Δεν ευχαριστιεμαι πια το σεξ - Page 11
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 11 of 20 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast
Results 151 to 165 of 297
    Senior Member
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Την τελευταία φορά που έκανα το ΟΝS, κυριολεκτικά όμως ons, 2-3 ποτα, σπίτι, σεξ, δρόμο, ούτε καν είπε τίποτα για προφυλακτικό, άνετα θα μπορούσα να το κανω χωρις, αλλά δεν παίζει. Πες μου εσύ με πόσους το έχει κανει χωρίς και το κυριότερο τι προϊστορία έιχαν αυτοί.
    Εγώ το ειπα πήγαινα μέχρι κάποια στιγμή αραια και που σε ιερόδουλες , για αρκετά χρόνια, αλλά σε δύο συγκεκριμένες, δε μ αρέσει σε ότι να είναι. Εννοείται ότι είχα και έξω σχεσεις αν και η μέγιστη ήταν 8μηνο, πήγαινα όταν χωριζα και ήμουν μόνος, ειμαι και πιστός παράθεμα με δε κρατάω καβατζες.
    Σε πληροφορώ ότι με τις δύο αυτές είχαμε πολύ καλή επικοινωνία, σε φάση που είχαμε ανταλλάξει και τηλέφωνα. Έχω 3 χρόνια να πάω και ακόμα στέλνει μνμ. Πραγματικά είχαμε πολύ καλή σχέση και σαν άνθρωποι, ειλικρινά μιλάω με γούσταρανε και δεν πήγαινα απλά φάση μόνο και μόνο να πηδήξω. Με ξέρανε καλά και τις ήξερα καλά, ειδικά την μια. Ε λοιπόν όλα αυτά τα χρόνια ούτε κατά διάνοια να κάνουν στοματικό χωρίς προφυλακτικό.

ησουν καλος πελατης μαλλον
    πως και σου στελνeι μηνυματα,επειδη εχασε το money?αφου δεν εχουν αισθηματα αυτες

Senior Member
    Quote Originally Posted by panos19 View Post
    ησουν καλος πελατης μαλλον
    πως και σου στελνeι μηνυματα,επειδη εχασε το money?αφου δεν εχουν αισθηματα αυτες
    Τι εννοείς οτι αυτές δεν έχουν αισθήματα; τι ειναι ακριβώς; ρομποτακια; ώρες ωρες δε ξερω πως σκέφτεσαι και με τι λογική γράφεις αλήθεια.
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Τι εννοείς οτι αυτές δεν έχουν αισθήματα; τι ειναι ακριβώς; ρομποτακια; ώρες ωρες δε ξερω πως σκέφτεσαι και με τι λογική γράφεις αλήθεια.
    οτι κανουν το κανουν για να βγαλουν λεφτα και δεν το ευχαριστιουνται δεν ειναι το ιδιο αν το εκανες με την συντροφο σου αυτο λεω υπαρχει συναισθημα

Senior Member
    οτι κανουν το κανουν για να βγαλουν λεφτα και δεν το ευχαριστιουνται δεν ειναι το ιδιο αν το εκανες με την συντροφο σου αυτο λεω υπαρχει συναισθημα
    Αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχουν αισθήματα. Ουτε σημαίνει ότι δε μπορούν να έχουν συμπαθειες

Senior Member
    Αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχουν αισθήματα. Ουτε σημαίνει ότι δε μπορούν να έχουν συμπαθειες
    συμπαθειες στους καλους πελατες
    υπαρχει περιπτωση να σε ερωτευτη μια ιεροδουλη?

Senior Member
    Πως καταλαβαίνεις όταν χαίρεται ένας φίλος σου όταν σε βλέπει? Αυτό, δεν μιλάω για έρωτες. Ούτε εγώ τις αντιμετώπισα ποτέ ψυχρά ως πουτανες η ως σώμα, γι αυτό και δεν πήγαινα και όπου να ναι. Σαφώς κι έχουν συναισθήματα φίλε και περισσότερα από άλλους, άνθρωποι είναι.
    Παιδιά υπάρχουν ιερόδουλες και ιερόδουλες, από την κατάντια του δρόμου του 5ευρου σε ομόνοια κτλ όπου ούτε για αστείο δεν είναι πας εκεί ούτε να περάσεις από δίπλα, και εκεί αναφέρονται στις ειδήσεις για συλλήψεις κτλ, μέχρι και ιερόδουλες που είναι στο χέρι τους με ποιον θα πάνε. Άλλωστε και τηλεπρσονες γνωστές βίζιτες, ιερόδουλες είναι, απλώς Όχι για όλες τις τσέπες.

