αποτυχια και με ζολοφτ?? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21
    Senior Member
    Αγχωδη διαταραχη με κρισεις πανικου και αγοραφοβια

MikeStam 3
    Guest
    Quote Originally Posted by akis1 View Post
    φιλε μηπως να σταματησεις να παιρνεις cbd?

έχω μια εντύπωση ότι δεν σε βοηθάει στην περίπτωση σου και σε κάνει χειρότερα....
    Δεν παίρνω ρε cbd

Senior Member
    Quote Originally Posted by MikeStam 3 View Post
    Δεν παίρνω ρε cbd
    α οκ...!!! να σε ρωτησω οταν επερνες to cipralex ησουν εντελως καλα απο διαθεση και ανχος?

επισης ειδα σε ενα αλλο σου topic οτι πηρες concerta... σου το ειπε ο γιατρος αυτο? δεν ειναι αυτο το φαρμακο για την περιπτωση μας εγω εχω δοκιμασει και μου ειχε ανεβασει την διαθεση πολυ αλλα ειναι πολυ δυνατο και δεν κανει να το περνεις για καιρο....

MikeStam 3
    Guest
    α οκ...!!! να σε ρωτησω οταν επερνες to cipralex ησουν εντελως καλα απο διαθεση και ανχος?

επισης ειδα σε ενα αλλο σου topic οτι πηρες concerta... σου το ειπε ο γιατρος αυτο? δεν ειναι αυτο το φαρμακο για την περιπτωση μας εγω εχω δοκιμασει και μου ειχε ανεβασει την διαθεση πολυ αλλα ειναι πολυ δυνατο και δεν κανει να το περνεις για καιρο....
    Δεν το πηρα απλα το προτεινε ψυχίατρος και διαφωνεί ο δικος μου σε ανεβασε την διάθεση πολυ ε;;;αυξησε την αυτοπεποίθηση;;;μειωσε το αγχος;;

Senior Member
    Quote Originally Posted by MikeStam 3 View Post
    Δεν το πηρα απλα το προτεινε ψυχίατρος και διαφωνεί ο δικος μου σε ανεβασε την διάθεση πολυ ε;;;αυξησε την αυτοπεποίθηση;;;μειωσε το αγχος;;
    εκανα να κοιμηθω 2 μερες...... με ενα χαπακι........ ενιωθα σαν σουπερ ηρωας ενα πραγμα..... ειχα τρελαθει κανονικα.... πρωτη φορα που ειχα νιωσει τετια τσιτα.... ουτε σε καρεκλα δεν μπορουσα να κατσω....... ολο το βραδυ επεζα με ενα σακο του box..... δεν θα το επερνα ξανα γτ εφαγα μεγαλη κριση πανικου μετα απο αυτο το χαπι..... δεν ειναι για ατομα με ανχος....

MikeStam 3
    Guest
    εκανα να κοιμηθω 2 μερες...... με ενα χαπακι........ ενιωθα σαν σουπερ ηρωας ενα πραγμα..... ειχα τρελαθει κανονικα.... πρωτη φορα που ειχα νιωσει τετια τσιτα.... ουτε σε καρεκλα δεν μπορουσα να κατσω....... ολο το βραδυ επεζα με ενα σακο του box..... δεν θα το επερνα ξανα γτ εφαγα μεγαλη κριση πανικου μετα απο αυτο το χαπι..... δεν ειναι για ατομα με ανχος....
    Δηλαδή σε χειροτέρεψε το αγχος και σου εφερε υπερένταση;;;;ναι αλλα σου φτιαξε τη διάθεση και αμα η διαθεση φτιάχνει μειώνεται το αγχος

Page 2 of 2 FirstFirst 12