Το πιεσόμετρο μου έβγαλε ένδειξη - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 49
    Antonis8
    Guest
    Quote Originally Posted by Comfortablynumb View Post
    Φίλε Αντώνη θα σου απαντήσω και σε αυτό το ποστ...δεν πεθαίνεις, δεν έχεις κάτι, η πίεση 12 με 9 είναι απόλυτα φυσιολογική για οποιοδήποτε άνθρωπο. Δεν θα αναφέρω τι ειδικότητα κάνω γιατί ιατρική σπουδάζω θα πω μόνο να προσέχεις την πίεση σου μην γίνεις υποτασικος, το αντίθετο από αυτό που φοβάσαι...η πίεση ενός ενήλικα πρέπει να είναι από 9 μέχρι 12 και από 12 μέχρι 14 και πάλι νορμάλ θεωρείται. Σε δεύτερη φάση δεν έχεις βραδυκαρδια, απλά η καρδιά σου δουλεύει ξεκούραστα και πάμε και στο τελευταίο και στο πιο σημαντικό AFib δεν έχει πάθει κανείς με κάτω από 100 παλμούς...μην σου πω και με κάτω από 120...για να πάθεις κολπική μαρμαρυγή κάτω από αυτές τις μετρήσεις πρέπει να το έχεις σαν πάθηση και να είναι μόνιμο, η επεισοδιακή κολπική μαρμαρυγή δεν έχει τα χαρακτηριστικά που περιγράφεις. Ας μην αναφέρω καλύτερα πόσο ακριβής είναι οι μετρήσεις ενός πιεσόμετρου στο να βρει την μαρμαρυγή. Πιθανότατα και ένα απλό επεισόδιο από έκτακτες κολπικές να είχες για κολπική θα στο βγάζε
    Ναι το πρωί πάντως ανέβηκαν οι παλμοί μου στους 125 με απλό περπάτημα. Με το που σηκώθηκα βασικά και μετρηθηκα είχαν πάει 115. Συνήθως έχω 80-90. Γιατί ξαφνικά τόση αύξηση;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    απο τα λιγα ιατρικα που ξερω, το κοκκινισμα, οταν δεν υπαρχουν αλλες σοβαρες ενοχλησεις, ειναι θεμα που μπορει να ισχυει σε καποια ατομα, χωρις καμια αλλη αιτιολογια.
    υπαρχουν ανθρωποι που με καθε εναλλαγη, κρυου- ζεστης, συναισθηματικη, κοκκινιζουν σαν παντζαρια.
    ισως πρεπει να ρωτησεις δερματολογο, οχι αν οφειλεται σε καποια παθηση, αλλα να σου εξηγησει τον μηχανισμο του κοκκινισματος.
    εσενα σε ενοχλει επειδη φοβασαι οτι κατι σοβαρο συμβαινει, η επειδη νοιωθεις να εκτιθεσαι με το κοκκινο προσωπο;
    Πρώτον επειδή με ενοχλεί και δεύτερον επειδή φοβάμαι αν ειναι κατι σοβαρό. Με ενοχλεί πολυ όχι απο την άποψη εμφάνισης αλλα απο το κάψιμο που κανει! Και δεύτερον όταν την μέτρησα ήταν ανεβασμένη όσο ήμουν κόκκινος αλλα μπορεί επειδή αγχώθηκα. Στα καλα καθούμενα άρχιζε να κοκκινίζει και να καίει. Επίσης στο σεξ πάντα κοκκινιζω φουλ η όταν νευριάζω πολυ γίνομαι πατζαρι παρόλο που ειμαι μελαχρινός στο πρόσωπο! Εγω φοβάμαι μην ανεβάζω εκείνη την ωρα πολυ πίεση και πάθω τιποτα! Αλλα αυτο που με ενοχλεί ειναι το κάψιμο που κανει. Όσο και να πλυθώ παλι καίει! Και τα αφτια μου μαζι καίγανε αυτές τις μερες. Δε ξερω γενικά κατα την αλλαγή καιρού το παθαίνω αυτο και στις φασεις που σου ανέφερα πιο πριν! Γενικά όμως φοβάμαι μην εχω θέμα πίεσης! Δε μπορώ πχ να ξανω σεξ και να σταματήσω για να μετρήσω πίεση αυτο δε γίνεται! Ούτε όταν νευριάζω σκέφτομαι να μετρήσω. Καμια φορα και μετα το φαγητό κοκκινιζω άλλες φορές όλο το πρόσωπο άλλες ειναι σαν στίγματα και πάντα καίει το δέρμα! Δε ξερω τι μπορεί να ειναι. Αυτο που λες ισχύει οτι κάποιοι κοκκινίζουν εύκολα με το παραμικρό αλλα ειναι πολυ ενοχλητικό σε μενα και δεν το είχα πάντα αυτο! Το τελευταίο που με απασχολεί ειναι η εμφάνιση!!

Senior Member
    Πρόκειται για κλασσική περίπτωση υπεραιμιας των τριχοειδων αγγείων, που βρίσκονται στη επιφάνεια του δέρματος.
    Η αιμάτωση αυτών των αγγείων ρυθμίζεται από το αυτόνομο νευρικό συστημα, το οποίο σε περίπτωση κινδύνου, διοχετεύει αίμα στο δέρμα, για να αντιμετωπίσει καλύτερα αυτόν τον κίνδυνο.
    Έτσι προκύπτει το κοκκίνισμα και το κάψιμο που αισθάνεσαι.
    Σε κανονικές συνθήκες, κάποιος αισθάνεται απλώς μια έξαψη.
    Εσύ έχοντας υπερευαισθητοποιησει το νευρικό σου σύστημα από το συνεχές άγχος για την υγειά σου, το αισθάνεσαι στο έπακρον..
    Κάθε ευσυνειδητος γιατρός, αφού πρώτα σε είχε εξετάσει ενδελεχώς μια δύο φορές, και δεν έβρισκε κάτι παθολογικο, θα σου το εξηγούσε και δεν θα σε ξαναδεχοταν, γιατί θα σου εκανε περισσότερο κακό.
    Αυτά....

Antonis8
    Guest
    Η πίεση μου επεσε σε 9.5 με 5.5 καθιστός. Κανονικά αυτό είναι το φυσιολογικό μου αλλά τι συνέβη και έπεσε πάλι; Μήπως έχω καρδιακή ανεπάρκεια; Ή οδηγούμαι σταδιακά σε ανακοπή;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Antonis8 View Post
    Η πίεση μου επεσε σε 9.5 με 5.5 καθιστός. Κανονικά αυτό είναι το φυσιολογικό μου αλλά τι συνέβη και έπεσε πάλι; Μήπως έχω καρδιακή ανεπάρκεια; Ή οδηγούμαι σταδιακά σε ανακοπή;
    Χαλαρά φιλε. Δεν θα πάθεις τιποτα εισαι εντάξει! Εγω σημερα σκέψου μετα τη δουλεια παλι έκαιγε το πρόσωπο μου έγινα κατακόκκινος αλλα δεν έδωσα σημασία όσο και αν με έκαιγε. Κάθισα έφαγα πλύθηκα και προσπάθησα να μη το ξανασκέφτομαι! Μπορεί να με ενοχλεί αλλα αγανάκτησα δεν μπορώ αλλο να ασχολούμαι!

Senior Member
    Εγώ φίλε κάθομαι τωρα ξαπλώνω και χτυπάει η καρδιά μου δυνατά όχι γρήγορα. Την νιώθω πολυ περίεργα και εχω και μια αίσθηση περίεργη στη καρδιά. Δε χτυπάει γρήγορα χτυπάει απλά δυνατά δε ξερω γιατι. Όσο προχωράει γίνεται χειρότερο και παει λιγο και πιο γρήγορα. Εντωμεταξύ ξαπλώνω δεν κανω κατι ούτε κουράζομαι ούτε τιποτα και με εχει πιασει αυτο! Δε ξερω αν σηκωθώ μηπως πάθω τιποτα. Πριν σου έγραψα Αντώνη οτι δε θα πάθεις τιποτα και τωρα εγω νιώθω χαλια! Αυτο με την καρδιά που αλλάζει ολη την ωρα και κάποια γίνονται πιο έντονα και σε τρομάζουν πραγματικά τι να πω. Το παίρνω χαλαρά προς το παρόν δεν φρικάρω αλλα αυτές οι αλλαγές με τρομάζουν πολυ. Αν δω οτι ειμαι χειρότερα εννοείται φεύγω κέντρο υγείας για εξετάσεις και οτι αλλο προκύψει! Κουράγιο θελει υπομονή και καλή διάθεση. Να σκεφτόμαστε θετικά ετσι όπως έκανα πριν που ήμουν κόκκινος!

Antonis8
    Guest
    Αυτό είναι φυσιολογικό όταν καθόμαστε πέφτουν οι παλμοί,άρα νιώθουμε ότι η καρδιά χτυπάει πιο γρήγορα.

Εμένα η πίεση μου συνεχίζει τα τρελά. Και νομίζω ότι κάνω και ορθοστατική υπόταση και ορθοστατική ταχυκαρδία. Φοβάμαι με όλα αυτά. Εγώ δεν είχα ποτέ θέμα με ταχυκαρδίες,τώρα όποτε σηκώνομαι ,πηγαίνουν στους 90-100

Senior Member
    Αυτό είναι φυσιολογικό όταν καθόμαστε πέφτουν οι παλμοί,άρα νιώθουμε ότι η καρδιά χτυπάει πιο γρήγορα.

Εμένα η πίεση μου συνεχίζει τα τρελά. Και νομίζω ότι κάνω και ορθοστατική υπόταση και ορθοστατική ταχυκαρδία. Φοβάμαι με όλα αυτά. Εγώ δεν είχα ποτέ θέμα με ταχυκαρδίες,τώρα όποτε σηκώνομαι ,πηγαίνουν στους 90-100
    Αυτό που παθαίνεις το πάθαινα και το παθαίνω ακομα αλλα όχι κάθε μερα!! Όποτε σηκωνομουν ζαλιζομουν ταχυκαρδία στην αρχή βραδυκαρδια και στο καπάκι ταχυκαρδία! Τι τραβάμε ρε φιλε τωρα που αλλάζει ο καιρός. Εγω διάβασα οτι όσοι έχουν άγχος ψυχολογικά κτλ την άνοιξη και το φθινόπωρο χειροτερεύουν κατα πολυ! Τωρα εχω ηρεμήσει αλλα γενικά ειμαι χαλια αυτές τις μερες!

Antonis8
    Guest
    Έχω πλακωμα στο στήθος. Και σουβλιες.

Senior Member
    Κι εγω εχω πλακωμα. Θυμωσα με διαφορα θεματα πολυ.

Senior Member
    Και εγω φιλε στα καλα καθούμενα εχω πλακωμα. Εκει που κάθομαι Τσακ ερχεται ενα βάρος σε όλο το στήθος και ειναι πολυ ενοχλητικό και τρομακτικό! Σαν να καθεται πάνω σου μια μεγάλη πέτρα πολυ βαριά! Και εγω τα ίδια με σενα εχω. Παρατήρησες ποτε ξεκίνησαν ολα αυτα; Εγω απο τοτε π άλλαξε ο καιρός! Ειδικα αυτο που κοκκινιζω και καίω! Θυμίσου ποτε ξεκίνησαν παλι αυτα τα συμπτώματα!

Antonis8
    Guest
    Στους 131 οι παλμοί μου με ήπιο περπάτημα. Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό. Πάω στον γαστρεντελογο σήμερα για την αγωγή και μετά καρδιολόγο για τεστ κοπώσεως και χολτερ. Είμαι και άυπνος, τέσσερις ώρες κατάφερα να κοιμηθώ μόνο.

Εμένα οι παλμοί τις τελευταίες ημέρες ξεκίνησαν, η πίεση έχει περίπου ένα μήνα.

Senior Member
    Στους 131 οι παλμοί μου με ήπιο περπάτημα. Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό. Πάω στον γαστρεντελογο σήμερα για την αγωγή και μετά καρδιολόγο για τεστ κοπώσεως και χολτερ. Είμαι και άυπνος, τέσσερις ώρες κατάφερα να κοιμηθώ μόνο.

Εμένα οι παλμοί τις τελευταίες ημέρες ξεκίνησαν, η πίεση έχει περίπου ένα μήνα.
    Εκείνο τον καιρο μηπως είχε αλλάξει η θερμοκρασία η ο καιρός γενικά εκει π εισαι; Κατι ταρακούνησε τον οργανισμό σου μαλλον!

Antonis8
    Guest
    Αλλάξει κάπως αλλά όχι κάτι τραγικό, σταδιακά άλλαξε. Μπορεί να οαι,ει και αυτό ρόλο ,σίγουρα.

Λοιπόν έκανα το τεστ κοπώσεως,βγήκε καθαρό. Μου είπε ι γιατρός χολτερ να βάλουμε την άλλη βδομάδα γιατί δεν έχει διαθέσιμο . Μόλις έφυγα από το ιατρείο οι παλμοί μου ήταν πάλι αυξημένοι, 120 ,περπάτησα και μέσα στον ήλιο ,ανέβηκαν 140. Μου ήρθε λιποθυμία και έκανα και έκτακτες. Κάθισα κάτω στη μέση του δρόμου να συνέλθω.

Ανησυχώ γιατί εξακολουθώ να νιώθω έκτακτες και χθες δεν αισθανόμουν. Φοβάμαι πάρα πολύ με την αύξηση των παλμών.

Senior Member
    Αλλάξει κάπως αλλά όχι κάτι τραγικό, σταδιακά άλλαξε. Μπορεί να οαι,ει και αυτό ρόλο ,σίγουρα.

Λοιπόν έκανα το τεστ κοπώσεως,βγήκε καθαρό. Μου είπε ι γιατρός χολτερ να βάλουμε την άλλη βδομάδα γιατί δεν έχει διαθέσιμο . Μόλις έφυγα από το ιατρείο οι παλμοί μου ήταν πάλι αυξημένοι, 120 ,περπάτησα και μέσα στον ήλιο ,ανέβηκαν 140. Μου ήρθε λιποθυμία και έκανα και έκτακτες. Κάθισα κάτω στη μέση του δρόμου να συνέλθω.

Ανησυχώ γιατί εξακολουθώ να νιώθω έκτακτες και χθες δεν αισθανόμουν. Φοβάμαι πάρα πολύ με την αύξηση των παλμών.
    Εγώ φίλε νευρίασα λιγο με κατι. Πολυ λιγο όμως! Μελανιασα και κοκκινισα και καίγομαι στο πρόσωπο κατευθειαν! Οι παλμοί μου ειναι Αστα να πάνε. Μια ετσι μια αλλιώς. Ξαπλώνω και ανεβαίνουν νιώθω τα πόδια μου να τρέμουν εχω βάρος κοκκινιζω και καίγομαι εχω χίλιες δυο μαλακιες! Δεν μπορώ να ηρεμήσω ετσι εύκολα φιλε! Όλο τρέμουλο νεύρα άγχος και διαφορα συμπτώματα! Αυτα που περνάς τα εχω περάσει και τα περνάω! Παρά πολυ ανέβαιναν οι παλμοί μου αλλα τωρα τελευταία το εχει σταματήσει αυτο! Απλά αν εχω ταχυκαρδία θα την εχω για λίγη ωρα! Κουράγιο αδερφέ. Ζήτησε να κανεις άλλες εξετάσεις εξειδικευμένα στη καρδιά για να δεις μηπως όντως εχεις κάποιο θέμα! Να ξες οι ταχυκαρδίες τις περισσότερες φορές ειναι διαταραχές εκτός καρδιάς!

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast