Ψυχοσωματικά - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 74
    Quote Originally Posted by Zelda215 View Post
    Λογικο...κ μενα στα 26 ξεκινησαν τα οργανα
    Εγώ πάντως θα το παλέψω έτσι μόνος χωρίς ψυχολόγο δεν θέλω να μπω σε αυτήν τν διαδικασία ακόμη... Όσο μπορώ θα το καταπολεμήσω έτσι

Member
    Quote Originally Posted by Geo93 View Post
    Σιγά σιγά θα υποχωρήσει τελείως... Είδες διαφορά με τα χάπια δλδ?
    Ναι, είδα διαφορα με τα χάπια, αλλά παράλληλα δουλεύω και ψυχοθεραπευτικα. Ο γιατρός μου λέει από Σεπτέμβριο θα τα μειώσουμε σιγά σιγά ώστε Οκτώβριο να τα έχουμε κόψει περίπου

Senior Member
    Δν ειναι κακο να δεις ψυχολογο..ισα ισα που θα δεις ποσο χαλαρωτικο ειναι...η αναγουλα ειναι το χειροτερο αισθημα..σου χαλαει ολη τη διαθεση...

Senior Member
    το χειρότερο είναι το σφίξιμο στο σαγόνι που προκαλεί δυσκολία στην ομιλία..... με καταστρέφει ολοκληρωτικά........

Quote Originally Posted by bubble11 View Post
    Ναι, είδα διαφορα με τα χάπια, αλλά παράλληλα δουλεύω και ψυχοθεραπευτικα. Ο γιατρός μου λέει από Σεπτέμβριο θα τα μειώσουμε σιγά σιγά ώστε Οκτώβριο να τα έχουμε κόψει περίπου
    Η ψυχοθεραπεία σε βοηθάει??

Δν ειναι κακο να δεις ψυχολογο..ισα ισα που θα δεις ποσο χαλαρωτικο ειναι...η αναγουλα ειναι το χειροτερο αισθημα..σου χαλαει ολη τη διαθεση...
    Δεν είναι κακό όχι απλά εγώ θέλω να το παλέψω όσο μπορώ μόνος μου... Εννοείται όμως αν δω ο, τι δεν μπορω να το διαχειριστω ο τι θα πάω σε έναν ψυχολόγο. Και ναι η αναγούλα σου χαλάσει όλη τν διάθεση πολλές φορές από φόβο σε ανάγκαζει να μν βγεις από το σπίτι

Senior Member
    Εγω παιρνω κ αγωγη παραλληλα κ εχω δει μεγαλη διαφορα....κ εγω μονη το παλευα μεχρι που εχασα τη μπαλα κ μου κανε κρισεις πανικου κ αγοραφοβια...η αναγουλα ποτε δν με κρατησε μεσα στο σπιτι.

Εγω παιρνω κ αγωγη παραλληλα κ εχω δει μεγαλη διαφορα....κ εγω μονη το παλευα μεχρι που εχασα τη μπαλα κ μου κανε κρισεις πανικου κ αγοραφοβια...η αναγουλα ποτε δν με κρατησε μεσα στο σπιτι.
    Εγώ ευτυχώς έχω ελάχιστες κρίσεις πανικού και μπορώ και τς αντιμετωπίζω... Απλά το μόνο που με ενοχλεί είναι αυτό το αίσθημα αναγουλας που έχει γίνει ψυχολογικό πλέον....οταν είμαι έξω βέβαια δεν το νιώθω όταν είμαι σπίτι όμως εκεί είναι πιο έντονο

Member
    Η ψυχοθεραπεία σε βοηθάει??
    Είναι πολύ μικρό το διάστημα που κάνω ψυχοθεραπεία για να πω αν με βοηθάει ή όχι. Συνολικά νιώθω καλύτερα, βγαίνω πια σχετικά άνετα έξω. Θα φανεί και όταν σταματησει η αγωγή πως θα έχει πάει

Quote Originally Posted by bubble11 View Post
    Είναι πολύ μικρό το διάστημα που κάνω ψυχοθεραπεία για να πω αν με βοηθάει ή όχι. Συνολικά νιώθω καλύτερα, βγαίνω πια σχετικά άνετα έξω. Θα φανεί και όταν σταματησει η αγωγή πως θα έχει πάει

Όταν βγανεις έξω παίρνεις τα χάπια? Γτ εγώ που δεν έχω πάρει τπτ σχετικό όταν είμαι έξω δεν νιώθω καθόλου το αίσθημα της αναγουλας πάρα μόνο όταν είμαι στο σπίτι και το σκέφτομαι συνεχώς.

Senior Member
    Εμενα η αναγουλα εξω με πιανει συνηθως...μεσα ελαχιστα....να μην το σκεφτεσαι..κ στην τελικη το χειροτερο ειναι να κανεις εμετο...και; τι εγινε; δες καμια ταινια ή σειρα οταν εισαι σπιτι για να απασχολεις το μυαλο

Εμενα η αναγουλα εξω με πιανει συνηθως...μεσα ελαχιστα....να μην το σκεφτεσαι..κ στην τελικη το χειροτερο ειναι να κανεις εμετο...και; τι εγινε; δες καμια ταινια ή σειρα οταν εισαι σπιτι για να απασχολεις το μυαλο
    Αυτό κάνω δεν δίνω καθόλου σημασία πλέον και γενικά δεν τροφοδοτω το μυαλό μου πλέον με σκέψεις αρνητικές ώστε να αγχωθω... Επειδη είναι φαύλος κύκλος όλο αυτό με τα ψυχωσωματικα τα αφήνω να ξεσπανε και μετά απόδυναμώνονται

Member
    Όταν βγανεις έξω παίρνεις τα χάπια? Γτ εγώ που δεν έχω πάρει τπτ σχετικό όταν είμαι έξω δεν νιώθω καθόλου το αίσθημα της αναγουλας πάρα μόνο όταν είμαι στο σπίτι και το σκέφτομαι συνεχώς.
    Παίρνω 3 φορές την ημέρα, σε συγκεκριμένη ώρα. Οποτε άλλες φορές τυχαίνει να είναι κοντά στην ώρα που θα βγω, άλλες όχι.
    Μήνες το πάλευα χωρίς χάπια, αλλά όταν έγινα μη λειτουργική, τότε αποφάσισα για ένα διάστημα να τα πάρω για να ηρεμήσω

Member
    Σε μένα αυτό δεν έπιανε και δεν έπιανε γιατί ο εμετός που προκαλεί πολύ φόβο, τόσο που μια φορά έκανα έξω και έμεινα «παγωμένη» στο σημείο για σχεδόν μια ώρα, αδύνατον να κουνηθώ, μιλούσα με το ζόρι. Εκεί αποφάσισα ότι πρέπει να σκεφτώ την φαρμακευτική αγωγή.
    Εννοείται βέβαια ότι ο καθένας είναι άλλη περίπτωση και το αντιμετωπίζει με διαφορετικό τρόπο.

Antonis8
    Guest
    Τα ζαναξ δεν σου φέρνουν υπνηλια μέσα στη μέρα?

Γαστροσκοπηση έχεις κάνει;

Προσωπικά έχω χρόνια γαστροοισοφαγικη και οισοφαγιτιδα, έχω παρόμοια συμπτώματα με αυτά που περιγραφεις. Όχι τόσο την αναγουλα αλλά νιώθω πλήρης, ανορεξία, ζαλη, δυσπνοια, πόνο στον οισοφαγο και στο στόμαχι. Έπαιρνα για δύο μήνες το belifax και με βοήθησε καθώς και κάτι φυτικές κάψουλες (neobianicid κάπως έτσι) που ανακουφιζουν σε μεγάλο βαθμό τα συμπτώματα. Το κακό με μένα είναι πως όλα τα συσχετιζω με την καρδιά και όταν νιώθω αυτό το συναίσθημα,συνήθως οδηγεί σε κρίση πανικού.
    Τις τελευταίες ημέρες δυστυχώς έχω έντονα συμπτώματα, φούσκωμα, πόνο στο στομάχι και νιώθω ανήμπορος. Αν δεν φάω μου πέφτει η πίεση, αν φάω δεν μπορώ να αναπνευσω.

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast