Δεν ευχαριστιεμαι πια το σεξ - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 20 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast
Results 91 to 105 of 297
    Senior Member
    Quote Originally Posted by vickympou View Post
    Ακριβώς. Επειδή για άλλους λόγους χρειάστηκε να κάνει εξετάσεις για όλα τα σμν καθώς και hiv, ηπατιτιδα κτλπ δεν έχει τίποτα είναι καθαρός - δόξα το θεό. Πλέον δεν ξέρω πια είναι η αλήθεια. Αν και νομίζω πως είναι το σεξ επί πληρωμή. Δεν θα μπορούσε να το παραδεχτεί ποτέ και να μου το πει γιατί θα φοβόταν ότι θα τον άφηνα. Το παρελθόν είναι παρελθόν. Οκ. Δεν νομίζω ότι υπάρχει άντρας εκεί έξω που έχει πάει με ιερόδουλες και το έχει παραδεχτεί στην γυναίκα του.
    Η διαφορά ηλικίας που έχουμε είναι αρκετά μεγάλη. Όχι 20ετια όμως. Ο γιατρός του είπε ότι πλέον έχει φραξει αγγείο και δεν γίνεται καλή αιμάτωση. Όμως πρώτα, ήταν καθαρά ψυχολογικό. Και κατά διαστήματα. Πριν από μενα. Όταν με γνώρισε και ήθελε να κάνουμε μια σχέση κατάλαβε ότι δεν γινόταν αν δεν κοιτούσε το πρόβλημα του. Έτσι και έκανε. Οργανικό πια, τι να κάνουμε; δεν ξέρω αν απάντησα σε όλους γιατί μπερδεύομαι από τα πολλά ποστ.
    δλδ, μπορει να φραξει αγγειο ΕΠΕΙΔΗ υπαρχει αρχικα στυτικη δυσλειτουργια για ψυχολογικους λογους;;
    ακουγεται μαλλον σαν παραλληλο προβλημα το θεμα του αγγειου.
    δεν υπαρχει επεμβαση να ανοιξει το αγγειο αυτο;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Georgewww View Post
    ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω.

Έχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου και τις απόψεις σου και δε δέχεσαι την άποψη των άλλων(ούτε την διαφορετική οπτική). Δυστυχώς. Το γράφω απλά και μόνο για να το έχουν εν γνώση τους οι αναγνώστες. Όσο για το θέμα, το ότι προσπαθείς να το παίξεις ότι ξέρεις μεχρι και από την ψυχολογία του ανδρός ενώ οι άνδρες που γράφουμε εδώ όπως λες εσύ ήμαστε άσχετοι και δε ξέρω τι άλλο (έχεις δωσει διαφορα κοσμητικά) είναι αστείο. Προφανώς και ένας άντρας έχει περισσότερες πιθανότητες να καταλάβει πως σκέφτεται ένας άλλος άνδρας. Βρισε όσο θέλεις , δεν έχω θέμα, στο κενό θα πέσουν.

Υ.Γ. δε μίλησε κανείς για παρτενέρ.
    Τί κάνεις Γιάννης? Κουκιά σπέρνω
    παλι μιλας στον πληθυντικο...
    ΕΣΕΝΑ αμφισβητησα, και οχι "τους ανδρες που μιλατε εδω" και αναλυω συγκεκριμενο σκεπτικο πανω σε αυτα που λες.
    εγω μιλαω με επιχειρηματα, εσυ μιλας με αφορισμους.
    βεβαιως και εξρω πραγματα απο την ψυχολογια του ανδρος. δεν χρειαζεται να εισαι ανδρας για να καταλαβαινεις αυτα που σου λεει ενας ανδρας. αυτα που λες εσυ τα λενε κατι παππουδες που ζουν πισω απ τον ηλιο.
    οι συγχρονοι ανδρες, εχουν εντελως διαφορετικες αποψεις και τα λενε ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικα απο εσενα. κριση εχουμε και κρινουμε αυτα που ακουμε κι αυτα που βλεπουμε..
    δεχομαι παρα πολλες αποψεις οταν στηριζονται και ισχυουν. με τις δικες σου σχεδον παντα διαφωνω γιατι τις θεωρω μισογυνικες, ενοχικες και παλαιολιθικες.
    δεν με ενδιαφερει το αν σου φαινομαι οτι οτι εχω μεγαλη η μικρη ιδεα για τον εαυτο μου, ειλικρινα, i couldn't care less...

υ.γ. βεβαιως και μιλησε για παρτενερ.
    μιλησαν ΟΛΟΙ αυτοι που δεν πηγαινουν με πορνες γιατι θελουν ΠΑΡΤΕΝΕΡ οταν κανουν σεξ και οχι καποια γυναικα που υποκρινεται οτι ικανοποιειται και που παει μαζι τους μονο για τα λεφτα... αυτοι που πανε με πορνες , δεν μιλανε για παρτενερ γιατι τους αρκει η δικη τους ικανοποιηση. τοσες φορες το ειπαμε, δεν το καταλαβαινεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    παλι μιλας στον πληθυντικο...
    ΕΣΕΝΑ αμφισβητησα, και οχι "τους ανδρες που μιλατε εδω" και αναλυω συγκεκριμενο σκεπτικο πανω σε αυτα που λες.
    εγω μιλαω με επιχειρηματα, εσυ μιλας με αφορισμους.
    βεβαιως και εξρω πραγματα απο την ψυχολογια του ανδρος. δεν χρειαζεται να εισαι ανδρας για να καταλαβαινεις αυτα που σου λεει ενας ανδρας. αυτα που λες εσυ τα λενε κατι παππουδες που ζουν πισω απ τον ηλιο.
    οι συγχρονοι ανδρες, εχουν εντελως διαφορετικες αποψεις και τα λενε ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικα απο εσενα. κριση εχουμε και κρινουμε αυτα που ακουμε κι αυτα που βλεπουμε..
    δεχομαι παρα πολλες αποψεις οταν στηριζονται και ισχυουν. με τις δικες σου σχεδον παντα διαφωνω γιατι τις θεωρω μισογυνικες, ενοχικες και παλαιολιθικες.
    δεν με ενδιαφερει το αν σου φαινομαι οτι οτι εχω μεγαλη η μικρη ιδεα για τον εαυτο μου, ειλικρινα, i couldn't care less...

υ.γ. βεβαιως και μιλησε για παρτενερ.
    μιλησαν ΟΛΟΙ αυτοι που δεν πηγαινουν με πορνες γιατι θελουν ΠΑΡΤΕΝΕΡ οταν κανουν σεξ και οχι καποια γυναικα που υποκρινεται οτι ικανοποιειται και που παει μαζι τους μονο για τα λεφτα... αυτοι που πανε με πορνες , δεν μιλανε για παρτενερ γιατι τους αρκει η δικη τους ικανοποιηση. τοσες φορες το ειπαμε, δεν το καταλαβαινεις.
    Χαχαχα "εγω μιλαω με επιχειρηματα", αυτό είχε πλάκα. Άντε δε σε πειράζω άλλο.

Ευχαριστώ για το παππούς πίσω από τον ήλιο. ( Παρότι δε συμφωνώ ότι είμαι τόσο σοφός οσο ενας παππούς και σίγουρα όχι τοσο φωτισμένος όσο κάποιος πίσω από τον ήλιο, εκεί κι αν έχει φως, πολύ απέχω, αμαρτωλός άσωτος και τελευταίος ειμαι)

Οι σύγχρονοι άντρες που λες, τους είδαμε φοράνε και γόβες όπως βλέπεις στη μοδα ( δεν εννοώ κάτι ομοφυλοφιλικο, τη μόδα μέτρο κτλ)

Κι εσύ μιλάς στον πληθυντικό βλέπω.

"μισογυνικες, ενοχικες και παλαιολιθικες"
    Το 1ο άσχετο, αισχρό ψέμα καθότι έχω παραδεχτεί πολλές φορές ότι είμαι ρατσιστής απέναντι... στους άντρες, οπότε μάλλον το αντίθετο είμαι. Μάλλον ρίχνεις λάσπη στον ανεμιστήρα μήπως τσιμπήσει κανας αναγνώστης.

Ένοχοι ως αμαρτωλοί ήμαστε ολοι πιστεύω, αλλά ας μιλήσω μόνο για μένα, ναι είμαι αμαρτωλός.

Παλαιολιθικές, ναι κάποιες σταθερές αξίες από τότε, θα ήθελα να μπορούσα να τις κρατήσω, τιμή μου, προσπαθώ.

Υ.Γ. μίλησε για τον δικό της η θετοθ. που πήγε με ιερόδουλες, που ζεις? Τεσπα.
    Δε δέχεσαι άλλες απόψεις όταν δε συμφωνούν μαζί σου, οπότε δεν ασχολούμαι για να μη χαλάσει το thread, καθότι ξεφυγε από το θέμα που ήταν εν μέρη οι ιερόδουλες.
    Ας κρίνουν οι αναγνωστες.

Senior Member
    δλδ, μπορει να φραξει αγγειο ΕΠΕΙΔΗ υπαρχει αρχικα στυτικη δυσλειτουργια για ψυχολογικους λογους;;
    ακουγεται μαλλον σαν παραλληλο προβλημα το θεμα του αγγειου.
    δεν υπαρχει επεμβαση να ανοιξει το αγγειο αυτο;
    Όχι, δεν λέμε αυτό. Όταν πρωτοεμφανίστηκε ήταν στην δεκαετία των 30,με καλή φυσική κατάσταση. Δεν δικαιολογούν αλλιώς πέρα από το ψυχολογικό. Τώρα όμως, με τα κιλά, με τη διατροφή και όλα αυτά, το αγγείο κλάταρε.

Senior Member
    υπαρχουν και γυναικες που ψαχνουν κατι πλατωνικο. απλα, ψαχνεις να βρεις τετοιες γυναικες.
    γιατι, αν η γυναικα θελει σεξ, και να το πεις, δεν θα βγαλεις κατι. απλα θα παει παρακατω...
    τρελές είναι να το παραδεχτούν και να τους βγει το όνομα
    πως τις καταλαβενεις αν θέλουν κάτι πλατωνικο?

Senior Member
    Βίκυ έχεις ήδη απευθυνθεί σε ειδικό για ψυχανάλυση; Πότε αρχίζεις; Νομίζω θα σε βοηθήσει να καταλάβεις κάποια πράγματα καλύτερα για το που βρίσκεσαι σε αυτή τη σχέση...

Αν θες το λες βέβαια, αλλά πως έμαθες εσύ ότι πήγαινε σε ιερόδουλες και μόνο; Τυχαία ή το έψαξες; Έχεις ανοίξει συζήτηση για αυτό μαζί του κι αν όχι σκοπεύεις να το κάνεις; Αυτός τόσες μέρες δεν έχει καταλάβει κάποια αλλαγή πάνω σου;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Βίκυ έχεις ήδη απευθυνθεί σε ειδικό για ψυχανάλυση; Πότε αρχίζεις; Νομίζω θα σε βοηθήσει να καταλάβεις κάποια πράγματα καλύτερα για το που βρίσκεσαι σε αυτή τη σχέση...