Τώρα όσον αφορά το θέμα μας, εάν κάποιος πάει μόνο με ιερόδουλες ναι εκεί κάτι θέμα υπάρχει, κι εγώ θα είχα ξενερώσει στη θέση της κοπέλας.

Senior Member
    δεν θα είναι όλες ίδιες, εσένα μπορεί να σου φέρονται καλά ενώ αν πήγαινα εγώ μπορεί να μην μου φαίνονταν
    συνήθως τις αποκαλούν ψυχρες ότι δεν νιώθουν τίποτα για κανέναν
    και εγώ με τίποτα δεν θα πήγαινα με μια του πεζοδρομίου

xaka10
    Guest
    Δεν ξερω αλλα θελει προσοχη μην κολλησεις τιποτα εγω απο ιεροδουλες κολλησα τρια πραγματα και δεν πηγα ποτε με ιεροδουλη του δρομου ή να φερω σπιτι μου με οσες ιεροδουλες πηγα ηταν απο οικους ανοχης ή στουντιο.
    1ον)Κολλησα ροδοχρους πυτιριαση απο τα σεντονια κρεβατιου μπουρδελου
    2ον)Κολλησα μολυσματικη τερμινθο παλι απο οικο ανοχης
    3ον)Κολλησα κονδυλωματα και σημερα εκανα κρυοθεραπεια παλι απο στουντιο-οικο ανοχης

Senior Member
    Quote Originally Posted by makaris90 View Post
    Δεν ξερω αλλα θελει προσοχη μην κολλησεις τιποτα εγω απο ιεροδουλες κολλησα τρια πραγματα και δεν πηγα ποτε με ιεροδουλη του δρομου ή να φερω σπιτι μου με οσες ιεροδουλες πηγα ηταν απο οικους ανοχης ή στουντιο.
    1ον)Κολλησα ροδοχρους πυτιριαση απο τα σεντονια κρεβατιου μπουρδελου
    2ον)Κολλησα μολυσματικη τερμινθο παλι απο οικο ανοχης
    3ον)Κολλησα κονδυλωματα και σημερα εκανα κρυοθεραπεια παλι απο στουντιο-οικο ανοχης
    Πες του τα αγαπητε γιατί έχει μαλλιασει η γλωσσα μου. Τα βλέπει ολα αθωα και νομίζει οτι ελέγχονται λολολολολ.. Δε θελει πολυ λογική οταν εχει το 70% κονδυλώματα οτι οι πορνες θα ειναι γεμάτες. Και δε το λεω για σενα εσυ γουσταρες πήγες οκ. Τα λεω για τον Πανο που επεμενε.

Senior Member
    Εντάξει με πείσατε

Senior Member
    Εντάξει με πείσατε
    Δεν ειναι θεμα να σε πείσουμε πρέπει να προσέχεις και να σκέφτεσαι λίγο πιο λογικά. Τα αφροδισια εχουν ξεφύγει και εσυ θες να πας με επαγγελματία; το πιο πιθανό ειναι να έχουν. Σκεψου οτι ο φίλος που κολλησε και πηγαίνει μια φορά τη βδομαδα θα κολλαει και τις επομενες οποτε πολλαπλασιαζονται

Senior Member
    δεν είναι θεραπεύονται?

Senior Member
    δεν είναι θεραπεύονται?
    Τα κονδυλώματα τα κουβαλάς εφορου. Μπορείς να τα αφαιρέσεις αλλα ξαναβγαινουν. Για τα υπόλοιπα νομίζω θεραπεύονται

Senior Member
    Τα κονδυλώματα τα κουβαλάς εφορου. Μπορείς να τα αφαιρέσεις αλλα ξαναβγαινουν. Για τα υπόλοιπα νομίζω θεραπεύονται
    απο ότι έχω δει είναι και άσχημα αντί αισθητικά

Senior Member
    απο ότι έχω δει είναι και άσχημα αντί αισθητικά
    Ειναι σαν κρεατοελιες. Και συνήθως βγαίνουν πολλά μαζί. Ναι δεν είναι και ότι πιο ωραιο μπορείς να συναντήσεις.

Page 11 of 20 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast