''Καλό παιδί'' vs ''Κακό παιδί'' - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 18 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast
Results 166 to 180 of 263
    Senior Member
    Θεωρώ τους όρους "καλός", "κακός" γενικά υπεραπλουστευτικούς σ' αυτή τη ζωή.
    Πρώτον αυτό..
    Δεύτερον, η δεύτερη κατηγορία έχει ομολογουμένως μεγαλύτερη πέραση. Γιατί όμως;
    Διότι, ένας που είναι πιο "ψαγμένος" θα αντιληφθεί ότι το "κακό παιδί" είναι ο εαυτός του και δε νοιάζεται να κερδίσει τις συμπάθειες, προκειμένου να έχει πέραση!
    Το "καλό παιδί" δεν είναι ο εαυτός του. Είναι μια πολύ καταπιεσμένη ύπαρξη συνήθως.. Είτε είναι άντρας, είτε γυναίκα..
    Τα παρακάτω βίντεο θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε περισσότερα....
    https://www.youtube.com/watch?v=X2CodBNvtck
    https://www.youtube.com/watch?v=dXgzrFjZmBs

Senior Member
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Εγώ θέλω να γίνω ''κακό παιδί''.
    Τα κατάφερες;

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Giota87 View Post
    Τα κατάφερες;
    Δεν ασχολούμαι πλέον με αυτές τις ταμπέλες να πω την αλήθεια.

Senior Member
    Αυτά είναι χαζομάρες. Όλες οι ώριμες γουστάρουν τα καλά παιδιά, όπου καλός ορίζουμε αυτόν που αγαπάει, όχι τον δειλό ή άτολμο που θα παρουσιάσουν μερικοί. Και κακό παιδί είναι αυτός που σε κερατωνει συνέχεια χωρίς ίχνος αγάπης παρά μόνο εκμετάλλευση και τον νοιάζει μόνο το αυτοκίνητο και τα λεφτά του. Και πως θα πουλαει μούρη σε άλλες.

Με βάση αυτόν τον ορισμό ... Πόσες γουστάρετε το κακό παιδί ?

Quote Originally Posted by Georgewww View Post
    Αυτά είναι χαζομάρες. Όλες οι ώριμες γουστάρουν τα καλά παιδιά, όπου καλός ορίζουμε αυτόν που αγαπάει, όχι τον δειλό ή άτολμο που θα παρουσιάσουν μερικοί. Και κακό παιδί είναι αυτός που σε κερατωνει συνέχεια χωρίς ίχνος αγάπης παρά μόνο εκμετάλλευση και τον νοιάζει μόνο το αυτοκίνητο και τα λεφτά του. Και πως θα πουλαει μούρη σε άλλες.

Με βάση αυτόν τον ορισμό ... Πόσες γουστάρετε το κακό παιδί ?
    Ασε είνας πολλες μου είναι μαζοχες σε αυτό το θέμα.λεμε θελουμε καλά παιδιά αλλά πηγαινουμε και κολλαμε με τα κακά παιδιά.μια από αυτές είμαι και εγω

Banned
    για το μονο που ειμαι σιγουρος ειναι οτι δε θελεις καλα παιδια

Banned
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Λεμε θελουμε καλά παιδιά αλλά πηγαινουμε και κολλαμε με τα κακά παιδιά.μια από αυτές είμαι και εγω
    Αποστολια (αν δεν κανεις πολυ διακριτικο χιουμορ)

ΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ ... επιτελους ... μια τυπισσα που βγηκε στα ισια
    και φωτισε με χιλιαδες προβολεις την αθεατη πλευρα της σεληνης ....
    ουπς ... της γυναικας (ηθελα να πω).

Εγω μπορει να μην ειχα την επιλογη να μεγαλωσω ως κακο παιδι, αλλα ...
    κατι πολυ τραβηχτικο ΒΡΕ ΔΙΑΟΛΕ εχουν αυτα τα κακα παιδια ωστε
    καμια να μην τα εκτιμα αλλα ολες να φλεγονται για αυτα (και ενιοτε ...
    να τους παραδινονται ψυχη τε σωματι ... αμαχητι)

Κατι .....
    Last edited by Del-meme290719b; 23-07-2019 at 00:57.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Εξουθενωμένος View Post
    Αποστολια (αν δεν κανεις πολυ διακριτικο χιουμορ)

ΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ ... επιτελους ... μια τυπισσα που βγηκε στα ισια
    και φωτισε με χιλιαδες προβολεις την αθεατη πλευρα της σεληνης ....
    ουπς ... της γυναικας (ηθελα να πω).

Εγω μπορει να μην ειχα την επιλογη να μεγαλωσω ως κακο παιδι, αλλα ...
    κατι πολυ τραβηχτικο ΒΡΕ ΔΙΑΟΛΕ εχουν αυτα τα κακα παιδια ωστε
    καμια να μην τα εκτιμα αλλα ολες να φλεγονται για αυτα (και ενιοτε ...
    να τους παραδινονται ψυχη τε σωματι ... αμαχητι)

Κατι .....
    Το "όλες" από πού βγήκε σαν συμπέρασμα; Επειδή το είπε η Αποστολία ή επειδή τέτοιου τύπου γυναίκες έτυχε να γνωρίσεις εσύ;

Εκτός κι αν με τον όρο "καλό παιδί" εννοείτε τον χλεχλε/βλάκα οπότε ναι εκεί συμφωνούμε, καμιά δεν τον θέλει αυτόν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Το "όλες" από πού βγήκε σαν συμπέρασμα; Επειδή το είπε η Αποστολία ή επειδή τέτοιου τύπου γυναίκες έτυχε να γνωρίσεις εσύ;

Εκτός κι αν με τον όρο "καλό παιδί" εννοείτε τον χλεχλε/βλάκα οπότε ναι εκεί συμφωνούμε, καμιά δεν τον θέλει αυτόν.
    θα συμφωνησω..
    δλδ, οποτε ακουω οτι οι γυναικες θελουν κακα παιδια και καποιον με λεφτα, σκεφτομαι "αλλος ενας που δεν θελει να παραδεχτει τον πραγματικο λογο που τρωει πορτα"...

υ.γ. κατι που ισχυει για ΜΕΡΙΚΑ κακα παιδια, ειναι οτι ειναι ωραιοι τυποι χωρις πολυ μυαλο ομως, που εχουν παρει πανω τους την ομορφια τους και φερονται σαν μαλακες.
    μαντεψτε ομως, δεν τους κυνηγανε επειδη ειναι μαλακες, αλλα επειδη ειναι ωραιοι...
    εκει ναι, ισχυει, αλλα θα προτιμουσαν να ειναι "καλα παιδια" . το "κακα" ειναι απλα η παραπλευρη απωλεια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    θα συμφωνησω..
    δλδ, οποτε ακουω οτι οι γυναικες θελουν κακα παιδια και καποιον με λεφτα, σκεφτομαι "αλλος ενας που δεν θελει να παραδεχτει τον πραγματικο λογο που τρωει πορτα"...

υ.γ. κατι που ισχυει για ΜΕΡΙΚΑ κακα παιδια, ειναι οτι ειναι ωραιοι τυποι χωρις πολυ μυαλο ομως, που εχουν παρει πανω τους την ομορφια τους και φερονται σαν μαλακες.
    μαντεψτε ομως, δεν τους κυνηγανε επειδη ειναι μαλακες, αλλα επειδη ειναι ωραιοι...
    εκει ναι, ισχυει, αλλα θα προτιμουσαν να ειναι "καλα παιδια" . το "κακα" ειναι απλα η παραπλευρη απωλεια.
    Και φυσικά υπάρχουν και γυναίκες που όντως εξιτάρονται και τρέχουν πίσω από "κακά" παιδιά που τις κακομεταχειρίζονται, που κερατώνουν, που τις φτύνουν κτλ κτλ Υπάρχει αυτή η κατηγορία γυναικών σαφώς. Εκεί όμως μιλάμε για πρόβλημα της γυναίκας με τον εαυτό της και με τον τρόπο που έχει μάθει να της φέρονται και αντίστοιχα παραδείγματα υπάρχουν και από την πλευρά των αντρών. Ουκ ολίγοι τρέχουν πίσω από γυναίκες που τους εκμεταλλεύονται με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. ¨Ολα αυτά υπάρχουν και συμβαίνουν. Αλλά μην τα κάνουμε σημαία. Σε καμιά περίπτωση δεν είναι η πλειοψηφία.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Και φυσικά υπάρχουν και γυναίκες που όντως εξιτάρονται και τρέχουν πίσω από "κακά" παιδιά που τις κακομεταχειρίζονται, που κερατώνουν, που τις φτύνουν κτλ κτλ Υπάρχει αυτή η κατηγορία γυναικών σαφώς. Εκεί όμως μιλάμε για πρόβλημα της γυναίκας με τον εαυτό της και με τον τρόπο που έχει μάθει να της φέρονται και αντίστοιχα παραδείγματα υπάρχουν και από την πλευρά των αντρών. Ουκ ολίγοι τρέχουν πίσω από γυναίκες που τους εκμεταλλεύονται με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. ¨Ολα αυτά υπάρχουν και συμβαίνουν. Αλλά μην τα κάνουμε σημαία. Σε καμιά περίπτωση δεν είναι η πλειοψηφία.
    ακριβως.
    οταν καποια γυναικα σκεφτεται ετσι και το λεει, ειναι πολυ αστειο να ακολουθουν απο κατω τετοια μηνυματα σαν του εξουθενωμενου που εκπληρωσαν επιτελους την φοβικη "προφητεια" τους...
    ναι, εξουθενωμενε, υπαρχουν κι αυτες οι γυναικες, κατσε λοιπον στην απραξια σου και τα επομενα 50 χρονια για να μην "ανακαλυψεις" οτι η πλειοψηφια ειναι οι "αλλες" που δεν εψαξες να βρεις, η προσπερασες απο ατολμια...

Banned
    Η πλειοψηφια, λοιπον ....
    διωχνει τους ωραιους, λογαδες, λεφταδες, καλοπερασακηδες ... επειδη ωριμασε απο τα 16 της.

Μαλιστα, μαλιστα ... pas mal, pas mal ...

Συμφωνώ με Ρεμεντυ και Ελισσαβετ ως προς το Ωραίος αλλά κενός ( κατά κάποιο τρόπο είναι κενοι) η εμφάνιση εξασφαλίζει την μόνιμη αλλαγή συντρόφων γιατί μονίμως τους την πέφτουν και φυσικά δεν ζορίζονται να δουν αν φέρονται καλά ή όχι. Πηδάνε στην επόμενη και αυτό συνεχίζεται. Εξουθενωμενε δεν μπορώ να καταλάβω εσύ ακριβώς που συμφωνείς ή διαφωνείς. Στο ότι οι γυναίκες δεν εκτιμούμε κάποιον εσωστρεφη αλλά επιλέγουμε τον δήθεν ηγετικο παρταΟλα;;; Είναι παρα πολλοί οι λόγοι για να φύγει κάποιος από σχέση. Το ζήτημα είναι ποιος σε εξιτάρει και γιατί. Όπως έγραψαν τα κορίτσια αν μια γυναίκα την εξιτάρει ο παρτακιας εκείνη έχει θέμα να λύσει. Τώρα αν αναφέρεσαι στην ηλικία των 16 για ποια ωριμότητα να μιλήσουμε;
    ή για ποια ειλικρίνεια; Μέχρι να φάει ο άνθρωπος την πρώτη του καψούρα και απόρριψη πετάει σε σύννεφο. Κατόπιν αντιμετωπίζει σοβαρά το που ψάχνεται γιατί επιλέγει ή δεν επιλέγει αυτό που πραγματικά θέλει. Ναι. Υπάρχουν άνδρες που λογω πρώτης απόρριψης ή χαμένου έρωτα εφηβικου γίνονται Πητερ Παν εραστές. Ποτέ δεν είναι έτοιμοι για κάτι σοβαρό αλλά πουλάνε και λίγο έρωτα σε ματάκια που τους κοιτούν σαν κουταβάκια. Υπάρχουν και γυναίκες που για την επιβεβαίωση τους μετά από έναν τύπο Πητερ Παν χασκογελουν με καρδιοχτύπημενα αγόρια. Εν κατακλείδι όλοι έχουμε υπάρξει θύματα και θύτες στον έρωτα. Μη κολλήσουμε στο ποσοστό.
    Last edited by Constantly curious; 23-07-2019 at 22:22.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Banned
    Δεν ξερω απο ωριμοτητες (η εστω ... ξερω ελαχιστα).
    Εγω το μονο που εχω ειναι ΜΝΗΜΗ ... καποιων αλλων εποχων.
    Γιατι, ως γνωστον ... απο τα 18 στα 32 ... δεν πας με αερογεφυρα !

Το μονο που θυμαμαι ειναι ποσες ξυνισαν οταν αντιληφηκαν
    οτι δεν ειχα αυτοκινητο. Ουτε μια, ουτε δυο, ουτε τρεις ...

Ας βγουν οι Remedy και η Elisabet να μου πουν οτι επελεγα διαρκως
    τις ελαφρομυαλες και φανταχτερες. Δεν εχω προβλημα. Γιατι ξερω,
    και θυμαμαι πολυ καλα, οτι δεν επελεγα καποια συγκεκριμενη.
    Ομως οοοοοοολες .... ξενερωναν αν ειχες φτασει τα 30 χωρις
    "δικη σου ροδα". Ολες !

Οπως μου ειπε και η μητερα καποιας καποτε ....
    "το σπιτι ειναι ασφαλεια, αλλα το αυτοκινητο ελευθερια".
    Αυτη η Ελλαδα, μπορει να λουφαξε λογω οικονομικης κρισης
    ομως δεν εσβησε, ουτε εξαφανιστηκε. Και θα απαιτει οσο καποιοι
    θα παρεχουν .... και τα κακα παιδια το γνωριζουν πολυ καλα αυτο.

Τι θα πει η Ελισαβετ και η Remedy .... ελαχιστα με προβληματιζουν.
    Γιατι ο καθενας σ'αυτον τον κοσμο ... ειναι η βιωματικη διαδρομη που διεννυσε.
    Δεν σβηνω τις μνημες μου για κανεναν. Ουτε για τον θεο τον ιδιο !
    Ξερω τι συνεβαινε (επι δεκαετιες και για την πλειοψηφια των καλων παιδιων)
    και ξερω τι προκειται να ξανασυμβει (εαν ξανανοιξουν οι κανουλες του
    ευκολου δανεισμου).

Page 12 of 18 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast