Με κοροιδεψε κανονικοτατα - Page 22
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 22 of 30 FirstFirst ... 122021222324 ... LastLast
Results 316 to 330 of 440
    Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Georgewww View Post
    Όχι άκουσε με , δε πιάνει πάντα αυτό , άκου εμένα τον πονηρό , σου λέω από πρώτο χέρι χαχα γιατί σε αυτές κάνεις το εξής, δε περιμένεις , απλά ψήνεις ταυτόχρονα κιαλλες. Άρα την ψήνεις 3 μήνες , οκ κανέναν πρόβλημα "περιμένω" και πας με άλλες που εψηνες πριν 2 μήνες και ωρίμασε το πράμα ;)

Αντίθετη άποψη δε σημαίνει μαλλωνω. :)
    Απλά έχω άλλη άποψη. Αν δεν πει το δίκαιο τότε δε μας ενδιαφέρει ότι τύπος. Δηλαδή να πεις κάτι κακό ρατσιστικο για ένα ζητιάνο η ένα μαύρο που περνάει εκείνη τη στιγμή και ο άλλος δεν αντιδράσει , άντε γεια. Είτε θέλει να πηδήξει απλά, είτε είναι χεστης για να πει το δίκαιο και το ηθικό, θα σε κρεμάσει κι εσένα αύριο μεθαύριο όταν βρεθεί σε συμφέρον.

Εγώ τα λέω, οποιος θέλει .... :)

Ξανά λέω , ήμουν και τα 2 :)
    Χαχαχα και μετα ρε φίλε.....με ποια από αυτές έκανες σχέση.....;; Αφού τις εψηνες;

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by ντολορ View Post
    Αν θες στειλε μου π.μ να σου πω γιατι δεν μπορω να στειλω εγω.. θα θελα να τα πουμε και απο εκει!!γιατι εδω ειπα παραπανω απ οσα ηθελα ..χαχα
    Μήπως πρέπει να ανησυχώ και εγώ με αυτά που έχω γράψει....Γιατί μου φαίνεται ότι έχω υπέρ εκτεθεί..........!!!!!

Αλλά πως να το μαζέψω εγώ....; που τα έχω όλα φάτσα φορά;;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Χαχαχα και μετα ρε φίλε.....με ποια από αυτές έκανες σχέση.....;; Αφού τις εψηνες;
    Όχι δε κατάλαβες. Αυτές δε τις θες για σχέση. Για ακρίβεια έχεις μια σχέση και μετά παίζεις έτσι όπως σου λέω για τα εξτραδακια. Καλά δε τις κορόιδευα , εν τέλη έλεγα τι θέλω αλλά ... είχα ήδη σχέση. Εμετικός !!! Αν θες σχέση τότε όπως λέει η ,@φαντασια, αφιερώνεις πολύ χρόνο.

Φαντασία δε το καταλαβαίνουν , ίσα ίσα επειδή ήμουν χαλαρός φαινομουν και cool

Senior Member
    Χαχαχα οχι ρε συ τι εγραψες?.απλα εγω ηθελα να γραψω εδω μονο για την σχεση που με σημαδεψε οσο καμια αλλη και οχι για τα ανουσια ατομα που γνωρισα μετα αλλα με παρεσυρες ατιμη με το θεμα σου χαχαχα!!!

Senior Member
    Ετσι να εκτεθειτε και εσεις. Μονο αφμ δεν εχω γράψει εδω [emoji23][emoji23][emoji57]
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Miliva21
    Guest
    Όχι δε κατάλαβες. Αυτές δε τις θες για σχέση. Για ακρίβεια έχεις μια σχέση και μετά παίζεις έτσι όπως σου λέω για τα εξτραδακια. Καλά δε τις κορόιδευα , εν τέλη έλεγα τι θέλω αλλά ... είχα ήδη σχέση. Εμετικός !!! Αν θες σχέση τότε όπως λέει η ,@φαντασια, αφιερώνεις πολύ χρόνο.

Φαντασία δε το καταλαβαίνουν , ίσα ίσα επειδή ήμουν χαλαρός φαινομουν και cool
    Και πήγαινες και κοροϊδεύες γυναίκες που προφανώς ήθελαν σχέση αφού λες ότι τις εψηνες.......Ενώ είχες σχέση.......Αλλιώς η άλλη σου κάθεται εύκολα και δεν χρειάζεται να τη ψησεις.....

Κακο αγόρι....τεσπα.....το ξέρω δεν υπάρχει και κανένας να αρέσει στις γυναίκες και να μην το εκμεταλλευεται αυτό εξολοκλήρου.....

Και δεν μου λες στις σχέσεις σου....που πιστός δεν ήσουν σίγουρα........Από όσο λες.....Πώς φεροσουν στις κοπέλες;; τους είχες εμπιστοσύνη;;;; δεδομένου αυτά που έκανες εσύ λογικά θα ήσουν στη πρίζα....αν σε απατανε.....οχι;

Με αυτά που γράφεις έπρεπε να με συμβουλέψεις "Κοπελια μια ζωή την έχουμε όλοι ότι να ναι είμαστε κοίτα να περνάς καλά" όχι να με συγχαίρεις να περιμένω τον "ιππότη στο άσπρο άλογο"

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Ετσι να εκτεθειτε και εσεις. Μονο αφμ δεν εχω γράψει εδω [emoji23][emoji23][emoji57]
    Σιγά μην έχεις γράψει και ΑΦΜ......έλεος.... στάνταρ ότι το όνομα που μας έδωσες είναι ψεύτικο!

Senior Member
    Σιγά μην έχεις γράψει και ΑΦΜ......έλεος.... στάνταρ ότι το όνομα που μας έδωσες είναι ψεύτικο!
    Οχι καλη μου τανια με λενε. Δε κρύβομαι..

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Οχι καλη μου τανια με λενε. Δε κρύβομαι..
    Εντάξει πάω πάσο τότε ας πω και για ότι με λένε Μαίρη να το κάψουμε τελείως ....καμία ανωνυμία σε αυτό το φόρουμ πια......χεστηκα ......ότι είχα να πω το είπα

Senior Member
    Εντάξει πάω πάσο τότε ας πω και για ότι με λένε Μαίρη να το κάψουμε τελείως ....καμία ανωνυμία σε αυτό το φόρουμ πια......χεστηκα ......ότι είχα να πω το είπα
    Χάρηκα :) εντάξει δεν εχω προσωπικά λογω να κρυφτώ..Με κάποια άτομα παλιοτερα μιλούσαμε μεσω mail ή φβ

Senior Member
    Και πήγαινες και κοροϊδεύες γυναίκες που προφανώς ήθελαν σχέση αφού λες ότι τις εψηνες.......Ενώ είχες σχέση.......Αλλιώς η άλλη σου κάθεται εύκολα και δεν χρειάζεται να τη ψησεις.....

Κακο αγόρι....τεσπα.....το ξέρω δεν υπάρχει και κανένας να αρέσει στις γυναίκες και να μην το εκμεταλλευεται αυτό εξολοκλήρου.....

Και δεν μου λες στις σχέσεις σου....που πιστός δεν ήσουν σίγουρα........Από όσο λες.....Πώς φεροσουν στις κοπέλες;; τους είχες εμπιστοσύνη;;;; δεδομένου αυτά που έκανες εσύ λογικά θα ήσουν στη πρίζα....αν σε απατανε.....οχι;

Με αυτά που γράφεις έπρεπε να με συμβουλέψεις "Κοπελια μια ζωή την έχουμε όλοι ότι να ναι είμαστε κοίτα να περνάς καλά" όχι να με συγχαίρεις να περιμένω τον "ιππότη στο άσπρο άλογο"
    1ον σου είπα ήμουν εμετικός. Τα λέω ως κοίτα τι έφτιαχνα ντρέπομαι και αηδία , κοίτα μη τα πάθεις. Έχει σκατα εκεί , μη τα πατήσεις εσύ. Δεν εταζα σχέση, απλά έπαιζα χαλαρός , μερικές φορές μπορεί να μην έφταναν στο σεξ γιατί έφευγα πχ από την πόλη. Ναι έχω απατήσει την τότε δικιά μου , γι'αυτό σου έχω πει πιο πάνω ότι εσύ κατηγορείς τους αλλού είναι έχεις δίκαιο, εγώ τον εαυτό μου και είναι χειρότερο γιατί δε μπορώ να γλυτώσω από αυτόν. Ακόμα και που έχω αλλάξει εδώ και καιρό, πάλι είναι κάπως, άστο.

Στην κοπέλα μου συμπεριφορομουν ακόμα καλύτερα ;) Έτσι ξεκαρφωνεσαι

Senior Member
    Η αλήθεια είναι ναι είμαστε αδύναμοι μπροστά στις γυναίκες, αν είσαι 20 και ωραίος έκανα και γυμναστική φέτες , σε σε κοιτάνε ..... Και αν είσαι τολμηρός και έχεις λέγειν , πως να.μηνπας.

Miliva21
    Guest
    1ον σου είπα ήμουν εμετικός. Τα λέω ως κοίτα τι έφτιαχνα ντρέπομαι και αηδία , κοίτα μη τα πάθεις. Έχει σκατα εκεί , μη τα πατήσεις εσύ. Δεν εταζα σχέση, απλά έπαιζα χαλαρός , μερικές φορές μπορεί να μην έφταναν στο σεξ γιατί έφευγα πχ από την πόλη. Ναι έχω απατήσει την τότε δικιά μου , γι'αυτό σου έχω πει πιο πάνω ότι εσύ κατηγορείς τους αλλού είναι έχεις δίκαιο, εγώ τον εαυτό μου και είναι χειρότερο γιατί δε μπορώ να γλυτώσω από αυτόν. Ακόμα και που έχω αλλάξει εδώ και καιρό, πάλι είναι κάπως, άστο.

Στην κοπέλα μου συμπεριφορομουν ακόμα καλύτερα ;) Έτσι ξεκαρφωνεσαι
    Α εσύ το τερμάτισες.....!

μάλιστα κατάλαβα....καμία σωτηρία.....
    Κοίταξε δεν είστε εσείς όλοι τα σκατα και εγώ το αγγελούδι ....Έχω κάνει και εγώ βλακείες μικρότερες μεν αλλα δεν έχει σημασία.....Αλλά βλακείες......

Το πιστεύω.....Έτσι ήταν και κ ο τελευταίος που γνώρισα.....είχε στυλ το είχε το μπλα μπλα..κούκλος δεν ήταν......Μπορεί να εψηνε παράλληλα δύο τρεις....Δεν πειράζει....νεξτ
    Ούτε φέτες ήταν.....Αλλά ήταν έμπειρος στην επικοινωνία και έξυπνος

Senior Member
    Και γω αυτό έλεγα...Γιατί το βλέπεις ως σε σενάριο επιστημονικής φαντασίας; .....τόσο σπάνιο είναι....; και εντάξει πες ότι δεν είναι στο μήνα σεξ πες λιγότερο η και περισσότερο αναλογως...

Δηλαδή εσένα πως σε προσέγγισαν οι άντρες που ειχες σχεση και τι σου έλεγαν στα πρώτα ραντεβού ότι θέλουν ;;; σου πρότειναν ας πούμε να πας σπίτι τους τη πρώτη η δεύτερη φορά που βγαίνατε και γινόταν το πραγμα και έτσι ξανασυναντιοσασταν;; και αν ναι τελικά τι σχέση ήταν αυτή;
    Κάνατε και άλλα πράγματα όπως πχ να βγαίνετε με φίλους σας να πηγαίνετε έξω....Σινεμά...Για φαγητό...ποτό.....Η ήταν μόνο σεξ η κυρίως σεξ και όλα τα υπόλοιπα σπάνια.....έως και καθόλου;
    Όχι έτσι όπως το λες δεν μου φαίνεται σενάριο επιστημονικής φαντασίας καθόλου. Γιαυτό ρώτησα τι εννοούσες.

Μικρότερη λειτουργούσα ακριβώς όπως το θέτεις, ήθελα να γνωριστώ καλά, να πάρω τον χρόνο μου, είχα κι ένα σωρό ανασφάλειες του τύπου αν κάνουμε σεξ μετά θα βαρεθεί και θα φύγει κτλ ή θα με νομίσει για ******* κι έτσι το καθυστερούσα. Δεν συζητώ για την πρώτη φορά, αυτό πήρε μήνες. ΜΕγαλώνοντας άρχισα να το αποβάλλω αυτό σιγά σιγά, μου χει τύχει να κάνω σεξ κι από το πρώτο ραντεβού γενικά δεν το θεωρώ πια κριτήριο, αν μου το βγάλει κάποιος και το θέλω θα το κάνω, αν όχι δεν θα το κάνω.

Αν ρωτάς αν οι σχέσεις μου είναι καθαρά σεξουαλικές και τίποτε άλλο, κατηγορηματικά όχι. Δεν είμαι καθόλου ο τύπος που πηγαίνω από την μια σχέση στην άλλη γρήγορα, συνήθως θέλω χρόνο ανάμεσα στις σχέσεις και σίγουρα δεν είμαι ο τύπος που θα κάνω σχέση απλά για να κάνω.Για να κάνω σχέση θα πρέπει να είμαι ερωτευμένη. Όταν είμαι σε σχέση λοιπόν κάνω όλα αυτά που κάνει κι ο υπόλοιπος κόσμος που είναι σε σχέση. Βγαίνουμε, περνάμε όμορφα, αράζουμε με τις ώρες παρέα, παίρνουν φωτιά τα τηλέφωνα τις ώρες που δεν είμαστε παρέα και κάνουμε και πολύ σεξ.

Βρισκόμαστε απλά για να κάνουμε σεξ και μετά αντε γειά, αυτό για μένα προσωπικά δεν είναι σχέση. Είναι απλά κάνω σεξ με κάποιον. Από την άλλη βγαίνω με κάποιον αλλά δεν κάνουμε σεξ, πάλι δεν το θεωρώ σχέση. Αλλά αυτοί είναι προσωπικοί ορισμοί του καθένα και λίγη σημασία έχουν.

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Όχι έτσι όπως το λες δεν μου φαίνεται σενάριο επιστημονικής φαντασίας καθόλου. Γιαυτό ρώτησα τι εννοούσες.

Μικρότερη λειτουργούσα ακριβώς όπως το θέτεις, ήθελα να γνωριστώ καλά, να πάρω τον χρόνο μου, είχα κι ένα σωρό ανασφάλειες του τύπου αν κάνουμε σεξ μετά θα βαρεθεί και θα φύγει κτλ ή θα με νομίσει για ******* κι έτσι το καθυστερούσα. Δεν συζητώ για την πρώτη φορά, αυτό πήρε μήνες. ΜΕγαλώνοντας άρχισα να το αποβάλλω αυτό σιγά σιγά, μου χει τύχει να κάνω σεξ κι από το πρώτο ραντεβού γενικά δεν το θεωρώ πια κριτήριο, αν μου το βγάλει κάποιος και το θέλω θα το κάνω, αν όχι δεν θα το κάνω.

Αν ρωτάς αν οι σχέσεις μου είναι καθαρά σεξουαλικές και τίποτε άλλο, κατηγορηματικά όχι. Δεν είμαι καθόλου ο τύπος που πηγαίνω από την μια σχέση στην άλλη γρήγορα, συνήθως θέλω χρόνο ανάμεσα στις σχέσεις και σίγουρα δεν είμαι ο τύπος που θα κάνω σχέση απλά για να κάνω.Για να κάνω σχέση θα πρέπει να είμαι ερωτευμένη. Όταν είμαι σε σχέση λοιπόν κάνω όλα αυτά που κάνει κι ο υπόλοιπος κόσμος που είναι σε σχέση. Βγαίνουμε, περνάμε όμορφα, αράζουμε με τις ώρες παρέα, παίρνουν φωτιά τα τηλέφωνα τις ώρες που δεν είμαστε παρέα και κάνουμε και πολύ σεξ.

Βρισκόμαστε απλά για να κάνουμε σεξ και μετά αντε γειά, αυτό για μένα προσωπικά δεν είναι σχέση. Είναι απλά κάνω σεξ με κάποιον. Από την άλλη βγαίνω με κάποιον αλλά δεν κάνουμε σεξ, πάλι δεν το θεωρώ σχέση. Αλλά αυτοί είναι προσωπικοί ορισμοί του καθένα και λίγη σημασία έχουν.
    Βρε Ελισάβετ φυσιολογικό είναι αυτό που λες όσο μεγαλώνεις είναι λογικό να είσαι έτοιμη και πιο νωρίς..... γιατί έχεις αποβάλει φόβους ξέρεις τι θες.....

Μικρότερη λες λειτουργούσες και εσύ έτσι....Και εγώ μικρή ειμαι....
    Γι αυτό θύμωσα και αναρωτιέμαι αν εγώ δεν πάω καλά ή έχω πέσει σε περιπτώσεις που θέλουν τελείως διαφορετικά πράγματα και έχω πάθει αποπροσανατολισμό ....

Το να κάνεις σεξ με τη πρώτη πάει να πει πως νιώθεις πολύ έλξη για κάποιον και είναι ωραίο αυτό....

Δεν είπα όμως ποτέ ότι είμαι η αυτής της νοοτροπίας δλδ η κοπέλα που θέλει να αργει γτ θεωρεί ότι έτσι είναι υπεράνω ούτε να είμαι και η κοπέλα της μιας βραδιάς....

Βασικά ότι τύχει αν κάποια στιγμή μεγαλώνοντας το δω αλλιώς το θέμα και είμαι πιο έτοιμη και σίγουρη μπορεί να το κάνω και εγώ από τη πρώτη φορά...Και δεν θα ντραπω ....

Προς το παρόν όμως αυτό ψάχνω..Και γ αυτό χαωνομαι και αμφισβητώ και μένα και τους γύρω μου....

Σαν σύνοψη θα ήθελες να πεις κάτι άλλο ότι αφορά σε συμβουλές σχετικά με μένα σε αυτό το κομμάτι;

Page 22 of 30 FirstFirst ... 122021222324 ... LastLast