Τρόμος για hiv - Page 15
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 15 of 19 FirstFirst ... 51314151617 ... LastLast
Results 211 to 225 of 273
    WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Για ρίξε γιατί εγω τα εχω χασει
    Σίγουρα?
    Γιατί φοβάμαι πως θα τα ξανασβήσει η διαχείριση.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Έχουμε και λέμε:

1)Το γεγονός που ανέφερε ο oboro
    2)Ότι το sexting είναι αμαρτωλό και δεν θα ήταν κακό αν ο άντρας έριχνε και μια δυο σφαλιάρες(αν το μάθαινε)
    3)Ότι οι ναζί δεν μας έκαναν καθόλου κακό(με δικαιολογία το ''Περιμένοντας τους βαρβάρους'' του Καβάφη)
    4)Σε μια κοπέλα που δημοσίευσαν φώτο της στο νετ ή κάτι τέτοιο,να εκμεταλλευτεί ότι της συνέβη,για δικό της οικονομικό όφελος
    5)Σε έναν διάλογο με την Ελισάβετ,την απείλησε
    6)Συνεχής θρησκοληψία
    7)Ο φόβος που θέλησε να προκαλέσει στην Νεφέλη

Need I say more?
    Last edited by WhyAlwaysMe?; 08-07-2019 at 01:09.

Senior Member
    Συν τις θρησκοληπτες καταρες απειλες που σκορπιζε κατα των σεξουαλικων βοηθηματων στο θρεντ μιας αλλης κοπελας...

Στο θρεντ της magenda πριν λιγες μερες παλι εκανε επικινδυνες τοποθετησεις σχετικα με τον αυτοκτονικο ιδεασμο της.

Τιποτε δε διαγραφτηκε. Ο τυπος εχει ασυλια.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    Συν τις θρησκοληπτες καταρες απειλες που σκορπιζε κατα των σεξουαλικων βοηθηματων στο θρεντ μιας αλλης κοπελας...

Στο θρεντ της magenda πριν λιγες μερες παλι εκανε επικινδυνες τοποθετησεις σχετικα με τον αυτοκτονικο ιδεασμο της.

Τιποτε δε διαγραφτηκε. Ο τυπος εχει ασυλια.
    Και δέκατο:Τόλμησε να δηλώσει πως γουστάρει να προκαλεί γιατί είναι προκλητικό αγόρι.Καλός χριστιανός (not) και προκλητικός μαζί γίνεται?
    Για δώσε links.

Ή στείλε τα ιδιωτικώς να μην χαλάμε το θέμα.

Nefeli28
    Guest
    Δυστυχώς υπάρχουν και αυτοί εδώ μέσα.
    Και παίζουν με όσους πραγματικά έχουν σοβαρό πρόβλημα.
    Δυστυχώς επίσης δεν είναι μόνο ο συγκεκριμένος αλλά κι άλλοι που στέλνουν ο,τι τους κατέβει....
    Δεν θα μπω σε διαδικασία φυσικά να τους κατονομάσω εδώ. Μάλλον ούτε αυτοί είναι στα καλά τους αλλά πως έχουν αυτή τη διαύγεια να φορτώνουν κι άλλο φόβο αυτούς που ήδη φοβούνται και δεν την παλεύουν δεν έχω καταλαβει!
    Η διαχείριση πράγματι πρέπει να βρίσκεται σε άλλο φόρουμ. Συμφωνώ απολυτα...
    Έχουν γραφτεί κατά καιρούς σημεία κ τέρατα κ κάποια από αυτά που αναφέρατε τα είχα διαβάσει κι εγώ.
    Προσπαθώ να μη δώσω σημασια σε όσα μου έγραψαν....

Senior Member
    Νεφέλη θες να πάμε μαζι ή μόνη σου σε εναν ειδικο πανω στο aids? Θα σε βοηθουσε να το συζητούσες με κάποιον που ξέρει;
    Quote Originally Posted by Nefeli28 View Post
    Δυστυχώς υπάρχουν και αυτοί εδώ μέσα.
    Και παίζουν με όσους πραγματικά έχουν σοβαρό πρόβλημα.
    Δυστυχώς επίσης δεν είναι μόνο ο συγκεκριμένος αλλά κι άλλοι που στέλνουν ο,τι τους κατέβει....
    Δεν θα μπω σε διαδικασία φυσικά να τους κατονομάσω εδώ. Μάλλον ούτε αυτοί είναι στα καλά τους αλλά πως έχουν αυτή τη διαύγεια να φορτώνουν κι άλλο φόβο αυτούς που ήδη φοβούνται και δεν την παλεύουν δεν έχω καταλαβει!
    Η διαχείριση πράγματι πρέπει να βρίσκεται σε άλλο φόρουμ. Συμφωνώ απολυτα...
    Έχουν γραφτεί κατά καιρούς σημεία κ τέρατα κ κάποια από αυτά που αναφέρατε τα είχα διαβάσει κι εγώ.
    Προσπαθώ να μη δώσω σημασια σε όσα μου έγραψαν....
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Nefeli28
    Guest
    Νεφέλη αυτό το φόρουμ εχει δημιουργηθεί γι αυτόν ακριβώς τον λογο. Δεν εισαι μόνη σου, είμαστε ολοι εμείς εδω να σε ακούμε. Βαλε το κάθε παράσιτο στη λίστα αγνοησης σου. Δυστυχώς υπάρχουν πολλα ατομα που χαίρονται με τη δυστυχία του άλλου. Μη δίνεις σημασία. Εμείς είμαστε εδω για να σε ξεαγχωμουμε όσες φορές χρειαστεί. Θα σε βοηθούσε να μιλούσες για τη φοβια σου με κάποιον ειδικό πανω το aids? Μπορώ να σου βρω ειδικο γιατρο αν θες εχω οροθετικούς φίλους.
    Σε ευχαριστώ για τη βοηθεια.
    Θα ήθελα να μιλήσω με κάποιον ειδικο γιατρό ναι, γιατί όχι;

Senior Member
    Σε ευχαριστώ για τη βοηθεια.
    Θα ήθελα να μιλήσω με κάποιον ειδικο γιατρό ναι, γιατί όχι;
    Ωραια εισαι Αθήνα έτσι; νομιζω ο γιατρός ειναι στο αττικό. Θς μαθω αύριο και θα σου πω

Nefeli28
    Guest
    Ωραια εισαι Αθήνα έτσι; νομιζω ο γιατρός ειναι στο αττικό. Θς μαθω αύριο και θα σου πω
    Αθήνα ναι. Σε ευχαριστώ πολύ

Senior Member
    Αθήνα ναι. Σε ευχαριστώ πολύ
    Τπτ να σαι καλα. Εστειλα να ρωτήσω οταν μάθω θα σου πω..

Nefeli28
    Guest
    Τπτ να σαι καλα. Εστειλα να ρωτήσω οταν μάθω θα σου πω..
    Υπάρχουν και κάποιοι σαν εσένα...
    Να σαι καλά...

Senior Member
    Υπάρχουν και κάποιοι σαν εσένα...
    Να σαι καλά...
    Τελικα ειναι όντως αττικο, αυριο θα ξερω ονομα να στο πω πριβε. Τιποτα καλο μου, δεν μου ειναι κόπος. Θεωρώ ένας ειδικός πάνω στο θεμα θα σε βοηθήσει πολυ. Εκει πάει ο φίλος με το aids και έχουν καταφέρει να του μηδενισει το φορτιο οποτε θεωρω θα εχει πολλα να σου πει

Banned
    λυπαμαι που το κομμα σας δεν μπηκε στην βουλη! λυπαμαι για σας! που η ελευθερια εκφρασης μετα απο πολυ αιμα(κι οχι μονοο αιμ τουρκικο οπως λεγαμε στις ειδικες δυναμεις ) πλεον ειναι υπαρκτη! λυπαμαι για σας οτι μπορουν οι ανθρωποι να λενε αυτο που θελουν και οχι αυτο που θελουν οι αλλοι να ακουσουν! λυπαμαι για σας οπου η ελευθερια στα φορουμ ειναι και συνταγματικη εδω κι 10 χρονια! λυπαμαι για εσας που δεν υπαρχουν πολλα φορουμ που να διαβαζετε αυτο που θελετε! υπαρχει ομως λυση!!!
    μπορειτε να κανετε ενα δοματιο δικο σας! να πενευετε ο ενας τον αλλον και η μια την αλλη!! να λετε τα παραμιθακια σας κι να σας πιανει ριγος εγωισμου! να φτιαχνεστε διαβαζωντας μονο οσους συμφωνουν μαζι σας!
    Χαιρομαι οπου ο Θεος με εκανε ετσι! χαιρομαι οπου η μανα μου με μεγαλωσε με αυτον τον τροπο
    τον τροπο να μην φοβαμαι να λεω την γνωμη μου, τον τροπο να ειμαι αληθεινος!! να γραφω οτι πηστευω - εκτος απο βρισιες και προσβολες προς αλλους - να ειμαι πραγματικος και οχι υποκριτης μπας κι βρω καμια γκομενα εδω μεσα !χαχαχα ειστε απηστευτοι μερικοι νομιζετε οτι ετσι θα γα,,,,
    χαχα.Χαιρομαι που με μεγαλωσε με την ανοχη κι τον σεβασμο στην διαφορετικοτητα! χαιρομαι που μεγαλωσα με την περιεργια στο ξενο! και με την ονειροπολα ψυχη του εξερευνιτη! χαιρομαι που μπορω να ακουω ασχημα πραματα για μενα κι να μην φρικαρω απεναντιας να προσπαθω να γινω καλητερος!
    χαιρομαι που δεν ειμαι σαν εσας!

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    λυπαμαι που το κομμα σας δεν μπηκε στην βουλη! λυπαμαι για σας! που η ελευθερια εκφρασης μετα απο πολυ αιμα(κι οχι μονοο αιμ τουρκικο οπως λεγαμε στις ειδικες δυναμεις ) πλεον ειναι υπαρκτη! λυπαμαι για σας οτι μπορουν οι ανθρωποι να λενε αυτο που θελουν και οχι αυτο που θελουν οι αλλοι να ακουσουν! λυπαμαι για σας οπου η ελευθερια στα φορουμ ειναι και συνταγματικη εδω κι 10 χρονια! λυπαμαι για εσας που δεν υπαρχουν πολλα φορουμ που να διαβαζετε αυτο που θελετε! υπαρχει ομως λυση!!!
    μπορειτε να κανετε ενα δοματιο δικο σας! να πενευετε ο ενας τον αλλον και η μια την αλλη!! να λετε τα παραμιθακια σας κι να σας πιανει ριγος εγωισμου! να φτιαχνεστε διαβαζωντας μονο οσους συμφωνουν μαζι σας!
    Χαιρομαι οπου ο Θεος με εκανε ετσι! χαιρομαι οπου η μανα μου με μεγαλωσε με αυτον τον τροπο
    τον τροπο να μην φοβαμαι να λεω την γνωμη μου, τον τροπο να ειμαι αληθεινος!! να γραφω οτι πηστευω - εκτος απο βρισιες και προσβολες προς αλλους - να ειμαι πραγματικος και οχι υποκριτης μπας κι βρω καμια γκομενα εδω μεσα !χαχαχα ειστε απηστευτοι μερικοι νομιζετε οτι ετσι θα γα,,,,
    χαχα.Χαιρομαι που με μεγαλωσε με την ανοχη κι τον σεβασμο στην διαφορετικοτητα! χαιρομαι που μεγαλωσα με την περιεργια στο ξενο! και με την ονειροπολα ψυχη του εξερευνιτη! χαιρομαι που μπορω να ακουω ασχημα πραματα για μενα κι να μην φρικαρω απεναντιας να προσπαθω να γινω καλητερος!
    χαιρομαι που δεν ειμαι σαν εσας!
    Εισαι οτι να ναι.. Ήρθες σε μια φοβισμένη κοπελα να τη γεμίσεις τρομο. Εισαι αξιολύπητος. Αυτό και δε θα πω κατι αλλο. Ο κόσμος ματιά εχει και βλέπει. Επίσης αμαθεστατε η ελευθερία σου σταματάει εκεί που ξεκινάει η ελευθερία του άλλου. Απο τη στιγμή λοιπον που η Νεφέλη ενοχλήθηκε οχι δεν έχεις καμια ελευθερία να της γαμας τη διαθεση με τη μπουρδουλογια σου. Το κατάλαβες ή να στο ζωγραφίσω; αμε στο καλο τωρα μην ακούσεις τπτ χειρότερο

Banned
    Εισαι οτι να ναι.. Ήρθες σε μια φοβισμένη κοπελα να τη γεμίσεις τρομο. Εισαι αξιολύπητος. Αυτό και δε θα πω κατι αλλο. Ο κόσμος ματιά εχει και βλέπει. Επίσης αμαθεστατε η ελευθερία σου σταματάει εκεί που ξεκινάει η ελευθερία του άλλου. Απο τη στιγμή λοιπον που η Νεφέλη ενοχλήθηκε οχι δεν έχεις καμια ελευθερία να της γαμας τη διαθεση με τη μπουρδουλογια σου. Το κατάλαβες ή να στο ζωγραφίσω; αμε στο καλο τωρα μην ακούσεις τπτ χειρότερο
    πες χειροτερα
    . Διοτις θα γραφω οτι θελω, αν εεις προβλημα κι ξενερωνεις μπορεις να φυγεις!! οπως και η Νεφελη θα πρεπει να ξερει οτι δεν μας πληρωνει για να της λεμε καλα λογια, τσαμπα μπηκε αρα δεν μπορει να εχει απετησεις!
    Επισης , εσυ για πιο λογο εισαι εδω μεσα? αου λες οτι δεν εχεις κανενα προβλημα, οτι εισαι εξυπνη ,ωραια κι δυναμικη! τι θες εδω μεσα, να μας κανεις να σε ζηλεψουμε ?? χΑαχαχα εχεις αραγες καταλαβει οτι εσυ εχεις το πιο μεγαλο προβλημα απο ολους εδω μεσα>?

Page 15 of 19 FirstFirst ... 51314151617 ... LastLast