Παιδιά βοήθεια - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 55
    Παιδιά δεν ξέρω αν είναι από άγχος η από τον καφέ.. πάντως τώρα ακούω λίγο χαλαρωτική μουσική και με έχει χαλαρώσει αρκετά αλλά δεν ξέρω δεν με παίρνει ο ύπνος... Nightwalker και εγώ αυτό ελπίζω φίλε μου να τελειώνω με αυτή την κατάσταση.. μπορεί να πάρω και βαλεριάνα δεν ξερω

Quote Originally Posted by akis1 View Post
    γενικα φιλε μου αν αυτο παει ετσι πρεπει να σε δει καποιος γιατρος εχεις αρκετο ανχος...
    Άκη γενικά δεν νομίζω να έχω αρκετό άγχος.. τώρα η αλήθεια είναι πως έχω άγχος επειδή δεν μπορώ να κοιμηθώ κάτι άλλο με πειράζει δεν ξέρω τι

Quote Originally Posted by Γιάννης Βάγιας View Post
    Παιδιά δεν ξέρω αν είναι από άγχος η από τον καφέ.. πάντως τώρα ακούω λίγο χαλαρωτική μουσική και με έχει χαλαρώσει αρκετά αλλά δεν ξέρω δεν με παίρνει ο ύπνος... Nightwalker και εγώ αυτό ελπίζω φίλε μου να τελειώνω με αυτή την κατάσταση.. μπορεί να πάρω και βαλεριάνα δεν ξερω
    Είμαι κορίτσι αλλά σε συγχωρώ! είδες η μουσική πάντα βοήθεια βάλε και λίγο σκέτη μουσική βροχής και θα σε χαλαρώσει αρκετά! Κλείσε τα μάτια σου και επικεντρώσου σε αυτή. Αύριο μην πιεις καφέ όλη μέρα, πιες κάτι άλλο κανένα χυμό κανένα ice tea... Και θα μιλάμε.

Ωχ συγγνώμη χεχε.. ναι η αλήθεια είναι ότι βοηθάει νιώθω να με παίρνει ο ύπνος αλλά δε με τίποτα... Λες να είναι από τον καφέ? Αλλά ήπια το πρωί δεν ξέρω αλήθεια.. όχι δεν θα ξανά πιω καφέ τελείωσε

Το μόνο που φοβάμαι είναι το αύριο.. δεν ξέρω τι θα κάνω

Ωχ συγγνώμη χεχε.. ναι η αλήθεια είναι ότι βοηθάει νιώθω να με παίρνει ο ύπνος αλλά δε με τίποτα... Λες να είναι από τον καφέ? Αλλά ήπια το πρωί δεν ξέρω αλήθεια.. όχι δεν θα ξανά πιω καφέ τελείωσε
    Κοίτα συνέχισε με την μουσική και αφού νιώθεις να σε παίρνει ύπνος άσε το κινητό μην ασχολείσαι μαζί του άσε μόνο την μουσική να παίζει. Κλείσε τα μάτια σου και χαλάρωσε. Εγώ όταν αργεί να με πάρει ο ύπνος κλείνω τα μάτια μου δεν ασχολούμαι με το κινητό και σκέφτομαι διαφορά πράγματα που με χαλαρώνουν όπως που θα ήθελα να ταξιδέψω και άλλα πολλά και τσουπ με παίρνει ο ύπνος χωρίς να το καταλάβω. Μην ανησυχείς όλα θα πάνε καλά.

Το μόνο που φοβάμαι είναι το αύριο.. δεν ξέρω τι θα κάνω
    Μην το σκέφτεσαι το αύριο. Δεν είναι κάτι θα πας χαλαρά σχολείο θα δεις τους φίλους σου θα πει τις βλακειες σας τα γνωστά για την ήττα της Εθνικής στο μπάσκετ, για τον αποκλεισμό στο ποδόσφαιρο, για το Euro που έρχεται, μπορεί να πείτε για Formula 1 και θα πείτε για κορίτσια. Όλα θα πάνε καλά. Don't worry.

Μόνο την μουσική ακούω τόση ώρα δεν είμαι στο κινητό απλώς μπήκα λίγο να δω .. και αν συνεχίσει αυτό τι να κάνω και πάθω τίποτα?

Αν δεν έχω κοιμηθεί καθόλου πως θα έχω ενέργεια?

Μόνο την μουσική ακούω τόση ώρα δεν είμαι στο κινητό απλώς μπήκα λίγο να δω .. και αν συνεχίσει αυτό τι να κάνω και πάθω τίποτα?
    Δεν θα πάθεις τίποτα. Πραγματικά εγώ όλη την χρονιά πέρυσι όταν αγχώνουν με έπιανε εντονη ταχυκαρδία και έλεγα ωχ θα πάθω τίποτα. Και να μαι δεν έπαθα τίποτα. Αφού δεν έχεις κάτι δεν θα πάθεις τίποτα. Απλά λόγω του άγχους γίνονται όλες αυτές οι σκέψεις. Θα δεις σε λίγες μέρες θα λες είμαι μια χαρά.

Έχω μείνει εγώ βραδιά αυπνη. Να την Πέμπτη το βράδυ δεν κοιμήθηκα καθόλου πολύ λίγο το πρωί γιατί είχα άγχος για το μάθημα που έδινα. Το πρωί ήμουν ακόμα ντουρασελ και μετά που ηρέμησα το μεσημέρι μου βγήκε η κούραση και η νύστα και κοιμήθηκα λίγο το μεσημέρι για να κοιμηθώ περισσότερο το βράδυ.

Και άμα πέσω και λυποθιμησω από την αϋπνία?? Αα λες να έχω τίποτα θυροειδή? Δεν είχα ποτε αλλά λες με το άγχος και όλα αυτά να μου ανέβασε τον θυρεοειδή?

Και άμα πέσω και λυποθιμησω από την αϋπνία?? Αα λες να έχω τίποτα θυροειδή? Δεν είχα ποτε αλλά λες με το άγχος και όλα αυτά να μου ανέβασε τον θυρεοειδή?
    Έχεις κάνει εξετάσεις για θυροειδη? Μην ανησυχείς δεν θα λιποθυμησεις από την αϋπνία.

Senior Member
    εγω νομιζω οτι δεν εχεις ξεπερασει τα προηγουμενα με τα lucid dreams και τ σχετικα που χες ανεβασει πιο παλια....γ αυτο σ σκαει παλυ το αγχος γ τον υπνο

Quote Originally Posted by thanosP View Post
    εγω νομιζω οτι δεν εχεις ξεπερασει τα προηγουμενα με τα lucid dreams και τ σχετικα που χες ανεβασει πιο παλια....γ αυτο σ σκαει παλυ το αγχος γ τον υπνο
    Lucid Dreams?

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast