Έχω πάλι αυτοκτονικές ιδέες
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 51
    Senior Member

Έχω πάλι αυτοκτονικές ιδέες

Περνάει από το μυαλό μου τελευταία πως ίσως έχω ήδη μπει σε πορεία αυτοκτονίας. Δεν υπάρχει κανείς πια να με βοηθήσει. Όλοι με έχουν κάνει πέρα. Έχω χάσει τα πάντα. Δεν δοκιμάζω να το κάνω μόνο και μόνο γιατί κωλώνω και ίσως μια μικρή φλόγα ελπίδας να σιγοκαιει μέσα μου αλλά και πάλι δεν με σταματάει αυτό από το να υποφέρω.

Γιατί μου ήρθαν όλα τόσο δύσκολα?? Δεν θέλω να κάνουμε πάλι μαραθώνια συζήτηση όπως στα προηγούμενα threads που έχω ανοίξει. Μου λείπει η δουλειά και ο έρωτας από τη ζωή μου αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Δεν αντέχω τους ανθρώπους πλέον. Ο καθένας ενδιαφέρεται μόνο για τον εαυτό του. Θα μου πεις το ίδιο κάνω κι εγώ, αλλά εγώ είμαι σε φάση που δεν μπορώ να βοηθήσω. Όταν μπορώ βοηθάω. Τώρα χρειάζομαι εγώ βοήθεια.

Χρειάζομαι να φύγω από την Ελλάδα. Τι έκανα πρόπερσυ για έναν χρόνο αλλά αυτοί που με βοήθησαν τώρα δεν μπορούνε οπότε παίρνω τηλ φίλους και κλαίγομαι αλλά κι αυτοί που έχουν μένει είναι πολύ λίγοι και θα χάσουν κι αυτοί την υπομονή τους μαζί μου. Στον έναν μιλούσα ότι σκέφτομαι να βάλω τέρμα στη ζωή μου και είπε πως θα πάρει τηλέφωνο την αστυνομία.

Κανείς δεν ενδιαφέρεται για εμένα. Όλοι για την πάρτη τους μόνο. Θέλω να πεθάνω δεν μπορώ άλλο. Και μιλάω για άτομα πιο δυνατά από μένα.

Ότι και να πούμε εγώ ξοφλημένος είμαι. Στα 35 χωρίς ζωή και μέλλον. Πώς να ξαναπάω Αμερική χωρίς κανέναν στο πλευρό μου? Να έρθει μαζί κι ο πατέρας μου 80 χρόνων άνθρωπος να χαλάει όλα τα λεφτά του για μια τρύπα?? Ή μάνα μου στα πρόθυρα Alzheimer's?? Έχει και κάτι εξετάσεις να κάνει και φοβάται να πάει και όλο το αναβάλει.

Δεν πάει άλλο μαλακες. Έφτασε ο κόμπος στο χτένι. Ή θα γίνει κάτι προς καλύτερα ή να πάει να γαμηθει και η ζωή και όλα. Μην γράψει κανείς καμιά βλακεία ότι η ζωή είναι δώρο που μου λέει η νονά μου που ο άντρας της αυτοκτόνησε. Αυτό το ήξερε κι εκείνος αλλά να που την έκανε την πράξη. Και γλίτωσε τελικά.

Πώς να ζήσει κάποιος με τα δικά μου προβλήματα? Όλοι με αποφεύγουν. Κανείς δε με περιλαμβάνει στο πρόγραμμα του. Ο καθένας πλησιάζει μόνο αν έχει κάποιο όφελος και τώρα που ακούσανε ότι ανοίχτηκα στο εξωτερικό κάνουν τον φίλο αλλά αυτό με οδηγεί σε ακόμα μεγαλύτερη μοναξιά.

