Results 31 to 45 of 49
Thread: Το πιεσόμετρο μου έβγαλε ένδειξη
-
24-09-2019, 14:20 #31Antonis8Guest
- 24-09-2019, 14:33 #32
Πρώτον επειδή με ενοχλεί και δεύτερον επειδή φοβάμαι αν ειναι κατι σοβαρό. Με ενοχλεί πολυ όχι απο την άποψη εμφάνισης αλλα απο το κάψιμο που κανει! Και δεύτερον όταν την μέτρησα ήταν ανεβασμένη όσο ήμουν κόκκινος αλλα μπορεί επειδή αγχώθηκα. Στα καλα καθούμενα άρχιζε να κοκκινίζει και να καίει. Επίσης στο σεξ πάντα κοκκινιζω φουλ η όταν νευριάζω πολυ γίνομαι πατζαρι παρόλο που ειμαι μελαχρινός στο πρόσωπο! Εγω φοβάμαι μην ανεβάζω εκείνη την ωρα πολυ πίεση και πάθω τιποτα! Αλλα αυτο που με ενοχλεί ειναι το κάψιμο που κανει. Όσο και να πλυθώ παλι καίει! Και τα αφτια μου μαζι καίγανε αυτές τις μερες. Δε ξερω γενικά κατα την αλλαγή καιρού το παθαίνω αυτο και στις φασεις που σου ανέφερα πιο πριν! Γενικά όμως φοβάμαι μην εχω θέμα πίεσης! Δε μπορώ πχ να ξανω σεξ και να σταματήσω για να μετρήσω πίεση αυτο δε γίνεται! Ούτε όταν νευριάζω σκέφτομαι να μετρήσω. Καμια φορα και μετα το φαγητό κοκκινιζω άλλες φορές όλο το πρόσωπο άλλες ειναι σαν στίγματα και πάντα καίει το δέρμα! Δε ξερω τι μπορεί να ειναι. Αυτο που λες ισχύει οτι κάποιοι κοκκινίζουν εύκολα με το παραμικρό αλλα ειναι πολυ ενοχλητικό σε μενα και δεν το είχα πάντα αυτο! Το τελευταίο που με απασχολεί ειναι η εμφάνιση!!
24-09-2019, 16:10 #33
Πρόκειται για κλασσική περίπτωση υπεραιμιας των τριχοειδων αγγείων, που βρίσκονται στη επιφάνεια του δέρματος.
Η αιμάτωση αυτών των αγγείων ρυθμίζεται από το αυτόνομο νευρικό συστημα, το οποίο σε περίπτωση κινδύνου, διοχετεύει αίμα στο δέρμα, για να αντιμετωπίσει καλύτερα αυτόν τον κίνδυνο.
Έτσι προκύπτει το κοκκίνισμα και το κάψιμο που αισθάνεσαι.
Σε κανονικές συνθήκες, κάποιος αισθάνεται απλώς μια έξαψη.
Εσύ έχοντας υπερευαισθητοποιησει το νευρικό σου σύστημα από το συνεχές άγχος για την υγειά σου, το αισθάνεσαι στο έπακρον..
Κάθε ευσυνειδητος γιατρός, αφού πρώτα σε είχε εξετάσει ενδελεχώς μια δύο φορές, και δεν έβρισκε κάτι παθολογικο, θα σου το εξηγούσε και δεν θα σε ξαναδεχοταν, γιατί θα σου εκανε περισσότερο κακό.
Αυτά....
24-09-2019, 17:40 #34Antonis8GuestΗ πίεση μου επεσε σε 9.5 με 5.5 καθιστός. Κανονικά αυτό είναι το φυσιολογικό μου αλλά τι συνέβη και έπεσε πάλι; Μήπως έχω καρδιακή ανεπάρκεια; Ή οδηγούμαι σταδιακά σε ανακοπή;
24-09-2019, 18:12 #35
Χαλαρά φιλε. Δεν θα πάθεις τιποτα εισαι εντάξει! Εγω σημερα σκέψου μετα τη δουλεια παλι έκαιγε το πρόσωπο μου έγινα κατακόκκινος αλλα δεν έδωσα σημασία όσο και αν με έκαιγε. Κάθισα έφαγα πλύθηκα και προσπάθησα να μη το ξανασκέφτομαι! Μπορεί να με ενοχλεί αλλα αγανάκτησα δεν μπορώ αλλο να ασχολούμαι!
24-09-2019, 18:52 #36
Εγώ φίλε κάθομαι τωρα ξαπλώνω και χτυπάει η καρδιά μου δυνατά όχι γρήγορα. Την νιώθω πολυ περίεργα και εχω και μια αίσθηση περίεργη στη καρδιά. Δε χτυπάει γρήγορα χτυπάει απλά δυνατά δε ξερω γιατι. Όσο προχωράει γίνεται χειρότερο και παει λιγο και πιο γρήγορα. Εντωμεταξύ ξαπλώνω δεν κανω κατι ούτε κουράζομαι ούτε τιποτα και με εχει πιασει αυτο! Δε ξερω αν σηκωθώ μηπως πάθω τιποτα. Πριν σου έγραψα Αντώνη οτι δε θα πάθεις τιποτα και τωρα εγω νιώθω χαλια! Αυτο με την καρδιά που αλλάζει ολη την ωρα και κάποια γίνονται πιο έντονα και σε τρομάζουν πραγματικά τι να πω. Το παίρνω χαλαρά προς το παρόν δεν φρικάρω αλλα αυτές οι αλλαγές με τρομάζουν πολυ. Αν δω οτι ειμαι χειρότερα εννοείται φεύγω κέντρο υγείας για εξετάσεις και οτι αλλο προκύψει! Κουράγιο θελει υπομονή και καλή διάθεση. Να σκεφτόμαστε θετικά ετσι όπως έκανα πριν που ήμουν κόκκινος!
24-09-2019, 19:25 #37Antonis8GuestΑυτό είναι φυσιολογικό όταν καθόμαστε πέφτουν οι παλμοί,άρα νιώθουμε ότι η καρδιά χτυπάει πιο γρήγορα.
Εμένα η πίεση μου συνεχίζει τα τρελά. Και νομίζω ότι κάνω και ορθοστατική υπόταση και ορθοστατική ταχυκαρδία. Φοβάμαι με όλα αυτά. Εγώ δεν είχα ποτέ θέμα με ταχυκαρδίες,τώρα όποτε σηκώνομαι ,πηγαίνουν στους 90-100
24-09-2019, 20:03 #38
Αυτό που παθαίνεις το πάθαινα και το παθαίνω ακομα αλλα όχι κάθε μερα!! Όποτε σηκωνομουν ζαλιζομουν ταχυκαρδία στην αρχή βραδυκαρδια και στο καπάκι ταχυκαρδία! Τι τραβάμε ρε φιλε τωρα που αλλάζει ο καιρός. Εγω διάβασα οτι όσοι έχουν άγχος ψυχολογικά κτλ την άνοιξη και το φθινόπωρο χειροτερεύουν κατα πολυ! Τωρα εχω ηρεμήσει αλλα γενικά ειμαι χαλια αυτές τις μερες!
25-09-2019, 03:33 #39Antonis8GuestΈχω πλακωμα στο στήθος. Και σουβλιες.
25-09-2019, 06:38 #40
25-09-2019, 07:50 #41
Και εγω φιλε στα καλα καθούμενα εχω πλακωμα. Εκει που κάθομαι Τσακ ερχεται ενα βάρος σε όλο το στήθος και ειναι πολυ ενοχλητικό και τρομακτικό! Σαν να καθεται πάνω σου μια μεγάλη πέτρα πολυ βαριά! Και εγω τα ίδια με σενα εχω. Παρατήρησες ποτε ξεκίνησαν ολα αυτα; Εγω απο τοτε π άλλαξε ο καιρός! Ειδικα αυτο που κοκκινιζω και καίω! Θυμίσου ποτε ξεκίνησαν παλι αυτα τα συμπτώματα!
25-09-2019, 10:54 #42Antonis8GuestΣτους 131 οι παλμοί μου με ήπιο περπάτημα. Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό. Πάω στον γαστρεντελογο σήμερα για την αγωγή και μετά καρδιολόγο για τεστ κοπώσεως και χολτερ. Είμαι και άυπνος, τέσσερις ώρες κατάφερα να κοιμηθώ μόνο.
Εμένα οι παλμοί τις τελευταίες ημέρες ξεκίνησαν, η πίεση έχει περίπου ένα μήνα.
25-09-2019, 11:37 #43
25-09-2019, 14:33 #44Antonis8GuestΑλλάξει κάπως αλλά όχι κάτι τραγικό, σταδιακά άλλαξε. Μπορεί να οαι,ει και αυτό ρόλο ,σίγουρα.
Λοιπόν έκανα το τεστ κοπώσεως,βγήκε καθαρό. Μου είπε ι γιατρός χολτερ να βάλουμε την άλλη βδομάδα γιατί δεν έχει διαθέσιμο . Μόλις έφυγα από το ιατρείο οι παλμοί μου ήταν πάλι αυξημένοι, 120 ,περπάτησα και μέσα στον ήλιο ,ανέβηκαν 140. Μου ήρθε λιποθυμία και έκανα και έκτακτες. Κάθισα κάτω στη μέση του δρόμου να συνέλθω.
Ανησυχώ γιατί εξακολουθώ να νιώθω έκτακτες και χθες δεν αισθανόμουν. Φοβάμαι πάρα πολύ με την αύξηση των παλμών.
25-09-2019, 15:43 #45
Εγώ φίλε νευρίασα λιγο με κατι. Πολυ λιγο όμως! Μελανιασα και κοκκινισα και καίγομαι στο πρόσωπο κατευθειαν! Οι παλμοί μου ειναι Αστα να πάνε. Μια ετσι μια αλλιώς. Ξαπλώνω και ανεβαίνουν νιώθω τα πόδια μου να τρέμουν εχω βάρος κοκκινιζω και καίγομαι εχω χίλιες δυο μαλακιες! Δεν μπορώ να ηρεμήσω ετσι εύκολα φιλε! Όλο τρέμουλο νεύρα άγχος και διαφορα συμπτώματα! Αυτα που περνάς τα εχω περάσει και τα περνάω! Παρά πολυ ανέβαιναν οι παλμοί μου αλλα τωρα τελευταία το εχει σταματήσει αυτο! Απλά αν εχω ταχυκαρδία θα την εχω για λίγη ωρα! Κουράγιο αδερφέ. Ζήτησε να κανεις άλλες εξετάσεις εξειδικευμένα στη καρδιά για να δεις μηπως όντως εχεις κάποιο θέμα! Να ξες οι ταχυκαρδίες τις περισσότερες φορές ειναι διαταραχές εκτός καρδιάς!