Αν θες το λες βέβαια, αλλά πως έμαθες εσύ ότι πήγαινε σε ιερόδουλες και μόνο; Τυχαία ή το έψαξες; Έχεις ανοίξει συζήτηση για αυτό μαζί του κι αν όχι σκοπεύεις να το κάνεις; Αυτός τόσες μέρες δεν έχει καταλάβει κάποια αλλαγή πάνω σου;
    Αυτή την εβδομάδα ξεκινάω. Επειδή δεν μπορώ να πω λεπτομέρειες πως το βρήκα, καθώς είναι και αυτός μελος, αρκεί ότι το ανακάλυψα μόνη μου. Δεν κρατήθηκα τον ρώτησα. Δεν ξέρω αν το δέχτηκε επειδή είναι αλήθεια ή για να αποφύγει ένα τσακωμό όπως κάνει συνήθως.
    Έχω ηρεμήσει κάπως αυτές τις μέρες. Είπα σκληρά λόγια η αλήθεια είναι πάνω στα νεύρα μου - ντρέπομαι λιγο- αλλά προσπαθώ να το δεχτώ. Όσο τον ζω καταλαβαίνω την δυσκολία του στις ανθρώπινες σχέσεις και γιατί επέλεξε αυτό. Μακάρι να καταφέρω να αντιμετωπίσει και αυτός τις δυσκολίες του και τα θέματα του. Αλλά αν δε το θέλει ο ίδιος, πολύ δύσκολο. Ισως, με λίγη αγάπη, να γίνουν θαύματα. Πότε δεν ξέρεις.

Είναι μέλος και τα έγραψες εδω; θα το καταλάβει και αν θυμώσει λογικό θα το βρω.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Ελευθερία λόγου έχουμε. Όχι χούντα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Georgewww View Post
    Απανταμε γιατι καποιος θα παει με ιεροδουλες γενικα , γιαυτο και βαζουμε πολλους λόγους και οχι εναν. Ειναι εντος θεματος γιατι η θεματοθετρια δειχνει να την πειραξε αυτο, (παροτι συμφωνω οτι διαφερει λιγο το "ΜΟΝΟ με ιεροδουλες"). Αλλα ισως ετσι δει καποιους λογους που δε σκεφτηκε η ιδια και φυσικα οι αντρες του thread ειμαστε πιο κοντα στο τι σκεφτεται ο αντρας , λογικο ειναι. Ναι "καλη εμφανιση" αυτο εννοω ... ανωτερη απο τον ιδιο... βεβαια οταν μια γυναικα επαγγελματιας ειναι σε εμφανιση απιστευτη για τα ελληνικα δεδομενα που ομοια ελληνιδα δεν υπαρχει... τοτε ολοι (στην ελλαδα) ημαστε κατωτεροι σε προσοντα... πχ μια γυναικα δε μπορει να εχει σημερα το βραδυ τον brad pitt (ο αντρας ομως μπορει να εχει την αντιστοιχη ποιοτητα σε γυναικα... πληρωμη ναι, κακώς? ναι κακώς... αλλα μπορει).

(δυστυχως πολλες γυναικες τους βγαινει αμυντικη σταση στο θεμα, αλλα οι αληθειες ειναι αληθειες, δε ειναι σωστη η συγκριση με αυτες τις γυναικες, το λεω γιατι το αναφερει και η θεματοθετρια, ειναι εκτος ανταγωνισμου σε θεμα εμφανισης κτλ. αλλα δε σου προσφερει σε θεμα σχεσης τιποτα)
    George ξερεις ποσο κινδυνευεις ομως απο αφροδισια νοσηματα κλπ? και μετρα προφυλαξης να παρεις θελει πολυ προσοχη. Δηλαδη εσυ θες να κανεις σεξ με θεά? Εγω νομιζω ειναι θεμα χημειας και οχι εμφανισης πανω απο ολα . Τωρα για τις γυναικες αν θελουν μπορουν να βρουν και αντρες που να τους πληρωνουν ,νομιζω υπαρχει αυτη η δυνατοτητα. Στο δε εξωτερικο ειναι αρκετα διαδεδομενο .
    Last edited by Demi71; 22-07-2019 at 12:27.

Senior Member
    Βικυ μου το οτι πηγαινε στο παρελθον με ιεροδουλες σαφως και μπορει λιγο να σε χαλαει αλλα αυτο ανηκε στο παρελθον σωστα? Απο δω κι εμπρος να κοιτας και να δεις αν σε καλυπτει η σχέση σας γενικοτερα και ειδικοτερα εννοω και στο σεξουαλικο κομματι. Ευχομαι να βρειτε την ακρη. :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Demi71 View Post
    George ξερεις ποσο κινδυνευεις ομως απο αφροδισια νοσηματα κλπ? και μετρα προφυλαξης να παρεις θελει πολυ προσοχη. Δηλαδη εσυ θες να κανεις σεξ με θεάΕγω νομιζω ειναι θεμα χημειας και οχι εμφανισης πανω απο ολα . Τωρα για τις γυναικες μια χαρα αν θελουν μπορουν να βρουν και αντρες που να τους πληρωνουν , Νομιζω υπαρχει αυτη η δυνατοτητα. Στο δε εξωτερικο ειναι αρκετα διαδεδομενο .
    Αυτό με τα αφροδίσια περνάει σε πολλούς αδιάφορο.Νομίζουν ότι μόνο το προφυλακτικό αρκεί,ενώ δεν ισχύει για τον hpv.Και αν έχει το 70 με 80% του πληθυσμού δεν θέλω να ξέρω τι γίνεται στις ιερόδουλες.
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Αυτό με τα αφροδίσια περνάει σε πολλούς αδιάφορο.Νομίζουν ότι μόνο το προφυλακτικό αρκεί,ενώ δεν ισχύει για τον hpv.Και αν έχει το 70 με 80% του πληθυσμού δεν θέλω να ξέρω τι γίνεται στις ιερόδουλες.
    και τι να κανουν,με στολες να κανουν σεξ για να μην κολλησουν?

Senior Member
    Quote Originally Posted by panos19 View Post
    και τι να κανουν,με στολες να κανουν σεξ για να μην κολλησουν?
    Τι να κάνουμε ρε Παναή,τα κονδυλώματα κολλάνε και με προφύλαξη.Αν θες να το ρισκάρεις και να πας με ιερόδουλη κάντο.Αν κολλήσεις όμως μη κλαίγεσαι.Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός πλέον με ποιον κάνεις σεξ.
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Senior Member
    Quote Originally Posted by vickympou View Post
    Ακριβώς. Επειδή για άλλους λόγους χρειάστηκε να κάνει εξετάσεις για όλα τα σμν καθώς και hiv, ηπατιτιδα κτλπ δεν έχει τίποτα είναι καθαρός - δόξα το θεό. Πλέον δεν ξέρω πια είναι η αλήθεια. Αν και νομίζω πως είναι το σεξ επί πληρωμή. Δεν θα μπορούσε να το παραδεχτεί ποτέ και να μου το πει γιατί θα φοβόταν ότι θα τον άφηνα. Το παρελθόν είναι παρελθόν. Οκ. Δεν νομίζω ότι υπάρχει άντρας εκεί έξω που έχει πάει με ιερόδουλες και το έχει παραδεχτεί στην γυναίκα του.
    Η διαφορά ηλικίας που έχουμε είναι αρκετά μεγάλη. Όχι 20ετια όμως. Ο γιατρός του είπε ότι πλέον έχει φραξει αγγείο και δεν γίνεται καλή αιμάτωση. Όμως πρώτα, ήταν καθαρά ψυχολογικό. Και κατά διαστήματα. Πριν από μενα. Όταν με γνώρισε και ήθελε να κάνουμε μια σχέση κατάλαβε ότι δεν γινόταν αν δεν κοιτούσε το πρόβλημα του. Έτσι και έκανε. Οργανικό πια, τι να κάνουμε; δεν ξέρω αν απάντησα σε όλους γιατί μπερδεύομαι από τα πολλά ποστ.
    συμφωνοι.
    αλλα ειναι αλλο το να μην στο παραδεχτει, και ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΛΛΟ να κοβει το κεφαλι του και να επιμενει, οτι δεν εχει χλαμυδια... πως ηταν τοσο βεβαιος οτι δενε χει χλαμυδια, αν πηγαινε με πορνες;;;
    αυτο με το αγγειο, δεν διορθωνεται με επεμβαση;

Page 7 of 20 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast