Εμπειρίες από νοσηλεία sos
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18

Εμπειρίες από νοσηλεία sos

Καλησπέρα κατάθλιψη μεγατόνων, είμαι με tritico megazon depakin και zanax, χωρίς καμία ανταπόκριση, στην οποια διαφοροποίηση των παραπάνω φαρμάκων. Η γιατρός μου μου λέει ότι πάω για εισαγωγή, και αυτό, παρόλο που το βλέπω ότι τα περιθώρια στενεύουν, με αποτελείωσε. Σας παρακαλώ πείτε μου τις εμπειρίες σας από νοσηλεία, για κατάθλιψη, που, πόσο κρατησε, αν βοήθησε, πως εισασταν όταν βγήκατε, και ότι άλλο νομίζετε.

Σε παρακολουθεί γιατρός Δημοσιου ή Ιδιώτης; τι σε φοβίζει περισσότερο;
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Αυτό είναι ένα παλαιότερο νημα . Ελπίζω κάποιες πληροφορίες από τα μέλη να σου φανούν χρήσιμα. Ο τίτλος δεν είναι για κατάθλιψη αλλά ίσως στείλεις ερώτηση σε κάποιο μέλος. https://r.tapatalk.com/shareLink?url...2&share_type=t

Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Σε παρακολουθεί γιατρός Δημοσιου ή Ιδιώτης; τι σε φοβίζει περισσότερο;
    Ιδιώτης από χρόνια, έχω πάρει ένα σορό φάρμακα στο παρελθόν, κάποια μετά από υποτροπή δεν δούλευαν πια, άλλα τα σταμάτησα λόγο παρενεργειών, πχ δυσκοιλιότητα. Με φοβίζουν τα πάντα σε σχέση μα τη νοσηλεία, τι θα πω στα παιδιά μου πόσο θα μείνω μέσα πως θα είμαι όταν βγω, σε τι γιατρό θα πέσω, αν κάθε υποτροπή θα είναι και μια επιπλέον εισαγωγή, γενικά από χτες που μου το είπε δεν μπορώ να ηρεμήσω. Σας παρακαλώ όποιος έχει εμπειρία ας μου πει τη γνώμη του.

Senior Member
    Το ρινικο εκνεφωμα κεταμινης πλεον πηρε αδεια και κυκλοφορει στην Αμερικη με τεραστια ποσοστα επιτυχιας για την καταθλιψη αμεσα. Μπορει καποιος να μας πει που παρακολουθειται απο ιατρο να ρωτησει εαν υπαρχει τετοιο ενδεχομενο κυκλοφοριας/χρησης στην Ελλαδα ?

Πιστεύω πως δεν θα σε αφήσει ο γιατρός σου στο χάος. Ίσως να έρχεται να σε βλέπει για κάποιες ώρες.ρωτησε τον για οποία απορία έχεις. Μπορεί να είναι λίγες οι μέρες και μόνον θετική να είναι η εξέλιξη. Πρότεινε κάποια συγκεκριμένη αγωγή στη νοσηλεία; Αν μπορείς μη στεναχωριέσαι περισσότερο από όσο ήδη είσαι.

Quote Originally Posted by stefamw View Post
    Το ρινικο εκνεφωμα κεταμινης πλεον πηρε αδεια και κυκλοφορει στην Αμερικη με τεραστια ποσοστα επιτυχιας για την καταθλιψη αμεσα. Μπορει καποιος να μας πει που παρακολουθειται απο ιατρο να ρωτησει εαν υπαρχει τετοιο ενδεχομενο κυκλοφοριας/χρησης στην Ελλαδα ?
    Το έχω διαβάσει κι εγώ αυτό για το ρινικό, αλλά ποιος ξέρει αν και πότε θα πάρει έγκριση από εδώ. Και σίγουρα δεν μπορώ να περιμένω, κάνεις δεν έχει κάνει εισαγωγή με ανθεκτική κατάθλιψη;;;

Πιστεύω πως δεν θα σε αφήσει ο γιατρός σου στο χάος. Ίσως να έρχεται να σε βλέπει για κάποιες ώρες.ρωτησε τον για οποία απορία έχεις. Μπορεί να είναι λίγες οι μέρες και μόνον θετική να είναι η εξέλιξη. Πρότεινε κάποια συγκεκριμένη αγωγή στη νοσηλεία; Αν μπορείς μη στεναχωριέσαι περισσότερο από όσο ήδη είσαι.
    Δεν έχουμε μπει στις λεπτομέρειες γιατί ληπει αυτές τις μέρες, και μιλαμε τηλεφωνικά, αλλά εμένα αυτή η εκδοχή μου πυροδότησε απίστευτο άγχος, ( απαρετητα τα zanax) και ατέρμονο ψυχικό βάρος. Ζοριζομε όσο ποτέ άλλοτε...

Nefeli28
    Guest
    Quote Originally Posted by ριας View Post
    Δεν έχουμε μπει στις λεπτομέρειες γιατί ληπει αυτές τις μέρες, και μιλαμε τηλεφωνικά, αλλά εμένα αυτή η εκδοχή μου πυροδότησε απίστευτο άγχος, ( απαρετητα τα zanax) και ατέρμονο ψυχικό βάρος. Ζοριζομε όσο ποτέ άλλοτε...
    Είναι λογικό να νιώθεις έτσι. Δεν έχω νοσηλευτεί αλλά έφτασα κι εγώ πολύ κοντα όπως εσυ. Έχω βαριά ιδψ που φτάνει σε ψύχωση και κατάθλιψη.
    Τα φάρμακα δεν μου κάνουν τίποτα. Έχω αλλάξει 4 φορές αγωγή σε 4 μήνες.
    Ο γιατρός που με είδε στο Αιγινήτειο μίλησε γαι εισαγωγή, το ίδιο και ψυχίατρος ψυχολόγος που με παρακολουθούν.
    Ο μηνός λόγος που δεν έγινε ήταν για να μη χάσω τη δουλειά μου.
    Είχα και έχω τις ίδιες απορίες με σένα.
    Τι θα πω στα παιδιά; Τι θα πει ο περίγυρος;
    Τι θα γίνει εκει μέσα; Θα υπάρξει καλυτέρευση η απλώς θα γινω πειραματόζωο φαρμάκων;
    Δεν έχει κανεις αναλογη εμπειρία να μας πει;;;

Δεν θα κάνεις εισαγωγή αν δεν είσαι σίγουρη πως θα σε παρακολουθεί και από κοντά. Εγώ προσωπικά θα είχα αυτή την ανάγκη. Ειναι λογικότατο να μην θες να πας σε περιβάλλον άγνωστο χωρίς έστω ένα άνθρωπο εμπιστοσυνης. Θέλει γιατί φοβάται πως θα κάνεις κακό στον εαυτο σου; έχεις κάποιον άνθρωπο δίπλα σου; στο σπίτι;

Quote Originally Posted by Nefeli28 View Post
    Είναι λογικό να νιώθεις έτσι. Δεν έχω νοσηλευτεί αλλά έφτασα κι εγώ πολύ κοντα όπως εσυ. Έχω βαριά ιδψ που φτάνει σε ψύχωση και κατάθλιψη.
    Τα φάρμακα δεν μου κάνουν τίποτα. Έχω αλλάξει 4 φορές αγωγή σε 4 μήνες.
    Ο γιατρός που με είδε στο Αιγινήτειο μίλησε γαι εισαγωγή, το ίδιο και ψυχίατρος ψυχολόγος που με παρακολουθούν.
    Ο μηνός λόγος που δεν έγινε ήταν για να μη χάσω τη δουλειά μου.
    Είχα και έχω τις ίδιες απορίες με σένα.
    Τι θα πω στα παιδιά; Τι θα πει ο περίγυρος;
    Τι θα γίνει εκει μέσα; Θα υπάρξει καλυτέρευση η απλώς θα γινω πειραματόζωο φαρμάκων;
    Δεν έχει κανεις αναλογη εμπειρία να μας πει;;;
    Έτσι ακριβώς Νεφέλη με καλύπτεις πληρος και όλα αυτά τα ερωτήματα με τρελαίνουν.

Δεν θα κάνεις εισαγωγή αν δεν είσαι σίγουρη πως θα σε παρακολουθεί και από κοντά. Εγώ προσωπικά θα είχα αυτή την ανάγκη. Ειναι λογικότατο να μην θες να πας σε περιβάλλον άγνωστο χωρίς έστω ένα άνθρωπο εμπιστοσυνης. Θέλει γιατί φοβάται πως θα κάνεις κακό στον εαυτο σου; έχεις κάποιον άνθρωπο δίπλα σου; στο σπίτι;
    Η γιατρός μου ληπει για μικρό διάστημα αλλά μια μου λέει όχι θα το αντιμετωπίσουμε, μια με ρωτάει αν θέλω να νοσηλευτω επειδή είναι πολύ ανθεκτικό το επεισόδιο, εντομεταξι τώρα τόσο καιρό που έχω βουλιάξει, στην ουσία, απλώς αναπροσαρμόζει τις δόσεις στα ίδια φάρμακα, που όμως δεν έχουν βοηθήσει καθόλου.

Λείπει με άδεια προφανώς. Αν ήμουν σε τοσο δύσκολη και διλληματικη θέση θα ζητούσα να με αναφέρει εκεί που θα πήγαινα να μην ένιωθα παντελώς μόνη. Διάβασες το λινκ που έβαλα; γράφουν κάποια στοιχεία για τη νοσηλεία γενικά.

Η γιατρός μου ληπει για μικρό διάστημα αλλά μια μου λέει όχι θα το αντιμετωπίσουμε, μια με ρωτάει αν θέλω να νοσηλευτω επειδή είναι πολύ ανθεκτικό το επεισόδιο, εντομεταξι τώρα τόσο καιρό που έχω βουλιάξει, στην ουσία, απλώς αναπροσαρμόζει τις δόσεις στα ίδια φάρμακα, που όμως δεν έχουν βοηθήσει καθόλου.
    Α και είναι ιδιοτις η γιατρός οπότε συγουρα δεν θα είμαι υπο την παρακολούθηση της.

Πριν ανοίξει ιατρείο όμως λογικά έκανε "πρακτική " σε κάποιο νοσοκομείο. Λογικά θα γνωρίζει συναδέλφους σε δημόσια και συνήθως έχουν τρόπο να επικοινωνούν. Πότε θα επιστρέψει; αν αργήσει πρέπει να μιλήσει για εσένα σε συνάδελφο για να ξέρεις τι θα κάνεις. Είναι υπεύθυνη για εσένα ουσιαστικά.

Page 1 of 2 12 LastLast