Χρειάζομαι αλλαγή στη ζωή μου. Εγώ δεν ξανάπερναω αλλά δέκα χρόνια μιζέρια. Σκέφτηκα πόσο θα πληγωθούν οι δικοί μου αν τελικά φύγω αλλά αυτό είναι εσωτερική υπόθεση δική μου. Αρκετά μου γάμησαν τη ζωή. Τώρα ήρθε η ώρα της πληρωμής

Senior Member
    Να φανταστω ότι δε σε παρακολουθεί γιατρος ετσι;
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Να φανταστω ότι δε σε παρακολουθεί γιατρος ετσι;
    Υποτίθεται με παρακολουθεί

Nefeli28
    Guest
    Quote Originally Posted by tzimani View Post
    Αυτό είναι το χειρότερο.
    Ότι τον παρακολουθεί και είναι έτσι...

Senior Member
    Το θεωρώ πολύ κακο που ενώ τον παρακολουθεί νιώθει ετσι. Και πρέπει να ειναι και πολυ κουρασμένος

Senior Member
    Περνάει από το μυαλό μου τελευταία πως ίσως έχω ήδη μπει σε πορεία αυτοκτονίας. Δεν υπάρχει κανείς πια να με βοηθήσει. Όλοι με έχουν κάνει πέρα. Έχω χάσει τα πάντα. Δεν δοκιμάζω να το κάνω μόνο και μόνο γιατί κωλώνω και ίσως μια μικρή φλόγα ελπίδας να σιγοκαιει μέσα μου αλλά και πάλι δεν με σταματάει αυτό από το να υποφέρω.

Γιατί μου ήρθαν όλα τόσο δύσκολα?? Δεν θέλω να κάνουμε πάλι μαραθώνια συζήτηση όπως στα προηγούμενα threads που έχω ανοίξει. Μου λείπει η δουλειά και ο έρωτας από τη ζωή μου αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Δεν αντέχω τους ανθρώπους πλέον. Ο καθένας ενδιαφέρεται μόνο για τον εαυτό του. Θα μου πεις το ίδιο κάνω κι εγώ, αλλά εγώ είμαι σε φάση που δεν μπορώ να βοηθήσω. Όταν μπορώ βοηθάω. Τώρα χρειάζομαι εγώ βοήθεια.

Χρειάζομαι να φύγω από την Ελλάδα. Τι έκανα πρόπερσυ για έναν χρόνο αλλά αυτοί που με βοήθησαν τώρα δεν μπορούνε οπότε παίρνω τηλ φίλους και κλαίγομαι αλλά κι αυτοί που έχουν μένει είναι πολύ λίγοι και θα χάσουν κι αυτοί την υπομονή τους μαζί μου. Στον έναν μιλούσα ότι σκέφτομαι να βάλω τέρμα στη ζωή μου και είπε πως θα πάρει τηλέφωνο την αστυνομία.

Κανείς δεν ενδιαφέρεται για εμένα. Όλοι για την πάρτη τους μόνο. Θέλω να πεθάνω δεν μπορώ άλλο. Και μιλάω για άτομα πιο δυνατά από μένα.

Ότι και να πούμε εγώ ξοφλημένος είμαι. Στα 35 χωρίς ζωή και μέλλον. Πώς να ξαναπάω Αμερική χωρίς κανέναν στο πλευρό μου? Να έρθει μαζί κι ο πατέρας μου 80 χρόνων άνθρωπος να χαλάει όλα τα λεφτά του για μια τρύπα?? Ή μάνα μου στα πρόθυρα Alzheimer's?? Έχει και κάτι εξετάσεις να κάνει και φοβάται να πάει και όλο το αναβάλει.

Δεν πάει άλλο μαλακες. Έφτασε ο κόμπος στο χτένι. Ή θα γίνει κάτι προς καλύτερα ή να πάει να γαμηθει και η ζωή και όλα. Μην γράψει κανείς καμιά βλακεία ότι η ζωή είναι δώρο που μου λέει η νονά μου που ο άντρας της αυτοκτόνησε. Αυτό το ήξερε κι εκείνος αλλά να που την έκανε την πράξη. Και γλίτωσε τελικά.

Πώς να ζήσει κάποιος με τα δικά μου προβλήματα? Όλοι με αποφεύγουν. Κανείς δε με περιλαμβάνει στο πρόγραμμα του. Ο καθένας πλησιάζει μόνο αν έχει κάποιο όφελος και τώρα που ακούσανε ότι ανοίχτηκα στο εξωτερικό κάνουν τον φίλο αλλά αυτό με οδηγεί σε ακόμα μεγαλύτερη μοναξιά.

Χρειάζομαι αλλαγή στη ζωή μου. Εγώ δεν ξανάπερναω αλλά δέκα χρόνια μιζέρια. Σκέφτηκα πόσο θα πληγωθούν οι δικοί μου αν τελικά φύγω αλλά αυτό είναι εσωτερική υπόθεση δική μου. Αρκετά μου γάμησαν τη ζωή. Τώρα ήρθε η ώρα της πληρωμής
    Αδερφέ μου, η ζωή είναι δύσκολη μερικές φορές, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι ξημερώνει. Καταρχάς να πω ότι όλοι έχουν τα δικά τους, εσύ λες τώρα γιατί δεν ασχολείται μαζί μου ο τάδε, ο τάδε όμως δε γνωρίζεις τι προβλήματα έχει, φαντάσου ένα πρόβλημα υγείας που κινδυνεύει ο ίδιος η το παιδί του. Γι'αυτό προσωπικά είμαι πολύ ελαστικός με τον άλλο.

35 είμαι κι εγώ, μη λες χωρίς μέλλον, αν έχεις την υγεία σου, εχεις και ζωή και μέλλον, κάποιος που πέθανε στον πόλεμο για μας στα 25 του, εκείνος ναι δεν έχει ζωή ή μέλλον, ας τον τιμήσουμε με την δική μας μάχη στη ζωή.

Δε χρειάζεται να έχεις γνωστούς, για να πας Αμερική, βοηθάει αν έχεις αλλά γιατί δε βρίσκεις πρώτα δουλειά εκεί (από εδώ) και πας τότε. Στείλε mails πάρε τηλέφωνα στην ψύχρα. Δεν είναι κακό, δουλειά ζητάς.

Συγνώμη βρε φίλε μου, αλλά άλλος στην ηλικία μας παλεύει με καρκίνους σήμερα στο νοσοκομείο, και θα κάνουμε εμείς πίσω στη ζωή? Ε όχι , απόλαυσε και τα μικρά καθημερινά, κάνε και ένα πλάνο και προσπάθεια για τα μελλοντικά. Ζήσε. Είσαι πολύ νέος ακόμα. Άγνωστο το μέλλον.

Senior Member
    Εγω οταν νομίζω οτι δεν ειμαι καλα και μου φταινε ολα βλέπω δύο βιντεακια απο δυο κοπελες που νοσουσαν από καρκίνο και δε τα καταφεραν. Ηταν τοσο δυνατές όμως και αποφασισμένες να το παλέψουν παροτι είχαν οτι είχαν που με κανει να καταλαβαίνω οτι κανενα πρόβλημα μου δεν είναι σοβαρό και αλλου ειναι τα σημαντικά προβλήματα.

Λαμβάνεις την αγωγή σου κανονικά; αντικαταθλιπτικο και αντιψυχωτικο; μείωσες κάτι μόνος σου; ήπιες αλκοόλ; δε μπορεί έτσι απλά να ξανά εμφανίστηκαν. Κάτι έχει συμβεί.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Μπορεί απλα να θελει αύξηση. Και μενα σταδιακα με αυξανε και επεφτα συχνα σε σκέψεις να αυτοκτονούσα

Nefeli28
    Guest
    Κι εγώ τα ίδια. Χωρίς αλλαγή στην αγωγή ξαναπεφτω σε αυτές τις σκέψεις.
    Μπορεί να θέλει αύξηση η τροποποίηση

Senior Member
    Το θεωρώ πολύ κακο που ενώ τον παρακολουθεί νιώθει ετσι. Και πρέπει να ειναι και πολυ κουρασμένος
    Ε ναι γιατί οι πιο πολλοί γιατροί πλέον είναι άρπα κόλα. Πάω λέμε εκεί κάτι μπαρμ******λα και πληρώνω και φεύγω. Νιώθω καλά για λίγο. Μετά όλες οι μαλακίες που έχω κάνει στην ζωή μου αρχίζουν να με βαραίνουν πάλι όπως και όλοι οι μαλακες που με περιβάλλουν. Και ναι νιώθω πολύ κουρασμένος. Θέλω να ξεφύγω από εδώ το μισώ το μέρος. Θέλω νέες εμπειρίες. Νέα άτομα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Λαμβάνεις την αγωγή σου κανονικά; αντικαταθλιπτικο και αντιψυχωτικο; μείωσες κάτι μόνος σου; ήπιες αλκοόλ; δε μπορεί έτσι απλά να ξανά εμφανίστηκαν. Κάτι έχει συμβεί.
    Ναι παίρνω κανονικά αγωγή. Δεν έχει συμβεί τίποτα. Τις τελευταίες μέρες επειδή έκανα άσχημες σκέψεις πήρα μερικά λεξοτανιλ που έτυχε να βρίσκονται στο σπίτι μαζί με ότι άλλο παίρνω.

Τα φάρμακα που παίρνω προφανώς με ανεβάζουν αλλά όταν ανεβαίνω είναι που ακολουθεί και η πτώση μετά. Μήπως είμαι bipolar??

Λεξο των πόσο; ποιο άλλο αγχολυτικο παίρνεις; θα σε έριξαν περισσότερο.
    Γιατί δεν έχεις ζητήσει διάγνωση; από το 2014 διάβασα σε απασχολεί το ζήτημα της ηλικίας και είχες ανησυχίες με το χρόνο. Αν είσαι bipolar η εναλλαγή διαθεσεων θα υπάρχει σίγουρα. Η αυτοκτονία όμως θέλει σωστό ρυθμιστή ως ουσία για να βγει από το νου. Να μιλήσεις στον γιατρο σου.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Εγω οταν νομίζω οτι δεν ειμαι καλα και μου φταινε ολα βλέπω δύο βιντεακια απο δυο κοπελες που νοσουσαν από καρκίνο και δε τα καταφεραν. Ηταν τοσο δυνατές όμως και αποφασισμένες να το παλέψουν παροτι είχαν οτι είχαν που με κανει να καταλαβαίνω οτι κανενα πρόβλημα μου δεν είναι σοβαρό και αλλου ειναι τα σημαντικά προβλήματα.
    Και να είσαι γερός σαν βόδι και να κάθεσαι κι αυτό αργός θάνατος είναι. Δεν υποτιμώ κανενός τα προβλήματα αλλά μην ξεχνάς ότι εν δυνάμει είμαστε όλοι άρρωστοι βαριά. Γιατί τώρα πού είμαι γερός να μην μπορώ να κάνω πράγματα?? Στο κάτω κάτω και τα ψυχιατρικά κι αυτά σοβαρές ασθένειες είναι. Απλά δε σε σκοτώνουν (πάντα)...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Λεξο των πόσο; ποιο άλλο αγχολυτικο παίρνεις; θα σε έριξαν περισσότερο.
    Των 3. Ε ναι με έριξαν αρκετά. Δεν έβρισκα άλλη διέξοδο. Κακώς που δεν πήγα Τζυμ να ξεδώσω εκεί αλλά κι εκεί όλα με εκνευρίζουν. Yava του κώλου τα εννιάμερα!!!!!! Ατμούς βγάζω εδώ και μέρες, μήνες, χρόνια!!!!! Ακόμα και το λεξο δύσκολα μπορεί να με ηρεμήσει.

Page 1 of 4 123 ... LastLast