ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1090
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1090 of 1380 FirstFirst ... 905909901040108010881089109010911092110011401190 ... LastLast
Results 16,336 to 16,350 of 20693
    WhyAlwaysMe?
    Guest
    Μας έχει ''πνίξει'' η ζέστη ρε παιδιά!

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Οκ.
    Εννοείται πως δεν σε ρώτησα για κακό.
    Σε καμία περίπτωση.
    Δε θίχτηκα απλα θεωρω οτι οταν γνωρίζεις τον αλλον τον δεχεσαι οπως είναι χωρίς να προσπαθείς να τον αλλάξεις. Αλλιώς δε μπλέξεις εξ αρχής με αυτον/η. Τωρα αν στη πορεία αδυνάτιζε και αλλο πιστεύω θα ειχα δικαιωμα να του το πω με ωραιο τροπο και χωρίς να τον προσβάλω...
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Δε θίχτηκα απλα θεωρω οτι οταν γνωρίζεις τον αλλον τον δεχεσαι οπως είναι χωρίς να προσπαθείς να τον αλλάξεις. Αλλιώς δε μπλέξεις εξ αρχής με αυτον/η. Τωρα αν στη πορεία αδυνάτιζε και αλλο πιστεύω θα ειχα δικαιωμα να του το πω με ωραιο τροπο και χωρίς να τον προσβάλω...
    Κατανοώ τι λες.
    Απλά εγώ το είπα από την οπτική της υγείας.

Και σε αυτό για τον ωραίο τρόπο συμφωνώ απόλυτα!
    Ποτε δεν λες σε κάποιον κάτι με κακό τρόπο.Το λεγόμενο κατά κάποιους negative motivation δεν μ αρεσει.

Senior Member
    Κατανοώ τι λες.

Και σε αυτό για τον ωραίο τρόπο συμφωνώ απόλυτα!
    Ποτε δεν λες σε κάποιον κάτι με κακό τρόπο.Το λεγόμενο κατά κάποιους negative motivation δεν μ αρεσει.
    Κοιτα απο το να είχε παραπάνω κιλα είναι καλύτερο για την υγεία το λιγότερα ασχετα αν δεν μου αρέσει αισθητικα.

Banned
    Πως είναι ο σωματότυπος ενός βαρυκόκκαλου δηλαδή?
    Δεν τρολλάρω,όντως δεν ξέρω.

Ε με την λογική σου ρε μαν μου εγώ είμαι χοντρός.
    Δεν σε είπα χοντρό, απλά είπα ότι άμα εγώ πήγαινα 60 κιλά θα μου φαινόταν too much, γιατί έχω συνηθίσει να παίζω μπάλα στα early 50s.

Senior Member
    Quote Originally Posted by DrugUser View Post
    Δεν σε είπα χοντρό, απλά είπα ότι άμα εγώ πήγαινα 60 κιλά θα μου φαινόταν too much, γιατί έχω συνηθίσει να παίζω μπάλα στα early 50s.
    Με τι ύψος; 51 ειμαι εγω

Senior Member
    Δεν εισαι κοπελα; γιατί θεωρω οτι μια κοπελα θα καταλαβαινε.
    Αγοράκι είμαι.

Senior Member
    Καθε σωμα εχει διαφορετική δομή. Ο φιλος μου παρότι ειναι πανω απο 90 κιλα ειναι πολυ αδυνατος.. Δλδ δε τον βλέπω μονο εγω ετσι το λεει κ ο ιδιος. Υποθέτω οτι θα έχει βαρύ σκελετο γιατί δε φαίνεται για τπτ ενενήντα και κιλα
    Όντως, πρέπει να είναι σε μεγάλο βαθμό θέμα σκελετού. Είναι ασυνήθιστο όμως ως κατασκευή.

Από την άλλη υπάρχει και ο υποκειμενικός παράγοντας όσον αφορά το πώς φαίνεται κάποιος στα μάτια των άλλων ή και στα δικά του ακόμη.

Senior Member
    Δε θίχτηκα απλα θεωρω οτι οταν γνωρίζεις τον αλλον τον δεχεσαι οπως είναι χωρίς να προσπαθείς να τον αλλάξεις. Αλλιώς δε μπλέξεις εξ αρχής με αυτον/η.
    Ακριβώς.

Έχω κι ένα παράδειγμα από μια διαφορετική οπτική γωνία. Θυμάμαι μια συζήτηση με τον οδοντίατρό μου πριν πολλά χρόνια για τα λεγόμενα «σιδεράκια». Κάποιος λοιπόν ήθελε να βάλει ένα τέτοιο σύστημα με σκοπό να διορθώσει την οδοντοστοιχία του. Όλα σταμάτησαν όταν αντέδρασε η γυναίκα του, γιατί έτσι τον είχε γνωρίσει και έτσι της είχε αρέσει. Εκείνη δεν ήθελε τέτοιες αλλαγές.

Senior Member
    Όντας 1.77 και κάτω από 60 κιλά, είναι ένα θέμα που με απασχολεί. Για την ώρα είμαι μια χαρά αλλά τα χρόνια πέρασαν και όταν προκύψει κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας θα αρχίσω να «καίω» μύες και κόκαλα. Δε βαριέσαι, ζωή είναι, θα περάσει.

Κάποιοι απλά δεν μπορούμε να βάλουμε τα κιλά που προβλέπεται να έχουμε για το φύλο, το ύψος και την ηλικία. Αυτό μπορεί να έχει πολλά θετικά στην καθημερινή ζωή (κυρίως λόγω ευκινησίας και ταχύτητας) αλλά σε περίπτωση σοβαρής ασθένειας είναι ένα πρόβλημα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Vox View Post
    Όντας 1.77 και κάτω από 60 κιλά, είναι ένα θέμα που με απασχολεί. Για την ώρα είμαι μια χαρά αλλά τα χρόνια πέρασαν και όταν προκύψει κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας θα αρχίσω να «καίω» μύες και κόκαλα. Δε βαριέσαι, ζωή είναι, θα περάσει.

Κάποιοι απλά δεν μπορούμε να βάλουμε τα κιλά που προβλέπεται να έχουμε για το φύλο, το ύψος και την ηλικία. Αυτό μπορεί να έχει πολλά θετικά στην καθημερινή ζωή (κυρίως λόγω ευκινησίας και ταχύτητας) αλλά σε περίπτωση σοβαρής ασθένειας είναι ένα πρόβλημα.
    Τουλάχιστον 70 πρέπει να πας. Η γυμναστική και μασαμπουκα, ταχίνι φυστικοβουτυρο κοτόπουλο και βάρη

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Georgewww View Post
    Τουλάχιστον 70 πρέπει να πας. Η γυμναστική και μασαμπουκα, ταχίνι φυστικοβουτυρο κοτόπουλο και βάρη
    Να προσθέσω και αυγό(ασπράδι κατά κύριο λόγο) και γιαούρτι(το 2%) με βρώμη.

Senior Member
    Ουτε εγω παίρνω ευκολα βάρος και κάθε φορά που παθαίνω ιωση και πέφτω από τα 50 μου βγαίνει η ψυχη να τα ξαναπάρω

Senior Member
    Ουτε εγω παίρνω ευκολα βάρος και κάθε φορά που παθαίνω ιωση και πέφτω από τα 50 μου βγαίνει η ψυχη να τα ξαναπάρω
    Εσύ είσαι κοριτσάκι, αισθητικά δεν εχεις θέμα να πέσεις κιλά, εμείς τα αγοράκια δείχνουμε άσχημα κι εγώ όταν επεσα 8 κιλά άλλαξα πολύ.

Να παραγγείλουμε πίτσες ψηφιακές καμιά μέρα , από το psycopizza στη διεύθυνση ΤΙ ΣΚΈΦΤΕΣΤΕ [emoji1787] να πάρουμε κάνα ψηφιακό κιλό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Georgewww View Post
    Εσύ είσαι κοριτσάκι, αισθητικά δεν εχεις θέμα να πέσεις κιλά, εμείς τα αγοράκια δείχνουμε άσχημα κι εγώ όταν επεσα 8 κιλά άλλαξα πολύ.

Να παραγγείλουμε πίτσες ψηφιακές καμιά μέρα , από το psycopizza στη διεύθυνση ΤΙ ΣΚΈΦΤΕΣΤΕ [emoji1787] να πάρουμε κάνα ψηφιακό κιλό.
    Κανα ψηφιακό μπέργκερ καλυτερα δεν ειμαι φαν της πίτσας