαπατήσεις κανέναν.
28-06-2019, 01:49 #192Miliva21GuestΕννοώ ότι δεν θα τον πρηξεις για να φιληθείτε ούτε θα τους ψησεις το ψάρι στα χείλη μέχρι να του κάτσεις....Ούτε θα τονίζεις πόσο καλή είσαι πόσο διαφορετική είσαι....
Αυτό που νιώθω εγώ ότι θέλουν.....Είναι μια κοπέλα χαλαρή που να μην σκέφτεται πολύ και να είναι θερμή πολύ μαζί τους να μην έχει αναστολές....Και γρήγορα τους κάτσει τόσο το καλύτερο....Αλλά να τους πουλήσει το παραμύθι ότι είναι και κορίτσι από σπίτι και εγώ μόνο με σενα ήμουν τόσο θερμή και προχώρησα τόσο γρήγορα....
Αλλιώς μαζεμένη σοβαρή κι με λίγες εμπειρίες ειλικρινής και συναισθηματική ειμαι εγώ....γιατι δεν έκατσαν μαζί μου αν έψαχναν αυτο το τύπο γυναίκας;
28-06-2019, 01:50 #193
Πες τα ρε φαντασία και είχα μένει μόνος :) έτσι είναι συμφωνώ 100%
35 είμαι είχα παρθένες , πουτανες, εκφυλες μεγάλες 45αρες μικρές 17 (όταν ήμουν 20 κάτι μικρός εε) κάτι ξέρουμε.
Δες το απλά βρε παιδί μου, είναι 100 άντρες , οι 80 θέλουν απλά να περάσουν καλά για διάφορους λόγους, ας μη τους αναλύσουμε, ε εσύ ψάχνεις το 20% , θα βρεις αλλά θέλει ψάξιμο.
28-06-2019, 01:51 #194
28-06-2019, 01:53 #195
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία