Δεν ευχαριστιεμαι πια το σεξ - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 20 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast
Results 166 to 180 of 297
    xaka10
    Guest
    Quote Originally Posted by panos19 View Post
    δεν είναι θεραπεύονται?
    η ροδοχρους πυτιριαση θελει το πολυ 6 μηνες και περναει απο μονο του και η υποτροπη της νοσου ειναι 1 με 2%.με το που περασει και δεν ξαναβγαλεις σημαινει οτι εχεις αντισωματα και δεν ξαναβγαζεις.

η μολυσματικη τερμινθος θελει το πολυ 1 με δυο χρονια για να ιαθει και δεν ξαναβγαζεις ποτε, αυτοιαται μονο του.

Τα δυο παραπανω τα εχω ξεπερασει.

κονδυλωματα εχω ενα χρονο και σημερα ξεκινησα θεραπεια.

αμα τα κολλησεις τα κονδυλωματα τα εχεις εφορου ζωης στον οργανισμο σου απλα μπορεις να τα πολεμησεις και να μην ξαναβγουν αλλα ο ιος υπαρχει στον αργανισμο και μπορει να κανει μερικες υποτροπες μεχρι να φυγει η εικονα των κονδυλωματων.

ειναι HPV ΛΟΙΜΩΞΗ οχι hiv λοιμωξη μην τα μπερδευουμε.

υπαρχουν πανω απο 100 ιοι κονδυλωματων υπαρχει και εμβολιο που το κανεις πριν αρχισεις το σεξ και σε προστατευει απο τα επικινδυνα στελεχη hpv λοιμωξης που προκαλουν καρκινο οι κοπελες το κανουν για να προστατευτουν απο τον καρκινο του τραχηλου της μητρας αλλα πολλες φορες αυτα τα εμβολια εχουν σαν παρενεργεια το κοψιμο της περιοδου καθιστωντας την κοπελα ανικανη να κυοφορησει φυσιολογικα δηλαδη κανεις ενα καλο δημιουργεις ενα κακο

xaka10
    Guest
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Ειναι σαν κρεατοελιες. Και συνήθως βγαίνουν πολλά μαζί. Ναι δεν είναι και ότι πιο ωραιο μπορείς να συναντήσεις.
    δεν ειναι ολα το ιδιο εμενα τα δικα μου ισα ισα που φαινοντουσαν ηταν σαν ασπρα στιγματα και ειχα μονο τεσσερα.δηλαδη και σεξ να εκανα με μια κανονικη κοπελα δεν θα καταλαβαινε οτι εχω κονδυλωματα.ειναι σαν αυτα τα μικρα ασπρακια που εχει το πεος στη δευτερη φωτο του σαιτ που επισυναπτω και τα εχω ενα χρονο και ουτε μεγαλωσαν

http://www.adlaser.gr/%CF%87%CE%B5%C...BF%CF%85%CF%82
    σαν τ δευτερη φωτο ειναι τα δικα μου

Senior Member
    Quote Originally Posted by makaris90 View Post
    δεν ειναι ολα το ιδιο εμενα τα δικα μου ισα ισα που φαινοντουσαν ηταν σαν ασπρα στιγματα και ειχα μονο τεσσερα.δηλαδη και σεξ να εκανα με μια κανονικη κοπελα δεν θα καταλαβαινε οτι εχω κονδυλωματα.ειναι σαν αυτα τα μικρα ασπρακια που εχει το πεος στη δευτερη φωτο του σαιτ που επισυναπτω και τα εχω ενα χρονο και ουτε μεγαλωσαν

http://www.adlaser.gr/%CF%87%CE%B5%C...BF%CF%85%CF%82
    σαν τ δευτερη φωτο ειναι τα δικα μου
    Εγω θα το καταλάβαινα γιατί είμαι νοσηλευτρια και αναγνωρίζω τις παθήσεις ίσως μια απλή κοπελα χωρίς γνώσεις να το περνούσε στο ντουκου
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

xaka10
    Guest
    Εγω θα το καταλάβαινα γιατί είμαι νοσηλευτρια και αναγνωρίζω τις παθήσεις ίσως μια απλή κοπελα χωρίς γνώσεις να το περνούσε στο ντουκου
    παντως καμια ιεροδουλη που εχω παει δεν εκανε σχολιο επι αυτου του θεματος γιατι φαινοταν ελαχιστα.τωρα αν το καταλαβαινες εισαι η εξαιρεση πολλες δεν πηραν τιποτα χαμπαρι απο οσες πηγα

Senior Member
    παντως καμια ιεροδουλη που εχω παει δεν εκανε σχολιο επι αυτου του θεματος γιατι φαινοταν ελαχιστα.τωρα αν το καταλαβαινες εισαι η εξαιρεση πολλες δεν πηραν τιποτα χαμπαρι απο οσες πηγα
    Μήπως δε καλοφαινεται εξαιτίας του προφυλακτικου;

xaka10
    Guest
    Μήπως δε καλοφαινεται εξαιτίας του προφυλακτικου;
    το προφυλακτικο δεν μου το βαζε αμεσως καναμε καποια προκαταρκτικα για να ερθω σε πληρη στυση και οταν ειχα στυση μου το εβαζε ποτε καμια δεν το καταλαβε

Senior Member
    το προφυλακτικο δεν μου το βαζε αμεσως καναμε καποια προκαταρκτικα για να ερθω σε πληρη στυση και οταν ειχα στυση μου το εβαζε ποτε καμια δεν το καταλαβε
    Ε γι αυτό και τα κολλανε ολα. Έχουν πληρη άγνοια.

Senior Member
    Ε γι αυτό και τα κολλανε ολα. Έχουν πληρη άγνοια.
    μπορει και να κολλησε απο τα προκατακτικα και οχι απο το σεξ?

Senior Member
    sos έχω κι εγώ τέτοια μικρά ασπραδακια τι μπορεί να είναι?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Thanasis25 View Post
    sos έχω κι εγώ τέτοια μικρά ασπραδακια τι μπορεί να είναι?
    Αν ειχες τέτοια είναι κονδυλώματα

Senior Member
    Quote Originally Posted by panos19 View Post
    μπορει και να κολλησε απο τα προκατακτικα και οχι απο το σεξ?
    Ναι μπορεί να κολλήσει γιατί ολα αυτα που έπαθε είναι δερματικα. Δε χρειάζεται δλδ να γίνει διείσδυση..

Senior Member
    Αν ειχες τέτοια είναι κονδυλώματα
    Δεν είναι κονδυλοματα γιατί δεν έχω κάνει σεξ οπότε δεν μπορεί να κόλλησα κάτι από όσο έψαξα στο ίντερνετ αυτά λέγονται pearly penile papules

Senior Member
    Ναι μπορεί να κολλήσει γιατί ολα αυτα που έπαθε είναι δερματικα. Δε χρειάζεται δλδ να γίνει διείσδυση..
    τι ακριβώς προκατακτικα εκανε με την ιερόδουλη και κολλησε?
    μπορεί αν έκανε σεξ να μην κολλούσε?

Senior Member
    Quote Originally Posted by vickympou View Post
    Καλησπέρα συμφορουμιτες. Έχω να πω κάποια πράγματα μιας και δεν μπορώ να τα πω αλλού. Ντρέπομαι. Πρόσφατα έμαθα ότι ο άντρας μου πήγαινε με ιερόδουλες. Συχνά πυκνά. Πότε σχέση. Μόνο ιερόδουλες. Γκρεμίστηκε ο κόσμος μου. Ένιωσα ανεπαρκής, λίγη και προδωμενη. Προσπαθώ να δείξω κατανόηση στους λόγους που οδηγούν έναν άντρα εκεί. Και κυρίως είναι δύο. Έλλειψη σεξ και θεωρεί ότι διαφορετικά δεν μπορεί να έχει μια γυναίκα. Δεν ξέρει. Το θέμα είναι ότι έχει και στυτική δυσλειτουργία. Παίρνει χάπια σχεδόν κάθε φορά που είναι να κάνουμε σεξ. Και δεν μπορώ πια να λειτούργησω όταν ξέρω ότι η στύση του είναι, πως να το, τεχνητη. Προσπαθώ να μην σκέφτομαι κάθε φορά που με αγγίζει τι έχει κάνει στο παρελθόν του. Είναι όμως δύσκολο. Και πια, δεν ευχαριστιεμαι το σεξ μαζί του. Δεν ξέρω τι να κάνω.
    ααα μπραβο βικυ μπου, ωραιο κελεπουρι χτυπησες.

Senior Member
    Εγώ αυτο που δεν καταλαβαίνω ειναι αυτό που λένε "πρέπει να γνωριζεις πχ τον άλλον καλά για να κάνετε στοματικό χωρίς προφυλακτικό" και τέτοια! Λες και άμα τον ξέρεις τον άλλον καλα τα ΣΜΝ θα πουν ΑΑΑΑΑ φευγουμε μακρυα! Μπορεί και με μια μονο κοπέλα να χε κάνει σεξ πριν από εσένα και να έχει κονδυλώματα τα οποία δεν φαίνονται κιόλας. Επομένως εγώ θα έλεγα να μην κάνεις κανείς και ποτέ σεξ χωρίς προφυλακτικό. Εχω διαβάσει πως κολλάνε ακόμα και προφυλακτικό αν φοράει ο άλλος.
    Ακόμη διάβασα πως βγαίνουν και στο στόμα!!!

Page 12 of 20 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast