Κόλλημα (και σχέσεις) με πολύ αδύνατες - φοβία πάχους - Page 17
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 17 of 18 FirstFirst ... 715161718 LastLast
Results 241 to 255 of 264
    Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Πάλι προβάλλεις σε μένα αυτό που κάνεις ΕΣΥ.

Σου ξαναλέω η Αποστολία είπε ότι δεν δέχεται από τον σύντροφο της να της πει αν θα χάσει ή θα πάρει κιλά θεωρεί ότι αυτό το ξέρει καλύτερα ο καθένας για τον εαυτό του και ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΜΟΝΟΣ του πόσα κιλά θέλει να είναι. Θεωρεί επίσης πως ότι κάνουμε στο σώμα μας πρέπει να το κάνουμε για τον εαυτό μας όχι για να ευχαριστήσουμε τον σύντροφο μας. Συμφωνείς με αυτό ή διαφωνείς;;;;

Αχ βρε ελισαβετ... Δεν ειναι επικινδυνος ο ανθρωπος! Εναν ροοστατη (*) θελει για να ελεγχει, κομψα και με τροπο παντα, τις ζωτικες παραμετρους τις συντροφου του, ξεκινωντας απο τα κιλα και την εμφανιση της και βλεπουμε. Γιατι δεν τον καταλαβαινετε; Γιατι τρολαρετε γιατιιιιιι

ι.

*: αντε στην αναγκη και μια κονσολα σαν αυτη που εχουν οι ηχοληπτες. Εεεε και με διαχωριστικο τζαμι εννοειται φουλ ηχομονωση να μην ακουει τα παραπονα των απ' εξω η τα δικα της κλπ.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    Quote Originally Posted by oboro View Post

Αχ βρε ελισαβετ... Δεν ειναι επικινδυνος ο ανθρωπος! Εναν ροοστατη (*) θελει για να ελεγχει, κομψα και με τροπο παντα, τις ζωτικες παραμετρους τις συντροφου του, ξεκινωντας απο τα κιλα και την εμφανιση της και βλεπουμε. Γιατι δεν τον καταλαβαινετε; Γιατι τρολαρετε γιατιιιιιι

ι.

*: αντε στην αναγκη και μια κονσολα σαν αυτη που εχουν οι ηχοληπτες. Εεεε και με διαχωριστικο τζαμι εννοειται φουλ ηχομονωση να μην ακουει τα παραπονα των απ' εξω η τα δικα της κλπ.
    Ειλικρινά δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχει άντρας στην ηλικία του που έχει αυτές τις απόψεις περί έλεγχου, χειριστικότητας, κακοποίησης κτλ και θέλει να τις περάσει και ως φυσιολογικές σε ένα φόρουμ ψυχολογίας.

Τουλάχιστον όσες γυναίκες (ή άντρες) τυχαίνει να διαβάζουν, να ξέρουν ότι αυτά που περιγράφει ο τζορτζ αν τους τύχουν σε μια σχέση θα πρόκειται για κακοποιητική σχέση και δεν θα πρέπει να τα δεχτούν στο όνομα καμιάς αγάπης!

Και εννοείται ότι όταν αυτά τα λέει για τα κιλά, θα είναι εξίσου ή και περισσότερο χειριστικός σε όλα τα επίπεδα της σχέσης.

Senior Member
    Πάλι προβάλλεις σε μένα αυτό που κάνεις ΕΣΥ.

Σου ξαναλέω η Αποστολία είπε ότι δεν δέχεται από τον σύντροφο της να της πει αν θα χάσει ή θα πάρει κιλά θεωρεί ότι αυτό το ξέρει καλύτερα ο καθένας για τον εαυτό του και ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΜΟΝΟΣ του πόσα κιλά θέλει να είναι. Θεωρεί επίσης πως ότι κάνουμε στο σώμα μας πρέπει να το κάνουμε για τον εαυτό μας όχι για να ευχαριστήσουμε τον σύντροφο μας. Συμφωνείς με αυτό ή διαφωνείς;;;;
    Ξανα λέω συμφωνώ με την Αποστολία. Σου παραθέτω μονο 2 ενδεικτικά πραγματάκια (#117 #191) που είπε και θα ήθελα αν δε σου ειναι κοπος όταν κάνεις αναφορά σε κατι που είπε (όπως τώρα) καποιος να βαζεις εστω τον αριθμό του post για να καταλάβω σε τι αναφέρεσαι (γιατι έχει πει πολλά).

Θεωρώ οτι όταν εισαι πχ παντρεμένος με καποιος "καὶ ἔσονται οἱ δύο εἰς σάρκα μίαν" είμαστε ένα. Δηλαδη λαμβάνουμε τη γνώμη του αλλου, δεν τον γραφουμε προφανώς αν σου πει κοψε το ποδι σου δε θα το κανεις... αλλα αν σου ζητησει πχ μια αλλαγή στα μαλλιά σου και μπορεις να το κανεις, πιστεύω οτι πρέπει να το λάβεις υπόψιν και οχι να του πεις "παραταμε οτι θελω θα κανω με τα μαλλια μου". Τωρα αν καποιοι το θεωρουν οτι ετσι χειρίζεσαι τον αλλο και θέλουμε ψυχο οκ κατα τη γνώμη μου μαλλον αυτοι θελουν ψυχό , οπότε συμφωνούμε οτι διαφωνούμε, δεν ειναι κακό.

Ενστάσεις έχω μονο οταν καποιος προσπαθεί να προσβάλει τον άλλο, κατι που έγινε πολλες φορες εδω μεσα, αν απλα λεει την άποψή του, δεκτή όποια και να ειναι.
    Σου έδωσα καποιες παραθέσεις της Αποστολίας, αν θελεις να σου πως αν συμφωνω με κάποια άλλη, ευχαρίστως. (αν και εχω πει συμφωνω 100% μαζί της)

Senior Member
    Ειλικρινά δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχει άντρας στην ηλικία του που έχει αυτές τις απόψεις περί έλεγχου, χειριστικότητας, κακοποίησης κτλ και θέλει να τις περάσει και ως φυσιολογικές σε ένα φόρουμ ψυχολογίας.

Τουλάχιστον όσες γυναίκες (ή άντρες) τυχαίνει να διαβάζουν, να ξέρουν ότι αυτά που περιγράφει ο τζορτζ αν τους τύχουν σε μια σχέση θα πρόκειται για κακοποιητική σχέση και δεν θα πρέπει να τα δεχτούν στο όνομα καμιάς αγάπης!

Και εννοείται ότι όταν αυτά τα λέει για τα κιλά, θα είναι εξίσου ή και περισσότερο χειριστικός σε όλα τα επίπεδα της σχέσης.
    Και παλι διαστρέβλωση, νασαι καλα που με επιβεβαιώνεις. Είπαμε ο καθενας την άποψή του, κι εγω δεν μπορω να πιστέψω πως μια γυναίκα στην ηλικία σου μπορει να είναι τόσο παρτακιας εγωίστρια, και να ψαχνει τροπους να ευνουχίσει τον αντρα της. Αλλά, καποιος μπορει να του αρεσει, οκ , δε μου πέφτει λόγος. :)

Να ξερουν και οσοι αντρες (ή γυναίκες) τα διαβαζουν οτι η elisabet αυτά που περιγράφει είναι σαδισμός και μπορούν να βρουν καποια αλλη που να νοιαζεται όχι μονο για τον εαυτό της.

Αλλα ας μη παίξουμε αυτο το παιχνιδι ... βαρετο, σε παρακαλω μεινε στην ουσία αν εχεις πραγματική διάθεση για τον δημόσιο διάλογο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Εμένα μου έχουν τυχει πολλά με τα κιλά μου.ήμουν για πολλά χρόνια 45-46 κιλά με ύψος 1.60.η πρωτη μου σχέση τότε μου ειχε πει ε είσαι πολύ αδύνατη πρέπει να πάρεις 5-6 κιλά. Εγώ έπεσα του θανατα στεναχωρηθηκα πολύ γιατί δεν μπορούσα να πάρω εύκολα κιλα.ήμουν λευκή με ηθελε μαυρισμενη από τον ήλιο. Να σου εγώ να τρέχω στις παραλίες σαν την τρελη για να γίνω μαύρη.
    Και στο τέλος μου ριξε μια ωραία χυλοπιτα έχοντας με γεμισει κι άλλες ανασφαλειες.
    Παθαίνω καταθλιψη από τον χωρισμό φτανω 39 κιλα τραγικο.γνωρισα όμως ένα καλό παιδί που με έκανε ξανά ανθρωπο.εφτασα 50 κιλά γιατί εδιωξα το άγχος και μαζί άνθρωπους που μου το προκαλουσαν.
    Τώρα ο φίλος μου μου λέει πρεπει να πάρεις 10 κιλά ακόμη να γίνεις 60.ενώ με είχε γνωρισει 39 κιλά.
    Τελικά βλέπω κανενας δεν είναι ευχαριστημενος και με τίποτα από τις γυναίκες. Ο άλλος θέλει λεπτή ο αλλός χοντρή ο άλλος ξανθιά ο άλλος μελαχρινη και χίλια δύο αλλά που μειώνουν μια γυναίκα. Και φυσικά το ίδιο ισχυει και για τους άντρες.
    Σημασία έχει εμείς πως είμαστε ευχαριστημενοι με τον εαυτό μας.εγώ στα 50 με 49 που είμαι νιώθω τέλεια.και θα προσπαθήσω να παραμείνω εκεί για μένα. Ούτε θα ανέβω κιλά γιατί θέλει ο συντροφος.ο καθενας πρέπει να αισθάνεται καλά με τον εαυτό μου πρωτιστος.
    Καταλαβαίνω την επιθυμία σου να σου αρέσουν οι λεπτες είναι γούστα άλλωστε αυτά. Αλλά το γυναικείο σώμα αλλαζει συνεχως και πιο εύκολα από το αντρικο.πρέπει να είσαι πολύ λεπτός σε αυτό το θέμα και στον τροπο που θα το πεις σε κάποια κοπέλα.γιατί μπορεί μερικες να το πάρουν άσχημα και δεν είναι καλο για την ψυχολογία τους.
    Ορίστε αγαπητέ.
    Θα απαντήσεις τώρα αν συμφωνείς με αυτά που είπε η Αποστολία;
    Να είναι ο καθένας υπέυθυνος για το σώμα του και να αποφασίζει ΜΟΝΟΣ του τι θα κάνει με αυτό ή να κοιτάει να ευχαριστήσει τον σύντροφο του;;;;

Senior Member
    Αυτη η δηθεν αμοιβαιοτητα των υποχωρησεων που τσαμπουναει συνεχεια εν τω μεταξυ ειναι τοσο κιβδηλη και υποκριτικη... Εννοειται θα βαλει στο ματι μια κοπελα ανασφαλη, παθητικη, με χαμηλη αυτοεκτιμηση και τεραστια αναγκη επιβεβαιωσης που γινεται χαλακι να την πατησεις, που δεν υπαρχει μια στο εκατομμυριο να ζητησει να αλλαξει κι εκεινος κατι στον εαυτο του και την εμφανιση του.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.

Senior Member
    Ορίστε αγαπητέ.
    Θα απαντήσεις τώρα αν συμφωνείς με αυτά που είπε η Αποστολία;
    Να είναι ο καθένας υπέυθυνος για το σώμα του και να αποφασίζει ΜΟΝΟΣ του τι θα κάνει με αυτό ή να κοιτάει να ευχαριστήσει τον σύντροφο του;;;;
    Πολύ σωστά τα γράφει. Κανε bold ομως και το πιο πανω που λεει
    "μου σχέση τότε μου ειχε πει ε είσαι πολύ αδύνατη πρέπει να πάρεις 5-6 κιλά. Εγώ έπεσα του θανατα στεναχωρηθηκα πολύ γιατί δεν μπορούσα να πάρω εύκολα κιλα.ήμουν λευκή με ηθελε μαυρισμενη από τον ήλιο. Να σου εγώ να τρέχω στις παραλίες σαν την τρελη για να γίνω μαύρη.
    Και στο τέλος μου ριξε μια ωραία χυλοπιτα έχοντας με γεμισει κι άλλες ανασφαλειες."

Την ήθελε ΑΛΛΙΩΣ απότι ήταν, ενω εγω λεω το αντιθετο .. οτι την θελω ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ. Στο τελος φυσικα εσυ θα αποφασίσεις για σενα... αλλα ... σε ρωτάω .. θα λαβεις υποψιν το τι ευχαριστεί τον τον σύντροφό σου? Γιατι αυτο που λες "αποφασίζει ΜΟΝΟΣ" καταλαβαίνω οτι δεν θα τον ρωτήσεις, κάνω λάθος? (διευκρινίζω, μιλαμε για αλλαγες που θα κανω εγω σε μενα, αφού απο αυτην θέλω να μεινει ως εχει)

Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Δεν ξέρω αν αυτό εννοει ο gewrgeww.δεν έχει νοημα να βρεις κάποιον και να τον αλλαξει σύμφωνα με τα γούστα σου.εγώ ξέρω βρισκεις αυτό που σου αρέσει αρχικά.έχει δικαίωμα να θέλει η γυναίκα του να είναι όπως την γνώρισε και να μην παραμελησει τον εαυτό της δεν έχει όμως δικαίωμα να της ζητήσεινα γίνει κάτι άλλο γι αυτόν.
    Είναι δύσκολο να βρεις έναν άντρα όπως στο παραδειγμα που ανέφερες που να γνώρισε μια γυναίκα άλλη και μετά λογω κάποιας ασθενειας να πάρει κιλά η να χάσει και εσύ να συνεχίζεις να την ποθεις.άλλο όμως αγαπάς άλλο ποθείς.
    Δεν νομίζω στα μάτια αυτού του άντρα να άρεσε το θεαμα αυτό και να την ποθουσε όπως παλιά. Είναι φυσιολογικό και ανθρωπινο.
    Εσυ συμφωνεις με την Αποστολία? Νομίζω οτι όλη η ουσία είναι αυτή η φράση της. Καποιοι συμφωνουμε σε αυτό που λεει , καποιοι διαφωνειτε, οκ δε χαλασε ο κοσμος. ;)

Senior Member

αυτο εξυπακουεται.
    ΑΛΛΑ, παντα ευγενικα, διακριτικα και χριστιανικα (μην τον παρουν και χαμπαρι)...

Senior Member
    Αυτη η δηθεν αμοιβαιοτητα των υποχωρησεων που τσαμπουναει συνεχεια εν τω μεταξυ ειναι τοσο κιβδηλη και υποκριτικη... Εννοειται θα βαλει στο ματι μια κοπελα ανασφαλη, παθητικη, που γινεται χαλακι να την πατησεις, που δεν υπαρχει μια στο εκατομμυριο να ζητησει να αλλαξει κι εκεινος κατι στον εαυτο του και την εμφανιση του.
    Μα μόνο με τέτοιες γυναίκες μπορεί να συνυπάρξει και γιαυτό ειναι επικίνδυνος!
    Μια γυναίκα (μικρη συνήθως σε ηλικία θέλω να πιστεύω μεγαλώνοντας τα καταλαβαίνεις καλύτερα αυτά) με ανασφάλειες ή που θα έχει ήδη θέμα με τα κιλά της και τις διατροφικές διαταραχές μπορεί να γίνει πραγματικά θύμα στα χέρια του και να οδηγηθεί ακόμα και στον θάνατο αν μπλέξει με κάποιον σαν τον θεματοθέτη.

Εντωμεταξύ περιγράφει μεταξύ αστείου και σοβαρού λεπτομερώς το αλισβερίσι που λες για τις τάχα αμοιβαίες υποχωρήσεις σε κάποιο προηγούμενο ποστ απ τα πολλά. Οτι και καλά θα της πει "δεν μπορείς να μου κάνεις αυτό το χατήρι; Θα κάνω κι εγώ ό, τι ζητήσεις στο δικό μου σώμα, εγώ μόνο αυτό το ένα ζητάω κτλ κτλ" και εξηγεί πως αν αυτή δεν δεχτεί και πάρει κιλά παρόλα αυτα, τότε δεν είναι οτι θα την χωρίσει επειδή πήρε κιλά, αλλά επειδή δεν τον αγαπά!!! Ταυτίζει απόλυτα δηλαδή την αγάπη με το αν θα δεχτεί η άλλη να κάνει αυτό που της λέει. Αυτός ειναι ο ψυχολογικός εκβιασμός και η κακοποίηση.

Το εντυπωσιακό δε είναι ότι ο τζορτζ ήξερε κάθε φορά για όλες του τις σχέσεις τα κιλά των συντρόφων του και τις διακυμάνσεις αυτών με λεπτομέρεια. Ξέρει πως η τάδε πήγε απτα 42 στα 45 και τα 50 κτλ κτλ...μέχρι και τα γραμμάρια ξέρει!!! Φαντάσου για τι κόλλημα μιλάμε και τι ψυχολογικό πόλεμο!

Senior Member
    George: Ευαισθητος Προκρουστης Θηλυκων Υπαρξεων

(το κρεβατι με ενσωματωμενη ζυγαρια)

Senior Member
    Μα μόνο με τέτοιες γυναίκες μπορεί να συνυπάρξει και γιαυτό ειναι επικίνδυνος!
    Μια γυναίκα (μικρη συνήθως σε ηλικία θέλω να πιστεύω μεγαλώνοντας τα καταλαβαίνεις καλύτερα αυτά) με ανασφάλειες ή που θα έχει ήδη θέμα με τα κιλά της και τις διατροφικές διαταραχές μπορεί να γίνει πραγματικά θύμα στα χέρια του και να οδηγηθεί ακόμα και στον θάνατο αν μπλέξει με κάποιον σαν τον θεματοθέτη.

Εντωμεταξύ περιγράφει μεταξύ αστείου και σοβαρού λεπτομερώς το αλισβερίσι που λες για τις τάχα αμοιβαίες υποχωρήσεις σε κάποιο προηγούμενο ποστ απ τα πολλά. Οτι και καλά θα της πει "δεν μπορείς να μου κάνεις αυτό το χατήρι; Θα κάνω κι εγώ ό, τι ζητήσεις στο δικό μου σώμα, εγώ μόνο αυτό το ένα ζητάω κτλ κτλ" και εξηγεί πως αν αυτή δεν δεχτεί και πάρει κιλά παρόλα αυτα, τότε δεν είναι οτι θα την χωρίσει επειδή πήρε κιλά, αλλά επειδή δεν τον αγαπά!!! Ταυτίζει απόλυτα δηλαδή την αγάπη με το αν θα δεχτεί η άλλη να κάνει αυτό που της λέει. Αυτός ειναι ο ψυχολογικός εκβιασμός και η κακοποίηση.

Το εντυπωσιακό δε είναι ότι ο τζορτζ ήξερε κάθε φορά για όλες του τις σχέσεις τα κιλά των συντρόφων του και τις διακυμάνσεις αυτών με λεπτομέρεια. Ξέρει πως η τάδε πήγε απτα 42 στα 45 και τα 50 κτλ κτλ...μέχρι και τα γραμμάρια ξέρει!!! Φαντάσου για τι κόλλημα μιλάμε και τι ψυχολογικό πόλεμο!
    Α νομιζα οτι ηθελες να μιλησεις σοβαρα... αλλα μολις σε στριμωξα βλεπω δεν απαντησες αλλα αρχισες χυδαιες κατηγοριες. οκ

Βγαίνω απο το θεμα καθως μαζεύτηκαν τα κλασικα τρολ που θελουν απλα να βρίζουν χυδαία.
    (κλασικα οταν τελειωνουν τα επιχειρηματα, καποιοι προχωράτε σε χαρακτηρισμους, ελπίζω ο admin να τα δει)

Senior Member
    Ειτε αυτο, ειτε τροφοδοτουσε την εμμονη των ιδιων με τη μετρηση του βαρους τους, πραγμα που θετει σε αμφιβολια το κατα ποσο ηταν οντως υγιης η σχεση των γυναικων αυτων με το σωμα τους.

Μου αρεσει που απορριπτει αυτες τις σκιαγραφησεις μας ως περιγραφουσες σαδισμο, για να αποπροσανατολισει τη συζητηση, διαλεγοντας ενα "ακραιο" παραδειγμα - λες και η μονη μορφη παθολογικου ελεγχου που μπορει να υπαρξει στις σχεσεις ειναι η σαδιστικη...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Georgewww View Post
    Πολύ σωστά τα γράφει. Κανε bold ομως και το πιο πανω που λεει
    "μου σχέση τότε μου ειχε πει ε είσαι πολύ αδύνατη πρέπει να πάρεις 5-6 κιλά. Εγώ έπεσα του θανατα στεναχωρηθηκα πολύ γιατί δεν μπορούσα να πάρω εύκολα κιλα.ήμουν λευκή με ηθελε μαυρισμενη από τον ήλιο. Να σου εγώ να τρέχω στις παραλίες σαν την τρελη για να γίνω μαύρη.
    Και στο τέλος μου ριξε μια ωραία χυλοπιτα έχοντας με γεμισει κι άλλες ανασφαλειες."

Την ήθελε ΑΛΛΙΩΣ απότι ήταν, ενω εγω λεω το αντιθετο .. οτι την θελω ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ. Στο τελος φυσικα εσυ θα αποφασίσεις για σενα... αλλα ... σε ρωτάω .. θα λαβεις υποψιν το τι ευχαριστεί τον τον σύντροφό σου? Γιατι αυτο που λες "αποφασίζει ΜΟΝΟΣ" καταλαβαίνω οτι δεν θα τον ρωτήσεις, κάνω λάθος? (διευκρινίζω, μιλαμε για αλλαγες που θα κανω εγω σε μενα, αφού απο αυτην θέλω να μεινει ως εχει)

Εσυ συμφωνεις με την Αποστολία? Νομίζω οτι όλη η ουσία είναι αυτή η φράση της. Καποιοι συμφωνουμε σε αυτό που λεει , καποιοι διαφωνειτε, οκ δε χαλασε ο κοσμος. ;)
    Αν σου απαντούσα όπως θα σου έπρεπε τώρα σε αυτό που έχω μπολντ, θα με διέγραφαν απ΄το φόρουμ. Αλλά δεν θα σου κάνω την χάρη.
    Συνεχίζεις να απαντάς σαν 5χρονο αναμασώντας τις ίδιες καραμέλες και προσπαθώντας να μας μπερδέψεις για να φάνει τάχα ότι όλα είναι φυσιολογικά και ΟΛΟΙ εμείς που έχουμε ΦΡΙΚΑΡΕΙ με τις παπαριές, οι περίεργοι.

Σου ξαναλέω, είσαι επικίνδυνος! Κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και στις γυναίκες που συναναστρέφεσαι και πήγαινε σε ψυχολόγο ή ψυχίατρο να λύσεις τις ΦΟΒΙΕΣ σου και τα ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ σου.
    Αυτό πυο περιγράφεις ως σχέση,δεν είναι σχέση αγάπης, αλλά σχέση ΕΛΕΓΧΟΥ και χειραγώγισης και είναι άκρως κακοποιητική.

α! και παρατήρησα πως σε όλες τις φώτο που παρέθεσες και απέρριψες οι γυναίκες τύχαινε να έχουν στήθος. Το νούμερο ένα στοιχείο θηλυκότητας μιας γυναίκας. Αυτό είναι που σε ενοχλεί, όχι τα κιλά. Θηλυκή δεν θες να είναι, αυτό τρέμεις. Γιαυτό την προτιμάς κόκκαλο, με σπυριά, γυαλιά, σιδεράκια, άσχημο δέρμα, αχτένιστη και με αθλητικά. Το χαζή μπόνους

Senior Member
    Ειτε αυτο, ειτε τροφοδοτουσε την εμμονη των ιδιων με τη μετρηση του βαρους τους, πραγμα που θετει σε αμφιβολια το κατα ποσο ηταν οντως υγιης η σχεση των γυναικων αυτων με το σωμα τους.

Μου αρεσει που απορριπτει αυτες τις σκιαγραφησεις μας ως περιγραφουσες σαδισμο, για να αποπροσανατολισει τη συζητηση, διαλεγοντας ενα "ακραιο" παραδειγμα - λες και η μονη μορφη παθολογικου ελεγχου που μπορει να υπαρξει στις σχεσεις ειναι η σαδιστικη...
    Μα μιλησε ηδη για μια απο τις σχέσεις του που πήγε να " ξεφυγει" αλλά το γλιτωσανε. Ακόμα και για τα σκαμπανεβάσματα στα κιλά των συντρόφων του μιλά στον πληθυντικό λες κ το χουν συνεταιρικο το σωμα!!!! ( θα της πω ΠΑΜΕ στα τοσα κιλά αλλά μην ΑΝΕΒΟΥΜΕ παραπανω κτλ)

Καλα αυτά περι σαδισμου κ οτι κανει συνεχώς τον χαζό είναι για γέλια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αυτο εξυπακουεται.
    ΑΛΛΑ, παντα ευγενικα, διακριτικα και χριστιανικα (μην τον παρουν και χαμπαρι)...
    Μα και μεις τι σκατοπαιδα...εναν ακόμα τροπο για να μην τον παίρνουν χαμπαρι ζήτησε ο άνθρωπος κ εμείς πέσαμε να τον φάμε.

Page 17 of 18 FirstFirst ... 715161718 LastLast