Με κοροιδεψε κανονικοτατα - Page 25
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 25 of 30 FirstFirst ... 152324252627 ... LastLast
Results 361 to 375 of 440
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εγω δεν θα εμπιστευομουν ανδρα που θα μου ζητουσε σχεση πριν κανουμε και σεξ (αναμεσα σε πολλα αλλα, οπως εξοδους, γνωριμιες με φιλους, ταξιδια κλπ).
    θα ελεγα οτι καποιο προβλημα εχει και θελει να με καπαρωσει πριν με γνωρισει καλα γιατι δεν βρισκει γυναικα, η με δουλευει για να με πηδηξει.
    δλδ, μετα την εφηβεια, μετα απο το διαστημα που καποιος δεν ειναι ενεργος σεξουαλικα, δεν μπορω να διανοηθω, χωρις να υπαρχει ουσιαστικη γνωριμια να λεει καποιος "θελεις να κανουμε σχεση". μου φαινεται εξωπραγματικο.
    και πραγματικη γνωριμια δεν ειναι το σεξ. ειναι ομως ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ και το σεξ.
    ουτε και θα ηξερα τι να απαντησω σε καποιον που θα μου ζητουσε σχεση πριν κανουμε σεξ. θα τον περνουσα για προβληματικο. που το ξερει οτι θα με θελει και εμτα το σεξ;; εγω δεν το ξερω, και φυσικα δεν θα δεχομουν ΜΕ ΤΠΤ.
    κι αν δεν μου αρεσει;;; αν δεν ταιριαζουμε στο σεξ;
    γιατι θεωρειτε δεδομενο κι εσυ και η μιλιβα οτι θα θελετε σχεση με καποιον που δεν γνωριζετε καλα;;; φερεστε σαν αζητητο εμπορευμα που πρεπει καποιος να δεσμευθει οτι θα το παρει.
    ΟΧΙ. μια γυναικα που πιστευει στονε αυτο της, δεν θελει σχεση πριν γνωρισει καποιον, γιατι ξερει οτι δεν αξιζει στον καθεναν, αλλα μονο σε καποιον ρπαγματικα αξιολογο.
    και αυτο, δεν μπορεις να το ξερεις με το καλημερα. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Ο ΑΛΛΟΣ. το να ζητας σχεση πριν την γνωριμια, ειναι πρεμουρα μην μεινεις στα αζητητα.
    εγω δεν ειχα πτοε τεοτια πρεμουρα. ηξερα οτι μπορω να βρω ανδρα οποτε το θελησω.

και τι νοημα εχει να σου πει καποιος επειδη του το ζητας "ναι, ναι, θα τα εχουμε για οσο καιρο θελεις και θα κανουμε σεξ οποτε το θελησεις εσυ"
    σαμπως υπογραφει κανενα συμβολαιο και δεν μπορει να φυγει μολις κανετε σεξ, η δεν μπορει τον καιρο της αναμονης να βλεπει και καποια αλλη;

Προσωπικα , μετα την εφηβεια, ουδεποτε εκανα σοβαρη σχεση που ξεκινησε με καποια προταση. και οι δυ μεγαλες μου σχεσεις ξεκινησαν με γωνριμια καιε γιναν σχεσεις μονες τους. ΔΕΘΗΚΑΜΕ δλδ γιατι θελαμε και οι δυο να βρισκομαστε ολο και περισσοτερο ωσπου στοτ ελος ζητησαμε αποκλειστικοτητα ο ενας απ τον αλλον .
    Αυτό με το αν ταιριάζουμε στο σεξ ποτέ δε το κατάλαβα. Εκτός αν σκάσει η γυναίκα με κάνα παλαμάρι/παλούκι και μου στήσου τότε ναι δε ταιριάζουμε [emoji50]

Υπό νορμάλ συνθήκες νταξ όσο και να διαφέρεις, θα το δουλέψετε και θα τα βρείτε, αν γουστάρει ο ένας τον άλλο και σαν χαρακτήρες, περνάτε καλά, τι να πω, δε ξέρω τη σημαίνει δε ταιριάζουμε στο σεξ. Έχουμε συμβατά όργανα πάντως :)
    Τα υπόλοιπα θα τα βρούμε ;)

Δε μου έχει τύχει κάτι περίεργο :/

Senior Member
    Quote Originally Posted by Georgewww View Post
    Αυτό με το αν ταιριάζουμε στο σεξ ποτέ δε το κατάλαβα. Εκτός αν σκάσει η γυναίκα με κάνα παλαμάρι/παλούκι και μου στήσου τότε ναι δε ταιριάζουμε [emoji50]

Υπό νορμάλ συνθήκες νταξ όσο και να διαφέρεις, θα το δουλέψετε και θα τα βρείτε, αν γουστάρει ο ένας τον άλλο και σαν χαρακτήρες, περνάτε καλά, τι να πω, δε ξέρω τη σημαίνει δε ταιριάζουμε στο σεξ. Έχουμε συμβατά όργανα πάντως :)
    Τα υπόλοιπα θα τα βρούμε ;)

Δε μου έχει τύχει κάτι περίεργο :/
    δεν ξερεις τπτ απο σεξ τοτε, οσες κι αν εχεις πηδηξει.... δεν ειναι νουμερα το σεξ. ειναι πολλα παραπανω.
    σαρες δε σαρες, αυτο συμβαινει, αν δεν μπορεις καν να καταλαβεις τι θα πει "ταιριαζουμε στο σεξ" ή "με ξενερωνεις"...
    Last edited by Remedy; 29-06-2019 at 11:19.

Senior Member
    δεν ισχυει αυτο που λες.
    στο τιντερ υπαρχει μεγαλος ανταγωνισμος .
    εδω μπαινουν για αλλους λογους και ειναι πιο προσοδοφορο να κανεις τον γαμπρο ;)
    οχι σε τα μας, δηλαδη....

ναι, σαν φλερτ το παιρνω και χαιρομαι που το παραδεχεσαι γιατι δεν τρωμε κουτοχορτο.
    μιλουσε η κοπελα για το προβλημα της και τσιλιμπουρδιζες με την φαντασια μεχρι που διαμαρτυρηθηκε.
    καλα ειναι τα εκτος θεματος να τα κανεις στο τι σκεφτεστε, η σε προσωπικα μηνυματα (το καλυτερο). δεν ειναι τιντερ εδω.

το που μενεις δεν εχει σημασια. ολοι καπου μενουν...
    Έχω γράψει τόσα ποστ, στα 2-3 που κάναμε λίγο χαβαλε κολησες? Πίστεψέ με με τόσο χρόνο και μπλα μπλα που αφιέρωσα στο φόρουμ , θα είχα ρίξει 2-3 σε social media με σκοπό καμάκι χαχα μην αγχώνεσαι τα κορίτσια καταλαβαίνουν. Αλλά δε θα γίνουμε και ασεξουαλ ακόμα στο γραπτό λόγο υπάρχουν αυτά.

Χαλάρωσε δεν είμαστε βιαστές. Πολύ άμυνα γενικά στην Ελλάδα οι γυναίκες λες και είμαστε βιαστές. Σιγά ντε.

Όχι σε άλλη πόλη δε γίνεται γιατί ΔΕΝ ενδιαφέρομαι. Αν ήταν θα εμπλεκα με Αθηναία πριν φύγω από Αθήνα που είχε πιο πολύ κόσμο. Αλλά ήθελα από την πόλη μου, μη βρεθώ παντρεμένος και με φαν τα χιλιόμετρα χαχα

Senior Member
    δεν ξερεις τπτ απο σεξ τοτε, οσες κι αν εχεις πηδηξει.... δεν ειναι νουμερα το σεξ. ειναι πολλα παραπανω.
    σαρες δε σαρες, αυτο συμβαινει, αν δεν μπορεις καν να καταλαβεις τι θα πει ταιριαζουμε σεξ η με ξενερωνεις...
    Οκ εγώ δε ξέρω τίποτα, εσύ ξέρεις τα πάντα. Κανένα πρόβλημα. Δεν έχω πηδήξει, κάνω έρωτα ή σεξ πες το όπως θες με κοπέλες που θέλουν εμένα κι εγώ αυτές. Συνήθως σε σχέση μέσα.

Δε πειράζει αν σε ξενέρωσα. Με τις κοπέλες που πήγα πάντως δεν είχαν θέμα ούτε αυτές ούτε εγώ :)

Μπορεί να ήμουν τυχερός, δε ξέρω. Αλλά δε μας είπες τι σημαίνει ΔΕΝ ταιριάζουμε στο σεξ και δεν μπορεί να αλλάξει αυτό. Για να ξέρουν και τα άλλα κορίτσια όχι μόνο εγώ. Είναι σχετικό θέμα με το φόρουμ.

Senior Member
    καλε δεν το ειπα για σενα το "με ξενερωνεις". για το σεξ μιλουσα. εμεις δεν γνωριζομαστε. ελεος...
    με εχουν ξενερωσει παντως 2-3 στο σεξ και σταματησα επι τοπου την γνωριμια μας, ενω τα πηγαιναμε ΜΙΑ ΧΑΡΑ στην παρεα που καναμε κατα τα αλλα. δλδ, ξαφνικος θανατος. εξαφανιστηκα.

δεν αγχωνομαι καθολου που κανεις καμακι εδω μεσα.
    δεν μου αρεσει που κανεις παρασιτα σε ενα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ θεμα. καντο πριβε. καντο στο τι σκεφτεστε.

"δεν ταιριαζουμε στο σεξ", σημαινει οτι καναμε σεξ, αλλα δεν μου αρεσει το πως λειτουργεις στο σεξ...δλδ πως να το πω... δεν εχει να κανει ουτε με στασεις ουτε με οργανα. εχει να κανει με το αν σε βρισκω αισθησιακο στο σεξ η ξενερωτικο.
    το σεξ δεν ειναι κρεας_μπαινει_κρεας_βγαινε� � . πρεπει να υπαρχει συμβατοτητα στον αισθησιασμο.

αν θες, το θεμα του που κανεις καμακι να μην το συνεχισουμε. να μιλαμε επι του θεματος μονο, γιατι οσο το συνεχιζουμε κι εμεις ενοχλουμε το θεμα της κοπελας. οτι ειχα να πω το ειπα και καταλαβαμε ολοι τι λεω.

υ.γ. και μονο που λες οτι ολες οι κοπελες που εχεις κανει σεξ, δεν ειχαν κανενα προβλημα, δειχνει ποσο μακρια εισαι νυχτωμενος.
    ΜΟΝΟ για σενα μπορεις να ξερεις οτι σου αρεσε. η αλλη σιγα να μην στο πει, και σιγα να μην το καταλαβεις αν δεν στο πει...

Senior Member
    καλε δεν το ειπα για σενα το "με ξενερωνεις". για το σεξ μιλουσα. εμεις δεν γνωριζομαστε. ελεος...
    με εχουν ξενερωσει παντως 2-3 στο σεξ και σταματησα επι τοπου την γνωριμια μας, ενω τα πηγαιναμε ΜΙΑ ΧΑΡΑ στην παρεα που καναμε κατα τα αλλα. δλδ, ξαφνικος θανατος. εξαφανιστηκα.

δεν αγχωνομαι καθολου που κανεις καμακι εδω μεσα.
    δεν μου αρεσει που κανεις παρασιτα σε ενα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ θεμα. καντο πριβε. καντο στο τι σκεφτεστε.

"δεν ταιριαζουμε στο σεξ", σημαινει οτι καναμε σεξ, αλλα δεν μου αρεσει το πως λειτουργεις στο σεξ...δλδ πως να το πω... δεν εχει να κανει ουτε με στασεις ουτε με οργανα. εχει να κανει με το αν σε βρισκω αισθησιακο στο σεξ η ξενερωτικο.
    το σεξ δεν ειναι κρεας_μπαινει_κρεας_βγαινε� � . πρεπει να υπαρχει συμβατοτητα στον αισθησιασμο.

αν θες, το θεμα του που κανεις καμακι να μην το συνεχισουμε. να μιλαμε επι του θεματος μονο, γιατι οσο το συνεχιζουμε κι εμεις ενοχλουμε το θεμα της κοπελας. οτι ειχα να πω το ειπα και καταλαβαμε ολοι τι λεω.

υ.γ. και μονο που λες οτι ολες οι κοπελες που εχεις κανει σεξ, δεν ειχαν κανενα προβλημα, δειχνει ποσο μακρια εισαι νυχτωμενος.
    ΜΟΝΟ για σενα μπορεις να ξερεις οτι σου αρεσε. η αλλη σιγα να μην στο πει, και σιγα να μην το καταλαβεις αν δεν στο πει...
    το σταματησες επι τοπου, οκ δικο σου τροπος αντιμετωπησης προβληματων.. εγω ειμαι του σχολειου ... να δουμε τι πηγε λαθος να το διωρθωσουμε και οχι να το διαλυσουμε και να βρουμε αλλους για ενα συνεφακι, τουλαχιστον πριν προσπαθησουμε να λυσουμε το όποιο προβλημα.

αν σου μοιαζει να κανω καμακι εδω μεσα οκ αποψη σου, εγω εχω αλλη αποψη. Το να κανεις ενα κομπλιμεντο ή να πεις σε μια κοπελα οτι ωραια τα σκεφτεσαι (μιας και ΔΕΝ εχω δει καμια απο εδω μεσα αρα δε ξερω καν πως μοιαζουν) δε το θεωρω καμακι, τουλαχιστον δεν κανω ετσι καμακι στη ζωη μου, τωρα αν εννοεις καμακι που ειπα να της γνωρισω ενα παιδι καλο, ... εγω για καλο το εκανα ... δεν κοιταω βλεπεις μονο την παρτυ μου.

Το οτι κανω παρασιτα, επισης αποψη σου, μια χαρα κουβεντα νομιζω καναμε μεχρι πριν ερθεις με επιθετικο τονο για καποιο λογο που δεν νομιζω οτι χρειαζεται, αλλωστε μεγαλα κοριτσια ειναι... μπορουν να υπερασπιστουν τον εαυτο τους αν θελουν. Για ενα τετοιο θεμα ομως το θεωρω λιγο αστοχο να μιλανε μονο κοριτσια.. νομιζω μια εμπειρη αντρικη αποψη (ημουν μονος καποια στιγμη) μπορει να συνεισφέρει.

Τωρα για το υ.γ. και το νυχτωμενος, νομιζω αν δε της αρεσει .. φευγει οπως εκανες κι εσυ.. δε καθετε 2 χρονια να "υποφερει" το κακο σεξ.

Λυπαμαι παντως οταν βλεπω εχθρική/υπερβολικα αμυντικη αντιμετώπιση απο γυναικα, δηλαδη κανεις ενα σχολιο ενα καλο λογο για μια κοπελα... "α ο πεφτουλας βιαστης κτλ κανει καμακι" , αν δε πεις τιποτα... "αα πανε οι αντρες .. κανεις δε φλερταρει... φλωροι" ... να γιατι οι ψυχο κανουν καλες δουλειες χαχα

Τι να κανουμε με καποιους διαφωνουμε και με καποιους συμφωνουμε, απλα ειναι... συμφωνησα με @φαντασια και @μιλιβα και διαφωνησα με σενα και την @ελισαβετ. Δεν ειναι κακο.

Senior Member
    εγω δεν υπερασπιζομαι τα "κοριτσια". μπορει να τους αρεσε κιολας!
    φυσικα και μπορουσαν να το κοψουν αν δεν τους αρεσε. υπερασπιζομαι το θεμα.
    δεν ηταν ενα κοπλιμεντο κι αν επιμεινεις θα σου δειξω σχεδον ολα τα μηνυματα σου σε αυτο το θεμα, που περα απο την αποψη σου, ειναι πεσιμο ειτε στην φαντασια ειτε στην μιλιβα...
    δεν ειναι αυτος ο σκοπος του φορουμ στο ξαναλεω, ωστοσο προκυπτουν προσωπικες σχεσεις ακομα και φιλικες και εισαι ελευθερος να επικοινωνεις στα προσωπικα μηνυματα.
    αλλα αυτο το σαλιαρισμα ΜΕΣΑ στα θεματα, εμενα με ενοχλει και χαλαει τα θεματα.
    θα ακολουθησει παραθεση μηνυματων σου αν επανελθεις, γιατι βαρεθηκα να το συζηταω θεωρητικα.

Senior Member
    εγω δεν υπερασπιζομαι τα "κοριτσια". μπορει να τους αρεσε κιολας!
    φυσικα και μπορουσαν να το κοψουν αν δεν τους αρεσε. υπερασπιζομαι το θεμα.
    δεν ηταν ενα κοπλιμεντο κι αν επιμεινεις θα σου δειξω σχεδον ολα τα μηνυματα σου σε αυτο το θεμα, που περα απο την αποψη σου, ειναι πεσιμο ειτε στην φαντασια ειτε στην μιλιβα...
    δεν ειναι αυτος ο σκοπος του φορουμ στο ξαναλεω, ωστοσο προκυπτουν προσωπικες σχεσεις ακομα και φιλικες και εισαι ελευθερος να επικοινωνεις στα προσωπικα μηνυματα.
    αλλα αυτο το σαλιαρισμα ΜΕΣΑ στα θεματα, εμενα με ενοχλει και χαλαει τα θεματα.
    θα ακολουθησει παραθεση μηνυματων σου αν επανελθεις, γιατι βαρεθηκα να το συζηταω θεωρητικα.
    σκοπος του φορουμ ειναι η συζητηση σε ενα θεμα το οποιο μπορει και να πλατειάσει μετα απο 400 ποστ (λογικο ειναι) και αν θελεις (επειδη κι εμενα δε μαρεσει η λασπη στον ανεμιστήρα δηλαδη το θεωρητικα που λες κι εσυ) μπορεις να παραθεσεις τα μνμ (σου ειπα εκτος απο 2-3 που τα σταματησαμε με την φαντασια) που θεωρεις οτι ειναι εκτος θεματος (αν και μπορεις να το κανεις pm γιατι ΤΩΡΑ γινεται παρασιτικο ολο αυτο) και θα σου εξηγήσω πως σχετιζονται μια χαρα με το θεμα, τα οποια ισως να μην καταλαβες, αλλα δε πειραζει.

και φρασεις του τυπου "σαλιαρισμα " που λες ... ρίχνουν το επιπεδο και με κανεις να πιστευω οτι ζηλευεις. Οπως και το να αποκαλεις τον κοσμο παρασιτα. Όλοι ημασταν ευγενικοι νομιζω εδω μεσα.

Σε παρακαλω ομως οταν κανεις καποια κατηγορια να ειναι σαφης... να παραθετεις αυτο για το οποιο κατηγορεις τον αλλο και οχι στον αερα λογια.

Παντως καλυτερα να επικεντρωθεις στο θεμα και οχι σε μενα. (Το σεξ που συζητησαμε πριν ναι ειναι εντος θεματος θεωρω γιατι εχει να κανεις με σεξ πριν την σχεση ή μετα κτλ.)

Miliva21
    Guest
    το σταματησες επι τοπου, οκ δικο σου τροπος αντιμετωπησης προβληματων.. εγω ειμαι του σχολειου ... να δουμε τι πηγε λαθος να το διωρθωσουμε και οχι να το διαλυσουμε και να βρουμε αλλους για ενα συνεφακι, τουλαχιστον πριν προσπαθησουμε να λυσουμε το όποιο προβλημα.

αν σου μοιαζει να κανω καμακι εδω μεσα οκ αποψη σου, εγω εχω αλλη αποψη. Το να κανεις ενα κομπλιμεντο ή να πεις σε μια κοπελα οτι ωραια τα σκεφτεσαι (μιας και ΔΕΝ εχω δει καμια απο εδω μεσα αρα δε ξερω καν πως μοιαζουν) δε το θεωρω καμακι, τουλαχιστον δεν κανω ετσι καμακι στη ζωη μου, τωρα αν εννοεις καμακι που ειπα να της γνωρισω ενα παιδι καλο, ... εγω για καλο το εκανα ... δεν κοιταω βλεπεις μονο την παρτυ μου.

Το οτι κανω παρασιτα, επισης αποψη σου, μια χαρα κουβεντα νομιζω καναμε μεχρι πριν ερθεις με επιθετικο τονο για καποιο λογο που δεν νομιζω οτι χρειαζεται, αλλωστε μεγαλα κοριτσια ειναι... μπορουν να υπερασπιστουν τον εαυτο τους αν θελουν. Για ενα τετοιο θεμα ομως το θεωρω λιγο αστοχο να μιλανε μονο κοριτσια.. νομιζω μια εμπειρη αντρικη αποψη (ημουν μονος καποια στιγμη) μπορει να συνεισφέρει.

Τωρα για το υ.γ. και το νυχτωμενος, νομιζω αν δε της αρεσει .. φευγει οπως εκανες κι εσυ.. δε καθετε 2 χρονια να "υποφερει" το κακο σεξ.

Λυπαμαι παντως οταν βλεπω εχθρική/υπερβολικα αμυντικη αντιμετώπιση απο γυναικα, δηλαδη κανεις ενα σχολιο ενα καλο λογο για μια κοπελα... "α ο πεφτουλας βιαστης κτλ κανει καμακι" , αν δε πεις τιποτα... "αα πανε οι αντρες .. κανεις δε φλερταρει... φλωροι" ... να γιατι οι ψυχο κανουν καλες δουλειες χαχα

Τι να κανουμε με καποιους διαφωνουμε και με καποιους συμφωνουμε, απλα ειναι... συμφωνησα με @φαντασια και @μιλιβα και διαφωνησα με σενα και την @ελισαβετ. Δεν ειναι κακο.
    Εγώ πάντως να ξεκαθαρίσω ότι δεν φλέρταρα με κανέναν......απλά ρώτησα κάποια πράγματα τον Georgewww Που ξέφυγαν από τη συζήτηση αλλά δεν ήταν στη σφαίρα του φλερτ.....

Με τη φαντασία αμ υπάρχει καμακι δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει

Το θεμα όταν φτάνει στις τοσες σελίδες εχει καταστραφεί οπότε.....

Miliva21
    Guest
    σκοπος του φορουμ ειναι η συζητηση σε ενα θεμα το οποιο μπορει και να πλατειάσει μετα απο 400 ποστ (λογικο ειναι) και αν θελεις (επειδη κι εμενα δε μαρεσει η λασπη στον ανεμιστήρα δηλαδη το θεωρητικα που λες κι εσυ) μπορεις να παραθεσεις τα μνμ (σου ειπα εκτος απο 2-3 που τα σταματησαμε με την φαντασια) που θεωρεις οτι ειναι εκτος θεματος (αν και μπορεις να το κανεις pm γιατι ΤΩΡΑ γινεται παρασιτικο ολο αυτο) και θα σου εξηγήσω πως σχετιζονται μια χαρα με το θεμα, τα οποια ισως να μην καταλαβες, αλλα δε πειραζει.

και φρασεις του τυπου "σαλιαρισμα " που λες ... ρίχνουν το επιπεδο και με κανεις να πιστευω οτι ζηλευεις. Οπως και το να αποκαλεις τον κοσμο παρασιτα. Όλοι ημασταν ευγενικοι νομιζω εδω μεσα.

Σε παρακαλω ομως οταν κανεις καποια κατηγορια να ειναι σαφης... να παραθετεις αυτο για το οποιο κατηγορεις τον αλλο και οχι στον αερα λογια.

Παντως καλυτερα να επικεντρωθεις στο θεμα και οχι σε μενα. (Το σεξ που συζητησαμε πριν ναι ειναι εντος θεματος θεωρω γιατι εχει να κανεις με σεξ πριν την σχεση ή μετα κτλ.)
    Δεν έχει λόγο βρε να ζηλέψει η ρεμεντυ απλά το λέει επδ είμαστε σε ένα φόρουμ που γράφουμε τα προβλήματα μας γι αυτό.......Ότι καλό θα ήταν οι επόμενοι που έρχονται και διαβάζουν μα μην χαωνονται σε ακυρα σχόλια με το θέμα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Εγώ πάντως να ξεκαθαρίσω ότι δεν φλέρταρα με κανέναν......απλά ρώτησα κάποια πράγματα τον Georgewww Που ξέφυγαν από τη συζήτηση αλλά δεν ήταν στη σφαίρα του φλερτ.....

Με τη φαντασία αμ υπάρχει καμακι δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει

Το θεμα όταν φτάνει στις τοσες σελίδες εχει καταστραφεί οπότε.....
    Δεν υπαρχει κανενα καμακι και κανενα φλερτ επι της ουσια... ο λογος φυσικα μπορει να ειναι πιο παιχνιδιαρικος καμια φορα, καποιο κομπλιμέντο με καποια/καποιον που συμφωνουμε κτλ ... και με αντρα συμφωνησα καποια στιγμη και ειπα καλα τα λεει κτλ.. και με αυτον καμακι του κανω? χαχαα

Τεσπα, εγω εξίσταμαι μονο για την επιθεση τυπου "σαλιαρης, πεφτουλας και παρασιτο.." ενω ειχαμε μια ωραια συζητηση.
    Δεν εχει καταστραφει καθολου, το επαναφερουμε αμεσα στην ταξη :) με ευγενεια και σεβασμο στην αποψη του αλλου παντα.

Senior Member
    Αχ πολυ μαρεσουν τα σκουρα ματια, ιδικα κατι κοπελες που εχουμε καταμαυρα... ιριδα σαν την κορη :) .. μηπως εχεις και κοντα μαλια που το λατρευω? :)

Εγω 1.75 67 κιλά athletic σωματοτυπο, μαυρα/γκρι μαλια :ο

αλλα οταν λεω περιγραφη δεν εννοω αυτα, λεω τι ψαχνεις, πως κινησε βρε παιδακι μου, βγαινει πχ μεσημερια χαλαρή ή 00:00 στα κλαμπ ... εχει αλλο κοσμο στο ενα αλλο στο αλλο. Το προφιλ σου να καταλαβουμε.. αλλιως.. μιλαμε στα τυφλα.
    Τοτε η φαντασια δικια μου, μαρεσουν πιο πολυ τα χαρακτηριστικα χαχαα
    αλλα με βαζεις σε υποψιες... σε αυτα τα χαρακτηριστικα ήταν η μεγαλη μου σχεση/αγαπη και μαλιστα την ελεγα και σταλιτσα ... παντα ετσι την αποκαλουσα... βρε μηπως μενεις και σαλονικη? και τα ειχες με κανεναν 6 χρονια σχέση? :ο ονοματα δε λεω.
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Οχι Αθήνα μενω [emoji12] το σταλιτσα μου το κολλησαν λογω μεγέθους. Επίσης η μεγαλύτερη μου σχέση ήταν 3 χρονια.. Αθλος τα 6.ελπιζω εκει να έκανες σεξ [emoji28][emoji16][emoji12]
    Quote Originally Posted by aggelosstr View Post
    Άμα κάνεις την εγχείρηση, μετά δεν χρειάζεσαι τη Νοσηρή Φαντασία.
    Εσύ η Miliva και η νοσηρή φαντασία σε ένα δωμάτιο είσαστε αρκετές!
    @φαντασια Εγω 35, δεν αφηνεις την Αθηνα να ερθεις επαρχια ;) το εκανα το Γεναρη... ηρεμησα. Θαλασσα οι καλυτερες σε 45 λεπτα.. και χωρις να ειναι ο ενας πανω στον αλλο :) .. αγχος 0 .. μια γριουλα(Γεροντοκορη ) ψωχνω κι εγω χαχα :)
    Εσένα σταλιτσα σε έχω καπαρωσει εγώ :) θα ντυθώ κλαρηνογαμπρος και θα σε περιμένω στην εκκλησία.

Βρε σίγουρα δε σε λένε Δήμητρα χαχα δε λέω αλλά.

Θα την κάψεις την κοπέλα, θα παρατάει τους γαμπρούς στα σκαλιά της εκκλησίας, εκτός αν είσαι λεσβία και μας το κρύβεις [emoji848][emoji41]
    Χαχαχα σε τι να πρώτο απαντήσω. Με λενε Τανια, δε κρύβω και πολύ την ταυτότητα μου εδω... Οι κλαρινογαρνποι δεν ειναι το φόρτε μου. Θελω τον άντρα μου απλο. Με το τζινακι του τη βερμουδα του τη φόρμα του. Οχι καλε μου δεν ειμαι λεσβια, δε με ελκυει το γυναικείο σωμα..Λες να αλλαξω γουστα τωρα στα γεράματα;
    Παιδιά να σας παντρεψουμε και εγώ κουμπάρα
    Ρε παιδια γιατι δε μπορείς να ανεβάσεις φωτο ενω εχεις αυτή την επιλογή;;;;;
    Καλά ειρωνικά το είπα το κλαρηνογαμπρος, έχω γράψει πολλές φορές πόσο μου αρέσει η απλότητα.

Όνομα δε λέω (που να μαντέψει κανείς από το georgewww χαχα)

Miliva21 θα με κλέψει η φαντασία - Τάνια, και μετά πάλι θα λες βρήσκω μόνο λιγουριδες που θέλουν σεξ , ενώ εγώ ο καημένος τι ζητώ? αδύνατο σώμα κοντά μαλλιά και απλότητα [emoji38]
    Σεξ δε με νοιάζει είχα στη ζωή μου, βαρεθηκα , καλύτερα να μη κάνεις συχνά σεξ από την αρχή μπας και κρατήσει η όρεξη πιο πολλά χρόνια και δε βαρεθεις μετά από 5 μήνες :)
    Μόνο εσύ δε μπορείς γιατί σε κάναν μπαν λογω επιδειξιομανίας χαχαχα

Μη δω φωτό ποτέ ξανά με γκόμενα που έχει γυρισμένο το κεφάλι και φαίνονται μόνο τα μαλλιά της, τραγικό ... αμέσως μετά το duck face.
    Αχ οχι ρε γαμωτο. Και τωρα πως θα ανεβάσω φωτο μου να με θαυμάσετε;;;;;
    Παιδιά σόρρυ λίγο γιατί εδώ η Ελισάβετ άνοιξε ένα μεγάλο θέμα που με απασχολεί
    Δεν πειράζει δεν θα παρεξηγηθώ κάνε τη δουλειά σου μπορείς να της στείλεις προσωπικό μνμ αν θες τουλάχιστον κάποιος να βγει ζευγαρώμενος εδώ μέσα
    Εγω ειμαι ζευγαρωμενη ασε που το μαλλι ειναι μεχρι τη μέση.. Δε του κανω εγω
    Βρες μήπως είσαι εγώ σε θηλυκό; Χαχα
    Πολύ συμφωνώ μαζί σου θα σεχω υπόψιν για κουμπάρα αφού είσαι δεσμευμένη.

Είναι όντως τόσο απλό όπως το γράφει η φαντασία, φίλτρο είναι. Ο θέλω να περάσω απλά καλά θα βαρεθεί και θα φύγει, άσε που θα τον καταλάβεις μετά από τόσα ραντεβού. Οπότε θα μένουν αυτά που σε ενδιαφέρουν, φίλτρο.
    Η @φαντασια με εκνευριζει πλεον :) .. βρηκε καλα καλα τον ανθρωπο της ζωής της και τωρα παιζει με τον πονο μας.

@Miliva21 εγω παντως προτίθεμαι να σου στειλω φωτό μου (το φιλαρακι παντως ειναι ακομα πιο καλο παιδι απο μενα, εγω εχω αμαρτωλο παρελθον) :) σου δανείζομαι να δεις πως ειναι να βγαινεις με καποιον χωρις να ζηταει σεξ κτλ ... πως ειναι να τον γνωριζεις σταδιακα, οπως ερθει, ρευστα.

η φαντασια θα γινει κουμπαρα ομως γιατι δινει ωραιες συμβουλες ;)
    Γαμωτο έψαχνα χθες πως ανεβάζεις φώτο και δε το έχει σαν επιλογη
    για να δειχτεις? δηλαδη δε φτανει που εισαι πιασμενη και ευτυχισμενοι/ζευγαρωμενη, να μας βαλεις και μια φωτο να δουμε οτι εισαι λεπτη και ωραια.. για να μας κανεις τη μερα μαύρη? Μπααα ευχαριστουμε δε θα παρουμε :P επιδειξιομανιακ!
    Φυσικά και είχαν , φανταστικές ηταν :)

Πλέον ψάχνω απλότητα. Να είναι απλή καλή (λεπτή πολύ αν γίνεται , έχω αδυναμία) σοβαρή , και αν γίνεται χωρίς φβ υπερηφάνεια μεγαλομανία επιδειξιομανία , που θα πει (αν με θέλει και αυτή) πάμε μαζί και όπου βγει ότι και να γίνει μαζί. Όχι αν έρθει κάνα συνεφακι άντε γεια. Ηρεμία γαλήνη.

Δηλαδή με μια λέξη να αγαπάει πραγματικά, αλλιώς καλύτερα μοναχός :)
    Γιατί κοιτάω πάνω από 30+ γιατί οι μικρές έχουν όρεξη για πανηγύρι, εγώ οχι.

Εσύ τι ψάχνεις ? :)
    Α κοίτα δεν εννοώ μέσα. Εννοώ πάμε μια βόλτα στη θάλασσα κάπου που δε γίνεται χαμός. Όχι κλαμπ. Πάμε στην εξοχή εκδρομές με το αυτοκίνητο ναι όχι φασαρία όμως. Συγκοινωνίες ποτέ, μόνο αυτοκίνητο, δε τις αντέχω άλλο :) ούτε ΚΤΕΛ μη πω ούτε αεροπλάνο χαχα
    Τι εχασα οσο γκομενιαζα;
    Όχι η δουλειά μου είναι κανονικά Αθήνα αλλά δουλεύω μέσω ίντερνετ από επαρχία δηλαδή από όπου θέλω στον πλανήτη αρκεί να έχει ίντερνετ. Θες να εξαφανιστουμε παρέα Ταϊλάνδη ? ;)

Ναι θέμα χρόνου, αλλά εσύ μη κάνεις το λάθος και αλλάξεις αυτό λέω , είναι κρίμα, μια χαρά είσαι. Πραγματικά.

@φαντασια αεί παραταμας [emoji8]
    αυτα τα μηνυματα τα θεωρω εντελως ατοπα και γενικως, σαλιαρισμα που χαλαει το θεμα... και πραγματικα, για σβησιμο.
    αντε, σε καλη μερια τζορτζιουυυυ

σε 2-3 θεματα εχεις πει την αποψη σου την οποια απλα επαναλαμβανες για να βρεις αφορμη να σαλιαρισεις και σε ολα τα υπολοιπα μας λες οτι ψαχνεις γυναικα.
    ελεος. υπαρχουν αλλα σαιτ για καμακι, αν εισαι τοσο απελπισμενος.
    η πηγαινε πριβε.

ενας ανδρας συμμετεχει ολος κι ολος στο θεμα, κι αυτος για να βρει γυναικα..

Senior Member
    Δεν υπαρχει κανενα καμακι και κανενα φλερτ επι της ουσια... ο λογος φυσικα μπορει να ειναι πιο παιχνιδιαρικος καμια φορα, καποιο κομπλιμέντο με καποια/καποιον που συμφωνουμε κτλ ... και με αντρα συμφωνησα καποια στιγμη και ειπα καλα τα λεει κτλ.. και με αυτον καμακι του κανω? χαχαα

Τεσπα, εγω εξίσταμαι μονο για την επιθεση τυπου "σαλιαρης, πεφτουλας και παρασιτο.." ενω ειχαμε μια ωραια συζητηση.
    Δεν εχει καταστραφει καθολου, το επαναφερουμε αμεσα στην ταξη :) με ευγενεια και σεβασμο στην αποψη του αλλου παντα.
    δεν σε ειπα παρασιτο.
    ειπα οτι κανεις παρασιτα στο θεμα, οταν σαλιαριζεις (ταχαμ δηθεν χιουμοριστικα).
    ελληνικα μιλαμε..

αφηνοντας στην ακρη τα "σαλιαρισματα", να σου πω αν θελεις γιατι διαφωνω καθετα (σχεδον) σε οτι εχεις πει μεχρι τωρα.
    επειδη αγαπητε θεωρεις το σεξ βρωμικο...
    το ειπες ξεκαθαρα.
    στην μια φαση, ενω δεν ησουν πλεον παρθενος (για να πω οτι ησουν ατολμος) μας ειπες οτι τα ειχες με την κοπελα των ονειρων σου επι εναν χρονο!!!! σου ζητουσε να κανετε σεξ κι εσυ αρνιοσουν επειδη ενοιωθες οτι θα την "λερωσεις"...
    σε αλλο σχολιο παρακατω, απαντας σε μια ερωτηση οτι μετα εκανες σεξ αβερτα με διαφορες γιατι ειχες πλεον "βρωμισει"...
    ναι, με τετοιες αποψεις για το σεξ και τον εαυτο σου "οτι εισαι ενας βρωμιαρης που θα βρωμισεις μια γυναικα αν ειναι ομορφη και αξιοθαυμαστη",
    κι επιπλεον μου λες οτι δεν καταλαβαινεις ΚΑΝ τι εννοουμε οταν λεμε οτι μπορει να μην ταιριαζουμε με καποιον στο σεξ!!!

ασε, δεν χρειαζεται να μας μιλας για σεξ.
    ας πιασουμε το ποδοσφαιρο καλυτερα, κι ας μην ξερω τπτ...

Senior Member
    αυτα τα μηνυματα τα θεωρω εντελως ατοπα και γενικως, σαλιαρισμα που χαλαει το θεμα... και πραγματικα, για σβησιμο.
    αντε, σε καλη μερια τζορτζιουυυυ

σε 2-3 θεματα εχεις πει την αποψη σου την οποια απλα επαναλαμβανες για να βρεις αφορμη να σαλιαρισεις και σε ολα τα υπολοιπα μας λες οτι ψαχνεις γυναικα.
    ελεος. υπαρχουν αλλα σαιτ για καμακι, αν εισαι τοσο απελπισμενος.
    η πηγαινε πριβε.

ενας ανδρας συμμετεχει ολος κι ολος στο θεμα, κι αυτος για να βρει γυναικα..
    "ψαχνεις γυναικα" όλοι ψαχνουν το αλλο τους μισο.. οταν ειναι ελευθεροι, οχι οτι εκανα τιποτα παραπανω γιαυτο εγω αλλα τεσπα.

α καλα εχεις ξεφυγει, ελεγα κι εγω τι λεει ... αν αυτα ειναι καμακι αστο... χαχαχα ακομα παρθενος θα ημουν αν αυτο ηταν το καμακι μου. Σε λυπαμαι ... οχι τοσο για το οτι θεωρεις καμακι τα παραπανω .. οσο για το ποσο χαμηλα πεφτεις οταν αποκαλεις τον αλλο σαλιαρη (για πολλοστη φορα) απελπισμενο και υποθετω και τις κοπελες που δεν εχουν σχεση επισης? Ντροπη σου!!
    Ασε να κρινουν την συνεισφορά μου οι υπολοιποι που εχουν ευγενεια. Τωρα καταλαβαινω γιατι επεμενες στο πως κανεις σχεσεις.. ειναι θεμα ηθους... ετσι εξηγουνται.

Ελπιζω να σε φωτησει ο Θεος, δεν εχω να πω κατι αλλο σε σενα. Λυπαμαι.

Senior Member
    "ψαχνεις γυναικα" όλοι ψαχνουν το αλλο τους μισο.. οταν ειναι ελευθεροι, οχι οτι εκανα τιποτα παραπανω γιαυτο εγω αλλα τεσπα.

α καλα εχεις ξεφυγει, ελεγα κι εγω τι λεει ... αν αυτα ειναι καμακι αστο... χαχαχα ακομα παρθενος θα ημουν αν αυτο ηταν το καμακι μου. Σε λυπαμαι ... οχι τοσο για το οτι θεωρεις καμακι τα παραπανω .. οσο για το ποσο χαμηλα πεφτεις οταν αποκαλεις τον αλλο σαλιαρη (για πολλοστη φορα) απελπισμενο και υποθετω και τις κοπελες που δεν εχουν σχεση επισης? Ντροπη σου!!
    Ασε να κρινουν την συνεισφορά μου οι υπολοιποι που εχουν ευγενεια. Τωρα καταλαβαινω γιατι επεμενες στο πως κανεις σχεσεις.. ειναι θεμα ηθους... ετσι εξηγουνται.

Ελπιζω να σε φωτησει ο Θεος, δεν εχω να πω κατι αλλο σε σενα. Λυπαμαι.
    επειδη δεν καταλαβαινεις και τι λεμε οταν σου μιλαμε, ισως δεν ξερεις καλα ελληνικα; δεν μπορω να καταλαβω γιατι να το κανεις.
    ΕΓΩ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΣΑΛΙΑΡΙΖΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΟΣΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΘΕΛΕΙΣ ΕΞΩ ΑΠ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΣΕ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΣΕ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΕΜΑ, Η ΠΡΙΒΕ.
    τωρα, καταλαβες;

Page 25 of 30 FirstFirst ... 152324252627 ... LastLast