Τα πάντα όλα! - Page 21
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 21 of 56 FirstFirst ... 11192021222331 ... LastLast
Results 301 to 315 of 838
    Πάντως το παλικάρι σου ενδιαφέρεται πολύ. Δεν έχει κόμπλεξ. Είναι ερωτευμένος μαζί σου. Αρέσει στους άντρες να παρεχουν βοήθεια όταν μπορούν και με το τρόπο που τους επιτρέπουμε. Ζηλεύει γιατί δεν θέλει να σε χάσει. Αλλά και εσύ ξενυχτάς για να τον δεις. Αυτά είναι ρε φαντασία τα ωραία της ζωής έχεις παρατηρήσει το τρέμουλο αν έχει ύφεση; αν επηρεάζεται από καφεΐνη αλκοόλ ή υπέρ ένταση ψυχολογική;
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Πάντως το παλικάρι σου ενδιαφέρεται πολύ. Δεν έχει κόμπλεξ. Είναι ερωτευμένος μαζί σου. Αρέσει στους άντρες να παρεχουν βοήθεια όταν μπορούν και με το τρόπο που τους επιτρέπουμε. Ζηλεύει γιατί δεν θέλει να σε χάσει. Αλλά και εσύ ξενυχτάς για να τον δεις. Αυτά είναι ρε φαντασία τα ωραία της ζωής έχεις παρατηρήσει το τρέμουλο αν έχει ύφεση; αν επηρεάζεται από καφεΐνη αλκοόλ ή υπέρ ένταση ψυχολογική;
    Καλως την. Δεν εχω κανενα παραπονο, μου δείχνει πολυ στήριξη. Όταν πήγαινα και ψυχίατρο ηθελε να έρχεται και παρεα και γενικά με βοηθάει ειδικα με το τρεμουλο που δε μπορώ να κάνω κάποιες κινήσεις. Το τρεμουλο ειναι ακάθεκτο.. Η καφεΐνη σίγουρα το επιβαρύνει όπως και τα χαπια αλλα εχω τρεμουλο παρα πολλα χρονια.. Τωρα θα φύγουμε για ενα σκ να ηρεμήσουμε λίγο να αλλαξουμε και αερα... Φαντάσου οτι επειδή εχω δερματικα και ο ήλιος τα χειροτερεύει δέχτηκε να ξεκινησουμε 5 το χαραμα πριν βγάλει ηλιο. Ειναι ενας αγγελος... Εσυ έχεις παιδακια; ή λαθος θυμαμαι;
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Έτσι φέρονται οι σωστοί άντρες. Δεν είναι παρτακιας ο άνθρωπος ότι θέλει μόνον εκείνος. Εύχομαι να περασετε υπέροχα σκεφτόμουν μήπως τυχόν κάποιο χάπι βοηθούσε στην ένταση του χεριού αλλά είπαμε Σεπτέμβρη θα πας και σε νευρολόγο. Έχω ένα μωράκι. Όταν κοιμάται μπορώ να μπω φόρουμ. Είναι τεράστια αλλαγή ζωής. Το είχα συζητήσει χρόνια πριν με τον γιατρό τι θα κάνω εαν μείνω έγκυος και εάν θα είμαι οκ. Κάθε μέρα είναι μια περιπέτεια δεν ξέρω πως θα κυλήσει. Θα μπορούσα να είμαι συνεχώς αγχωμένη αλλά αποφάσισα να είμαι πιο ψύχραιμη. Τα προβλήματα είναι στη σχέση με τον σύντροφό αλλά δεν μπορώ να επεκταθώ. Έχεις σκεφτεί ποτέ τον εαυτό σου σε αυτό; ως μητέρα εννοώ.
    ** έχω και εγώ προπτωση μιτροειδους βαλβίδος. Μόνο να μην πάρω βάρος μου τόνισε. Είναι επιβαρυντικό από μια ηλικία και μετα. Στις εξετάσεις κύησης το ανακάλυψα.

Senior Member
    Έτσι φέρονται οι σωστοί άντρες. Δεν είναι παρτακιας ο άνθρωπος ότι θέλει μόνον εκείνος. Εύχομαι να περασετε υπέροχα σκεφτόμουν μήπως τυχόν κάποιο χάπι βοηθούσε στην ένταση του χεριού αλλά είπαμε Σεπτέμβρη θα πας και σε νευρολόγο. Έχω ένα μωράκι. Όταν κοιμάται μπορώ να μπω φόρουμ. Είναι τεράστια αλλαγή ζωής. Το είχα συζητήσει χρόνια πριν με τον γιατρό τι θα κάνω εαν μείνω έγκυος και εάν θα είμαι οκ. Κάθε μέρα είναι μια περιπέτεια δεν ξέρω πως θα κυλήσει. Θα μπορούσα να είμαι συνεχώς αγχωμένη αλλά αποφάσισα να είμαι πιο ψύχραιμη. Τα προβλήματα είναι στη σχέση με τον σύντροφό αλλά δεν μπορώ να επεκταθώ. Έχεις σκεφτεί ποτέ τον εαυτό σου σε αυτό; ως μητέρα εννοώ.
    Να σαι καλα!! Ναι από Σεπτέμβρη θα πάω στη νευρολόγο που πάει και ο πατερας μου λογω εγκεφαλικών που λέει οτι ειναι καλη γιατρός. Να το χαίρεσαι το παιδακι σου. Απο τον τρόπο που γράφεις μου φαινεσαι υπερβολικά ήρεμη και γαληνια. Εχεις τρομερο λέγειν. Μπορείς να πεις την άποψή σου και να γίνει σεβαστή γιατί μιλας πολυ ομορφα σε όλους. Συγχαρητήρια!! Φοβάμαι να σου πω την αλήθεια. Ξερω οτι αν έκανα παιδί θα ήμουν καλή ως μητερα γιατί δουλευα σαν μπειμπι σιττερ οποτε δοκίμασα τις αντοχές μου αλλα φοβάμαι παρα πολυ την επιλόχειο καταθλιψη.. Γενικα ειμαι λίγο επιρρεπής.. Πεφτω παρα πολυ ευκολα και αγχωνομαι για τα πάντα. Αν δε σκεφτομουν αυτά θα ήμουν πολυ θετική σε ενα παιδάκι.. Εφοσον βέβαια ειχα μια χρονια σχεση... Εσυ με τι έχεις διαγνωσθει αν δε γίνομαι αδιάκριτη; αν δε θες να πεις είναι σεβαστό φυσικα

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Όλοι παλεύουμε πλην κάποιων ανθρώπων που ή γεννήθηκαν serial killers ή τους έκλεψαν όλη την αγάπη και τους γέμισαν πόνο μίσος οργή θυμό ( αυτά τα παιδιά ενήλικοι έχουν και μεγαλύτερη ανάγκη για στοργή αλλά δε το μπορούν το απωθούν φουλ). Εγώ ξεκίνησα με άπειρες κρίσεις πανικού. Ανεκαθεν αυτοκαστροφικη και ενοχική. Πήγα στον ψυχιατρο αφού είχα εξαντλήσει τα όρια μου. Ξεκίνησα με γαδ. Μετά πέρασα ένα απαίσιο μείζον κατάθλιψης και τελικά είμαι διπολική με κλίση στην κατάθλιψη. Είμαι παρατηρητική ως προς τη διάθεση μου αλλά και τη βαρύτητα των αρνητικών σκέψεων μου και αν καταλάβω πως κάτι είναι επικίνδυνο κλείνω ραντεβου άμεσα. Φοβόμουν παρα πολύ για το παιδί. Ναι είναι εξαντλητικό με την αϋπνία και πολλά άλλα... Αλλά δεν περιγράφεται αυτή η επικοινωνία και η σχέση που αναπτύσσεται. Αγαπούσα πάντοτε τα παιδάκια και χαίρομαι που έχεις ασχοληθεί. Είσαι δυναμική!!! Τι σημαίνει αυτο; πως όταν θα το αποφασίσεις εσύ θα εκπλήξεις τον ίδιο σου τον εαυτό. Εγώ τη γλίτωσα την επιλόχειο ( μέχρι στιγμής ένα χρόνο κρατα η λοχεια και δεν το λένε ευρεως) γιατί ξεκίνησα άμεσα αγωγή. Έβαλα και μεγάλο πείσμα. Δεν ήθελα να "μου" το μεγαλώσουν. Σκέψου πως με το μείζον κοιμόμουν 15ωρες ανοιγα μάτι έκλαιγα ήθελα να κάνω εκούσια νοσηλεία και φυσικά σκεφτόμουν την αυτοχειρία. Εφόσον λοιπόν ξεπέρασα εκείνο και μετά έκανα πολλές προσωπικές αλλαγές πήρα το ρίσκο. Μέχρι στιγμής τα έχω καταφέρει. Μεγαλώνω το παιδί μόνη μου(κοιμαμαι το πολύ 4 ώρες κάθε μέρα και φυσικά. Τάισμα άλλαγμα. Μπάνιο. )Έχει πολυυυυ τρέξιμο αλλά συνηθίζεις τους ρυθμούς. Φυσικά και έρχονται στιγμές που νοσταλγώ την ξεγνοιασιά. Ειναι καλοκαίρι και σκέφτομαι αχ να μπορούσα ανάσκελα στη παραλία να χάζευα τα αστέρια...... Αχ.... Και μετά λέω δε πειράζει κάποια στιγμή θα τα κοιτάς με το μικρό. Συγνώμη που σε ρώτησα. Είσαι σε φάση πανεμορφη τώρα. Να την ζήσεις όσο περισσότερο μπορείς. Εγώ πάει.... Ξεμυαλιστικα... Από άποψη υπομονής = θέλει περισσότερο από γαϊδουρινή. Όλα αυτά είναι λόγια. Οταν μια γυναίκα γίνεται μάνα και το νιώθει ξέρει ακριβως τι κάνει αλλά και αν κάτι δεν πηγαίνει καλά με το παιδί. Είχα ρωτήσει επίσης τι θα πρέπει να κόψω από χάπια. Τα έγραψα ανακατεμένα αλλά είχα διαβάσει και ξένη βιβλιογραφία για τα φάρμακα την εγκυμοσύνη παρενέργειες κτλ. Δεν το άφησα στη τύχη του. Δυστυχώς εντο ελλαντα ούτε καν ιστοσελίδα μαμάδων με ψυχική διαταραχή δεν υπάρχει.

Senior Member
    Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Όλοι παλεύουμε πλην κάποιων ανθρώπων που ή γεννήθηκαν serial killers ή τους έκλεψαν όλη την αγάπη και τους γέμισαν πόνο μίσος οργή θυμό ( αυτά τα παιδιά ενήλικοι έχουν και μεγαλύτερη ανάγκη για στοργή αλλά δε το μπορούν το απωθούν φουλ). Εγώ ξεκίνησα με άπειρες κρίσεις πανικού. Ανεκαθεν αυτοκαστροφικη και ενοχική. Πήγα στον ψυχιατρο αφού είχα εξαντλήσει τα όρια μου. Ξεκίνησα με γαδ. Μετά πέρασα ένα απαίσιο μείζον κατάθλιψης και τελικά είμαι διπολική με κλίση στην κατάθλιψη. Είμαι παρατηρητική ως προς τη διάθεση μου αλλά και τη βαρύτητα των αρνητικών σκέψεων μου και αν καταλάβω πως κάτι είναι επικίνδυνο κλείνω ραντεβου άμεσα. Φοβόμουν παρα πολύ για το παιδί. Ναι είναι εξαντλητικό με την αϋπνία και πολλά άλλα... Αλλά δεν περιγράφεται αυτή η επικοινωνία και η σχέση που αναπτύσσεται. Αγαπούσα πάντοτε τα παιδάκια και χαίρομαι που έχεις ασχοληθεί. Είσαι δυναμική!!! Τι σημαίνει αυτο; πως όταν θα το αποφασίσεις εσύ θα εκπλήξεις τον ίδιο σου τον εαυτό. Εγώ τη γλίτωσα την επιλόχεια γιατί ξεκίνησα άμεσα αγωγή. Έβαλα και μεγάλο πείσμα. Δεν ήθελα να "μου" το μεγαλώσουν. Σκέψου πως με το μείζον κοιμόμουν 15ωρες ανοιγα μάτι έκλαιγα ήθελα να κάνω εκούσια νοσηλεία και φυσικά σκεφτόμουν την αυτοχειρία. Εφόσον λοιπόν ξεπέρασα εκείνο και μετά έκανα πολλές προσωπικές αλλαγές πήρα το ρίσκο. Μέχρι στιγμής τα έχω καταφέρει. Μεγαλώνω το παιδί μόνη μου. Έχει πολυυυυ τρέξιμο αλλά συνηθίζεις τους ρυθμούς. Φυσικά και έρχονται στιγμές που νοσταλγώ την ξεγνοιασιά. Ειναι καλοκαίρι και σκέφτομαι αχ να μπορούσα ανάσκελα στη παραλία να χάζευα τα αστέρια...... Αχ.... Και μετά λέω δε πειράζει κάποια στιγμή θα τα κοιτάς με το μικρό. Συγνώμη που σε ρώτησα. Είσαι σε φάση πανεμορφη τώρα. Να την ζήσεις όσο περισσότερο μπορείς. Εγώ πάει.... Ξεμυαλιστικα... Από άποψη υπομονής = θέλει περισσότερο από γαϊδουρινή. Όλα αυτά είναι λόγια. Οταν μια γυναίκα γίνεται μάνα και το νιώθει ξέρει ακριβως τι κάνει αλλά και αν κάτι δεν πηγαίνει καλά με το παιδί. Είχα ρωτήσει επίσης τι θα πρέπει να κόψω από χάπια. Τα έγραψα ανακατεμένα αλλά είχα διαβάσει και ξένη βιβλιογραφία για τα φάρμακα την εγκυμοσύνη παρενέργειες κτλ. Δεν το άφησα στη τύχη του. Δυστυχώς εντο ελλαντα ούτε καν ιστοσελίδα μαμάδων με ψυχική διαταραχή δεν υπάρχει.
    Μονο για διπολική δε θα σε εκανα. Μου βγάζεις πολυ γαλήνη και ηρεμία, χαλαρώνω οποτε σε διαβάζω. Ελπίζω τώρα με το παιδάκι σου ολα αυτα να τα αφήσεις πίσω.. Ειναι πολυ μωρακι; γιατί αν ειναι 2 3 4 μπορείς να το πάρεις και να πάτε μια ωραια παραλία.. Μου βγάζεις τεραστια δύναμη και θέληση πάντως.. Και δε φαίνεται να έχεις επαναπαυθεί μονο στα χαπια και μπράβο σου. Φαίνεται να δουλεύεις πολύ με τον εαυτο σου..αυτό με τα χαπια ηταν το πρώτο πράγμα που ρωτησα και εγώ γιατί κάνουμε ελευθερα ερωτα και δε θα ήθελα με τίποτα να κανω έκτρωση. Αν έρθει ήρθε... Ο γιατρος μου έλεγε οτι δεν ειναι βαριά χαπια και σε περίπτωση εγκυμοσύνης δεν θα πειραχτεί το έμβρυο. Μου ειπε μάλιστα οτι τα παίρνουν και πολλές γυναίκες στην κύηση για να ηρεμουν (ζαναξ, μινιτραν).. Αγοράκι έχεις λοιπόν ε; να το δεις οπως ποθείς σου εύχομαι [emoji3526]να είστε παντα αγαπημένοι

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Ελευθερα?
    Χωρις προφυλαξεις δηλαδη?

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Ελευθερα?
    Χωρις προφυλαξεις δηλαδη?
    Πολλες λεπτομέρειες θες και εσύ οποιος κατάλαβε καταλαβε[emoji41]

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Πολλες λεπτομέρειες θες και εσύ οποιος κατάλαβε καταλαβε[emoji41]
    Χεχεχεχεχε
    Εχει νάνι σε λίγο?

Senior Member
    Χεχεχεχεχε
    Εχει νάνι σε λίγο?
    Δε Νυσταζω ρε γμτ.. Ενώ έχω χαπακωθει.. Δε ξερω τι να κανω πια με τον υπνο.. Εσυ θα πας;

Από γαληνεμενη γίνομαι τρικυμμιωδης.***βρεφακι είναι ακόμα. Με το παιδί είναι λες και με έβαλα σε καταστολη. Έχω επικεντρωθεί στην ανατροφή του και προσπαθώ να μην επηρεάζομαι από αυτά που με επηρεαζαν και παλαιότερα. Δεν ξέρω βέβαια αν θα μπορώ πάντοτε να το έχω υπό έλεγχο για αυτό και θέλω να έχω επαφή με τον γιατρό μου. Του εχω μεγάλη εμπιστοσύνη. Με τους ανθρώπους που με επηρεάζουν συναισθηματικα δίνω επικές μάχες. Μετά το παιδί λοιπόν ( ναι είναι κομβικής σημασίας) φιλτραρω αυτά που με πληγώνουν στεναχωρούν ή φουντώνουν. Αξίζει λέω να ασχοληθώ; θα βγει κάτι; η κούραση η σωματική επίσης δεν αφήνει πολλά περιθώρια για επιπλέον πνευματική κούραση. Όσο θα ζω θα βάζω σε τάξη πρώτα το χαοτικό μου είναι και κατόπιν ότι άλλο μπορώ. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να κρατήσω ισορροπία εαυτού. Από τη διπολική δεν έχω όλα τα συμπτώματα. Παρουσίασα και μανιακα στα 20 21 αλλά κυρίως με κόλλαγε στο τοίχο η κατάθλιψη. Με αποκορύφωμά την ανάγκη να δώσω τέλος. Σίγουρα τσίμπησε και άλλα από τις συνεδρίες που δεν είμαι ειδικός για να καταλάβω. Το 2015 με έκαιγε να μάθω αν είμαι οριακή και το έγραφα εδώ. Τώρα με καιει μόνο να είμαι σταθερή. Χαίρομαι που ρώτησες τον γιατρό σου τυχαίο δε το βρίσκω και δείχνει ότι είσαι υπεύθυνος άνθρωπος! Πρέπει να με ρίξω να κλείσω μισάωρο νάνι. Σε ευχαριστώ για όλες τις θετικές ευχές!! Εξίσου εύχομαι τα καλύτερα

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Δε Νυσταζω ρε γμτ.. Ενώ έχω χαπακωθει.. Δε ξερω τι να κανω πια με τον υπνο.. Εσυ θα πας;
    Ω ναι!Νυσταξα!
    Εγραψα και αναλυσάρα στο θέμα των τραγικών ηρώων,βάλε και το gym πριν...

Senior Member
    Ω ναι!Νυσταξα!
    Εγραψα και αναλυσάρα στο θέμα των τραγικών ηρώων,βάλε και το gym πριν...
    Σε ζηλεύω. Μακάρι να νυσταζα στο ελαχιστο και εγω για να πηγαινα για ύπνο

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Σε ζηλεύω. Μακάρι να νυσταζα στο ελαχιστο και εγω για να πηγαινα για ύπνο
    Την κάνω γιατί κλείνουν τα μάτια!Bye!

ΥΓ:Σε Σε εγραψα και το 2ο μέρος της αναλυσης μου.

Senior Member
    Την κάνω γιατί κλείνουν τα μάτια!Bye!

ΥΓ:Σε Σε εγραψα και το 2ο μέρος της αναλυσης μου.
    Καλη ξεκούραση!!

Page 21 of 56 FirstFirst ... 11192021222331 ... LastLast