Δεν ευχαριστιεμαι πια το σεξ - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 20 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast
Results 181 to 195 of 297
    Senior Member
    Quote Originally Posted by little View Post
    Εγώ αυτο που δεν καταλαβαίνω ειναι αυτό που λένε "πρέπει να γνωριζεις πχ τον άλλον καλά για να κάνετε στοματικό χωρίς προφυλακτικό" και τέτοια! Λες και άμα τον ξέρεις τον άλλον καλα τα ΣΜΝ θα πουν ΑΑΑΑΑ φευγουμε μακρυα! Μπορεί και με μια μονο κοπέλα να χε κάνει σεξ πριν από εσένα και να έχει κονδυλώματα τα οποία δεν φαίνονται κιόλας. Επομένως εγώ θα έλεγα να μην κάνεις κανείς και ποτέ σεξ χωρίς προφυλακτικό. Εχω διαβάσει πως κολλάνε ακόμα και προφυλακτικό αν φοράει ο άλλος.
    Ακόμη διάβασα πως βγαίνουν και στο στόμα!!!
    ε δεν γινεται να εχεις μια σχεση και να κανεις με προφυλακτικο....γνωριζεις το ταιρι σου..και αμα φοβασαι τοσο πολυ..μετα απο καποιο καιρο λες να πατε και για εξεταση για να γινεται χωρις προφυλακξτικο.αμα φοβασαι τοσο πολυ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Xfactor View Post
    ε δεν γινεται να εχεις μια σχεση και να κανεις με προφυλακτικο....γνωριζεις το ταιρι σου..και αμα φοβασαι τοσο πολυ..μετα απο καποιο καιρο λες να πατε και για εξεταση για να γινεται χωρις προφυλακξτικο.αμα φοβασαι τοσο πολυ
    Νομίζω πως δεν υπαρχει εξεταση για κονδυλώματα αν έχει κάνει κανείς ας μας διαφωτίσει.
    Για τα υπόλοιπα υπάρχουν εξετάσεις από ότι ξέρω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Xfactor View Post
    μπορει να περνουν προφυλαξεις και για θεμα εγκυμοσυνης

xaka10
    Guest
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Δεν ειναι θεμα να σε πείσουμε πρέπει να προσέχεις και να σκέφτεσαι λίγο πιο λογικά. Τα αφροδισια εχουν ξεφύγει και εσυ θες να πας με επαγγελματία; το πιο πιθανό ειναι να έχουν. Σκεψου οτι ο φίλος που κολλησε και πηγαίνει μια φορά τη βδομαδα θα κολλαει και τις επομενες οποτε πολλαπλασιαζονται
    Καταρχην αυτο με προσβαλει που λες οτι κολλαω εγω τις αλλες οποτε πολλαπλασιαζονται εγω παω σε τετοια μερη μια φορα την εβδομαδα ενω αυτες πανε την μερα με πανω απο 10 με 15 πελατες δηλαδη μονο εγω ειμαι ο μολυσμενος.δεν ειπες εσυ οτι το 70% εχει το hpv ανεξαρτητα αν εχουν εμφανισει κονδυλωματα η οχι και γω απο κει το κολλησα μπορει και συ να εχεις hpv και να μην το ξερεις.εξαλλου ολοι οσοι κανουν σεξ το εχουν στο αιμα τους οι περισσοτεροι.και μην ξεχναμε οτι ολοι οι σεξουαλικα ενεργοι ανδρες εχουν παει εστω και μια φορα σε οικους ανοχης και οχι μονο οι τωρινοι νεοι αλλα και οι πατεραδες μας παππουδες μας και τα λοιπα.

Αν ηταν ευκολη η γυναικα να κανει σχεση με εναν ανδρα δεν θα πηγαινε ποτε ο ανδρας εκει ουτε θα ειχε τοσα κερδη η πορνεια παγκοσμιως. μην ξεχναμε οτι ειναι και το αρχαιοτερο επαγγελμα του κοσμου παλιοτερου και απο του ξυλουργου και αλλων χειρονακτικων επαγγελματων που σημαινει οτι ο καθε ανδρας το ειχε αναγκη δεν το εβρισκε οπως ηθελε και ετσι δημιουργηθηκε η πορνεια

xaka10
    Guest
    Quote Originally Posted by little View Post
    Νομίζω πως δεν υπαρχει εξεταση για κονδυλώματα αν έχει κάνει κανείς ας μας διαφωτίσει.
    Για τα υπόλοιπα υπάρχουν εξετάσεις από ότι ξέρω.
    υπαρχει εξεταση για τα κονδυλωματα
    δες το ελληνικο σαιτ για τα κονδυλωματα

https://www.hpvsociety.gr/index.php/test/199-faqhpv

xaka10
    Guest
    Τα κονδυλώματα τα κουβαλάς εφορου. Μπορείς να τα αφαιρέσεις αλλα ξαναβγαινουν. Για τα υπόλοιπα νομίζω θεραπεύονται
    κανεις λαθος χωρις παρεξηγηση σαν νοσηλευτρια επρεπε να ξερεις οτι τα κονδυλωματα τα κολλας αλλα μετα απο δυο χρονια στο 90% των ατομων που τα κολλησε φευγουν μονο στο 10% μενουν
    δες το αποσπασμα του αρθρου για να το γνωριζεις ειναι η ελληνικη σελιδα για το hpv ειναι αξιοπιστο σαιτ
    3. Είναι δυνατόν να κολλήσω HPV, αλλά αργότερα ο ιός να έχει εξαφανισθεί από τα κύτταρά μου;

Μετά από 2 έτη, μόνο το 10% των αρχικά μολυσμένων ατόμων συνεχίζει να έχει θετικό HPV test, δηλ. παραμένει αποδεδειγμένα φορέας του ιού.

Senior Member
    Quote Originally Posted by makaris90 View Post
    κανεις λαθος χωρις παρεξηγηση σαν νοσηλευτρια επρεπε να ξερεις οτι τα κονδυλωματα τα κολλας αλλα μετα απο δυο χρονια στο 90% των ατομων που τα κολλησε φευγουν μονο στο 10% μενουν
    δες το αποσπασμα του αρθρου για να το γνωριζεις ειναι η ελληνικη σελιδα για το hpv ειναι αξιοπιστο σαιτ
    3. Είναι δυνατόν να κολλήσω HPV, αλλά αργότερα ο ιός να έχει εξαφανισθεί από τα κύτταρά μου;

Μετά από 2 έτη, μόνο το 10% των αρχικά μολυσμένων ατόμων συνεχίζει να έχει θετικό HPV test, δηλ. παραμένει αποδεδειγμένα φορέας του ιού.
    Δεκα Τ εκατό το θεωρείς μικρό ποσοστό; γιατί για μένα δεν είναι δεν είναι 2% είναι δέκα. Γνωρίζω πολυ καλα από κονδυλώματα γιατί έχουν και πολλοί φίλοι μου ομοφυλοφιλοι οι οποίοι συνέχεια τραβιουνται. Όλοι αυτοί δλδ είναι στο δεκα τις εκατό;
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

xaka10
    Guest
    Δεκα Τ εκατό το θεωρείς μικρό ποσοστό; γιατί για μένα δεν είναι δεν είναι 2% είναι δέκα. Γνωρίζω πολυ καλα από κονδυλώματα γιατί έχουν και πολλοί φίλοι μου ομοφυλοφιλοι οι οποίοι συνέχεια τραβιουνται. Όλοι αυτοί δλδ είναι στο δεκα τις εκατό;
    οχι δεν ειναι μικρο ποσοστο αλλα ειναι 10% το 90% που ειναι η μεγαλη πλειοψηφια τους εχει φυγει απο τον οργανισμο τους.αυτοι οι φιλοι σου που τραβιουνται συνεχεια δεν ανηκουν στο 10% γιατι υπαρχει η πιθανοτητα επαναμολυνσης.Δηλαδη και να το ξεπερνουσαν εφοσον συνεχιζους τις επικινδυνες σεξουαλικες πρακτικες το ξανακολλανε ειναι αυτη η περιπτωση
    5. Τι είναι η επαναμόλυνση;

Όταν ένα άτομο, το οποίο ήταν παλαιότερα φορέας του ιού και τώρα έχει απαλλαχθεί από αυτόν, δηλ. έχει αρνητικό HPV test, επαναμολυνθεί με κάποιον τύπο του ιού, δηλ. το HPV test αποβεί και πάλι θετικό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by makaris90 View Post
    οχι δεν ειναι μικρο ποσοστο αλλα ειναι 10% το 90% που ειναι η μεγαλη πλειοψηφια τους εχει φυγει απο τον οργανισμο τους.αυτοι οι φιλοι σου που τραβιουνται συνεχεια δεν ανηκουν στο 10% γιατι υπαρχει η πιθανοτητα επαναμολυνσης.Δηλαδη και να το ξεπερνουσαν εφοσον συνεχιζους τις επικινδυνες σεξουαλικες πρακτικες το ξανακολλανε ειναι αυτη η περιπτωση
    5. Τι είναι η επαναμόλυνση;

Όταν ένα άτομο, το οποίο ήταν παλαιότερα φορέας του ιού και τώρα έχει απαλλαχθεί από αυτόν, δηλ. έχει αρνητικό HPV test, επαναμολυνθεί με κάποιον τύπο του ιού, δηλ. το HPV test αποβεί και πάλι θετικό.
    Ξέρω τι είναι το διάβασα
    Ειχα συνοδεύσει φιλο στο συγγρο που θεωρείται κορυφαίο και του είπαν ότι σε περίπτωση που πέσει το ανοσοποίητικο θα ξαναβγάλει ενώ τα έβγαλε. Εσυ σε τι θεραπεία εισαι; βάζεις κρέμα;

xaka10
    Guest
    Επισης να τονισω για δυο διασημα προσωπα που εχουν παει σε οικους ανοχης στα νιατα τους και ηταν και οι δυο γυναικαδες απο τι λεγανε ο ηθοποιος βουτσας και ο δημοσιογραφος τραγκας για να μη νομιζουν οι γυναικες που θα διαβασουν το θεμα δεν μιλαω για τα μελη του φορουμ αλλα για τις επισκεπτριες οτι υπαρχουν ανδρες που ειναι ενεργοι σεξουαλικα και δεν εχουν παει με ιεροδουλες
    Γιωργος Τραγκας
    https://www.protothema.gr/life-style...-oiko-anohis-/
    Κωστας Βουτσας
    https://thecaller.gr/lifestyle/o-vou...oikous-anoxis/

xaka10
    Guest
    Μαλιστα ο Τραγκας στα νιατα του ειχε κολλησει βλενορροια απο μπουρδελο διαβαστε την σχετικη ειδηση
    https://www.womenonly.gr/gossip/arth...xis-129198787/

Senior Member
    Γιατί να μας νοιάζει τι κολλησε ο καθένας από ιερόδουλες;

xaka10
    Guest
    Ξέρω τι είναι το διάβασα
    Ειχα συνοδεύσει φιλο στο συγγρο που θεωρείται κορυφαίο και του είπαν ότι σε περίπτωση που πέσει το ανοσοποίητικο θα ξαναβγάλει ενώ τα έβγαλε. Εσυ σε τι θεραπεία εισαι; βάζεις κρέμα;
    εκανα κρυοπηξια πως λεγεται αυτο στο συγγρο και γω και θα βαζω για μια εβδομαδα αντιβιοτικη κρεμα fucidin μου την ειπαν πανω στα σημεια που μου τα καναν.αμα σου πω οτι ολοι εκει καμια 20 ατομα εκεινη την μερα που ημουν εγω ειχαν ολοι κονδυλωματα καταλαβαινεις ποσο διαδεδομενα ειναι και ολοι περιμεναν να κανουν κρυοπηξια και στους καινουργιους με πρωτη φορα κονδυλωματα περναν σε ολους αιμα αναμεσα σε αυτους και εγω να δουν αν εχουμε και αλλες μολυσματικες ασθενειες οπως hiv ηπατίτιδα συφιλη

xaka10
    Guest
    Γιατί να μας νοιάζει τι κολλησε ο καθένας από ιερόδουλες;
    δεν λεω οτι μας νοιαζει αλλα το τονιζω οτι και παλια κολλαγαν ασθενειες απο μπουρδελα και διασημοι που ηταν .μην ξεχναμε οτι τον μεσαιωνα που εκαψαν ποσους αιρετικους αλλα και μαγους κα μαγγισες και διαμονισμενους.οι περισσοτεροι απο αυτους ηταν πελατες ιεροδουλων και ιεροδουλες που κολλαγαν συφιλη που ηταν σε εξαρση τοτε και επειδη δεν υπηρχε θεραπεια φταναν στην τρελα απο την συφιλη και τους εκαιγαν ως διαμονισμενους ενω ειχαν τρελαθει απο τη συφιλη που ειχε αυτη την παρενεργεια πριν σε φτασει στο σημειο να σου αφαιρεσει τη ζωη

xaka10
    Guest
    επισης ειχα και γω εναν που μου ειχε πει στο παρελθον οτι κολλησε κονδυλωματα στο παρελθον απο μπουρδελο.εκανε τη θεραπεια του ξαναβγηκαν κανα δυο με τρεις φορες ακομη και τωρα ειναι 6 χρονια και δεν εχει ξαναβγαλει οποτε υπαρχει αντιμετωπιση δεν ειναι οτι βγαζεις και τα εχεις εφορου ζωης αυτος ειναι 6 χρονια που δεν εχει ξαναβγαλει

Page 13 of 20 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast