Αγχος επίδοσης - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 96
    Δηλαδή είμαστε τρία είδη γυναικών. 1) η gold digger ανεξάρτητα από τα μηδενικά ( του τύπου) στη τράπεζα αρκεί να το φυσάει 2) η μάνα με αναστολες και μη πλούσια 3) η καπάτσα που κάνει τη ζωή της αλλά τον έχει και τον άλλον σούζα. Μάλιστα.......
    Με αποστασιοποίηση και απλοποίηση θα μπορούσε να λεχθεί αυτό. Με εμπλοκή, τριβή, αντιμετώπιση εαυτού και κρίση συνειδήσεως για κάθε αποτέλεσμα θα υπήρχαν και κομβικοι παράμετροι ψυχολογικοι ανά κατηγορία.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Banned
    Ειναι τρια παραδειγματα για να ξεμπλοκαρει ο Πανος (τα οποια φυσικα και υφιστανται
    δεν τα κατεβασα απο την φαντασια μου, μεσα σ'αυτον τον κοσμο ζω και συνομιλω).

Curious
    οι εξαιρεσεις, οσο φωτεινες και αν ειναι ... επιβεβαιωνουν εναν κανονα !
    Βασει του κανονα (λοιπον) πρεπει να κινηθει ο Πανος (αφου ειναι κατω των 21).
    Εαν περιμενει την εξαιρεση .... παει το παιδακι ... ακλαφτο ....

Δε νομίζω να σε καταλαβει ή να χαρεί με οτι διαβάσει.
    Φυσικά και βασίζεσαι σε κοινωνικά δεδομένα και όχι εξωγήινα.
    Αναφέρεσαι στην σεξουαλική ικανοποίηση και πως η γυναίκα επιλέγει 1) ασφάλεια οικονομική και ξέμπαρκα ηδονή. Το τι φτάνει κάθε γυναικείο εγκέφαλο να λειτουργεί υπόγεια όμως το έχουμε αναλύσει εδώ μέσα; τις γυναίκες που έμειναν με έναν άντρα που είχε στυτική δυσλειτουργία επειδή ήταν και έξυπνος και γοητευτικός τι είδους εξαίρεση την έχουμε; θα την πούμε ανασφαλή; τη γυναίκα που κάνει σεξ οπότε θέλει χωρίς δεσμεύσεις; ξέρουμε όλοι πως θα την αποκαλέσει η κοινωνία. Να σου πω ότι υπάρχουν και λεσια γυναίκες που το τεκνό το έχουν για το εργαλείο και του φέρονται με μπάτσες. Αυτός τι αρσενικό είναι; τι άνδρας;

Banned
    Την τελευταια περιπτωση (αν θες με πιστευεις) ΔΕΝ την εχω συναντησει. Ισως οχι ακομα.
    Παντως, μην παιρνεις αναποδες. Ειμαι γεννημα θρεμμα των βιωματων και εκτιμησεων μου.
    Αν ειχα διαφορετικη βιωματικη διαδρομη ... θα ειχα και διαφορετικες εκτιμησεις.

Ετσι δεν πανε αυτα ?

Δεν παίρνω ανάποδες. Έτσι μιλάω όταν αφορά κάποια θέματα γυναικειου ανδρικού φυλου. Παθιαζομαι δηλαδή. Στην τελευταία μου "βόλτα πέρασμα Mall Athens " 8 milfares και όχι όμορφες ή περιποιημενες είχαν αγοράκια 20 ετών με βερμούδα κ στυλ μοντέλου. Σαν να έβλεπες μάνα με γιο ήταν. Τι πρέπει Δλδ να πει η κάθε κοπέλα στα 25 που θέλει σχέση; κοίτα ρε τον πουλημένο τι πηδάει για να μη δουλέψει; όλα και όλα. Να μιλάμε και για το ανδρικό φυλο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Δεν παίρνω ανάποδες. Έτσι μιλάω όταν αφορά κάποια θέματα γυναικειου ανδρικού φυλου. Παθιαζομαι δηλαδή. Στην τελευταία μου "βόλτα πέρασμα Mall Athens " 8 milfares και όχι όμορφες ή περιποιημενες είχαν αγοράκια 20 ετών με βερμούδα κ στυλ μοντέλου. Σαν να έβλεπες μάνα με γιο ήταν. Τι πρέπει Δλδ να πει η κάθε κοπέλα στα 25 που θέλει σχέση; κοίτα ρε τον πουλημένο τι πηδάει για να μη δουλέψει; όλα και όλα. Να μιλάμε και για το ανδρικό φυλο.
    και εσύ που το ξέρεις μπορεί να είναι γιος με μάνα

Χαχα. Έπεφτε χουφτωμα και φιλί καλέ μου Πανο. Αυτό έλειπε να είναι Μάνα γιος και να τους βάφτιζα ζευγάρι.

Senior Member
    Ας έρθει ο Vaper να μας πει σε τι φάση είναι και σε τι φάση του τυχαίνουν όλα αυτά. Και αν αναγνωρίζει κάτι σχετικό με την περίπτωσή του τελοσπάντων σε όσα έχουν αναφερθεί ή όχι.

Banned
    Ο Vaper .... oργωνει βυθους τωρα.
    Εχει χαθει σε βυθομετρησεις και γεωτρησεις.
    Θα τον ξαναδουμε οταν σταματησουν οι "εργασιες εξορυξης".

Senior Member
    Μακάρι : )

Senior Member
    Χαχα. Έπεφτε χουφτωμα και φιλί καλέ μου Πανο. Αυτό έλειπε να είναι Μάνα γιος και να τους βάφτιζα ζευγάρι.
    δεν το διευκρινίσες απο την αρχή?
    πόσων χρονών ήταν?

Senior Member
    Εγώ προσωπικά δε καταλαβαίνω αυτές τις κατηγοριοποιήσεις ούτε για άντρες ούτε για γυναίκες. Όταν υιοθετούμε τέτοιο τρόπο σκέψης, δύσκολα λαμβάνουμε υπόψη παραδείγματα που αναιρούν αυτά που πιστεύουμε. Προφανώς είναι πιο εύκολο και ανώδυνο να επιβεβαιώνουμε παγιωμένες πεποιθήσεις, παρά να τις αναδιαμορφωνουμε ή και να τις αναιρουμε. Όσο για το άγχος επίδοσης, η τελευταία μου σχέση ήταν με κάποιον που είχε asperger. Μπορώ να πω οτι το ερωτικό κομμάτι ήταν και από τα λίγα στα οποία ταιριαζαμε. Στην αρχή και για κάμποσες συνευρεσεις όντως δεν είχε στύση. Αλλά έκανε τα πάντα για να με ευχαριστήσει σεξουαλικά. Πώς ας πούμε να ξενερώσω με ένα τέτοιο αγόρι;;; Ήταν πολύ τρυφερός και φυσικά του έφυγε το άγχος και λειτουργούσε μια χαρά.

V συμφωνώ!!! Η πλειοψηφία ασχολείται κυρίως με την στύση και τη διάρκεια του σηκωματος. Όχι με την εμπειρία καθεαυτη. Μπορεί να γίνει τρυφερά, άγρια, αισθησιακά, σημασία έχει ο άνδρας να γουστάρει τα πάντα όλα στο θηλυκό δίπλα του φυσικά και η γυναίκα αντίστοιχα. Αν έχει κολλήσει ο άντρας " πω πω θα τελειώσω θα την ξενερώσω" Ε αγχώνει και την κοπέλα. Ειδικά αν η κοπέλα δεν έχει εμπειρία και δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει. Αυτά είναι εμπειρία και διάλογος χωρίς λεξεις. Αν πρόκειται περί συντομης ικανοποίησης Ε φυσικά και θα μπει βγει και τέλος. Πα πα λα.
    Ζητώ συγνώμη από τον θεματοθετη δεν αναφέρομαι σε εκεινον.

Senior Member
    Quote Originally Posted by V for vendetta View Post
    Εγώ προσωπικά δε καταλαβαίνω αυτές τις κατηγοριοποιήσεις ούτε για άντρες ούτε για γυναίκες. Όταν υιοθετούμε τέτοιο τρόπο σκέψης, δύσκολα λαμβάνουμε υπόψη παραδείγματα που αναιρούν αυτά που πιστεύουμε. Προφανώς είναι πιο εύκολο και ανώδυνο να επιβεβαιώνουμε παγιωμένες πεποιθήσεις, παρά να τις αναδιαμορφωνουμε ή και να τις αναιρουμε. Όσο για το άγχος επίδοσης, η τελευταία μου σχέση ήταν με κάποιον που είχε asperger. Μπορώ να πω οτι το ερωτικό κομμάτι ήταν και από τα λίγα στα οποία ταιριαζαμε. Στην αρχή και για κάμποσες συνευρεσεις όντως δεν είχε στύση. Αλλά έκανε τα πάντα για να με ευχαριστήσει σεξουαλικά. Πώς ας πούμε να ξενερώσω με ένα τέτοιο αγόρι;;; Ήταν πολύ τρυφερός και φυσικά του έφυγε το άγχος και λειτουργούσε μια χαρά.
    στο ειπε οτι ειχε ασπεγκερ?πως σε προσεγγισε

Senior Member
    V συμφωνώ!!! Η πλειοψηφία ασχολείται κυρίως με την στύση και τη διάρκεια του σηκωματος. Όχι με την εμπειρία καθεαυτη. Μπορεί να γίνει τρυφερά, άγρια, αισθησιακά, σημασία έχει ο άνδρας να γουστάρει τα πάντα όλα στο θηλυκό δίπλα του φυσικά και η γυναίκα αντίστοιχα. Αν έχει κολλήσει ο άντρας " πω πω θα τελειώσω θα την ξενερώσω" Ε αγχώνει και την κοπέλα. Ειδικά αν η κοπέλα δεν έχει εμπειρία και δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει. Αυτά είναι εμπειρία και διάλογος χωρίς λεξεις. Αν πρόκειται περί συντομης ικανοποίησης Ε φυσικά και θα μπει βγει και τέλος. Πα πα λα.
    Ζητώ συγνώμη από τον θεματοθετη δεν αναφέρομαι σε εκεινον.
    οι περισσοτεροι ασχολουνται απειροελαχιστη θα ειναι που δεν τους νοιαζει
    ,το αγχος αυτο πως μεταδιδεται στην κοπελα?

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast