Ζητώ μια γνώμη
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 12 of 12
    Member

Ζητώ μια γνώμη

Καλησπέρα παιδιά !!! Πείτε μου παρακαλώ άμα κάποιος έχει περάσει παρόμοια. Περνώ τώρα αντικαταθλιπτικο seroxat , είναι τρίτο πού έχω αλλάξει , από διάθεση πάω καλα , αλλά τα ψυχοσωματικά δεν λένε να με αφήσουν . Μη πώς τσάμπα τα περνω ?

Quote Originally Posted by ΒΊΚΥ 79 View Post
    Καλησπέρα παιδιά !!! Πείτε μου παρακαλώ άμα κάποιος έχει περάσει παρόμοια. Περνώ τώρα αντικαταθλιπτικο seroxat , είναι τρίτο πού έχω αλλάξει , από διάθεση πάω καλα , αλλά τα ψυχοσωματικά δεν λένε να με αφήσουν . Μη πώς τσάμπα τα περνω ?
    καλησπερα.τα αντικαταθλιπτικα κανουν ενα σεβαστο διαστημα να δρασουν.αν εισαι ακομη στους πρωτους μηνες τοτε κανε λιγη υπομονη ακομη.τα χαπια η αληθεια ειναι οτι βοηθουν.εμενα τουλαχιστον με βοηθησαν και μου δωσανε μια ωθηση να συνεχισω.

Member
    Καλησπερα Αποστολια ! Με προβληματίζει ότι ο ψυχίατρος στο μήνα μου τα αλλάζει , λέει ότι σ'αυτό το διάστημα πρέπει να δράσει το αντ. Μη πώς πρέπει να αλλάξω γιατρό ?

Senior Member
    Καλησπερα Αποστολια ! Με προβληματίζει ότι ο ψυχίατρος στο μήνα μου τα αλλάζει , λέει ότι σ'αυτό το διάστημα πρέπει να δράσει το αντ. Μη πώς πρέπει να αλλάξω γιατρό ?
    ποια εχεις δοκιμασει??συνυθως σε 1,5 2 μηνες και στην ανωτερη δοση δειχνουν σημαδια....δεν ξερω ακριβως......στο αγχος αργουν πιο πολυ...αλλα 2,5 μηνες ειναι αρκετα για να δεις.....

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Καλημερα Βίκυ! Ο κάθε οργανισμός αντιδρά διαφορετικά στο κάθε φάρμακο αλλά υπάρχει ένας μέσος όρος που λένε οι γιατροί. Εσύ ρώτησες τον γιατρό σου γιατί στα αλλάζει πάνω στο μήνα?

ακομη ειναι νωρις για να αλλαξεις γιατρο.προφανως για να στο αλλαζει κατι θα ξερει παραπανω.κανε λιγη υπομονη καποιους μηνες και μετα βλεπεις.συζητησε ομως μαζι του το λογο που στα αλλαζει.γενικα οτι σε προβληματιζει ακομη και το πιο απλο πρεπει να το συζητας με τον γιατρο σου.

Member
    Ευχαριστώ παιδιά για τής απαντήσεις ! Αποστολια έχω πάρει douloxetin για 1,5 μήνα μου το έχει γράψει ο νευρολόγος , δεν με έπιασε. Μέτα πήγα ψυχίατρο οποία μου έδωσε cipralex , στο μήνα μού το άλλαξε ειπε ότι έπρεπε να με πιάσει. Τορα περνώ seroxat με λχτ. 30 μέρες. Μού είπε ψυχίατρος να κάνω υπομονή ακόμη 2 εβδομάδες. και άμα δεν ξανά αλλαγή. Την έχω ρωτήσει και είπε ότι κάθε οργανισμός αντιδρά διαφορετικά. Να κάνω υπομονή δεν έχω άλλη επιλογή.

Member
    Όταν λες μέσο όρο τι εννοείς ? Φοβάμαι μη πώς έχω κάτι παθολογικό και πρέπει να ξανά πάρω σβάρνα τούς γιατρους. Αιματολογικές , θυρεοειδή , ούρα , μαγνητική κεφάλι , αυχένα έχω κάνει. Τι άλλο μού έμενε????????????

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Όταν λες μέσο όρο τι εννοείς ? Φοβάμαι μη πώς έχω κάτι παθολογικό και πρέπει να ξανά πάρω σβάρνα τούς γιατρους. Αιματολογικές , θυρεοειδή , ούρα , μαγνητική κεφάλι , αυχένα έχω κάνει. Τι άλλο μού έμενε????????????
    Εννοώ ότι σου λένε περίπου σε πόσο καιρό ξεκινάει η δράση του φαρμάκου αλλά είναι πάνω στον μήνα και άλλα θέλουν περισσότερο καιρό ειδικά αν παίρνεις συνδιαστικη αγωγή δλδ όχι μόνο ένα φάρμακο.
    Όχι δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο εφόσον έχεις κάνει αυτές τις εξετάσεις.μια με δύο φορές τον χρόνο είναι οκ να κάνεις ένα τσεκ απ εκτός αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα υγείας που θέλει παρακολούθηση.

Senior Member
    νομιζω το παει καλα η γιατρος σου...ποσο σεροξατ πινεις τωρα?πινω κ εγω σεροξατ τωρα και περιμενω να δω αν θ πιασει αλλα αυτο θελει λιγο παραπανω απο σιπραλεξ πχ μεχρι να φτασεις ανωτερη δοση

Member
    Είναι 30 μέρες πού περνώ seroxat , χθες μού ανεβάσε από 20mg στα 30.Είπε να τα πάρω ακόμη για 2 εβδομάδες και μετά πάλι μιλάμε. Εσένα παρακολουθεί κανένας γιατρός ? Πέρνεις καιρό τα αντ. ?

Senior Member
    Είναι 30 μέρες πού περνώ seroxat , χθες μού ανεβάσε από 20mg στα 30.Είπε να τα πάρω ακόμη για 2 εβδομάδες και μετά πάλι μιλάμε. Εσένα παρακολουθεί κανένας γιατρός ? Πέρνεις καιρό τα αντ. ?
    ναι......τα 20 κ μενα δεν κανουν τιποτα.....με 30 ημουν καλα για αρκετο καιρο,,,,,αναλογως κ το προβλημα,,,,τωρα πινω παραπάνω